- Konu Sahibi Cherry Mom
- #29.901
canımcığım ben simit diyetini yapmamaya karar verdim. eşim böyle diyet olur mu diye kızdı. o zaman kg verme dedi. vücudum böyle kırgın ve halsiz düştü. sabah hastane işim olduğu için mecburen simit yiyorum.
protein almamız lazım.canım sende böyle diyetler yapma. eşim böyle bir hastasını anlattı.şok diyet yapan bir hastasının yaraları iyileşmiyormuş. çünkü vücut dengesini bozuyor.bizlerin kalsiyumada proteinede ,karbonhidrata ve bazı minerallerede ihtiyacımız var. bunlarıda ölçülü miktarlarda alırsak sağlıklı bireyler oluruz.
bize bu vücut lazım. yarın yaşlandığımızda bir de kemik erimeleriyle uğraşmayalım.tekrar görüşmek üzere ferihanncığım
![]()
senanazcım haklısın canım iyi yapmışsın o zaman bırakmakla zaten bu şok diyetler uzun sürelii olmuyor bir haftalık kendimizi su kaybıyla kandırıyoruz motive ediyoruz işte ben yaptığım diyetimi bir oturtabilsem aslında çok memnunum diyetimden bol proteinle besleniyorum ve hem güzel kilo veriyorum hemde zinde oluyorum . yaşlılıktada güçlü kemiklerimin olması için alt yapı hazırlıyorum