Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooofffff offffalsanaalsanasmileya arkadaşlar bir yılın sonunda paylaşım yapalım,birbirimize destek olalım diye siteye üye olduk.her fırsatta klübe geliyoruz kimsecikler yok.Kim ne yiyor ne sporu yapıyor nasıl gidiyor konuşamıyoruz.senağlamaBak yine kimsecikler yok:sm_confused:offfff of-tatlicadiarzu-

biraz anlaşılıyor sanırım nasıl kilo aldığım

normal yiyebilseydim kilo verimi oluyordu

allahtan bu kadar la atlatmam iyi

arkadaşım geçmiş olsun.allah bir daha göstermesin.sen kendini toparla nasıl olsa verirsin kiloları.

ooofffff offffalsanaalsanasmileya arkadaşlar bir yılın sonunda paylaşım yapalım,birbirimize destek olalım diye siteye üye olduk.her fırsatta klübe geliyoruz kimsecikler yok.Kim ne yiyor ne sporu yapıyor nasıl gidiyor konuşamıyoruz.senağlamaBak yine kimsecikler yok:sm_confused:offfff of-tatlicadiarzu-

selam arkadaşım kimseler yokmu.bende gelirim bazen bomboş olur her kes aynı zamanda giremiyor.sen neler yapıyosun nasıl gidiyor.bu aralar ben çok iyi gitmiyorum o yüzdende fazla paylaşımda bulanamıyorum.neyse akşam yemek yemedim 40 dakikada yürüyüş yaptım.hiç yoktan iyidir.

tesekkür ederim leyscigim seninde kutlu olsun sekerim..Şeniz

seninde kutlu olsun mersacigim.. sende benim gibi öksüz yetimsin anlasilan.

rica ederim canim bahsetsene kendinden kaptanimiz bu aksam girmeye firsat bulursa okuyabilir yazdiklarini..zemuszemus

bozun bozun siz ben bir sey demiyecegim..şakkıdı hafta sonu verdigim kilolari görüp catlayin..naniknanik
saolasın ablacım.öksüz yetim ne ararsan var bende...dün bir ara girdim yazılanları okudum ama yazacak vaktim olmadı çıktım.
valla ne desn haklısın ben yine duraklama dönemine girdim.kendimide çok sıkıya alamıyorum ama çokta bozmuyorum.bir öğün kaçırsam bir öğün telafi etmeye çalışıyorum.ama dün çok büyük bir suç işledim.gece bir yarısı fındıklı çikolatalı likör içtim hemde bayağı tahminim kaloriside çok yüksek.canım çok sıkkındı baktım evde bir yerlerde onu buldum.hiç yapmadığım bişey yaptım dün...

çok güzel ...
gözlerim yaşla okudum bu kadar güzel anlatılmaz bu kadar güzel yaşatılmaz teşekkür ederim paylaştığın için tek kelimeyle muhteşem söyleyecek başka bir söz bulamıyorum ...

evet bende okuyunca çok etkilendim ve sizlerle paylaşmak istedim.
dağıttın beni mersacım ya neymiş bu böyle kim yazmış özellikle hiçbir tebrik almadığım gün için çok acı geldi bana

tombilim bende onu yazdığımda çok dağılmış durumdaydım.çok duygusal bir anımdaydım.sizleride üzdüm heralde.

günaydııınhihoyyytnaber ekipalkisalkisalkiscumaya birşey kalmadı,nasıl gidiyor diyetler.Benimki son derece motive ve tavizsiz:lepi:ama patetes diyeti yapmadığım için belki giden kilo belki az olur ama inşallah yağlardan gidiyor.laelaelaelaelaecaleniticten dolayı incelmeye devam ediyorum sanırım kıyafetler rahatladı.İnşallah sizinki de iyidir.Sevgileeeer:1hug:

günaydın leyscim ben de 3 günlük elma diyeti fiyaskosundan sonra patatesime geri döndüm bugün meyve günümde karpuz ve çilekle başladım.. bu cumaya çok yansımaz belki ama pazartesiye inşallah 5 kilo vermiş olurum.. 21ine kadar ara vermeden yapıcam iki kez.. sonra belki bir hafta ara verir öyle başlarım ya da bir gün.. haftasonu başlamak istiyorum çünkü.. şimdiye kadar tavizsiz ve karpuz desteği ile de böyle geçeceğini umduğum günüm.. sonra patates sebze et yumurta olarak devam edicem.. sistemler çalışmıyo işim aksadı ben de dedim bi takımıma bakayım..

hıfzıys banucan esmeralda neredesiniz sizler? hıfzıys yavrun nasıl oldu canım? esmeralda uğramayacak herhalde bi daha..

kızlar bugün kontrole gittim

mikrop varmış bademciklerimde

doktor kıl payı kurtarmışsın dedi

yani kurtardığım buysa

gerisini düşünemiyorum

zaten çok iltihaplıymış

bide mikrop çıkmış patolojide

ekmek soğanmı versem birine

allahım her şeyde varmış bir hayır

neyse ki masada kalmadım

az daha gidiciydim

allaha şükretmeliyim ki nefes alıyorum hala

buda geçecektir inş.

slm arkadaşlar dün patetesti diyeti bugünse bezelyeli havuçlu bir sebze yemeği yanında salatayla yiyeceğim tüm gün
sabah 1 saatlik yürüyüşümde tamam:)
olucak inş. sabah tartıda 1 kilo eksildiğini gördüm acaip mutluyum inş. yağdandır tamamı olmasa bile
motive ediyorya beni oda yeter
a e olunn...

slm arkadaşlar dün patetesti diyeti bugünse bezelyeli havuçlu bir sebze yemeği yanında salatayla yiyeceğim tüm gün
sabah 1 saatlik yürüyüşümde tamam:)
olucak inş. sabah tartıda 1 kilo eksildiğini gördüm acaip mutluyum inş. yağdandır tamamı olmasa bile
motive ediyorya beni oda yeter
a e olunn...

canım kalori hesabı yapmadığın için yağdan gidiyor merak etme.. su iç.. susuyorsan eğer kesin yağdan sırnaşık şey ben meyve günü yapıyorum bugün yarın patatesle devam edicem..

hoşgeldin cnm takıma

ben bu takımda değilim

7.takımdayım

paylaşımı seviyorum

candy için geldim buraya

ama takımdakileri de çok sevdim

ben sadece misafirim burada

banucan ben o diyetle 8-9 kilo verdim 3 haftada

nasıl aldın diye sorma çok çektim ama şuan iyiyim ya kısa sürede gidecek hepsi

zaten ödemmdir olsa olsa bendeki 86 kiloyum şimdi 10 kilo aldım hemde 15 günde

hoşgeldin cnm takıma

ben bu takımda değilim

7.takımdayım

paylaşımı seviyorum

candy için geldim buraya

canım misafirim.. takımdan biri gibi..

takımdakilerden çok uğruyor :dilcikar:

kuşum sen kendine iyi bak yeter bize :1hug:

banucan ben o diyetle 8-9 kilo verdim 3 haftada

nasıl aldın diye sorma çok çektim ama şuan iyiyim ya kısa sürede gidecek hepsi

zaten ödemmdir olsa olsa bendeki 86 kiloyum şimdi 10 kilo aldım hemde 15 günde

yine verirsin canım bi iyi ol da.. iki üç haftada temiz zemuszemus

selam kıslar nasılsınız kalişim yokmu?
ıstanbulda galiba ....
rayhan ablam öpüldünüz yanacıklarınızdan ...

hoşgeldin cnm takıma

ben bu takımda değilim

7.takımdayım

paylaşımı seviyorum

candy için geldim buraya

merhaba canım okudum yaşadığın sıkıntıyı inşallah bir an önce tamamen toparlanırsın kilo önemli değil önemli olan sağlık aldığın 10 kilo olsun bişey olmaz nasıl olsa iyileştiğinde verirsin onları tekrar geçmiş olsun canım candy ne güzel yapmış seni tanımamızı sağladı .kaydirigubbakcemile5

yine verirsin canım bi iyi ol da.. iki üç haftada temiz zemuszemus

merhaba canım bugünçok yoğundum ancak girebildim benim et günüm çok şükür bugün doyduğumu hissettim ve açlık hissetmedim ne zor geçti sebze günü benim için sürekli acıkıtm ve sürekli salatalık yedim bir süre sonra nefret ediyor ama insan şükürler olsun bitti artık rahat olurm herhalde ama kilo verirmiyim bilmiyorum kaç kilo olduğumu bilmiyorum nedense kilo dengem şaştı sen nasılsın canım meyveyle başlamışsın okudum rahatsındır inşallah opuyorumnanaktan

Back
X