Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hafta deniyeceğim candycim katılmak isteyen olursa yaparız mersamda azıcık değiştireceğini yazmış mesela reyhan ablada yapabilir sanırım benimle çünkü sabahçıymış bu hafta daha kolay olur ..

bu hafta deniyeceğim candycim katılmak isteyen olursa yaparız mersamda azıcık değiştireceğini yazmış mesela reyhan ablada yapabilir sanırım benimle çünkü sabahçıymış bu hafta daha kolay olur ..

1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün
Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün
Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün
Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

7 günde 5_6 kilo veriliyormuş bu diyetle...

bu diyet mi.. iyi verdiriyomuş bu da aslında.. kolay gelsin size ben aynen devam edicimmm :emir_bebek:

ben de diyorum ne eksik ne eksik benim kilo çizelgeem yok ya..

kimse yok mu :gitme: yalnız mı kaldım mafoldumben tombili, reyhan abla, kalliste.. nerdesiniz ayol.. mersa da yok.. :çok üzgünüm:

kimse yok mu :gitme: yalnız mı kaldım mafoldumben tombili, reyhan abla, kalliste.. nerdesiniz ayol.. mersa da yok.. :çok üzgünüm:

ay kıyamam sana kimseciklerde uğramamış.. ben kızımla dışarı çıktım koçtaşa gittim dolaştım bir kaç çiçek aldım yine sardunyalarım eksik çünkü ektikçe alıyorum hepsi birde olmasın diye iki tanede sarkan begonya aldım bir kaç minik saklama kabı aldım dönerkende markete uğradık geldik..

sabah yemiştim iki patates dışarı çıkınca fena acıktım hemen ocağa koydum üç tane daha...

cadycim üzgünüm ama ben sohbete kalamıyacağım bugün yalnızsın... kızım bekliyor pcyi çünkü..

ay kıyamam sana kimseciklerde uğramamış.. ben kızımla dışarı çıktım koçtaşa gittim dolaştım bir kaç çiçek aldım yine sardunyalarım eksik çünkü ektikçe alıyorum hepsi birde olmasın diye iki tanede sarkan begonya aldım bir kaç minik saklama kabı aldım dönerkende markete uğradık geldik..

sabah yemiştim iki patates dışarı çıkınca fena acıktım hemen ocağa koydum üç tane daha...

cadycim üzgünüm ama ben sohbete kalamıyacağım bugün yalnızsın... kızım bekliyor pcyi çünkü..

tamam canım napalım.. bugün de böyle geçecekmiş demek ki.. kızına selam opuyorumnanaktan

selamlarrrr.. durun bir dakika nereye yaaaaaaaa
yarin ne günü ben unuttum sebzemi etmi? hemen koymam lazim ocaga..
ben bugün isten geldim önce mutfak alisverisi sonrada fide almaya gittim ama sadece domates fidesi buldum. bolca aldim geldim diktim suladim diger ciceklerimi soganlarimi suladim biraz capa yaptim acaip ot sariyor bir haftada. daha yeni girdim iceri allahim ölmüsüm yorgunluktan. yemegi falan unuttum.. etmi pisireyim sebzemi neolur bir cevap verin

reyhan ablacım bulmuşsun yarın ne günü olduğunu... ben patates ve sebze yapalım dedim ama istersen dene ben deniyeceğim patatesi daha ölçülü yiyerek ...

mersacım canım nasılsın belin nasıl oldu düzeldimi geçen gün yazamadım sana gelip hemen çıktım çünkü...

ben bu hafta daha çok sıkı yapmıyorum eşim yapıyor bende ona eşlik etmeye çalışıyorum ama bir azcık değiştirerek.mesela bu gün sabah güne patlıcan ve biber salatasıyla başladım tam yağsız ama öğlen yaptığım çok az yağlı kabak yemeğinden yedim cacık yedim 2 kaşıkta bulgur pilavı ben karıştırdım iyce .ama elimden ne gelirse.

reyhan ablacım bulmuşsun yarın ne günü olduğunu... ben patates ve sebze yapalım dedim ama istersen dene ben deniyeceğim patatesi daha ölçülü yiyerek ...

mersacım canım nasılsın belin nasıl oldu düzeldimi geçen gün yazamadım sana gelip hemen çıktım çünkü...

iyiyim canım saolasın o gün toparlandım zaten.aman hasta olmiyim bu kadar iş arasında.sende hoşgeldin gezdin ne güzel iyi gelmiştir sana.bende bu gün mardin urfa gezisine gitmeye karar verdim son dakkada ama yer kalmamış gidemedim.çok bunaldım aslında.

kızlar artık herkes farkediyor ne kadar kilo verdiğimi.bu gün tahmin yürüttüler ne kadar verdiğime dair rahat 30 kilo dediler 20-21 deyince inanmadılar ben kilo verirken toparlandımda galiba.sanırım yürüyüşün faydaları.tabi bu gün kıskançlıktan çatlayan birileride olmadı değilll....

sebzelerimi hasladim brüksel lahanasi ve brokoli. yarina limonlar yerim sabahta domates salatalik biber.
mersacigim bende seni öptüm canim hayirli geceler.

kızlar artık herkes farkediyor ne kadar kilo verdiğimi.bu gün tahmin yürüttüler ne kadar verdiğime dair rahat 30 kilo dediler 20-21 deyince inanmadılar ben kilo verirken toparlandımda galiba.sanırım yürüyüşün faydaları.tabi bu gün kıskançlıktan çatlayan birileride olmadı değilll....

ohhhhhh sefan olsun canim ne güzel bir duygu degilmi helal mersacigim . valla kendim vermis gibi seviniyorum.hihoyyyt

yarin yinemi patates diyorsun. patates beni bir doyurdu hic acikmadim bugün. normal boyda 6 patates yedim bütün gün. olabliri aslinda kaldi cünkü patateslerim bugünden bende karistiririm ozaman kallisim.

Back
X