Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yokkk unutmam ama belki siz o zamana kadar manken gibi olursunuz bana gerek kalmadan zemuszemus

tombili canım oğlunla zor bir süreç geçirmişsin. ama maşallah diyelim atlatmış :nazar:

benim de oğluşum olacak ismi de Toprak olacak :emir_bebek:

insallahhhhhhh bellimi olur ya. ama bijom bir aydir cok güzel istikrarli diyet yapiyorum ilk defa bu kadar istekle ve hirsla yapiyorum..
masallah demek toprak olacak cok güzel isim hayirli olur insallah herseyin hayirlisi.

allah TOPRAK a analı babalı ve adı gibi verimli bir hayat bağışlasın nşallah
ne güzel dualar, çok teşekkür ederiz teyzesii :emir_bebek:

insallahhhhhhh bellimi olur ya. ama bijom bir aydir cok güzel istikrarli diyet yapiyorum ilk defa bu kadar istekle ve hirsla yapiyorum..
masallah demek toprak olacak cok güzel isim hayirli olur insallah herseyin hayirlisi.
biliyorum biliyorum reyhan abla,yetişebildiğim kadar okuyorum. hadi maşallah diyeyim :nazar: inşallah bırakmazsın da bitirirsin artık bu işi.. evet Toprak olacak ablacım çok teşekkür ederim dileklerin için opuyorumnanaktan

7 kasimmi doktorun dedigi dogum günü? benim kizimda 5 kasim da dogdu. akrep burcu.
düsünebilecegim en hayirli en ana babaya düskün düsünceli fedakar ve merhametli evlat. cok dua et bijom seninkide insallah öyle olsun... böyle bir evlat sahibi olan insanin sirti yere gelmez.. vallahi dünyalara bedel benim cocugum

7 kasimmi doktorun dedigi dogum günü? benim kizimda 5 kasim da dogdu. akrep burcu.
düsünebilecegim en hayirli en ana babaya düskün düsünceli fedakar ve merhametli evlat. cok dua et bijom seninkide insallah öyle olsun... böyle bir evlat sahibi olan insanin sirti yere gelmez.. vallahi dünyalara bedel benim cocugum

7 kasım normal doğum tarihi çıkıyor ama ben bel fıtıgı ameliyatı olduğum için sezeryan olacakmışım. ekimin son haftası alırız dedi doktor. sanırım yine de akrep burcu oluyor..
inşallah reyhan ablacım inşallah. elimden geldiği kadar hayırlı düzgün bir evlat yetiştirmeye çalışıcam..

bilgili bilincli bir insansin bijom okuyorsun arastiriyorsun dahada bilgileniyorsun. eminim düzgün bir evlat yetistirecegine.. rabbim hayirli evlatlar nasip etsin cümlemize insallah. dünyanin en büyük serveti

ALLAHIM herkese hayırlı evlat versin ...

bende akrebim .:utangac:-tatlicadiarzu-

sende öpüldün güzelim özledim seni nerelerdesin nasil gidiyor?
kallis istanbulda haftasonu gelecek insallah.
benim cok güzel gidiyor bu ara aebenim hergün huzurla yatip kalkiyorum acaip güzel heyecanli günlerim cok keyifli kilo veriyorum insallah durmaz 8 haftacik daha.opuyorumnanaktan
:1hug: çok sevindim ne güzel haber..durmadan devam eder kilo vermen inşallah ...:lepi:alkisalkisalkis

selam millet iyi akşamlar.
reyhan ablam seni gördüm nasılsın iyimisin .son hız devammı.bende 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim .sayfaları bir gezinim bakalım neler kaynatmışsınız.

merhaba kızlar valla ben ipin ucunu iyice kaçırdım kendimi tanıyamıyorum şiştim de şitim buraya da uğramak istemiyorum maşallah çok güzel gidiyorsunuz çünkü sizlerin motivasyonunu da bozmak istemiyorum ama 5 gün 5 kilo diyetleriniz iyi valla devam ediyorsunuz harikasınız bu cumadan çok korkuyorum ben kilomu yazmamak için izin istemeyi bile düşündüm o derece yani acayip bir motivasyonsuzluk var aşamıyorum bir türlü ye babam ye ye babam ye durumlarındayım allahım bir an evvel kurtarsın beni bu durumdan inşallah kesin 2 kilo fazlayım fazlası vardır eksiği yoktur yani bugün yazılacaktım spora gidemedim bir türlü burda işler vardı sağlık raporu falan alınacak onlar olmasa hemen giderim de sağlık ocağımız da uzak neyse yarın inşallah bi spora başlasam hemen geri gelecek motivasyonum sanki öyle hissediyorum o zaman tekrar patates diyetine dönüş yapabilirim reyhan ablam bile şakır şakır veriyor allah nazarlardan saklasın ben de veririm diyorum azcık eziyeti de olacak mecbur napalım bu ayki hedefim belli aslında 70 e inmek ama son aldığım kilolardan sonra ne our ne biter bilmiyorum ama her gün 2 saat sporda kararlıyım bir gidebilsem beni hiçbişey 2 saat çalışmadan o kulüpten çıkaramaz
offff işte böyle gelmedi demeyin diye geldim aslında biraz ayıp kaçacak ama yüzüm yok yani biraz bahsettim işte durumlarımı

tombilim brbirimize çok benziyoruz.bende kaçamak yaptığımda buraya giremiyorum ne söyliycemki yaptıklarımı anlatsam başkalarının motivasyonunu düşürürüm anlatmasam kendimi kandırırım.ama sakın kendini bırakma bak işin sırrı burda nasıl olsa ipin ucu kaçtı dersen oz aman toparlanman zor oluyor.ben bunu uyguluyabiliyorum artık benimde en büyük hatam buydu bir bozarsam olaydan kopup allah ne verdiyse yiyordum.ama bir gün bozduysam ertesi gün telafi ediyorum artık.çok hızlı kilo veremesemde idare ediyorum.sakın motivasyonunu bozma ilk günlerdeki gibi olmayacağın kesin önemli olan istikrarlı olabilmen.sakın moralini bozma.

yokkk unutmam ama belki siz o zamana kadar manken gibi olursunuz bana gerek kalmadan zemuszemus

tombili canım oğlunla zor bir süreç geçirmişsin. ama maşallah diyelim atlatmış :nazar:

ayyy bebişim benim demek toprak geliyor ha.çok sevdiğim bir isim inşallah bereketli topraklar gibi olur.evinize bereket mutluluk getirir.

7 kasım normal doğum tarihi çıkıyor ama ben bel fıtıgı ameliyatı olduğum için sezeryan olacakmışım. ekimin son haftası alırız dedi doktor. sanırım yine de akrep burcu oluyor..
inşallah reyhan ablacım inşallah. elimden geldiği kadar hayırlı düzgün bir evlat yetiştirmeye çalışıcam..

ayyyy benim kocamda akrepppp.koca olarak çok önermiyorum ama evlat olarak mükemmel.ailesine çok düşkündür .inşallah senin toprağında öyle olur.eee ben kız diyodum yanıldımmı kesin yaniiiii....ama olsun yakışıklı bir bey gelecek aramıza burası kadınlar hamamı gibi zaten başımıza bir horoz gelsin.

selam millet iyi akşamlar.
reyhan ablam seni gördüm nasılsın iyimisin .son hız devammı.bende 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim .sayfaları bir gezinim bakalım neler kaynatmışsınız.
iyiyim mersacigim sagol canim biraz halsizlik var bugün acliktan ama gecer ne yapalim böyle yapmazsam gitmior kilo falan. sen nasilsin canim?

reyhan ablacım ya ben senden utanıyordum ne demek ya insan sadece bu lafına kendine gelir bi sarsılır toparlanır canım ablam hiç unutmuycam bu lafını Şeniz

unutma tombisim ...istedigin kiloya gelene kadarda sakin dogru bildiginden sasma. zaten yolu cok kisalttin gereksiz engeller koyma yoluna.. ..:1hug:

Son düzenleme:
ii geceler kızlar kimseler yok bakıyorum ben bugünde maşşallah bozmadım diyetimi sebze gününü de kapatım bugün bakalım yarın et günü
hrs kolay gelsinn
a e olun..

ayyy bebişim benim demek toprak geliyor ha.çok sevdiğim bir isim inşallah bereketli topraklar gibi olur.evinize bereket mutluluk getirir.

ayyyy benim kocamda akrepppp.koca olarak çok önermiyorum ama evlat olarak mükemmel.ailesine çok düşkündür .inşallah senin toprağında öyle olur.eee ben kız diyodum yanıldımmı kesin yaniiiii....ama olsun yakışıklı bir bey gelecek aramıza burası kadınlar hamamı gibi zaten başımıza bir horoz gelsin.
büyük ihtimal erkek dedi dr. 15 gün sonra gidicem o zaman kesin söylicek ama ben erkek hissediyorum belki erkek istediğim içindir kaydirigubbakcemile3
evet horoz lazım bize canzininki de horoz artık bizi hizaya sokarlar ablam kaydirigubbakcemile2

ah canım ablacım valla ben de sizden utandım o satırları yazarken ama numara da yapılmıyor ki anca beraber kanca beraber hep tökezlediğimizde birbirimizi kurtarıcaz ben demesem rahat edemezdimd edim kurtuldum valla hem de sizlerden de böyle motive edici mesaj alamazdım zaten haklısın ablacım çikolatım bana çok yardımcı oluyordu kaydirigubbakcemile3 suçu da ona atalım rahatlayalım biraz kaydirigubbakcemile3
dedin dedin de ablacım ben abla sözü dinlemedim bu hale geldim işte olmazsa yarın bi şok diyet yapsam 2 günlük azcık toparlar belki 1 günde ondan sonra pazartesi devam edecem kimseyi de dinlemeyecem 5 gün diyetine devam en azimli bendim dediğin gibi heyecanlanıyordum falan fıs çıktım onun da utancı var ben de neyse çok haklısın dur ben bu iki günü değerlendirecek bişeyler buluyum ondan sonra pazartesi katılıyorum tekrar aranıza olumunekankayizsmile

Tombilim şok diyet yapma bilmiyorumkismile o zaman 5 günde 5 kiloda vereceğine alırsın.. sen yarın cuma başla 5 gün diyetine illa pazartesi başlamak değil ki şart.. ben çarşamba başladım bak.. arasız devam edicem bu hafta..

valla canım şu ara beni heyecanlandıran ve güvendiğim tek şey spor bol bol yüzücem kısa sürede toparlarım inşallah sen de bi bahsetmiştin sakın ihmal etme yürüyüşünü ben 2 ay yürüyüş yaptım ne selülit kaldı ne bişey taş gibi oldum valla ama ne zaman yürüyüşü bıraktım sarkmalar o zaman başladı sen kimseyi arkadaş olacak diye bekleme tak kulağına müzik şeylerini mp3 müdür nedir çık yürüyüşüne ben inanıyorum zaten hem sana hem candy me hem de kendime kaydirigubbakcemile3 en kısa zamanda göreceksiniz 2li rakamları mutlaka :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 bende Candyme güveniyorum kaydirigubbakcemile3 inşallah veririm sıralama da karıştı iyice yumurta süt yoğurt gününü yaptım bugün.. dün meyveydi ama bozdum akşam biraz yine.. Allahtan gidiyo annem 10 gün yok rahat rahat diyet yapıcam.. boshayallersmile börek yapmış yine dün.. onu yapayım bunu yapayım koyayım dolaba falan filan diyo.. dün pazarda ayaklarına kapandım yufka almasın diye yine aldı.. neyse..bu haftasonu ben de çok abarttım yeminimi de bozmanın etkisiyle.. çok fenayım.. bu sefer listeyi de birbirine kattığım için bilmiyorum kilo verip vermeyeceğimi.. bakalım.. görecez pazartesi ne verdim.. yarın patates yerine kepekli makarna günü yapcam.. cumartesi sebze pazar et.. acaip karıştı kaydirigubbakcemile3 neyse pazartesi doğrulturum sıralamayı ben :hulya:

hayırlı uğurlu olsun canım olumunekankayizsmile ben de oğlum olsun istiyorum

benim kocam da akrep olacak :kedi:

önermiyorsun demek kaydirigubbakcemile3 koca olarak çok önermiyorum ay mersam ne güldüm ya :roflol:

slm kızlar nasılsınız benbugün ağrılarla kalktım malum dönemim regl olmuşum acaip şiştim
bugün et günüm etide çoksevmem ama zorlayacağım kendimi sonuçta protein almak lazım
bakalım nolucak hrs kolay gelsin

günaydinlarrrrrrrr..
bugün bayram burada yani tatil ne bayrami diye sormayin bilmiyorum.. yarin cuma oldugu icin o günde tatil. cumartesi pazar 4 gün evdeyim..zemuszemus
yani diyetime iyi oldu.. millet yediklerime ters ters bakiyor cünkü isteyken.. sormuyorlar ama birseyler düsünüyorlar kendilerine göre.. arada laf dokunduruyorlar iyimisin kilo verdin cok falan diyorlar ..:lepi:
bugün meyva günüm sabah bir kahve ictim sonrada bir elma yedim simdi suyumu iciyorum.

slm kızlar nasılsınız benbugün ağrılarla kalktım malum dönemim regl olmuşum acaip şiştim
bugün et günüm etide çoksevmem ama zorlayacağım kendimi sonuçta protein almak lazım
bakalım nolucak hrs kolay gelsin

dünde benim et günümdü banucuk bende et sevmem ama en tok et gününde oluyorum. kolay gelsin canim

günaydinlarrrrrrrr..
bugün bayram burada yani tatil ne bayrami diye sormayin bilmiyorum.. yarin cuma oldugu icin o günde tatil. cumartesi pazar 4 gün evdeyim..zemuszemus
yani diyetime iyi oldu.. millet yediklerime ters ters bakiyor cünkü isteyken.. sormuyorlar ama birseyler düsünüyorlar kendilerine göre.. arada laf dokunduruyorlar iyimisin kilo verdin cok falan diyorlar ..:lepi:
bugün meyva günüm sabah bir kahve ictim sonrada bir elma yedim simdi suyumu iciyorum.

ablam sen kaç kilo oldun? ne kadar verdin bu diyetle boshayallersmile

Back
X