- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.841
merhaba kızlar valla ben ipin ucunu iyice kaçırdım kendimi tanıyamıyorum şiştim de şitim buraya da uğramak istemiyorum maşallah çok güzel gidiyorsunuz çünkü sizlerin motivasyonunu da bozmak istemiyorum ama 5 gün 5 kilo diyetleriniz iyi valla devam ediyorsunuz harikasınız bu cumadan çok korkuyorum ben kilomu yazmamak için izin istemeyi bile düşündüm o derece yani acayip bir motivasyonsuzluk var aşamıyorum bir türlü ye babam ye ye babam ye durumlarındayım allahım bir an evvel kurtarsın beni bu durumdan inşallah kesin 2 kilo fazlayım fazlası vardır eksiği yoktur yani bugün yazılacaktım spora gidemedim bir türlü burda işler vardı sağlık raporu falan alınacak onlar olmasa hemen giderim de sağlık ocağımız da uzak neyse yarın inşallah bi spora başlasam hemen geri gelecek motivasyonum sanki öyle hissediyorum o zaman tekrar patates diyetine dönüş yapabilirim reyhan ablam bile şakır şakır veriyor allah nazarlardan saklasın ben de veririm diyorum azcık eziyeti de olacak mecbur napalım bu ayki hedefim belli aslında 70 e inmek ama son aldığım kilolardan sonra ne our ne biter bilmiyorum ama her gün 2 saat sporda kararlıyım bir gidebilsem beni hiçbişey 2 saat çalışmadan o kulüpten çıkaramaz
offff işte böyle gelmedi demeyin diye geldim aslında biraz ayıp kaçacak ama yüzüm yok yani biraz bahsettim işte durumlarımı
offff işte böyle gelmedi demeyin diye geldim aslında biraz ayıp kaçacak ama yüzüm yok yani biraz bahsettim işte durumlarımı