sanada günaydın canım afiyet olsun ya ben korkuyorum bu lenslerden asla takıp çıkaramam çok cesaretsizim o konuda sende daha dikkatli ol göz çok önemli :)
canım zaten bizde haftasonunu o yüzden mecburi kılmadık temizlik oluyor gezmeye gidiyoruz evde net olmuyor vs. O yüzden haftasonlarıserbest müsait olanlar geliyor sadece :)
sanada günaydın burçakcım afiyet olsun canım bende artık pet şişe bulunduruyorum yanımda yoksa unutuyorum su iç.meyi
Günaydın elifcim afiyet olsun poaçayla ilgili bende arkadaşlara katılıyorum ama mecbur olunca yiyoruz napalım haftasonları bende derse gidiyorum orda mecburen yiyorum kahvaltı niyetine e tabi yanımda bişeyler götürebilirim yemek için ama onada üşeniyorum onu hazırlayacağıma 5 dakka fazla yatarım diyorum sıcacık :))) galiba çok tembelim
Afiyet olsun canım helva olmasaymış iyi olurmuş gerçekten yada 1 kaşık yiyebilirdin maşallah o kadar nası yedin kesmedimi

Afiyet olsun canım her adetinde bu kadar oluyormusun öyleyse normaldir eğer olmuyorsan kilo almışsındır

Afiyet olsun gülhancım maşallah iyice düzene girdi senin öğünlerin kaçamak yok artık
Hoşgeldin arkadaşım ilk önce kuralları anlatayım sana ilk 1 hafta deneme sürecindesin canım burda ilk dikkat ettiğimiz paylaşımın çok olması malum takımı canlı tutmak zorundayızki motive olalım 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye olur 2 hafta üstüste kilo alan üye diskalifiye olur 2 hafta üstüste kilo veremeyen üye diskalifiye olur inşallah son gaz hep beraber zayıflıyacaz arkadaşım yeterki birlik ve beraberlik olsun aramızda birde yediğimiz öğünleri sporu vs. Yazıyoruz ve yazılanlara mutlaka yorum yapmamız lazım tekrar hoşgeldin
Maşallah takımın nüfus müdürü sen olmasaydın hiçbirimiz isimlerimizi bilmezdik begüm sağol canım

Maşallah burçak takımımızın sağlık müdiresi diyetisyene ne hacet senden ders alsak uygulasak gene yeter bize valla