Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohh ohh ne güzelllldelikafadulden

ama vücudun deforme olmadan yağlarada başlamalısın...

geçmiş olsun bana kallisim
doruk zaten çatlattı vücudumun her yerini şimdi de göğüsler boşaldı adamın biri sinir oluyor yeter artık diyor sempatiksalakcinni onlara bi çözümün var mı

evet pzartesi... müziğini ve sözlerinide kızımın arkadaşı yapıyor :kedi:

gerçekten mi kallisim.. çok beğeniyorum ben o müziğii.. çok ritmik bayılıyorum.. hiç sevmem o tarzı ama.. bu süper :lepi: kutlarsın bizim için naniknanik

tombilim tamam canım demiyorum patşıcan matlıcan :))

türk malını izlemelisin nefis ya çok gülüyorum ben özellikle abiye kuzunun özlü sözlerine..

her koyun kendi bacanağınlan basılır:roflol: dedi akşam koptum ...

kalistem dalından yeni kopmuş bir odun gibi uyuodunu da unutmayalım lütfennnn.

tam türk malı tam :roflol:

tombilim izle muhakkak bayılırsın.ben havuçlu anada terfi ettim şimdi abiye kuzu modundayım.ne kadan mikemmel bir kadınım diye geziyorum evde.

ferihan sen bunu okurken bende diğerlerini bulayım bakalım hoşunuza gidecekmi...

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=977318&postcount=13

çok güzel kalisim.

ben kaçtım.. mesaim bitti annem geldi.. pazara gidicez şimdi.. patlıcan kabak semiz otu falan alıcam

merhabalarrrrrrr.. bukadar sohbet edilirmi ya hic beni düsünmedinizmi?????????
bu kadin ac isten gelir iki saat meraktan her noktayi virgülü okur merakli taze demedinizmi?
saka saka valla iste takim dedigin böyle olmali..:lepi:

gerçekten mi kallisim.. çok beğeniyorum ben o müziğii.. çok ritmik bayılıyorum.. hiç sevmem o tarzı ama.. bu süper :lepi: kutlarsın bizim için naniknanik

eşeğin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş :roflol::roflol: ben de sevmiyorum ama benim kızın erkek arkadaşı cezanın sansarın arkadaşı beraber çalışıyorlar :roflol: ya ben nediyim:roflol:

reyhan ablam hoşgeldin... okudunmu herşeyi...ne güzel değilmi..

sen şimdi dinlen ben yarım saat sonra gelirim :)) gökçe geldide alıyo pc yi birazdan geliyorum..

candycim türk dili edebiyatımı okuyorsun daha önce yazmamıştın ne güzel bir bölüm yaa edebiyatı çok severim..

benim kızımda iç mimarlık okuyor demiştim ya onun yanında açık öğretimde fotoğraf ve kameramanlık okuyor tüm sınavlarından geçmiş bu yıl akşam istanbuldan döndüde sevinçle anlatıyordu hayırlısı bakalım...
ay tebrikler kallisim ne mutlu ya. öp kizini bizim icin basarilarinin devamini diliyoruz.. harika bir haber bu..:nazar::nazar:

reyhan ablama ilham olsun diye yazayım belki akşama yapar.. ablacım candynin konusunda görünce aklıma geldi patlıcan közleyip bol limon baharatla yiyeceğim saat 3 gibi filan yaparım ben şimdi 2 kabak yedim yeter o bana o saate kadar.

yaaa bizim mersacık noldu yine kendi deyimiyle karabatak mersa oldu bu kız off geçen yılda böyleydi...
ay kallisim kocaman bir kase karnibahar haslamasi götürdüm ise limonlu baharatli millet yan yan bakiyor. ama hic kafami kaldirmadim gereksiz seyler sorup sinirimi ziplatmasinlar diye.. langir lungur yedim kalktim sabahta turplu domates salatalikli salata yapmistim. öyle duruyorum yani.. patlican cok iyi fikirmis. ama ferihanin dedigi gibi haftaya yapayim kismetse..delikafadulden

Spike yani kedim ayları şaşmış mart zannetmeye başladı şu an balkondan sarkmış işkence yapıyormuşum gibi bağırıyor :))
hahahahahahah:roflol::roflol::roflol:
:kedi: ama napalım verilecek kilolar çok öyle bir kaç günle bir haftayla gitmiyor bu yılların yağları uzun süre yapmak lazım ki kurtulalım bu kilolardan Allah yardımcımız olsun mafoldumben
aminnnnnn

ben kaçtım.. mesaim bitti annem geldi.. pazara gidicez şimdi.. patlıcan kabak semiz otu falan alıcam
git git ben geldimya sende git :))Şeniz

merhabalarrrrrrr.. bukadar sohbet edilirmi ya hic beni düsünmedinizmi?????????
bu kadin ac isten gelir iki saat meraktan her noktayi virgülü okur merakli taze demedinizmi?
saka saka valla iste takim dedigin böyle olmali..:lepi:

hoş geldin ablacım valla ben yokkende siz kaynatmışsınız bu gün çok kalabalıktık.günümüz vardı.

hosbuldum hayatim..
güzelim böyle olmazsa olmuyorki. ben isten geldim midem tambur barsaklarim keman caliyor acliktan ve gaz yapan yiyeceklerden. simdi geldim herkes neseyle birlikte yaptigimiz diyetin detaylarini acikliyor kendince fikirler üretiyor. hatta tiyatroda konu kahramani olan yiyeceklerimiz var.. geldim bunlari okudum. yalniz degilim dedim tüm arkadaslarim ayni seyleri yasiyor önümüzdeki cumayi merakla bekliyor nekadar verecegimizi hesapliyor herkes benim gibi. böyle düsününce rahatladim . aklima hic baska yiyecekler gelmiyor . ama geldigimde birileri börek pogaca revani yediginden bahsetmis olsaydi benim sigortalar her an atabilirdi... anladin degilmi canimin ici?

reyhan ablam hoşgeldin... okudunmu herşeyi...ne güzel değilmi..

sen şimdi dinlen ben yarım saat sonra gelirim :)) gökçe geldide alıyo pc yi birazdan geliyorum..

hosbuldum hayatim..evet canim ya .. tam olmasi gerektigi gibi.. ben cok seviniyorum yine hep birlikte cok güzel diyet yapiyoruz.. heyecani bambaska... yapmayi düsünmiyenler bile sürüklenir yani ..kaydirigubbakcemile

ayyy inanmıyorum ne çok muhabbet dönmüş burdaaaaa... ne zaman okuyabileceğim acaba...

kızlar diyetler iyi gidiyor inşallah! bozmayın hee..
ben de az yiyorum ,sporuma da gidiyorum...öyle işte..

çikolatım bizde seni öptük... sporuna git gerisini düşünme ....rayına oturur mutlaka birde bana özelden adres ver sana bişey yolluyacağım... soyadınıda yaz ..

reyhan ablacım yazdıklarında nasılda haklısın.. ne muhabbet dönüyorsa bizim isteklerimizde o yöne kayıyor.. ben açlığı filan unuttum sürekli sağlıklı yiyeceklerdeyim...birde ancak adapte olduk sanırım 3. haftada bu diyete tam oturacak gibi geliyor alıştık yani hem kendimizide tanıdık neyle doyuyor neler istiyoruz filan diye bence böylede devam edelim ayılsakta bayılsakta devam...

Back
X