Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaaar,

Sporumu yaptım geldim çok da keyifliydi :8: Pilates lastiğiyle bacak, basen, karın, kol çalıştık. Pek terletmiyo ama lastikle yapıldığı için hareketler zoruluyo insanı. bozmadan her gün gidip bir saat kalmak istiyorum bakalım. bi çok bi az yapınca faydasını göremiyorum.

akşam yediklerim;

1 tahta kaşığı bulgur pilavı,
domates, biber salatası,
100 gr ciğer.

BU HAFTA BİŞEY DENEMEK İSTİYORUM. HER GÜN SPORA GİTMEM İÇİN SİZİN HATIRLATMALARINIZI, ISRARLARINIZI GEREKİRSE SIKIŞTIRMALARINIZI BEKLİYORUM KIZLAAAAAAAR!!!

GÜLHAN'A DESTEK OLUN. . . :kkk: :72: :kkk: :72:
tamam arkadaşım sen iste yeter her türlü sıkıştırmayı yaparız merak etme sen :))))
herkese iyi geceler
ay bugün yediklerim iyice sapıttı walla

akşam misafiryliğe gitmeden pilatesimi yaptım

daha sonra evden çıkmadan 1 muz yediim ki tutsun istedim

orda da incecik bir dilim kek ve 2 çatal muhallebili bi tatlı yedim çayla
ve 1 bardak 5i1 yerde içtim demlenmiş olandan

eve gelince de 1 elma yedim ama çok küçüktü o da
burçakcım abartı olmamış kesinlikle canım üzülme gayet iyi idare etmişsin bence :))
bugün sabahtan beri net yoktu bende.bende diyodumm ayy saat oldu oniki ben hala giremedim derken bide baktım ki hiç kimsecikler gelmemiş.bu ne kızlarr yaaa.hadi bugün hafta sonu ama dünde pek kimse yoktu.yine dağıldık hee farkındamısınız :20: hiç bize yakışmıyo valla üzülüyorum ayrıca:50::19:
begüm haftasonu olunca malesef kimse olmuyor ben hiç olamıyorum derse gidiyorum çünki ama arkadaşlar biraz daha özen gösterilse çok iyi olacak gün içinde en fazla 4 yada 5 kişi burda oluyor
ben dün gece anneme gitmiştim;

oradaki mönümü yazıyım,

1 kase tarhana çorbası
3 tane fırın köfte,1 ayva dilim fırın patates,
2 ç.k. kadar pilav
bol salata,1 bardak ayran.ekmek yok

ara:1 fincan karışık kış çayı

dün gecem güzeldi.kaçamak maçamak olmadan atlattım

bu sabah:
1,5 dilim t.b ekmekği
üzerine sürülecek kadar lor peyniri
domates,salatalık,biber,maydonoz
2 fincan çay

ara:4 kuru kayısı
maşallah begümcüm listen çok güzel afiyet şifa olsun inşallah :)
herkese merhabalar
dün gece saat 2 de falan yattığım için sabah 10 gibi ancak kalkabildim
kahvaltıdan sonra temizliğe başladım, yeni bitti, ben de ara yapıyorum zaten bahaneyle :))

kahvaltım

2dilim ekmek
lor peyniri, domates, biber, maydanoz, 1 tk z,yağ, k.biber, nane ve tuzdan salata yapmıştım
4 yk bu salatadan yedim
1 kaşarlı yumurtadan omlet
2 çk bal
4 zeytin
salatalık
2 çk pekmez

ara olarak da şimdi küçük bi elma yedim
bide 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum

begümcüm walla çok düzensiz oldu biliyiorm ama yapacak bişi yoktu malesef
ayrıca pilatesimi yaptım ya rahattım o yüzden de :)))

bideeeeeeee dün neden öyle çıkmadım bilmiyorum ama sabah tartıda 57.4 kilo çıktım :62::62:
afiyet olsun burçakcım kolay gelsin demeye yetişememişim güle güle kirlet diyim bari :))
kızlarr sevgililer günü yaklaşıyor.
neler alıcaksınız kocalarınıza :97:

amaaannn begüm hiç uğraşamam çok lazımsa o bana alsın :19::19:

bende az önce geldim eve kızlar bugün ki mönüm şöyle oldu
sabah kahvaltıyı annemde yaptım biraz zorladı ama yemedim fazla
2 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 lokma sucuklu yumurta
öğlen
çeyrek simit
çeyrekten daha az börek
10 tanede kızarmış patates yedim okulda kızlar getirmişti yemek zorunda kaldım açtım çünki başka seçenekte yoktu :59::59:

bugün sabahtan beri net yoktu bende.bende diyodumm ayy saat oldu oniki ben hala giremedim derken bide baktım ki hiç kimsecikler gelmemiş.bu ne kızlarr yaaa.hadi bugün hafta sonu ama dünde pek kimse yoktu.yine dağıldık hee farkındamısınız :20: hiç bize yakışmıyo valla üzülüyorum ayrıca:50::19:

Canım malum hafta sonu herkes biyerlerde gezmede yada evde iş güç oluyodur.

Ben de geç uyandım. dünkü spor yine yormuş beni.
12:00 gibi; 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, biber, 2 tatlı kaşığı reçel.

15:30 gibi; 1 tahta kaşığı tavuklu pilav, 3-4 yk yoğurt, 3 yk irmik helvası

17:00; 15 tane fındık

Akşama da ne kadar hafif geçirebilirsem o kadar iyi olur. Spora gidemiyorum ama dışarda işim var yürüyerek gidip gelicem nerden baksam 1 saati bulur yolum.

bende az önce geldim eve kızlar bugün ki mönüm şöyle oldu
sabah kahvaltıyı annemde yaptım biraz zorladı ama yemedim fazla
2 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 lokma sucuklu yumurta
öğlen
çeyrek simit
çeyrekten daha az börek
10 tanede kızarmış patates yedim okulda kızlar getirmişti yemek zorunda kaldım açtım çünki başka seçenekte yoktu :59::59:

simiti neden çeyrek yedin? yarım simitle ayran bir öğüne yeter normalde. patatesle aynı öğün değildi sanırım simit? Bir de dışarda olunca saatini ve yediklerini ayarlamak zor oluyo gerçekten.

simiti neden çeyrek yedin? yarım simitle ayran bir öğüne yeter normalde. patatesle aynı öğün değildi sanırım simit? Bir de dışarda olunca saatini ve yediklerini ayarlamak zor oluyo gerçekten.

malesef gülhancım o yazdıklarımın hepsini aynı anda yedim :(((( evet kantinde kapalıydı bisküvü felan alamadım mecburiyetten yedim işte :((

kızlar merhabalar

gülhancım o helvalar olmamış sanki ama erken yediğin için çok da sorun olmaz

gülsümcüm sen de aynı şekilde öğleyin yediğin için eritmişsindir sanırm yediklerini

kızlar biraz da spor yapsanız tam olacak aslında ama

ben bide öğle yemeğimi yazayım
2 yk sebzeli bulgur pilavı
2 yk yoğurt
ton balıklı salata
ekmek yok

kızlar merhabalar

gülhancım o helvalar olmamış sanki ama erken yediğin için çok da sorun olmaz

gülsümcüm sen de aynı şekilde öğleyin yediğin için eritmişsindir sanırm yediklerini

kızlar biraz da spor yapsanız tam olacak aslında ama

ben bide öğle yemeğimi yazayım
2 yk sebzeli bulgur pilavı
2 yk yoğurt
ton balıklı salata
ekmek yok

erittim diye düşünüyorum burçak sürekli hareket halindeydim çünli ama özel olarak spor yapmam lazım leslie yapıyorum ama :43:

erittim diye düşünüyorum burçak sürekli hareket halindeydim çünli ama özel olarak spor yapmam lazım leslie yapıyorum ama :43:

canım yazmadığın için .ben de yapmıyosun diye düşünmüştüm
birazdan gezmee ideceğiz ondan önce 3 yk bulgur pilavı eklediğim ton balıklı salatamı yedim ekmeksiz

orda da belki ikramlardan yerim bilmiyorum

canım yazmadığın için .ben de yapmıyosun diye düşünmüştüm
birazdan gezmee ideceğiz ondan önce 3 yk bulgur pilavı eklediğim ton balıklı salatamı yedim ekmeksiz

orda da belki ikramlardan yerim bilmiyorum

evet canım yazmayı unutuyorum sürekli ama yapıyorum atlamıyorum yani :)) afiyet olsun canım dikkatli ol orda gerçi eminim ama yinede uyarım arkadaşımı :9:

kızlar bugün doğru düzgün bişey yiyemedim kedim oldu
öyle şeker yakışıklı bişey ki onun peşinde dönmekle meşgulum

oyy bayılırım kedilere benimde vardı kedim adı paşa ydı ama bakamadım ben ya çok iş çıkarıyodu bana hertarfı dağıtıyordu pisliğinden bıkmıştım :))) arkadaş istedi ona verdim şimdi paşa paşa yaşıyor orda :9:

merhaba arkadaşlar.dünkü yediklerimi yazamadım zaten hastaydım çok bişi yiyemedim.resmen dökülüyorum hastalıktan moralim de sıfır kaçamaksız da kilo veremiyorum arkadaşlarım da birden vereceksin heralde diyorlar ama ben umudumu kaybediyorum.acaba spor olmadığı için mi diye yürüyüşe başladım bakalım bu hafta sporla belki gider.:43::43::43:

16860910150365470485655.jpg

çok şeker benim safranım çok tatlı yavrum

Son düzenleme:
Back
X