- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #33.321
kızlar listeyi paylaşıma verdim şimdi çıkıyorum görüşürüz sonra hoşçakalın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız yazık diyetisyene valla benimde aklım almıyor günda 9 dilim ekmek ve diyetbakalım haftaya nasıl olacak
terbiyesiz deme kıs arkadaşımakalktı canım kalktı bizim için bu tatlı sohbet herşeye değer
![]()
ben de şimdi ara yaptım
2 tane altınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzüm
üstüne de 5i1yerde içiyorum
Kızlar günaydınlar..
Sabah kahvltım 1 kase mısır gevreği (9 gibi yedim). Şimdi de 1 bardak ayran içiyorum.
Burçakçım bugün dikkat edicem kalsiyum ve ekmek grubu tüketimime :)
arkadaşlar geçen hafta aldığımız kararlar doğrultusunda bu haftanın değerlendirmesini yazıyorum size
esw
geçen hafta 58,6
bu hafta 58,6
haftaya hiç kilo veremezsen diskalifiye olabilirsin arkadaşım
ferihan
geçen hafta 90
bu hafta 92
haftaya kilo alırsan diskalifiye olabilirsin arkadaşım
amonra
geçen hafta 80
bu hafta 82,2
haftaya kilo veremezsen diskalifiye olabilirsin arkadaşım
ebrehe
geçen hafta 63,2
bu hafta 63,2
haftaya kilo veremezsen diskalifiye olabilirsin arkadaşım
diğer arkadaşlar bildirim yapınca onların durumunuda bildiririm (kilo vermemişlerse eğer )
yaaa kızlar kendi koyduğumuz kurallar bizi yok ediyorsizleri kaybetmek istemiyoruz takımdan lütfen kilo verin haftaya lütfeeeeennnnnnnn
kızlarr merhabalar;
azda olsa kilo vermişim sevindim azcık
bide regliyim.çok etkilemez ama olsun züürt tesellisi
akşam:1 kepçe domates çorbası
5 ç.k. mantarlı tavuk
1 dilim ekmek
bol salata
yarım kase yoğurt
ara:1 kahve fincanı sütlü keçiboynuzu kahvesi
bu sabah:2 dilim ekmek
2 k.k büyüklüğünde peynir (lor ve taze kaşar karışık)
2 ç.k. kadar tahin
1 fincan çay
domates,salatalık,maydonoz.biber
ara:4 tane mavi yeşil biskivi
1 fincan yeşil çay
ya kızlar eğer sizde kabul ederseniz bu kilo veremeyen arkadaşlar diskalifiye olur maddesini çıkarmak istiyorum sonuçta biz bir takımız bizim için paylaşım önemli oalabilir yeri geliyor 4 hafta bile kilo veremeyebiliyoruz duraklama dönemi geçiriyoruz sırf bu yüzden sevdiğimiz arkadaşlardan ayrı kalamayız dimi ? bizim için dostluk ve birliktelik kilo vermekten daha önemi bence hepinizi çok seviyorum gerçekten arkadaşım sınız hepiniz sevgi daha önemli bence müsadenizle o maddeyi çıkarmak istiyorum
olur öyle vakkalar,moral bozmak yok
hele sen hiç hafıylanma valla döverim seni.
olmuşşurda 58 kilo
halaa ben niye kilo veremiyom diyo.
sus otur aşağıya![]()
selam kardeş takımın güzelleri,herkesin iyi olmasını diliyorum,bizlerde iyiyiz çok şükür idare ediyoruz. bu arada haberiniz yoksa müjdeli haberi vereyim hemen dosbamız hamile
onun haricinde değişiklik yok yeni arkadalar dışında,sağolsunlar onlarla şenleniyoruz.
yalnız ferihanım seni kilo almış gördüm üzüldüm,inşallah haftaya kurtulmuş olursun canım.
takyonum listeniz hazırsa hali hazırda buradayken kontrol edeyim hayatım.bende benim listeyi bırakıcam size şimdi.
herkese hayırlı cumalar güzel hafta sonu diliyorum.
iremcecim hoşgeldin ben kardeş takım kaptanı ad1.
93 kilolay başlamışsın ve 2 kilo vermişsin çok çok tebrikederim.
yazmış olduğun listede gerçekten çok hoş böyle giderse istediğin kiloya yakında ulaşacaksındır inşallah. evladını Allah bağışlasın.
ya kızlar eğer sizde kabul ederseniz bu kilo veremeyen arkadaşlar diskalifiye olur maddesini çıkarmak istiyorum sonuçta biz bir takımız bizim için paylaşım önemli oalabilir yeri geliyor 4 hafta bile kilo veremeyebiliyoruz duraklama dönemi geçiriyoruz sırf bu yüzden sevdiğimiz arkadaşlardan ayrı kalamayız dimi ? bizim için dostluk ve birliktelik kilo vermekten daha önemi bence hepinizi çok seviyorum gerçekten arkadaşım sınız hepiniz sevgi daha önemli bence müsadenizle o maddeyi çıkarmak istiyorum
merhaba kızlar,
Ben pek umutsuzdum bu hafta için ama 900 gram gitmiş. Sporumu aksattım ama pek kaçamak yapmadım ondan verdim heralde.
bugün yediklerimi yazayım
08:00 1 yumurta, 1 domates
11 e doğru bir portakal
12 de 2 tane kuru pasta
12:30 az çorba, bir parça balık, 5 kaşık barbunya.
yemekten ve alışverişten döndüm.
öğle yemeğinde: 1 küçük biber dolması / 1 kase yoğurt / yarım kase sebze çorbası
ardından canım şekerli bişeyler istiyor 1 tane limonlu madensuyu içtim. :82:
tebrik ederim arkadaşım azda olsa çokta olsa bizi bunlar mutlu ediyor.menün gayet güzel canım ama sütlü keçiboynuzu kahvesini çok merak ettim nasıl bişey
kaptanım sanada bu yakışırdı bencede mantıklı olarak verilmiş olan bir karar zeten hiç olmaması gerekirdi. biz birbirimizi destekliyoruz. düştüğümüz yerde birbirimizi kaldırmalıyız. git sen oyundan çık denmesi yanlış olur siz benim için çok değerlisiniz. kimse gitmesin![]()
sunta bisküvi![]()
bende almıştım 5i1 yerdede kokusu beni çok kötü yaptı yaa.. zorla 1 bardak içtim. nasıl içicem ben bunu bilmiyorum
![]()
ay canım napim ama suntaya benzemiyo mu hakkaten?
Ben de kahvaltı yaptım ama bişi anlamadım
3 hafta önce bulaşık makinesi almıştık, bugün öğleyin kurmaya geldiler tabi benim kahvaltı da iraz güme gitti, yarısında geldiler, bi yarım saat ara verdim sonra devam ettim ama hemen yazayım
1 yumurtadan omlet
1 yeşil zeytin
1 domates ( 3-4 dilim kaldıx)
salatalık
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı bal
yarım sigara böreği, sırf değişiklik olsun diye yedim onu
ayrıca o kuralın kaldırılması da iyi olmuş :)))
selam arkadaşlarım. Okuyorum sık sık ama cevap yazmaya fırsat olmuyor :26:
Keçi boynuzunu ben çok severim, kahvesi de emini süperdir. Nerden alıyorsunuz kızlar? Aktarda var mıdır?
afiyet olsun cnm,klasik burçak kahvaltısı işte :)) süper yani
kahveciden alıyorum.bilmiyorum oralarda nasıl ama burda bursada kapalıçarşıda kahvecilerimiz vardır bizim mis gibi kahve kokar geçerken.ordan alıyorum.