Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben aranıza yeni katıldım... 32 yaşındayım 77 kiloyum hedefim 63 olmak ama kilo veremiyorum :43: şu çocuklar uyuduktan sonra yeme işini de bi bırakabilsem çok güzel olacak da.... nasıl yapmalıyım fikir verebilir misiniz ? 71 kiloya kadar düşmüştüm ama gece yeme iş yüzünden 77 kiloya çıktım.... acayip acıkıyorum saat 9 -10 gibi deli gibi dolanıyorum resmen elim ayağım titriyor ne yapmalıyım?
bir de şu sevimli çizelgeleri nasıl edineblirim teşekkürler...........

hoşgeldin canım
akşam yemeklerinde doğru beslenemediğin için o saatlerde acıkıyo olabilirsin
yediklerini içtiklerini yaptığın soporu falan yazarsan daha rahat yorum yapabiliriz
çizelgenin de diyet grupları anasayfasında nasıl yapıldığını görebilirsin canım, göstererek anlatılmış çünkü

günaydın kızlar sabah 2kuru incir 1.5dilim kepek ekmeği,peynir.1bardak süt içeyim birazdan.adetten dolayı 1.5 kilo fazla çıkarmıyım.yoksa kilo mu aldım

adet döneminde mutlaka fazlalık çıkıyo.ama tabii o haftaki yediklerine de bağlı kaç kilo fazla çıktığın

kuzum kızar mıyım yerim seni ben diyet poğaçam:60:

ye beni ye beni :69::69::69::69:

neyse oda bir nevi su sayılır. En azından su giriyor vücuduna

ben bazen tutuluyorum. Bazen benimde canım su içmek istemiyor. Ozaman ne yapıyorum biliyormusun evde veya iş yerinde ne varsa bazen azıcık çaykaşığının ucuyla minnacıcık türkkahvesi, bazen 1 küçük zeytin , atıyorum ağzıma birden bardak bardak su içesim geliyor. Ne kadar kötüyüm dimi :27::27:

Akşam dolmamı var dedin sen bunu demedin bende duymadım hayır hayır duymadım. ( laf aramızda çok severimde bir den delirip :52::52: Akşam eve gittiğimde dolma sararken kendimi bulmak istemiyorum) yeni ben yanlış duydum dimi arkadaşım. :86::86:

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. :71: En kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Pastane poğçasındanda kurtulmuş olursun. Bu arada sana bir önerim var. Benim oğlumda sürekli kronik boğaz enfeksiyonu geçirdiğinden sabah kalkınca 1 bardak ılık ballı süt veriyorum oda baya bir boğazını yumuşatıyor. Anne geçti acısı diyo hemen ardından kahvaltısını yaptırıyorum. Sende süt içip ardından hafif bir kahvaltı yapabilirsin canım tekrar geçmiş olsun.

Ellerine sağlık :56: Her hafta balık yemeniz çok güzel helede geleneksel olması harika

bendemi bizim aileye böyle sağlıklı bir kural koysam :66::66:

benim yaşadığım yer yani bundan 9 ay öncesine kadar ufak bi sahil ilçesi.orda da balık hep var.malum bizde de böle bir gelenek oldu.

kızlar herkes burda ne güzel :)

sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
2 çk bal ile kahvaltımı yaptım.

11 e doğru bir portakal yedim.

şimdi de bir kupa sıcak su içiyorum. Su özürlü oldum iyice.

mönün gayet ideal gülhancım.bende hafif sıcak içiyorum yoksa üşüyorum valla

ben aranıza yeni katıldım... 32 yaşındayım 77 kiloyum hedefim 63 olmak ama kilo veremiyorum :43: şu çocuklar uyuduktan sonra yeme işini de bi bırakabilsem çok güzel olacak da.... Nasıl yapmalıyım fikir verebilir misiniz ? 71 kiloya kadar düşmüştüm ama gece yeme iş yüzünden 77 kiloya çıktım.... Acayip acıkıyorum saat 9 -10 gibi deli gibi dolanıyorum resmen elim ayağım titriyor ne yapmalıyım?
Bir de şu sevimli çizelgeleri nasıl edineblirim teşekkürler...........

hoşgeldin ecefatma:burçakçığımın dediği gibi yediklerinde aytıntı verirsen sana fikir verebilir,daha fazla yorum yapabiliriz.daha iyi olur bencede.
Bide boyun kaç cnm,he bide ismin ?

ben aranıza yeni katıldım... 32 yaşındayım 77 kiloyum hedefim 63 olmak ama kilo veremiyorum :43: şu çocuklar uyuduktan sonra yeme işini de bi bırakabilsem çok güzel olacak da.... nasıl yapmalıyım fikir verebilir misiniz ? 71 kiloya kadar düşmüştüm ama gece yeme iş yüzünden 77 kiloya çıktım.... acayip acıkıyorum saat 9 -10 gibi deli gibi dolanıyorum resmen elim ayağım titriyor ne yapmalıyım?

canım hoş geldin diyorum öncelikle merak etme burda herkes birbirine destek oluyor. tabiki gece yenen yemekler metobolizma yavaşladığı için yağa dönüşüyor ve vucut tarafından depolanıyor. öncelikle azimli olup karar vermelisin. kararlı olursan üstesinden gelirsin birde bu arada şekerini ölçtürdünmü şekerde çok fazla acıktırıyor insanı. gizli şekerede dikkat et. eğer sağlıklı yaşamaya karar verip kendini hazırlarsan ara ve ana öğünleri atlamazsan akşam geç saatlerde canın bişey istemez. ama çok isterse meyve yemeyi dene.

kızlar ben yemeğe gidiyorum, öğleden sonra görüşürüz
sizlere de afiyet olsun şimdiden

kızlar öğle yemeğim küçük kepekli hamburger ekmeğinde lor peyniri ve domates yanında mürdüm
erik tarçın çayı içiyorum

hmm efenim
boy:1,63
kilo :77 hedeflenen kilo 63 böhüüüüü
çocuk adedi :2
zorluk seviyesi 10 üzerinden 9,5 :)
normal yemekler yiyorum işte heheheh
sabah peynir zeytin 1-2 dilim ekmek sekersiz çay domates vs.
öğlen genellikle atıştırma tarzı oluyor veya pas geçiyor
akşam saat 5-6 gibi yiyorum normal önden bir kase çorba diğer yemeklerden birer porsiyon fln yiyorum
gün içerisinde çok yemiyorum ama saat 10 dan sonra oturup peynir ekmek bisküvi gibi şeyler yiyorum ühüüüüüüüüü bundan vazgeçemiyorum .... şekerime baktırdım iyi görünüyor gizli fln da yok 2 kez yükleme yapıldı. acayip bir koşturmam var normalde ama kendi kendine gidiyordu eskiden şimdi yapıştı kaldı bu kadar harekete nasıl hala yerinde duruyor üüüüüühüüüü

Yemekten şimdi gelebildim. öğlen yemeğim. limonlu mercimek çorbası, yarım porsiyon döner, ayran :87:

afiyet olsun canım
döner yağlı değildir umarım

kızlar öğle yemeğim küçük kepekli hamburger ekmeğinde lor peyniri ve domates yanında mürdüm

sana da afiyet olsun canım

ben de kahvaltı tarzı bişiler yedim aslında baya bişi :)))

2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 çeri domates
2 çarliston
2 küçük çıtır salatalık
1 dilim ekmeği 2 çay kaşığı balı üstüne sürerek yedim

hmm efenim
boy:1,63
kilo :77 hedeflenen kilo 63 böhüüüüü
çocuk adedi :2
zorluk seviyesi 10 üzerinden 9,5 :)
normal yemekler yiyorum işte heheheh
sabah peynir zeytin 1-2 dilim ekmek sekersiz çay domates vs.
öğlen genellikle atıştırma tarzı oluyor veya pas geçiyor
akşam saat 5-6 gibi yiyorum normal önden bir kase çorba diğer yemeklerden birer porsiyon fln yiyorum
gün içerisinde çok yemiyorum ama saat 10 dan sonra oturup peynir ekmek bisküvi gibi şeyler yiyorum ühüüüüüüüüü bundan vazgeçemiyorum .... şekerime baktırdım iyi görünüyor gizli fln da yok 2 kez yükleme yapıldı. acayip bir koşturmam var normalde ama kendi kendine gidiyordu eskiden şimdi yapıştı kaldı bu kadar harekete nasıl hala yerinde duruyor üüüüüühüüüü

canım sen düzenli beslenmiyosun ve o yüzden gece o tarz şeyler yiyosun
bi kere öğün atlamıcaksın
ekmeği beyaz ekmek olarak yeme, beyaz ekmek iştah açar çünkü
aralarını ihmal etme, meyve olur 5-10 kadar k.yemiş olur, bi bardak süt olur
bunlar seni tok tutar
ayrıca yemeklerini kaşık hesabı yersen senin için daha iyi olur
porsiyon miktarı olarak yorum yapamayız çünkü çok fazla
şekeri tatlıyı şimdilik hayatından çıkar, çünkü onlar iştahını açar ve daha fazla yedirir, ayrıca göbek bölgesini büyütür
canın tatlı çektiğnide sütle türk kahvesi pişir, gerçekten tatlı iştahını kesiyor, arkadaşlara da sorabilirsin, ebn de yapıyorum ve tadı da çok güzel oluyo
ayrıca yoğurt tüketmeye gayret et, kalsiyum yağ yakımını hızlandırır çünkü

Günaydınlar takımcım, akşam dediğim gibi oldu, 20:30'da tv karşısında uyuyakalmışım..

Sabah 1 kse mısır gevreği yedim, şimdi de çayımı yudumluyorum.

Gözlerim çok fena bugün benim de. Lenslerimi uzun süre çıkarmadığım için hassasiyet oluştu sanırım. Gece uykumda çıkarıp atmışım resmen, bi süre sadece gözlük takıcam ama lense o kadar adapte olmuş ki gözlerim aşırı yanıyo takmazsam.
sanada günaydın canım afiyet olsun ya ben korkuyorum bu lenslerden asla takıp çıkaramam çok cesaretsizim o konuda sende daha dikkatli ol göz çok önemli :)
Hoşbulduk arkadaşım.:71: İyi dilek ve temennilerin için teşekkür ederim. Kuralları beğendim insanı azmettiriyor. :65: Evimde internetim olmadığından cumartesi ve pazar günleri giremiycem.:43: Ama hafta içi saat sabah 8 akşam 5 çalışıyorum. bu saatler arasında hep buradayım.:27: akşamları ve hafta sonlarını telafi etmeye çalışacağım. :61:
canım zaten bizde haftasonunu o yüzden mecburi kılmadık temizlik oluyor gezmeye gidiyoruz evde net olmuyor vs. o yüzden haftasonlarıserbest müsait olanlar geliyor sadece :)
ben de suyu senin gibi severek içiyorum canım
sabah aç karna yarım lt su içtim yine
senin yediklerin de gayet güzel canım
dün öğleyin bilerek yoğurt yemedim, akşam dolma vardı onun yanında yerim daha sonra da sütlü kahve yaparım diye düşündüğüm için, nitekim akşam ikisini de yedim içtim :))

burcucum sana da geçmiş olsun, lensi dikkatli kullanmak gerekiyor

bu arada herkese günaydın
sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım
arkasından 1 bardak portakal-greyfurt suyu içtim
sanada günaydın burçakcım afiyet olsun canım bende artık pet şişe bulunduruyorum yanımda yoksa unutuyorum su iç.meyi :59:
günaydın kızlar
bugün yine işteyim öğleden sonra gidicem belki
o da zor gibi eğitim var bugün konuşmacı bendim
benim yerime diğer arkadaş vericek eğitimi ama
onun yerine de benim bakmam gerek:2:
sabah 1 poğaça yedim bi bardak da ballı süt
günaydın elifcim afiyet olsun poaçayla ilgili bende arkadaşlara katılıyorum ama mecbur olunca yiyoruz napalım haftasonları bende derse gidiyorum orda mecburen yiyorum kahvaltı niyetine e tabi yanımda bişeyler götürebilirim yemek için ama onada üşeniyorum onu hazırlayacağıma 5 dakka fazla yatarım diyorum sıcacık :))) galiba çok tembelim :50:
kızlar bu arada bende dün fırında somon yaptım;ellerime sağlık pek güzel oldu

dün öğlene kadar menümü yazmıştım zaten;
akşam:
2 parça fırında somon,bol salata,1 dilim ekmek
3,5 kaşık fırında helva (bu bizde gelenekseldir balıktan sonra hep yapılır.)
bende kocama ziyafet yaptım akşam.genelde evde balık yapmam annemlerde pazarları hep yeriz çünkü.yapınca oda şaşırdı :)

helva olmasaydı iyiydi ama oldu bi kere affedin beni kızlar:17:

gecede helva zaten fazla olduğu için başka bişey yemedim.1 kupa lekersiz çay içtik koçişimle o kadar.balıktan sonra iyi gitti doğrusu
afiyet olsun canım helva olmasaymış iyi olurmuş gerçekten yada 1 kaşık yiyebilirdin maşallah o kadar nası yedin kesmedimi :60::60:
günaydın kızlar sabah 2kuru incir 1.5dilim kepek ekmeği,peynir.1bardak süt içeyim birazdan.adetten dolayı 1.5 kilo fazla çıkarmıyım.yoksa kilo mu aldım
afiyet olsun canım her adetinde bu kadar oluyormusun öyleyse normaldir eğer olmuyorsan kilo almışsındır :60::60:
kızlar herkes burda ne güzel :)

sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
2 çk bal ile kahvaltımı yaptım.

11 e doğru bir portakal yedim.

şimdi de bir kupa sıcak su içiyorum. su özürlü oldum iyice.
afiyet olsun gülhancım maşallah iyice düzene girdi senin öğünlerin kaçamak yok artık :65:
hoşgeldin arkadaşım ilk önce kuralları anlatayım sana ilk 1 hafta deneme sürecindesin canım burda ilk dikkat ettiğimiz paylaşımın çok olması malum takımı canlı tutmak zorundayızki motive olalım 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye olur 2 hafta üstüste kilo alan üye diskalifiye olur 2 hafta üstüste kilo veremeyen üye diskalifiye olur inşallah son gaz hep beraber zayıflıyacaz arkadaşım yeterki birlik ve beraberlik olsun aramızda birde yediğimiz öğünleri sporu vs. yazıyoruz ve yazılanlara mutlaka yorum yapmamız lazım tekrar hoşgeldin :70:
hoşgeldin ecefatma:burçakçığımın dediği gibi yediklerinde aytıntı verirsen sana fikir verebilir,daha fazla yorum yapabiliriz.daha iyi olur bencede.
Bide boyun kaç cnm,he bide ismin ?
maşallah takımın nüfus müdürü sen olmasaydın hiçbirimiz isimlerimizi bilmezdik begüm sağol canım :70::60:
canım sen düzenli beslenmiyosun ve o yüzden gece o tarz şeyler yiyosun
bi kere öğün atlamıcaksın
ekmeği beyaz ekmek olarak yeme, beyaz ekmek iştah açar çünkü
aralarını ihmal etme, meyve olur 5-10 kadar k.yemiş olur, bi bardak süt olur
bunlar seni tok tutar
ayrıca yemeklerini kaşık hesabı yersen senin için daha iyi olur
porsiyon miktarı olarak yorum yapamayız çünkü çok fazla
şekeri tatlıyı şimdilik hayatından çıkar, çünkü onlar iştahını açar ve daha fazla yedirir, ayrıca göbek bölgesini büyütür
canın tatlı çektiğnide sütle türk kahvesi pişir, gerçekten tatlı iştahını kesiyor, arkadaşlara da sorabilirsin, ebn de yapıyorum ve tadı da çok güzel oluyo
ayrıca yoğurt tüketmeye gayret et, kalsiyum yağ yakımını hızlandırır çünkü
maşallah burçak takımımızın sağlık müdiresi diyetisyene ne hacet senden ders alsak uygulasak gene yeter bize valla :71::71:

iyi günler sevgili takımım canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum kcaman :16::16:
bugün kahvaltıda kayınvalideme davetliydik kayınpederim sıkma börek yapmıştı zorla yedirdir banada bir tane küçük sıkma bi tanede küçük börek yedim malesef :26::26: öğlen bişey yemiycem sadece portakal yerim o yüzden akşamada sebze yemeği yapmayı düşünüyorum

yemekten şimdi gelebildim. öğlen yemeğim. Limonlu mercimek çorbası, yarım porsiyon döner, ayran :87:

döner ekmeksiz ve yağsızsa mönün güzel cnm.afiyet olsun

hafif bi öğlen mönüsü olmuş.güzel olmuş canım.afiyet olsun

afiyet olsun canım
döner yağlı değildir umarım

sana da afiyet olsun canım

ben de kahvaltı tarzı bişiler yedim aslında baya bişi :)))

2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 çeri domates
2 çarliston
2 küçük çıtır salatalık
1 dilim ekmeği 2 çay kaşığı balı üstüne sürerek yedim

seninkide hafif olmuş canım.bakma sen öle yazarken çok göründüğüne.gayet güzel.

sanada günaydın canım afiyet olsun ya ben korkuyorum bu lenslerden asla takıp çıkaramam çok cesaretsizim o konuda sende daha dikkatli ol göz çok önemli :)

canım zaten bizde haftasonunu o yüzden mecburi kılmadık temizlik oluyor gezmeye gidiyoruz evde net olmuyor vs. O yüzden haftasonlarıserbest müsait olanlar geliyor sadece :)

sanada günaydın burçakcım afiyet olsun canım bende artık pet şişe bulunduruyorum yanımda yoksa unutuyorum su iç.meyi :59:

Günaydın elifcim afiyet olsun poaçayla ilgili bende arkadaşlara katılıyorum ama mecbur olunca yiyoruz napalım haftasonları bende derse gidiyorum orda mecburen yiyorum kahvaltı niyetine e tabi yanımda bişeyler götürebilirim yemek için ama onada üşeniyorum onu hazırlayacağıma 5 dakka fazla yatarım diyorum sıcacık :))) galiba çok tembelim :50:

Afiyet olsun canım helva olmasaymış iyi olurmuş gerçekten yada 1 kaşık yiyebilirdin maşallah o kadar nası yedin kesmedimi :60::60:

Afiyet olsun canım her adetinde bu kadar oluyormusun öyleyse normaldir eğer olmuyorsan kilo almışsındır :60::60:

Afiyet olsun gülhancım maşallah iyice düzene girdi senin öğünlerin kaçamak yok artık :65:

Hoşgeldin arkadaşım ilk önce kuralları anlatayım sana ilk 1 hafta deneme sürecindesin canım burda ilk dikkat ettiğimiz paylaşımın çok olması malum takımı canlı tutmak zorundayızki motive olalım 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye olur 2 hafta üstüste kilo alan üye diskalifiye olur 2 hafta üstüste kilo veremeyen üye diskalifiye olur inşallah son gaz hep beraber zayıflıyacaz arkadaşım yeterki birlik ve beraberlik olsun aramızda birde yediğimiz öğünleri sporu vs. Yazıyoruz ve yazılanlara mutlaka yorum yapmamız lazım tekrar hoşgeldin :70:

Maşallah takımın nüfus müdürü sen olmasaydın hiçbirimiz isimlerimizi bilmezdik begüm sağol canım :70::60:

Maşallah burçak takımımızın sağlık müdiresi diyetisyene ne hacet senden ders alsak uygulasak gene yeter bize valla :71::71:

beni bu takımın nüfüs müdüresi ilan ettin yani kaptanım.alemsin valla:9::9:

iyi günler sevgili takımım canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum kcaman :16::16:
Bugün kahvaltıda kayınvalideme davetliydik kayınpederim sıkma börek yapmıştı zorla yedirdir banada bir tane küçük sıkma bi tanede küçük börek yedim malesef :26::26: öğlen bişey yemiycem sadece portakal yerim o yüzden akşamada sebze yemeği yapmayı düşünüyorum

sıkma börekte neymiş gülsüm merak ettim.
Ayrıca böreği sabah öğününde yemiş olman avantaj canım.
Ara öğün yapmayarak öğlen salata sebze yiyebilirsin bence.
Sadece mevyevle akşama çok acıkmayasın sonra ?

döner ekmeksiz ve yağsızsa mönün güzel cnm.afiyet olsun

hafif bi öğlen mönüsü olmuş.güzel olmuş canım.afiyet olsun

seninkide hafif olmuş canım.bakma sen öle yazarken çok göründüğüne.gayet güzel.

beni bu takımın nüfüs müdüresi ilan ettin yani kaptanım.alemsin valla:9::9:

sıkma börekte neymiş gülsüm merak ettim.
Ayrıca böreği sabah öğününde yemiş olman avantaj canım.
Ara öğün yapmayarak öğlen salata sebze yiyebilirsin bence.
Sadece mevyevle akşama çok acıkmayasın sonra ?

canım sıkma dediğim hamuru açıyoruz yuvarlak ve ince olacak tavada pişirip içine tereyağı sürüyoruz ve hazırladığımız peynir harcından koyup sarıyoruz oluyo işte sıkma :))) börekte tavada pişti elimizde açtık o yüzden dayanamadım :26:

merhaba kızlar
dışarda işlerim vardı da
anca geldim
gülsümcüm sıkma bi kez yedim ama çok güzel bişidi
afiyet olsun da Allahtan sabah kal-hvaltısında yemişsin, eritmen daha kolay olur begümün dediği gibi
ayrıca beni diyetisyen yaptın ya, teşekkür ederim ama ben sadece bildiklerimi paylaşıyorum, benim yediklerim kimine fazla gelir kimine az, bünyeden bünyeye değişir bu durum

begümcüm sağol canım
çok gibi ama dediğin gibi hafif tok tutacak şeyler yedim hep
böyle yemeyi seviyorum ama ben
hem çok yiyorum hem az :))))))))))

merhaba kızlar
dışarda işlerim vardı da
anca geldim
afiyet olsun da Allahtan sabah kal-hvaltısında yemişsin, eritmen daha kolay olur begümün dediği gibi
ayrıca beni diyetisyen yaptın ya, teşekkür ederim ama ben sadece bildiklerimi paylaşıyorum, benim yediklerim kimine fazla gelir kimine az, bünyeden bünyeye değişir bu durum

begümcüm sağol canım

evet kahvaltıda yemem iyi oldu biz teşekkür ederiz canım takımda hepimiz bişeyler kapıyoruz senden arkadaşım

merhaba kızlar
dışarda işlerim vardı da
anca geldim
afiyet olsun da allahtan sabah kal-hvaltısında yemişsin, eritmen daha kolay olur begümün dediği gibi

begümcüm sağol canım

ne demek burçakcım,öptüm seni

canım sıkma dediğim hamuru açıyoruz yuvarlak ve ince olacak tavada pişirip içine tereyağı sürüyoruz ve hazırladığımız peynir harcından koyup sarıyoruz oluyo işte sıkma :))) börekte tavada pişti elimizde açtık o yüzden dayanamadım :26:

gelde yeme diyosun tabii şimdi. :)

evet kahvaltıda yemem iyi oldu biz teşekkür ederiz canım takımda hepimiz bişeyler kapıyoruz senden arkadaşım

rica ederim canım ne demek
bi faydam oluyosa ne mutlu bana :))))
ben yaptıklarımın faydasını tartıda görüyorum, o yüzden sizinle paylaşıyorum zaten

bide gülsümcüm incelmeye de başladım, bu çok güzel, kocik de söylüyo bunu, bi ara kendimi beğenmiyodum kilo aldığım için ama artık kendimi beğeniyorum ben de :69:

Back
X