- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #25.341
çavdar ekmeğine bayılırım missss gibi kokar.. o topiğe de yazdım zaten.. ama işte bugün bakıcam markete ekmek çeşitlerine.. kepek ekmeğine de bayılırım amam çavdar solladı onu kaydirigubbakcemile3 beyaz ekmek hiç sevmem ben hiç lezzetli bulmam yani insanlar nasıl yiyor şaşırıyorum :sm_confused: eskiden ben de yerdim ama bi kere çavdar ekmeği yemiştim 13-14 yaşlarındaydım oradan taşınana kadar hep çavdar ekmeği yemiştim.. o ne lezzet ya.. neyse yıllar sonra ilk kez geçen haftalarda çavdar ekmeğine dönüş yaptım işte.. ama şimdi bi durdum.. kaliteli bişeyler almam lazım.. içinde zararlı karışımlar olmasın.. bakıcam işte bu akşam..
anenin yöntemi süpermiş canım.. ben de şimdi kendime göre bana ne uyarsa ne biliyorsam harmanlayıp yapıcam..
temeli 5 günde 5 kilo diyeti destekleri Dr. Öz ve montinag+takımınızın paylaşımları+16 sayfalık bi internet çıktım var kk dan topladım zayıflamakla ilgili+spor
bakalım şimdi de olmazsa artık olmasın ben sağlıklı besleniyorum illaki ne kadar sürerse sürsün idealime kavuşacağım.. hedef tabi ki var amam stres yok :lepi:
anenin yöntemi süpermiş canım.. ben de şimdi kendime göre bana ne uyarsa ne biliyorsam harmanlayıp yapıcam..
temeli 5 günde 5 kilo diyeti destekleri Dr. Öz ve montinag+takımınızın paylaşımları+16 sayfalık bi internet çıktım var kk dan topladım zayıflamakla ilgili+spor
bakalım şimdi de olmazsa artık olmasın ben sağlıklı besleniyorum illaki ne kadar sürerse sürsün idealime kavuşacağım.. hedef tabi ki var amam stres yok :lepi: