Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabal kızlar nasılsınız bakalım bugün
ben pek iyi değilim cumartesiden eşimle biraz atıştık pazar sabahı da devam etti öyle olunca o da işe gitti benle beraber olmamak için halbuki ne hayyallerim vardı anneler günü ya güya bişeyler yapar bana falan diye çok üzüldüm ve kırıldım ama biz de oğluşla gezdik tozduk akşam da eve gelince oğlum kutlayıver annenin anneler gününü dedi söyletmeye çalıştı o da kutlu dedi sadece öpmedi bile berbat bir gündü çok üzüldüm gerçekten sabah da hiçbişey yok gibi barıştık demi diyor yanımızda kaynım da vardı o da tombilinin bugün morali bozuk herhalde dedi çakmasın diye güleryüzlü olmaya çalıştım kaynım bi ara içeri gidince send e bana yaptıklarını düşün dedi ama ne yaparsam yapıyım biraz bekleyemez miydi afrası tafrası bu kadar kıymetsizmiymişim dedim içimden aman al birini vur ötekini bu erkekleri

hımmm.Canım çok kırılmışsın.Anlıyorum seni.İnsanların yeme alışkanlıkları ile ilgili yapılan bütün araştırmalarda duygusal yönden tatmin olmayan insanların yemeye düştükleri tesbit edilmiş.Eşinden beklediğin ilgiyi şu anda yiyeceklerden alma .Dayan arkadaşım.Dayan dayan dayan:1hug:Bugün birşey yeme isteği duyarsan hemen bize yaz.Sakın yeme dayanolumunekankayizsmile

tombilim tombilim ben seni dinlerim sen bana anlat .Diyetini bozduğunda ne kadar vijdan azabı çekeceğini hatırla.hadi şimdi bi sıcak su iç:):)

hımmm.Canım çok kırılmışsın.Anlıyorum seni.İnsanların yeme alışkanlıkları ile ilgili yapılan bütün araştırmalarda duygusal yönden tatmin olmayan insanların yemeye düştükleri tesbit edilmiş.Eşinden beklediğin ilgiyi şu anda yiyeceklerden alma .Dayan arkadaşım.Dayan dayan dayan:1hug:Bugün birşey yeme isteği duyarsan hemen bize yaz.Sakın yeme dayanolumunekankayizsmile

teşekkür ederim arkadaşım ama geç kaldın dün ne kadar yemek varsa evde yedim gitti kaynuşlar geldiklerinde onlara yiyecek yemek kalmamıştı bile kahvaltılık bişeyler çıkardılar yetmedi bana oturdum onlarla da yedim bir güzel sığışamadım bile kendi içime öldüm rahatsızlıktan ama olan oldu bu ara çok motivesiz buluyorum kendimi sizlerin de motivasyonunu etkilemeyim diye yazmadım ama sen sorunca söyledim işte

canım benim inan gözlerim doldu çok duygulandım herhalde hiç unutmam bu hediyeni annelik hayatım boyunca aldığım en anlamlı hediye olacak çok sevindirdin beni Şeniz

canım benim.. uzuuun uzuuun yazıcam.. umarım beğenirsin fakat sezon finali olacak :1shok: ben bir iki ay kadar sanırım foruma giremicem mafoldumben çünkü çok işim var aksatırsam eğer mesaiye bırakacaklar.. haziranın başına kadar süre verdiler bitirmem için ama mümkün değil bitiremem sanırım haziranın sonuna sarkar.. kalliste gelsin izin isticektim ondan ama buralarda değil :sm_confused: ben bişey mi kaçırdım.. otele falan mı gitti yine CADIARZU

tombili arkadaşım sen eşini çok seviyosun ki bukadar etgilenmişsin değmez ama erkeklere değmez çünki onlar yaptıklarını farketmiyolar bile sen o sinirle dağları devirirken o unuttu bile herşeyi değmez bacım değmez:)

benbugün şu 5 günde 5 kilo diyetine başladım sabah haşlanmış patatesimi yedim bakalım sonuç nolucak...hrs kolay gelsinn..

candy_candy sende bu dyeti yapıyosun sanırım nasıl gidiyor senin kaçıncı haftan ben çok ümitliyim kaç kilo verdin kaç günde sen olucak inş.. gidicek yağlarrr:)
a e oll...

tombili arkadaşım sen eşini çok seviyosun ki bukadar etgilenmişsin değmez ama erkeklere değmez çünki onlar yaptıklarını farketmiyolar bile sen o sinirle dağları devirirken o unuttu bile herşeyi değmez bacım değmez:)

benbugün şu 5 günde 5 kilo diyetine başladım sabah haşlanmış patatesimi yedim bakalım sonuç nolucak...hrs kolay gelsinn..

değmezkardeşim haklısın valla bugün de bi güzellik yapıp gönlümü alacağı falan da yok olan bana oluyor valla yedim yedim durdum ben de 2 hafta yaptım 5 gün 5 kiloyu ama artık kendimde o motivasyonu bulamıyorum ama güzel kilo vermiştim ben devam et sen yapabiliyorsan

canım benim.. uzuuun uzuuun yazıcam.. umarım beğenirsin fakat sezon finali olacak :1shok: ben bir iki ay kadar sanırım foruma giremicem mafoldumben çünkü çok işim var aksatırsam eğer mesaiye bırakacaklar.. haziranın başına kadar süre verdiler bitirmem için ama mümkün değil bitiremem sanırım haziranın sonuna sarkar.. kalliste gelsin izin isticektim ondan ama buralarda değil :sm_confused: ben bişey mi kaçırdım.. otele falan mı gitti yine CADIARZU

olsun napalım bu kadar ara verince daha güzel senaryolar üretirsin sen
ama gruba ara vermeni beğenmedim her gün en azından 1-2 mesajla katılsan bırakmazsın kendini bırakacaksın diye korkuyorum hem biz de özleriz seni kız

teşekkür ederim arkadaşım ama geç kaldın dün ne kadar yemek varsa evde yedim gitti kaynuşlar geldiklerinde onlara yiyecek yemek kalmamıştı bile kahvaltılık bişeyler çıkardılar yetmedi bana oturdum onlarla da yedim bir güzel sığışamadım bile kendi içime öldüm rahatsızlıktan ama olan oldu bu ara çok motivesiz buluyorum kendimi sizlerin de motivasyonunu etkilemeyim diye yazmadım ama sen sorunca söyledim işte[/QUOTE
canım artık çok geç diye birşey yok.Dün yemişsindir.Olmasa iyi idi ama olmuş .Bugün farklı bir gün.Dün yedim diyeti bozdum diye sakın canını sıkma.En fazla taş çatlasın bir insan bir günde 3000 kalori alabilir.deki 4000 kolori.1 kg almak içöin 7000 kalori gerek.Yani dün yedin diye en fazla yarım kilo alırsın bugün moralin düzelir onuda verirsin.Mesele bir yerlere dayanmak.Daralınca ilk sarılacağın şeyin yiyecekler olmaması.Yoksa olay kısır döngüye giriyor.canın sıkılıyor yiyorsun kilo alıyor canın sıkılıyor.ben geçen sene sırf bu sitenin desteğiyle 20 kilo verdim.hatta üye bile değildim.tam birşey yiyecekken siteye girip o günkü yazıları okuyor sonra yemekten cazgeçiyordum.

teşekkür ederim arkadaşım ama geç kaldın dün ne kadar yemek varsa evde yedim gitti kaynuşlar geldiklerinde onlara yiyecek yemek kalmamıştı bile kahvaltılık bişeyler çıkardılar yetmedi bana oturdum onlarla da yedim bir güzel sığışamadım bile kendi içime öldüm rahatsızlıktan ama olan oldu bu ara çok motivesiz buluyorum kendimi sizlerin de motivasyonunu etkilemeyim diye yazmadım ama sen sorunca söyledim işte[/QUOTE
canım artık çok geç diye birşey yok.Dün yemişsindir.Olmasa iyi idi ama olmuş .Bugün farklı bir gün.Dün yedim diyeti bozdum diye sakın canını sıkma.En fazla taş çatlasın bir insan bir günde 3000 kalori alabilir.deki 4000 kolori.1 kg almak içöin 7000 kalori gerek.Yani dün yedin diye en fazla yarım kilo alırsın bugün moralin düzelir onuda verirsin.Mesele bir yerlere dayanmak.Daralınca ilk sarılacağın şeyin yiyecekler olmaması.Yoksa olay kısır döngüye giriyor.canın sıkılıyor yiyorsun kilo alıyor canın sıkılıyor.ben geçen sene sırf bu sitenin desteğiyle 20 kilo verdim.hatta üye bile değildim.tam birşey yiyecekken siteye girip o günkü yazıları okuyor sonra yemekten cazgeçiyordum.

evet dediğin doğru leyscim bugün başka bir gün bugün dikkat etmeliyim yine eskisi gibi ki yoksa en başa dönerim allah korusun hem de bu kadar ilerlemişken hedefime yok yok zaten 7000 kalori mimkün değil almamışımdır ben ama yanarım yanarım da cips yemediğime yanarım o sinirin içinde nasıl güzel giderdi ama hala bir yandan da diyet psikolojisi var
calleni sen yapıyordun demi nasıl gidiyor hala indiremedim ben

candy_candy sende bu dyeti yapıyosun sanırım nasıl gidiyor senin kaçıncı haftan ben çok ümitliyim kaç kilo verdin kaç günde sen olucak inş.. gidicek yağlarrr:)
a e oll...

ben bi süre ona ara verdim.. ama iyi kilo verdiriyor sen ümidini kaybetme.. en az üç hafta yap ve tatil günlerinde kilo almamaya çalış.. ben bu pazartesi başlıyordum yeni haftaya ama başlayamadım.. haftaya da regl var.. bu arada elma diyetini yapabilirim.. yapabilirsem eğer.. denicem.. ben sürekli bozmak durumunda kaldım o diyeti o yüzden sağlıklı bilgi veremicem sana.. canım da sıkıldı ondan.. bi hafta bi değişiklik yapıp dönücem yine diyetime opuyorumnanaktan oruç da tutmam lazım ama tutamadım bugün :delphin:

olsun napalım bu kadar ara verince daha güzel senaryolar üretirsin sen
ama gruba ara vermeni beğenmedim her gün en azından 1-2 mesajla katılsan bırakmazsın kendini bırakacaksın diye korkuyorum hem biz de özleriz seni kız

Şeniz

akşam eve dönünce bakarım o zaman.. rapor veririm.. zaten 21 mayısta 95 olmam lazım.. kaçarı yok reyhan ablama söz verdim.. kendimi bırakmamam lazım.. be de sizi özlicem :kedi:

iş yerinde hiç bakmicam ama okumicam bile.. çünkü denedim olmuyor takılıyorum bırakamıyorum.. hiç açmamak en iyisi.. bakalım becerebilicem mi.. ama bu işi bitirmem lazım :çok üzgünüm: mecbur :çok üzgünüm: Neyse senaryoyu yazayım sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
öncelikle anne olamayanların,annesi olmayanların , yeni anne adaylarının ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
bende birazdan annemi ziyarete gidecem ona en sevdiği hediyeyi götürecem .çiçekleri çok severdi annem gül fidanı götürüp ekecem .babamda çok severdi çiçekleri bir gülde ona ekecem.ve ikisini birbirine emanet edip gelecem....

canım annemeeee.....

Baba, Anneme İyi Bak Olur Mu ?
Baba,
Anneme iyi bak olur mu?

Benden sana evlat vasiyetidir
Baba, anneme iyi bak! ...

Akşam en heyecanı...yla televizyon izlerken,
Sen anneme bak.
Yaşanmışlıklarını göreceksin çocuksu bakışlarında;
Yaşattıklarını, yaşatamadıklarını,
Sana adanmış koskocaman bir ömrü göreceksin bakışlarında

Akşamları geç geldiğinde
Yiyemediği lokmaları göreceksin,
Boğazına dizilen...

Sen kızmayasın diye,
Uyurken komşulara gidişlerini,
Bizim ağzımızı kapatmalarını,
Yüreğinin ağzına geldiği zamanları göreceksin.

Baba, anneme iyi bak!...

-‘'Hanım ben gidiyorum ‘' dediğinde,

Sen merdivenleri inene kadar
Ardından bakan insana bir kez durup,
Merdivenin 5. ci basamağında,
Sen bak!

Gözlerinde sen daha gitmeden
Seni özleyen bir kadın göreceksin.

Sokakta gördüğün arkadaşının sıktığın eli gibi bir kez olsun sarıl ona.

Sıkıca!

Sevgiyle!

Saatlerini harcadığın kahve sandalyesinde,
Yudumlarken bardağından çayını;
Hiç birinin tadının
Annemin çayının tadına benzemediğini fark ederek;
Evde, senin için yemek yapmanın telaşında olan
O kadını düşün.

Koyarak üç beş kuruş
Yarım bıraktığın bardağın yanına, En hızlı adımlarınla koş baba.

Seni terk eden annen gibi,
Ardından bıçaklayan dostların gibi,
Senin kıymetini bilmeyen evlatların gibi değil...

Ne zaman düşsen,
Canın acımasın diye düştüğün yere çimen olan,
Her bayramda senin elini
‘'evimin direği ‘' diyerek öpen o kadına iyi bak baba...

Ne kadar usulca çıksan da merdivenleri
Senin geldiğini daha ilk basamakta anlayan kadına,
Yüzün asıksa, Mutfağında sessizce ağlayan
Ama sana soğanın ne kadar acı olduğunu söyleyen kadına,

Sen hastaneye yattığında;
Ağlarken uyuyan, uyanınca ağlayan;
‘'bu ev çok büyük geldi bana ‘' diyen
Anama iyi bak baba.

Sarıl bu anneler gününde boynuna.
Tut ellerinden, öpüver.

Ve deki ona;

‘'Siyah saçlarımın terk ettiği yıllarımdan geriye,
Bir sen kaldın ve ben
Bir tek sana kaldım.!''

Anama iyi bak baba
Onun gözlerinde sana adanmış

Koskocaman bir ömür göreceksin !!!!

çok güzel ...
gözlerim yaşla okudum bu kadar güzel anlatılmaz bu kadar güzel yaşatılmaz teşekkür ederim paylaştığın için tek kelimeyle muhteşem söyleyecek başka bir söz bulamıyorum ...

merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş anneler gününüz kutlu olsun dün gelemedim biraz geç oldu kutlama kusura bakmayın tüm annelerimizi sevgiyle kucaklayarak öpüyorum ...

benim moralim çok bozuk geçen hafta negüzel 2 kilo vermiştim ama haftasonu abartığım için verdiğim 2 kiloyu 3 kilo olarak geri aldığımı gördüm hatta bir yanlışlıkmı var diye 2 kez çıktım tartıya ama yok doğru görmüşüm tam 3 kilo sadece tek umutlandığım şey regl dönemim oluşu onun şişkinliği var birde yine tuvalete çıkamadığım için onunda şişkinliği olması ama yinede çok utanıyorum ve çok pişmanım haftasonu kendimi kaybettim bir önceki hafta almadım tatil günlerinde diye yedimde yedim iştahımda açıkta maşallah bütün hafta boşa kürek çekmiş oldum çok sinirlerim bozuk bugün yine patatesle başladım öyleki aç olmama rağmen yemek istemiyorum açta kalmamam gerekiyor off napıcam ...

calleni indiren var mı kızlar olmuyor yine bir türlü ya hasretimin verdiği linkden de indiremedim ben

canım özelden mesaj atmayı tam bilmiyorum.kalıste bana mesaj atmış ancak onun mesajını cevapladım link verdim.Ah elimdekini atmayı bir bilsem.hemen başlamanızı ne kadar istiyorum.malum mutluluk hormonu olan endorfin en çok çikolata yiyince,sex sırasında ve spor yaparken salınıyormuş.spor yapalım mutlu olalımhihoyyyt

yazdım senaryoyu.. bir part yazdım ama.. sezon finali öteki partta bu değil.. sezon finali sana hediyem olacak a.s.

Back
X