canım diyet deneyimlerimizde var aslına bakarsan gayette sağlıklı ..aeben yardımcı olacaktır yapacaksan konuyuda link veririm hatırlat...
canzicim geçen merak ettim seni ve mesajlarına baktım

doktordan gün beklediğini yazmıştın.. canım benim alışverişi bir günde bile yaparsın yeter ki sağlıkla ilerlesin günleriniz... demek sezeryan olacak hadi bakalım hayırlısı .. çokta az kilo almışsın doktorun ne diyor ki bu konuda yani sein için çok iyi ama bebek için durum nedir az kilo almayıda sağlıklı bulmuyorlar...
hadi hayırlısı banucum.... yapan çocuk yapıyor valla maşallah senin oğlanada.. benim şimdi ortancayı göreceksin yüzü gözü sivilce doldu dersten stresten cildi bozuldu aşırı ciddiye alıyor içinde bulunduğu ortamı.. sınava hazırlanırkende böyleydi çok güzel puan almıştı hatta fen lisesinede tutuyordu puanı ama orta ikide tün sınıf ortak olarak fen dersinden 0 almıştı bu yüzden puanı yettiği halde fen lisesine tercih yapamadı tüm sınıfın geleceğine mani olmuş oldu böylece o fen öğretmeni hala çok kızgınım... şimdi buranın en güzel anadolu lisesinde okuyor hatta bu yıl 2. sınıftan mezun olacak ortalama notları yüksek tuttu ki önümüzde ki yıl üniversite sınavına girebileyim diye uğraşıyor.. ama gel gelelim ufaklığı hiç sormayın ne ders ne bir sorumluluk yok çocukta.. aklı fikri aşçı olacağım diyor babasıda okumazsan hiç bir şey olamazsın diyor ablaları hep konuşuyor anlatıyorlar ama anlamak gibi bir niyeti yok ne yapacaksın zorla olmuyor bazı şeyler...
maşallah çikolatım 5 gün süper gitmişsin sen bu yaz ohaoldumsmile tam fıstık olacaksın desene...
diğer konun ne durumda çikolatım hani dava filan açıldımı ne yaptınız..
ben diyeti unuttum yine bu hafta off evden koptuğumda diyettende kopuyorum... dün hazırlık yaptım alışveriş filan bu gün bol sebze ve salata yapacağım bakalım...
yediklerimide akşam yazarım...