- Konu Sahibi Cherry Mom
- #27.781
canım aramıza hoşgeldin başka bir takımdan geldiğin için takım kurallarına çok yabancı değilsindir ben yinede küçük bir hatırlatmada bulunayım . zaman içinde sende takımımıza ve takım arkadaşlarımıza alışacaksındır . takımda bulunmanın ve listeye girmenin birinci şartı sık sık paylaşımda bulunmak kendin hakkında yaptığın diyet ve spor hakkında sıksık paylaşımda bulun ki bizde seni daha rahat tanıyıp takip edebilelim diğer arkadaşların yaptığı yorumlara mümkün mertebede cevap vermek onlarda sana samimi davranıp her yazdığın mesaja cevap vereceklerdir kimse yoksa bile takımda sen yaz muhakkak biri girdiğinde cevap gelecektir . her gün yediğin içtiğin şeyleri yaptığın sporları düzenli olarak yazmamız gerekiyor . cuma günleri kilo bildiririmi yapmaktayız saat 12 ye kadar takım içinde kilo bildirimlerinin yapılması şartı vardır . bu şartı iki hafta üstüste ihlal eden kişi takımdan diskalifiye olur hergün takıma giremeyeceğin ve kilo bildirimi yapamayacağın zamanlarda haber vererek izinli sayılabilirsin . kardeş takımımız 13 takımdır onlarlarda iletişimimiz iyidir . önemli olan tek şey paylaşımda bulunmak ve motivasyonu yakalamak inşallah hep birlikte güzel kilolar vererebiliriz. tekrar aramıza hoşgeldin a.s. bizlere kendin hakkında bilgi verirsen seviniriz .opuyorumnanaktan
öncelıkle tekrar hoşbulduk,bu içten mesajınız için çok teşekkur ederım,Allah bir mani vermezse hergun sızınle olmak ısterım,yenı bi takım yenı bı başlangıc olur ınsallah benım için
adım zerrin ocakta 18 olucam,lise sona geçtım bu sene össye hazırlanıyorum yeni adıyla ygs-yls1,ysl2..delikafadulden
izmirde yasıyorum
normal bı vucud yapım vardı hep ama 8.sınıfta 5. kattan dustum ve kılom 60 lı rakamlardan 89 a yukseldı ilaçlar,uzun sure yatmak vs. lise2nın sonunda tartıda 90a yaklaştığımı gorunce bayılacak gıbı oldum cunku boyum da kısa 157 lise3 basladığımda 75 falandım,şimdi 72li rakamlarda oynuyorum hedefım sağlıklı ve kalıcı bi şekılde 60 a ınebılmek,inşallah bunu da sızlerle bırlıkte basarıcam,butun arkadaslara dilekleri kıloya ınmelerını dılıyorumopuyorumnanaktan