- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.501
off tamam candy cozuturum ben bu gidişle bu kadar yeter anladım nefis olduğunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de bugüne kadar harika gidiyor diyetim sadece ilk patates gününde bozdum o kadar ama az gidiyor ya 77.1 dim başladığımda şimdi 75.8 im geçen hafta yaptığımda daha güzel vermiştim ben ona canım sıkıldı biraz 2 kilo bile gidememiş halbuki ilk hafta ilk 2 günde gitmişti 2 kilo ama caymak yok devam ediyorum bakalım bugün meyve günüm portakal elma çilek erik armut yicem bugün bir de yarın tartılmadan önce tuvalet sorununu atlatsam daha iyi olacak form çay içicem yine mecburen pazardan beri yok çünkü
bi de başka bişeye canım sıkıldı dün kuaföre gittim dedi ki bacakların çok gevşemiş geçen ay geldiğinle bu ay arasında dağlar kadar fark var dedi üzüldüm ben de farkındaydım aslında ama dağlar kadar olduğunu farketmemiştim ne yapacam şimdi kara kara düşünüyorum callenetics yükleyememiştim ben ondan yapsammı acaba dedim başka ne yapabilirim korse alıp yağlansam diyorum mesela önerebileceğiniz korse markası var mı bi de onu soruyum ha bi de geç mi kalmışımdır acaba sarktıktan sonra geri dönüşü yok mudur bu olayın
tombili selam canım.daha ne istiyon ne güzel kilo veriyosun hemde takımın en istikrarlı kilo verenisin.yavaş olsunda devamlı olsun.bendede durum aynı bacaklarımda ve göbüşümde gevşeme var.hiç hoşuma gitmiyor bu görüntü.
candycanım sende senaryonla meşgulsun ama sen değilmiydin selülit kremi alan sıkılaştırıcı yoksa yanlışmı hatırlıyorum hani biraz kullanınca yazacaktın faydası varmı yokmu diye bende alacaktım tıs.
evet ama onu da herşeyi yaptığım gibi düzenli kullanmadım ben bilmiyorumkismile iyice zayıflayınca tekrar alıcam.. üşe yarayacak gibi.. öyle olmasını umuyorum..
çatlaklar da var mafoldumben
ferihancım liptonun şeftalili form çayını denedin mi hiç burda bir arkadaşımız tek ondan çare buluyordu bağırsak problemi için..merhaba arkadaşlar benim bugün meyve günüm elma armut çilek erik var mönümde kaç gündür form çayı içiyorum şu wc sorununa çözüm olmadı bir türlü kuru kuru ağrı var ama olan bişey yok yani ne yapmalıyım yarın sabah tartılıcam bu şişlikle hiç kilo vermemiş gibi çıkarım diye korkuyorum(
Kaptanım ne kahvaltıymış dönemediniz hala kaydirigubbakcemile3
gidip yemek filan yapayım...
bu gün candynin mesaisini kaçırdım( sohbet edemedik akşama geleyim bari...
selamlarrrrrr..
candycigim ben 4 hafta raporluydum o arayi diyorsun herhalde. birde islerimiz cok oldugunda ögle vardiyesinde olurum genelde o yüzden gündüzleri burada olabiliyordum ama simdi sabahciyim sabah saat 4,45 te kalkiyorum aksamlari yorgun birde simdi gibi ac olunca fazla oturmak istemiyorum aklima birsey düsmeden yatayim diye erken yatiyorum iyi geliyor bana.. ama bütün aksam burdayim ben..
zalimi cok gecmis olsun gülüm kiyamam inan cok üzüldüm. cok agir gecirdin canim allah beterinden korusun.. bizde seni özledik..a.s.
hosgeldin canim hayirli olsun.a.s.merhaba bende aranıza yeni katıldım..
geçen sene üniversiteye başlayınca 1 senede 23 kilo verdim hedefim 15 kilo daha vermek ama biraz motivem düştü inşallah bu yaza kadar kilolarımı verebilirm...
ayni benim gibi ya tombisim ne peynirciymisiz hepimizde. ben cogu zaman düsünmüsümdür acaba peynirdemi sismanlatma özelligi var acaba diye.
benim sevdiğim ne kadar peynir varsa saydın canım kaydirigubbakcemile3 ben bi de ivrindi peynirine hastayım ama o pek meşhur değildir balıkesirliler bilir sadece :kedi:
ben de herkesi kendim gibi 8-5 sanıyorum :icecream: bu arada da sanal da olsa dondurma düşmüyor ağzımdankaydirigubbakcemile3
kolay gelsin ablam işin zor.. ne iş yapıyordun sen :uhm:
hosgeldin canim hayirli olsun.a.s.
ayni benim gibi ya tombisim ne peynirciymisiz hepimizde. ben cogu zaman düsünmüsümdür acaba peynirdemi sismanlatma özelligi var acaba diye.
candy tiss neymis o dedigin peynir izmirde falan bulabilirmiyiz acaba?
bir firmada calisiyorum canim iscilik..
candycigim dondurmadada var bu sismanlatma özelligi. bütün dondurmacilar siskodur inan bana.
candy ve reyhan ablamı bir yakaladım :)
yemek yapmaktan vazgeçtim kapı önlerini yıkadım geldim akşama çılbır yapıcam çocuklara bide makarna filan yaparım ay zor geldi bu kadar yorulduktan sonra yemekle uğraşmak.... bu gün halsizim çok..
ferihancım liptonun şeftalili form çayını denedin mi hiç burda bir arkadaşımız tek ondan çare buluyordu bağırsak problemi için..
biz merkeze uzağız cicim benim gidince kolay dönemiyoruz çok dolaştık yürüdük filan.... bir de burada dün dedim ya anneler gününe girdim çekiliş diye orda bir arkadaşa sürpriz yapayım dedim bir şeyler aldık alışveriş yaptık kargoya filan uğradık anlıyacağınız geç kaldık :kedi: