Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anneler gününüz kutlu olsun canlarım...
mesaj okuyamıyorum çikolatım sanada özelden cevap yazamadım özürler dilerim ... öpüp kaçtım...

merabalar nolur benide alın takımmaaaa
yedekteyim takipteyim kızlar 86 kilo 1 70 boyla başlıyorum bakalım hangi grup alıcak beni takımınaa?
olsun benim motivasyonum şuan itibariyle başlamıştırr.. a e olunnn...

yedekteyim takipteyim kızlar 86 kilo 1 70 boyla başlıyorum bakalım hangi grup alıcak beni takımınaa?

canım umarım takıma kabul edilirsin.Bu takımda ben de çok yeniyim samimi ve gayretli bir takım.Önümüzdeki günlerde burada heyecan dahada artacak pek çok kilo verilecek gibi geliyor bana.Sen de çok istklisin (sistemi tam bilmiyorum neye göre kabul ediliyor üyeler,kriter ne)umarım yakında sen de aramızda olursun ve beraber zayıflarızopuyorumnanaktan

merhaba canim.. saniyorum senin icin bir yerimiz var.. takim kaptanimiz önümüzdeki haftasonuna kadar yok. eger gercekten bizim takimda olmayi istiyorsan vakit buldukca gel kendini tanit bizleri tani.. reklam gibi olacak ama bu bir iki haftadir motivasyon had safhada bizdekaydirigubbakcemile3.. tek sart katilim kaliteli. paylasim. kaptanimiz gelene kadar her firsatta buyur yaz birseyler mutlaka cevabini alirsin.. basarilar diliyorum.a.s.

reyhan ablaaaaaakaydirigubbakcemile3hatta büyükanneler günün de kutlu olsun.mesajını aldım bu arada çok teşekkür ederim:1hug:

mahvettin beni mersacigim.. eline saglik canim cok duygulandim.
anneler gününüz kutlu olsun güzellerin takimi. hepinizi cok seviyorum.Şeniz

seninde anneler günün kutlu olsun ablacım .bende bunu yazdığımda çok kötüydüm.zaten anneler gününü hep kötü geçiririm.gittim mezara ikisinede bir er gül ektim.bide benim için çok özel bir şey vardı annemle ilgili yapmam gereken .nihayet onu bu gün yaptım şu an çok huzurluyum.

canlarım merhaba...

hepinizin anneler günü kutlu olsun. ne güzel birgün öyle değil mi... hepinizi çok öpüyorum

teşekkür ederiz canım.sende inşallah gelecekte bir gün anne olacaksın şimdiden seninde anneler günün kutlu olsun.

merhaba canim.. saniyorum senin icin bir yerimiz var.. takim kaptanimiz önümüzdeki haftasonuna kadar yok. eger gercekten bizim takimda olmayi istiyorsan vakit buldukca gel kendini tanit bizleri tani.. reklam gibi olacak ama bu bir iki haftadir motivasyon had safhada bizdekaydirigubbakcemile3.. tek sart katilim kaliteli. paylasim. kaptanimiz gelene kadar her firsatta buyur yaz birseyler mutlaka cevabini alirsin.. basarilar diliyorum.a.s.

tşkler reyhancım
hakikaten sıcak ve içtensiniz
inş.. hep birlikte çok güzel kilolar vericez
a e olun...vereliniortak

canım umarım takıma kabul edilirsin.Bu takımda ben de çok yeniyim samimi ve gayretli bir takım.Önümüzdeki günlerde burada heyecan dahada artacak pek çok kilo verilecek gibi geliyor bana.Sen de çok istklisin (sistemi tam bilmiyorum neye göre kabul ediliyor üyeler,kriter ne)umarım yakında sen de aramızda olursun ve beraber zayıflarızopuyorumnanaktan

canım tşkler inş. bende aranıza katılırım
elimden geleni yapıcam allahın izniyle gidecek şu kilollar
a e oll..opuyorumnanaktan

kimse bana bişey yazmadı mı bütün haftasonu mafoldumben küstünüz mü yoksa bana senağlama

kimse bana bişey yazmadı mı bütün haftasonu mafoldumben küstünüz mü yoksa bana senağlama

candy günaydın canım.okudum yazdıklarınıda cevap yazamadım.sen cumartesi bozmuşsun bende dün bozdum akşam kayınvalidemlere gittik giderken eşim saolsun tatlı ve dondurma aldı.tabi bende bu ikiliyi aylardır görmüyordum.tabi biz karşılaşınca bayağı bir hasret giderdik.çok özlemişiz birbirimiziii.bu buluşmanın bedeli ağır olacak galiba .:sinifsinif:

candy günaydın canım.okudum yazdıklarınıda cevap yazamadım.sen cumartesi bozmuşsun bende dün bozdum akşam kayınvalidemlere gittik giderken eşim saolsun tatlı ve dondurma aldı.tabi bende bu ikiliyi aylardır görmüyordum.tabi biz karşılaşınca bayağı bir hasret giderdik.çok özlemişiz birbirimiziii.bu buluşmanın bedeli ağır olacak galiba .:sinifsinif:

ben de korktum :çok üzgünüm: bozdum diye bana küstünüz sandım :1shok:

öncelikle anne olamayanların,annesi olmayanların , yeni anne adaylarının ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
bende birazdan annemi ziyarete gidecem ona en sevdiği hediyeyi götürecem .çiçekleri çok severdi annem gül fidanı götürüp ekecem .babamda çok severdi çiçekleri bir gülde ona ekecem.ve ikisini birbirine emanet edip gelecem....

canım annemeeee.....

Baba, Anneme İyi Bak Olur Mu ?
Baba,
Anneme iyi bak olur mu?

Benden sana evlat vasiyetidir
Baba, anneme iyi bak! ...

Akşam en heyecanı...yla televizyon izlerken,
Sen anneme bak.
Yaşanmışlıklarını göreceksin çocuksu bakışlarında;
Yaşattıklarını, yaşatamadıklarını,
Sana adanmış koskocaman bir ömrü göreceksin bakışlarında

Akşamları geç geldiğinde
Yiyemediği lokmaları göreceksin,
Boğazına dizilen...

Sen kızmayasın diye,
Uyurken komşulara gidişlerini,
Bizim ağzımızı kapatmalarını,
Yüreğinin ağzına geldiği zamanları göreceksin.

Baba, anneme iyi bak!...

-‘'Hanım ben gidiyorum ‘' dediğinde,

Sen merdivenleri inene kadar
Ardından bakan insana bir kez durup,
Merdivenin 5. ci basamağında,
Sen bak!

Gözlerinde sen daha gitmeden
Seni özleyen bir kadın göreceksin.

Sokakta gördüğün arkadaşının sıktığın eli gibi bir kez olsun sarıl ona.

Sıkıca!

Sevgiyle!

Saatlerini harcadığın kahve sandalyesinde,
Yudumlarken bardağından çayını;
Hiç birinin tadının
Annemin çayının tadına benzemediğini fark ederek;
Evde, senin için yemek yapmanın telaşında olan
O kadını düşün.

Koyarak üç beş kuruş
Yarım bıraktığın bardağın yanına, En hızlı adımlarınla koş baba.

Seni terk eden annen gibi,
Ardından bıçaklayan dostların gibi,
Senin kıymetini bilmeyen evlatların gibi değil...

Ne zaman düşsen,
Canın acımasın diye düştüğün yere çimen olan,
Her bayramda senin elini
‘'evimin direği ‘' diyerek öpen o kadına iyi bak baba...

Ne kadar usulca çıksan da merdivenleri
Senin geldiğini daha ilk basamakta anlayan kadına,
Yüzün asıksa, Mutfağında sessizce ağlayan
Ama sana soğanın ne kadar acı olduğunu söyleyen kadına,

Sen hastaneye yattığında;
Ağlarken uyuyan, uyanınca ağlayan;
‘'bu ev çok büyük geldi bana ‘' diyen
Anama iyi bak baba.

Sarıl bu anneler gününde boynuna.
Tut ellerinden, öpüver.

Ve deki ona;

‘'Siyah saçlarımın terk ettiği yıllarımdan geriye,
Bir sen kaldın ve ben
Bir tek sana kaldım.!''

Anama iyi bak baba
Onun gözlerinde sana adanmış

Koskocaman bir ömür göreceksin !!!!

dağıttın beni mersacım ya neymiş bu böyle kim yazmış özellikle hiçbir tebrik almadığım gün için çok acı geldi bana

merhabal kızlar nasılsınız bakalım bugün
ben pek iyi değilim cumartesiden eşimle biraz atıştık pazar sabahı da devam etti öyle olunca o da işe gitti benle beraber olmamak için halbuki ne hayyallerim vardı anneler günü ya güya bişeyler yapar bana falan diye çok üzüldüm ve kırıldım ama biz de oğluşla gezdik tozduk akşam da eve gelince oğlum kutlayıver annenin anneler gününü dedi söyletmeye çalıştı o da kutlu dedi sadece öpmedi bile berbat bir gündü çok üzüldüm gerçekten sabah da hiçbişey yok gibi barıştık demi diyor yanımızda kaynım da vardı o da tombilinin bugün morali bozuk herhalde dedi çakmasın diye güleryüzlü olmaya çalıştım kaynım bi ara içeri gidince send e bana yaptıklarını düşün dedi ama ne yaparsam yapıyım biraz bekleyemez miydi afrası tafrası bu kadar kıymetsizmiymişim dedim içimden aman al birini vur ötekini bu erkekleri

merhabal kızlar nasılsınız bakalım bugün
ben pek iyi değilim cumartesiden eşimle biraz atıştık pazar sabahı da devam etti öyle olunca o da işe gitti benle beraber olmamak için halbuki ne hayyallerim vardı anneler günü ya güya bişeyler yapar bana falan diye çok üzüldüm ve kırıldım ama biz de oğluşla gezdik tozduk akşam da eve gelince oğlum kutlayıver annenin anneler gününü dedi söyletmeye çalıştı o da kutlu dedi sadece öpmedi bile berbat bir gündü çok üzüldüm gerçekten sabah da hiçbişey yok gibi barıştık demi diyor yanımızda kaynım da vardı o da tombilinin bugün morali bozuk herhalde dedi çakmasın diye güleryüzlü olmaya çalıştım kaynım bi ara içeri gidince send e bana yaptıklarını düşün dedi ama ne yaparsam yapıyım biraz bekleyemez miydi afrası tafrası bu kadar kıymetsizmiymişim dedim içimden aman al birini vur ötekini bu erkekleri

ben de geçen anneler gününde sevgilimle kavgalıydım ama çok kötüydü.. bütün anneler günü boyunca ağlamışım.. annem ne zaman anneler günü meselesi açılsa söyler durur.. olur öyle şeyler karı koca arasında ama anneler gününde olması kötü olmuş tbi.. umarım seni mest edecek bi jjestle unutturur bu hareketini.. yerimseniben

Back
X