Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar nasılsınız? Sabah gayet normal bir kahvaltı yaptım

08:00; 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates, 2 kk light peynir, 3 zeytin, 1 çarliston biber

10:30; bir portakal

arada 5i1 yerde içtim.

13:00; 1 portakal

Şimdilik gayet iyi görünüyo ama, şimdi bir arkadaşın evine gidiyorum. Bizi davet etti, doğum günüm için çağırıyo sırf biliyorum :( kendisine söyledim biliyosun ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum diye tamam tamam dedi ama bakalım artık. Elimden geldiğince az yemeye çalışıcam.Akşama da spora gitmek istiyorum.

Akşam görüşürüz kızlar. Öptüm hepinizi :54:

begüm hep zaten bu yüzden şiştik biz aman 2 kaşık kaldı yiyelim bitsin aman dökülmesin bizim herif koca bi tabak yemeği yer ama mutlaka tabakta 2 kaşık yemek kalır ya o kadarını yedin ye o 2 kaşığıda kalmasın yok doydum diyor kızıda ona çekmiş :60::60: bende hepsini atıyorum tabi cukka mideye ondan sonrada böyle oluyyor :43::43:

aynen canım,bende çok acıyorum öyle olunca ama yapmamak lazım kesinlikle

gülsücüm yazmayayım ya :( doğum günü haftası nerden geldi başıma. evde pastalar kekler var. ben de dayanamadım yedim :(

canımm benim doğumgünü diye ama kaptanım bak bence affedelim

hızlı yazınca karışmış:1:
bugün de kimseler yok
benim karnım ağrıyo çok fena
öğlen karnıbahar makarna ve 1 dilm ekmek yedim

karnıbahardan olabilrmi acaba canım ?

begüm regl olmuşum ya
erkene geldi bu ay içtiğim bitki çaylarından herhalde
az önce gördüğüm manzara hiç hoş değildi
karın ağrımın sebebi buymuş

merhaba arkadaşlar ben notları geçirirken sohpet baya ilerlemiş.akşam da gezmeye gittim giremedim.okadar ikramın arasında tuttum kendimi.kendimi tanıyamadım.
sabah:1incir 5fındık
2saat sonra 1.5 dilim çavdar ekmeği peynir
öğlen 1yumurta 2dilim ekmek 5zeytin az peynir maydanoz tere
birazdan da 1elma 1portakal yerim

Öğle yemeğim: 5 kaşık mantı, 2 kaşık ezme, 1 kase sebze çorbası.

Akşam da departmandan bir arkadaşa yemeğe davetliyiz, annesi Adanadan yemek göndermiş bol bol.. Bakalım napıcam :))

Kızlar nasılsınız? Sabah gayet normal bir kahvaltı yaptım

08:00; 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates, 2 kk light peynir, 3 zeytin, 1 çarliston biber

10:30; bir portakal

arada 5i1 yerde içtim.

13:00; 1 portakal

Şimdilik gayet iyi görünüyo ama, şimdi bir arkadaşın evine gidiyorum. Bizi davet etti, doğum günüm için çağırıyo sırf biliyorum :( kendisine söyledim biliyosun ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum diye tamam tamam dedi ama bakalım artık. Elimden geldiğince az yemeye çalışıcam.Akşama da spora gitmek istiyorum.

Akşam görüşürüz kızlar. Öptüm hepinizi :54:
afiyet olsun gülhancım gerçekten iyi gitmiş şimdiye kadar inşaAllah akşamada öyle olur bakalım verirsin raporları akşam :60:
hızlı yazınca karışmış:1:
bugün de kimseler yok
benim karnım ağrıyo çok fena
öğlen karnıbahar makarna ve 1 dilm ekmek yedim
afiyet olsun arkadaşım geçmiş olsun sıcak tut kendini üşütme

sen affedelim diyosun bakalım diğer kızlarda aynısını derse ceza vermeyiz yaa istisnalar kaideyi bozmaz sonuçta dimi yoksa bozarmı :53:
begüm regl olmuşum ya
erkene geldi bu ay içtiğim bitki çaylarından herhalde
az önce gördüğüm manzara hiç hoş değildi
karın ağrımın sebebi buymuş
:60::86::86:
merhaba arkadaşlar ben notları geçirirken sohpet baya ilerlemiş.akşam da gezmeye gittim giremedim.okadar ikramın arasında tuttum kendimi.kendimi tanıyamadım.
sabah:1incir 5fındık
2saat sonra 1.5 dilim çavdar ekmeği peynir
öğlen 1yumurta 2dilim ekmek 5zeytin az peynir maydanoz tere
birazdan da 1elma 1portakal yerim
afiyet olsun canım ama yemekte ye sadece öyle hafif şeyler yesen akşama çok acıkırsın
Kıs dün ekledik ya birbirimizi :)

yav dalga geçmeyin ne bilem unuttum işte bi anda :19: erken bunadım ben erken yazık gençliğime :59::9::9::9:

Akşam da departmandan bir arkadaşa yemeğe davetliyiz, annesi Adanadan yemek göndermiş bol bol.. Bakalım napıcam :))

mantı sadece 5 kaşık olduğuna eminmisin burcu ???? yok yani ben tabağı bitirmeden duramazdım :26::26:

ekmek falan yeme de,farklı şeylerden tadarsın azcık azcık bence

mantı sadece 5 kaşık olduğuna eminmisin burcu ???? yok yani ben tabağı bitirmeden duramazdım :26::26:

Yarım porsiyon koydurdum tabağıma, yemeden önce de ölçtüm :)) Yoksa ben de yerim, hatta ikinci tabağı da yerim ama bu mantı dandikti zaten severek yemedim.

Önerilerinize uyucam kızlar akşam için

benim öğlen menüm;

1 kase tarhana çorbası(çok üşümüştüm sıcak olsun die içtim)
4 ç.k portakallı kereviz
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

ara:1 paket mavi-yeşil tuzlu biskivi (10 tane vardı galiba)
1 fincan yeşil çay

bide öğlenden sonra evden çıkarken ağzıma 1 kayısı,1 incir attım canım istedi
regli dönemim bitti aslında ama bugün iştahım açık gibi
inş akşama bi sıkıntı olmaz.tamda tartı gününde

Yarım porsiyon koydurdum tabağıma, yemeden önce de ölçtüm :)) Yoksa ben de yerim, hatta ikinci tabağı da yerim ama bu mantı dandikti zaten severek yemedim.

Önerilerinize uyucam kızlar akşam için
Allahtan dandikmiş ha yoksa tabak biterdi kesin mnantı sevmeyen bayan yoktur kesin :)))
bugün burası bayağı boş kızlar,herkesin işi var anlaşılan

evet canım yaa herkes işte güçte herhalde

valla canım sıkıldı kızlar.bugün işte yoktu benim ama burda da kimse yoktu olmadı yani böle.

bende dün gece hürremdeki kaçırdığım yerleri izledim netten.mutfakta olduğum ankardakilerini :)

Back
X