- Konu Sahibi Cherry Mom
- #33.041
kızlar öğle yemeğim küçük kepekli hamburger ekmeğinde lor peyniri ve domates yanında mürdüm
erik tarçın çayı içiyorum
gayet hafif bir menü olmuş canım
hmm efenim
boy:1,63
kilo :77 hedeflenen kilo 63 böhüüüüü
çocuk adedi :2
zorluk seviyesi 10 üzerinden 9,5 :)
normal yemekler yiyorum işte heheheh
sabah peynir zeytin 1-2 dilim ekmek sekersiz çay domates vs.
öğlen genellikle atıştırma tarzı oluyor veya pas geçiyor
akşam saat 5-6 gibi yiyorum normal önden bir kase çorba diğer yemeklerden birer porsiyon fln yiyorum
gün içerisinde çok yemiyorum ama saat 10 dan sonra oturup peynir ekmek bisküvi gibi şeyler yiyorum ühüüüüüüüüü bundan vazgeçemiyorum .... şekerime baktırdım iyi görünüyor gizli fln da yok 2 kez yükleme yapıldı. acayip bir koşturmam var normalde ama kendi kendine gidiyordu eskiden şimdi yapıştı kaldı bu kadar harekete nasıl hala yerinde duruyor üüüüüühüüüü
arkadaşım anladığım kadarıyla öğün atlıyorsun ve atıştırarak yiyorsun her öğünü sana özel hazırla atıştırmamanı öneririm. böylelikle doyduğunu anlarsın. öğün atlarsanda açlıktan vücut bekler bekler akşama açlık krizi yaratır.
afiyet olsun canım
döner yağlı değildir umarım
sana da afiyet olsun canım
ben de kahvaltı tarzı bişiler yedim aslında baya bişi :)))
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 çeri domates
2 çarliston
2 küçük çıtır salatalık
1 dilim ekmeği 2 çay kaşığı balı üstüne sürerek yedim
yok arkadaşım yağlı değildi zaten çok az yedim ekmek te yemedim çorba içtiğim için
iyi günler sevgili takımım canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum kcaman
bugün kahvaltıda kayınvalideme davetliydik kayınpederim sıkma börek yapmıştı zorla yedirdir banada bir tane küçük sıkma bi tanede küçük börek yedim malesef :26::26: öğlen bişey yemiycem sadece portakal yerim o yüzden akşamada sebze yemeği yapmayı düşünüyorum
olsun arkadaşım olur öyle arada ama dengelemek kaydıyla.. nasılsa olay sabah saatleri gelişmiş

döner ekmeksiz ve yağsızsa mönün güzel cnm.afiyet olsun
evet ekmeksiz ve yağsızdı canım teşekkürler