Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel canim gülümseyerek okudum hepsini.
zevkle hepbirlikte cabaliyorsunuz. allah ugraslarinizin karsiligini versin insallah. kisa zamanda kara gecer gerekli yardimcilarida alirsiniz demek asci sensin he? helal be,,,, bahcivan asci terzi dekoratör. danisman ressam yani elinden gelmiyen yokki sekerim masallah. yani bu tür isler icin bulunmaz bir insansin. ablanin seni yaninda istemesini cok iyi anliyorum. herkesin keyfi morali iyidir insallah mayista acilacak demistin

ablacım inşallah bir iki haftaya kadar açmaya çabalıyoruz işte bu gün ablam resmi işlemlere başladı bitince son eksiklerde alınınca tamamdır.. restoran malzemeleri yok şu an birde mutfak malzemeleri... eskiden herşey vardıda o sıkıntılı zamanlarda eş dost tanıdık dediğimiz insanlar aç kurt gibi kapıştılar benim ihtiyacım var diyen aldı gitti ne mutfak malzemesi ne havuz malzemesi kaldı şimdi ortada alanların hiç biri yok ama çok üzücü bir durum allah o duruma düşürmesin bir daha...

fotolar geliyorrrrr..

burası bahçede bir köşe tavuk ördek tavşan ne ararsanız var

4962.jpg

düzenlediğimiz alanlardan biri burası .. su sulayanda eniştem..

4986.jpg

insallah canim insallah allah herseyin hayirlisini nasip etsin..hayirli kazanclar versin insallah.
hani fotolar bekliyoruz hadi boshayallersmile

oh oh kalişim maşallah......:1hug:
hayırlı akşamlar güzel hatunlar....Şeniz
bende soramaya girmiştim ne oldu sizin diyet diye ama kalişim yeni gelmiş anladıgım kadarıyla aşçı kalişim .kaydirigubbakcemile3Şeniz
hayırlı ugurlu olsun hayırlı kazançlar olsun oteliniz .a.s. İstanbul'damı otel?.
ablam soganların çıkmış güle güle açsınlar onlarla birlikte seninde gönlün açıksın .:1hug:
hayırlı akşamlar tekrar....a.s.

aebencim sanada hayırlı akşamlar canım benim.. diyete ben su kaçırdım :)) yarın yeniden start alıyoruz inşallah...

tüm güzel sözlerin içinde sağol arkadaşım...

hay masallah kallisim tamamlanmis artik icini bilmem ama disinda pek is kalmamis. yesillendirmede zamanla olacak sey zaten.. hem bayagida büyük otel.. havuzda cok hos. havuz görsellik icinmi yoksa yüzülecek havuzmu?.. oh oh cok güzel hersey masallah

ablacım havuz böyle ufak çıkmış her yerde tadilata ilişkin eşyalar var diye çekememiş bihter :)) havuz oldukça geniş yüzülecek kapasitede yani haftaya onuda daha kapsamlı çekerim zaten profösyonel çekimlerde yapılır hepsini gösteririm kısmetse..

dışından bakanlar içini görünce şok oluyorlar asıl can yakıcı içi oldu herkes şaşırıyor hiç böyle tahmin etmiyorduk diyorlar....

resimler icinde sagol kallisim zahmet ettin koydun :
dünya kücük gün olur yolumuz düser bellimi olur degilmi ama.. ha kallisim ne yapiyoruz yarin? patatesemi basliyoruz yoksa ne tavsiye ediyorsun yoksa yarin degilde baska zamanmi ne diyorsan öyle yapalim

güzel sanatlara merakli bir aile hayatim eminim hersey muhtesem olmustur. haftayada icini görürüz. ben en cok mor odalari merak ediyorum..

ablacım ben geçen hafta tam yapamadım ya aklım kaldı... patatesle başlayalım ama meyve günü hariç yapalım hehehee :)) olurmu iki gün yapalımda kafamıza göre takılalım sonra..

geçmiş mesajlarada bakamadım yeniden bu gün başlayan varmı ki geçen hafta güzel sonuçlarda alınmış tebrik ederim herkesi geçen yazamamıştım...

çok güzel olmuş bence senin elin degdigi nasılsa belli.....

ablam benim güller açaçak yakında bende onları bekliyorum resmini koyucam size

yarinmi yapiyoruz patatesi? hemen kalkip haslamam gerek ozaman cünkü bu hafta sabahciyim hazirlamam gerek.
cok sevinirim aebencigim benim manolyalar okadar güzel actiki bu yil cok büyük degil agaclar ama cicekleri bardak gibi pembe pembe kocaman. birde beyaz manolyalarim var ama gecmek üzere nerdeyse zamanlari

ablacım o mor odalarda ağırlamak nasip olur inşallah sizi.. gerçi otelin tamamının olduğu foto varya en üst katta taş dşöenmiş bir yer gözüküyor orada 7 oda var çatı odaları ahşam kaplı filan ama onları yapamadık gelişigüzel olmasın dedik her oda çok özel döşensin dedik asıl onlar hep aklımızda ama bu yaz açılmayacak oralar nasip bakalım...

aebencim benimde minik bir gülüm vardı ben gelene dek açmış bayıldım kapıdan girerken .. seninkileride göster bize açar açmaz..

Back
X