- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.101
sağol canım bende sizlerle tanıştığım için çok mutluyum sende iyiki bu gruptaymışsın ilk seninle sohbet etmiş oldummotive etmek ne demek heyecanlandim birden kallisimde hazirsa ben zaten hazirim.
valla biz bu isi becerecegiz iyice güven geldi kendime.. candy sagolsun hem bu diyeti getirdi takima hemde arkadas topluyor.. iyiki geldin hifzicigim valla coktandir gerekliydi senin gibi biri takima. tekrar tekrar hosgeldin.Şeniz
bende yeni katıldım ama yinede hoşgeldin diyorumopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.daha doğrusu kabul ederseniz katılacağım.güçlü bir motiveye ve biran önce sonuç görmeye ihtiyacım var.sanırım tam da konunun üzerine geldim sizler yeni oluşumların eşiğindesiniz.inşallah beraber başarırız

teşekkür ederim kallisim, çok makbule geçti
canım aramıza hoşgeldin, inşallah sen de faydalanırsın burda paylaştıklarımızdan. yalnız biraz hızlı olmaz mı haftada 3 kg?
hoşbuldum canım, yiyerek verebiliyorsan sorun olmaz sanırım,sağlık değerlerimide 2-3 haftada bir kontrol ettiriyorumolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
reyhan ablam ben yarın patates ile başlıyorum,bu hafta hiç bozmadan yapmaya çalışacağım. meyve gününe çok güvenemiyorum, belki o gün sebze de yerim çok kazınırsa midem...ama onun dışında harfiyen uyacağım! başlayalım yrn beraber?
merhaba canım sen de hoşgeldin aramıza
hoş bulduk.forumdaki ilk faaliyetim olarak ben de hemen haşlayayım şu patetesleri de ben ne yapacağımı tam kestiredim sanırım tek tip gıda diyeti yapacağız
canım gün olarak tek tip olsada genel açıdan her gıdayı alıyoruz et,süt,yumurta,meyve,sebze herşey var yani zararlı olan tuz,yağ,şeker,ekmek yok ekmeği abartmamak kaydıyla biz bayram diyoruz hafta sonunda yiyebilirsin ama abartırsan 5günlük uğraşın boşa gidera.sopuyorumnanaktan