- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.321
kızlar valla bu gün buraya girmem iyi geldi tam acıkıyodum bende heveslendim şu saatten itibaren sebze yiyorum aslında çok yemedim zaten kabak kavurmuştum.şimdide cacık yaptım 1 kase onu yiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tombilim varya sana çok kızdım sadece biber kızarması yedin diye ama
patlıcanı sebze gününde yapsana akşamdan hazırla yanınada salata koy ohh mis gibi..
tısss vakti her yönden yok işini bırakıp lokantayamı gidecek kaydirigubbakcemile3 kızcağız buraya gelip yazamıyor bile... bide kebap söyleyip patlıcanını yiyecek etini bırakacakmı :jeyyar:
ayh ne güzel bugün herkes burda bi tek reyhan ablam yok :çok üzgünüm:
abiye kuzu bu tombilicim
türk malı ailesinin annesi
http://i46.tinypic.com/28spv.jpg
ferihan bende başladığımda seinle hemen hemen aynıydım korkma çabucak gider inşallah 107 idim bende... 2 ayın soınunda 18 kilo vermiştim
mersam daha sık gel o zaan :)) bende akşam yine patlıcan yapmaya karar verdim o kadar hoşuma gitti ki anlatamam çok iyi geldi...
reyhan abla da gelmiş candy cim herkesler burda şimdi meraklanma bi çikolatım yok
tombilim tamam canım demiyorum patşıcan matlıcan :))
türk malını izlemelisin nefis ya çok gülüyorum ben özellikle abiye kuzunun özlü sözlerine..
her koyun kendi bacanağınlan basılır:roflol: dedi akşam koptum ...
pazartesi akşamları mı oluyor kallisim bi deneyim bakalım yakalayabilecekmiyim
kalliste sana geçen yağları falan sormuştum ya hani korsemi giymeden sürsem demiştim korsemi buldum denedim ve resmen bol pantalon gibi oluyor bu durumda yeni korse almam gerekecek benim nasıl sevindim nasıl zemuszemus