hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan
ilaçla ilgili fikirlerini çok beğendim süpersin :lepi: ben vaktiyle kullandım bişey de olmadı ama asla kullanmam artık
:lepi: diyetimiz çok güzel.. ve inşallah incilideniz ablamız da takımımıza katılacak gibi ona da söyledim çok isterim dedi.. ama şu aralar paylaşımda bulunamam diye katılmaya çekindi sanırım.. benimle iletişime geçecek :sm_cool:
Allah bebeğini eşini sana bağışlasın canım.. umarım tüm duaların kabul olur opuyorumnanaktan iyi ki geldin boshayallersmile
evet ben de salı başlıyorum hem de geriye hiç kilo almadan guclubacismile
hoşgeldim canım a.s. gelmeyeceğini sanmıştık çok sevindik opuyorumnanaktan
ek olarak.. gün boyu yemeği düşündüğün çeşitlerden kahvaltı tabağında da olması gerekiyor.. sebze et meyve günlerinde.. yani kahvaltını günü nasıl planladıysan öyle düzenliyorsun.. sebze gününde akşam patlıcan yiyeceksen sabah kahvaltında da yemen gerekiyor.. et gününde balık yiyeceksen kahvaltı da da balık çeşidinden yemen gerekiyor.. istediğin çeşitte yiyebilirsin.. mesela meyve gününde istersen on çeşit meyve ye.. tek şart kahvaltıda da hepsinden yemen.. (meyve salatası yapabilirsin misal)
bir de et ve yumurta günlerinde yağsız peynir yoğurt ve süt kullanabiliyorsun.. kural bunlar için de geçerli.. yani sabah yoğurt yemediysen gün boyu yememelisin..
evet tek tip gıda ama tek tip de değil aslında.. yani haftanın geneline bakarsan haftanın 5 günü sebze et meyve yumurta süt yoğurt ve peynir yiyorsun.. diğer iki günü de eksik olduğunu düşündüğün yiyeceklerle tamamlayabilirsin.. yani bu tektip gıda pek tektip değil.. tek tip gıdalarda genelde hafta boyunca elma ya da et ya da patates şeklinde oluyor.. bu diyette öyle değil.. biraz vücudumuzu proglamlıyoruz.. yağ şeker un kızartma ve diğer tüm zararlı şeyleri de haftada 5 günlüğüne hayatımızdan çıkarıyoruz.. bunun büyük bir faydası var sanırım hemen sonuç almamızda.. genel de de geri alınmıyor kilolarımız.. ama geri almamak için bi kaç hafta ard arda yapılması gerek diye düşünüyorum ben boshayallersmile
inşallah mezun olursun canım.. ben de bi 65 i görsem boshayallersmile