kesinlikle demiycem asla cıssss

tabiki canım ne zahmeti ben zaten sevmeyerek istemeyerek içiyordum bırakıcam diyordum kendi kendime sonra bbirgün kalktım sabah dedimki ben bu zıkkımı içmiyorum hiç içmedim tiryaki değilim emrettim beynime sonra her aklıma geldiğinde kendi kendime o şekilde söyledim ben hiç içmedim içmiyorum diye 2 gün sadece aklıma geldi sonrasında unuttum gitti çok şükür
ben bu konulardan muafım ama sizlerden duyduğum kadarıyla ölmez bence ölürse dizi biter zaten

ne güzel gülhancım yaa branşın ne ?
maşallah arkadaşım çok güzel listen afiyet olsun
günaydın burçakcım afiyet olsun nesfitçi :))) o saatte plates yapmakta daha hoş olur ne güzel rahat bi uyku çekmişsindir yorulunca :)
afiyet olsun canım bende uzun zamandır şehriye çorbası yapmamaıştım bende bugün yapım bari :)
elifcim kesinlikle süper abartı denen bişi yok afiyet olsun arkadaşım

burçak sen niye gideceksin diyetisne ? kilon o kadar fazla değilki arkadaşım yardım almadanda gayet güzel veriyorsun ki,loları
canım akşam neden yemek yemedin ? sebze yemeği yada çorba salata felan hafif bişeyler yeseymişsin keşke
aaaa yoluna taş koyyo resmen e baktıki işler ciddi hanım çıtır oluyor

bende soğuk diye yiyemiyorum domates salatalık felan diş hassayiyeti var sadece yumuşak şeyler yiyorum domatesi çiğ yemeyeli yıllar oldu herhalde
aldırma sen ona burçak benimkide dedi dedi baktıki ben umursamıyorum demiyor artık
Allah razıu olsun canım su gibi aziz ol :))
o zamanda zayıfla ne by halin şişko demeye başlar kesinlikle hepsi aynı bunların
kız sende damarına basma adamın dur hele bi zayıfla sonra giyecem dersin korkutma şimdiden gözünü :)

dolaşırkende gözleri dört döner bakan eden varmı diye benimki hepsinden gıcık herhalde işe gittiğim zaman makyaj yaparken bile söylenirdi yok niye yapıyorsun boşver ben beğeniyorumya yeter dışarı çıkarken yapma ben dişlerimi çıkarınca sustu geri :90::90: