L
leys
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.721
merhabal kızlar nasılsınız bakalım bugün
ben pek iyi değilim cumartesiden eşimle biraz atıştık pazar sabahı da devam etti öyle olunca o da işe gitti benle beraber olmamak için halbuki ne hayyallerim vardı anneler günü ya güya bişeyler yapar bana falan diye çok üzüldüm ve kırıldım ama biz de oğluşla gezdik tozduk akşam da eve gelince oğlum kutlayıver annenin anneler gününü dedi söyletmeye çalıştı o da kutlu dedi sadece öpmedi bile berbat bir gündü çok üzüldüm gerçekten sabah da hiçbişey yok gibi barıştık demi diyor yanımızda kaynım da vardı o da tombilinin bugün morali bozuk herhalde dedi çakmasın diye güleryüzlü olmaya çalıştım kaynım bi ara içeri gidince send e bana yaptıklarını düşün dedi ama ne yaparsam yapıyım biraz bekleyemez miydi afrası tafrası bu kadar kıymetsizmiymişim dedim içimden aman al birini vur ötekini bu erkekleri
hımmm.Canım çok kırılmışsın.Anlıyorum seni.İnsanların yeme alışkanlıkları ile ilgili yapılan bütün araştırmalarda duygusal yönden tatmin olmayan insanların yemeye düştükleri tesbit edilmiş.Eşinden beklediğin ilgiyi şu anda yiyeceklerden alma .Dayan arkadaşım.Dayan dayan dayan:1hug:Bugün birşey yeme isteği duyarsan hemen bize yaz.Sakın yeme dayanolumunekankayizsmile