Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım elanın şöylediğide doğru biliyorum bir şüre şonra işe yaramadığını ama onşuzda çok şıkıntı yaşıyorum ve aşıl problem şu içebilşem günde 3 lt içmeliyim o zaman çok güzel kilo veriyorum ama işte içemiyorum bir hafta yapşam yine bırakıyorum çok şık tuvalet ihtiyacı gerektiriyor onada gitmemek için içmiyorum buda büyük problem birazda tembellik işte :17:

canım su içmelisin
başka türlü ne yaparsan yap işe yaramaz
bi süre sonra allah korusun bağırsakların böbreklerin rahatsızlanmaya başlar
su hayattır diye boşuna denmiyo dimi?

Canlarım, ben öğlen tavuklu burger yedim.. Hatta menü almıştık, kızarmış patatesleirmin de yarıya yakınını yedim.. Sabah tartıldım zaten hiç kilo verememişim, yine moralim sıfır anlayacağınız..

kız sen naptın öyle, kolamı da içtim de şuracıkta bayılayım :47:

oohhh afiyet olsun dün 3 dilim ekmek bugün koca bi kuzu maşallah soranlarada diyetteyiz :))))

KIZLAR YARIN SABAH BENİM BİRAZ İŞLERİM VAR BURDA OLAMAYABİLİRİM BU HAFTA LİSTEYİ AKŞAMDAN YAPALIMMI ???

canım akşam ben en az 1 kilo farkediyorum, nasıl olacak o?
sabah belli bi saate kadar bildirsek olmaz mı?
hiç mi gelmicen?

elifcim o bardak çorbaları mümkün oldukça tüketmeyin hatta hazır çorba evinize hiç girmeşin çok zararlı çünkü ben bir şüredir hiç almıyorum önceden çok alırdım ama Allah koruşun kanşer yapıcı maddeler içeriyormuş gerçi yediğimiz herşeyde o tehlike var ama bilerek bari yemeyelim değilmi .

doğru diyosun evde hiç tüketmem almam da zaten ama yemek bişey yoktu
benimde vardı çekmecede bi iki tane içtim birini
haklısın kullanmamak lazım

saat 9 da çıkıcam evden sekizbuçuğa kadar bildirirseniz ayarlarım canım hatta isteyenler akşam bildirsin onları yapayım gerisinide sabah yaparım

kızlar sabahtan beri 2,5 ltyi geçti içtiğim su
hadi bakalım sizlerde içiyosunuz
pınar özellikle de sen
hepiniz için suyunuzu, kızarım walla, küserim bide hepinize :63::63:

Bide kızlar bişiy sorucam sizlere.
Ne peynir yiyosunuz sabahları ?
Benim eşim ezine seviyo diye eve ezine alıyoruz.bide taze kaşar.
Ama ikiside fazla yağlı.
Geçenlerde bi light sürme peynir almıştım oda iyi değil dediler.
Az yağlıda bulamadım paketlilerde.
Bugün gezerken açık peynirler olur ya onlardan bi tane buldum tahsildaroğlunun az yağlı beyaz peyniriymiş ama almadım.
Bi sizede sorayım dedim.
Sizler ne yiyiyosunuz ?

beyaz peynir bizimde eve tam yağlı alıyor annem ama marka bilemiyorum canım ben genelde lor peynir tercih ediyorum yağ oranı çok düşük oluyor çünkü içine çörek otu pulbiber çok lezzetli oluyor taviye ederm .

tamam gülsümcüm sabah bildireyim o zaman ben kilomu
akşam fazla çıkılyorum çünkü

beyaz peynir bizimde eve tam yağlı alıyor annem ama marka bilemiyorum canım ben genelde lor peynir tercih ediyorum yağ oranı çok düşük oluyor çünkü içine çörek otu pulbiber çok lezzetli oluyor taviye ederm .

pınar bende öle yiyorum ya bide kırmızı bibere dolduruyorum sonra dilimleyip yiyorum
çok güzel oluyo valla

Hala da açım yalnız, noldu bugün bana yaaa :53:

e canım normal tabi
sen şekerinde ani değişikliğe yol açtın onları yiyerek ve vücut doğal olarak daha da yemek istiyo
boşuna mı diyorum size şekerden tatlıdan abur cuburdan uzak durun diye
yeşil çay falan iç de bastırsın
daha da bişiler yeme
ayrıca tam da cuma öncesi kaçamak yapan burcuya ceza verelim bence

kızlar ben çıkıyorum saat 5 e geliyo eve gidicem
biraz evi derleyip toplayım diyorum çok işim var akşam gelmeye çalışacam
1 saat de olsa
öpüyorum hepinizi

oohhh afiyet olsun dün 3 dilim ekmek bugün koca bi kuzu maşallah soranlarada diyetteyiz :))))

KIZLAR YARIN SABAH BENİM BİRAZ İŞLERİM VAR BURDA OLAMAYABİLİRİM BU HAFTA LİSTEYİ AKŞAMDAN YAPALIMMI ???

canım bana uyar zaten beni aynı kiloyla geçermişin tartılıp moralimi bozmaşam diyorum da :78:

dene canım, en azından sağlıklı bişi
form çayı içmekten iyidir
canım yalnız soğuk yeme, ben akşam çıkarıyorum, oda sıcaklığında oluyo yerken
hem bademciklerim hassas bi dönemde hem de sanki soğuk işe yaramıcakmış gibi geliyo bana

canım aşlında bir yerde okumuştum şoğuk şu oda şıcaklığındaki yada şıcak olan şudan daha faydalıymış metobolizmayı daha fazla çalıştırıyormuş normal vücut şıcaklığına şabitlemek için efor harcıyormuş tabi yaz için ideal olabilir bu havada şoğuk şu içilmez :19:

kızlar sabahtan beri 2,5 ltyi geçti içtiğim su
hadi bakalım sizlerde içiyosunuz
pınar özellikle de sen
hepiniz için suyunuzu, kızarım walla, küserim bide hepinize :63::63:

burçakcım haklışın canım yarım lt içtim az biliyorum ama artık daha dikkatli olacğaım şizlerde uyarın hatırlatın lütfen böbreklerimi haşta edicem diye korkuyorum .

tamam canım ben erkenden listeyi yaparım ferihan burda olurmusun canım listeyi paylaşıma vermek için yoksa asumana mı söyleyeyim

canım yarın şabah işim olmazşa burada olurum ama belli olmuyor biliyorşun şen her ihtimale karşılık bilgi ver aşumana ama işim olmazşa muhakkak paylaşıma veririm ben

elifcim ve burçakcım iyi akşamlar akşam gelemeyebilirim takıma evde internet gitmiş az önce annem aradı eğer yapılırşa uğramaya çalışırım ama olmazşa bilginiz olşun .

gülşümcüm benim kilomu 90 olarak geçerşin canım evden haber veremem çünkü yarın şabahta işler yoğun olmazşa gelebilirim belli olmuyor biliyorşun .

Back
X