- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #34.661
aaaaaa kıslar nere kaçtınız begüm nerelerdesin yaf uykum geldi ha 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm bugün yediklerimi söylimmm müsadenizle
sabah 1b şekersiz çay,1 yumurta, 1zeytin,1 dilim ekmek
öğlen patates salatası yedim bira fazla kaçtı
amaa akşam yok sana yemek dedim :)
birazdan da meyvemi yiycm
yatmadan önce 2mil yapıcam bakalım hadi hayırlısı:18:
herkese iyi akşamlar....
sağol canım
inşaallah takyoncum elimden geldiğince uğrayıp sohbetlerinize katılırım :)
2milimide yaptımçok yormadı ama inşaallah kiloları veririm ALLAHIMMMM
iyi geceler
anladım canım tamam haberimiz var merak etme ama yinede vaktin oldukça gel canım ve cuma bildirimini unutma sakın
gülhancım iyi ediyorsun durma tabi :)) spor yapmayı özlemdim diyorsun maşallah sana ne diyim :))) ah gülhancım listen çok karışık gibi geldi bana hayırlısıyla evine dönde kendini toparlarsın artık görüşürüz canımCanım ben gelmeden durabilir miyim buraya çatlarım valla. İçim rahat etmedi geldim hemen okuyorum geçmişi. Burda son 2 günüm kaldı artık.Geri döner dönmez sporuma başlıcam, bugün ebru şallıda izledim topla lastikle pilates yapıyolardı çok özlediğimi anladım.
Normal kahvatıma ek olarak sabah 1 tane büyük kurabiye yedim
akşam üstü dışarda mantarlı tavuk ve 1 kepçe spagetti yanında da diyet kola içtim
gece de acıktım eve gelince iki dilim ekmekle kahvaltı gibi bişiler yedim.
Dün akşam misafirlikte balık, salata,çorba yedim. sonra da ufak bir kase leblebi, fındık yedim.
Durum pek iç açıcı değil biliyorum ama düzene girice yakında onunla avunuyorum.
herkese günaydın kızlar bugün dükkanı ben açtımmmmmmm hehe ben açtım işte,nedense bugün erken kalkasım geldi,eşim 6.30ta kalktı hazırlandı ve 7de işe gitti bende demin kalktım elimi yüzümü yıkadım ve hemen pcye oturdum bebişlerde uyuyo daha ohh rahat rahat sörf yapabilirim ama önce kendime ii ce gelmek için bir nescafe yapıcam istermsiniz kızlar![]()
gülhancım iyi ediyorsun durma tabi :)) spor yapmayı özlemdim diyorsun maşallah sana ne diyim :))) ah gülhancım listen çok karışık gibi geldi bana hayırlısıyla evine dönde kendini toparlarsın artık görüşürüz canım
günayydıınnnnn canım evet tükanı sen açtın bugüniyi ettin bebişler uyuyorken rahatça gez biraz nette bende şimdi kalktım kızıma tv açtım mutfağa gidiyorum şimdi kahvaltı hazırlıycam görüşürüz kıslar
![]()
Yok canım 4 günde 2 kilo filan verdim, sabah her zamankileri yiyorum, öğlen 3-4 kaşık yemek bu kadar. Akşam filan yok yani :) Çoook sağlıksız farkındayım ama yiyemiyorum, içim kaldırmıyor.
Bugün biraz normale döndüm.
Sabah yarım simit, 2 ısırık poğaça
Öğle: 4 tane balık köftesi, bol salata, 1 dilim ekmek
Çok dikkat etmem lazım, yoksa verdiklerimi hop diye alırım
bu arada size yaptığım itirafın ardından hoş gelişmeler oldu, iştahım ondan kapalı :)
aaaaaa kıslar nere kaçtınız begüm nerelerdesin yaf uykum geldi ha![]()
kızlar slm bugün yediklerimi söylimmm müsadenizle
sabah 1b şekersiz çay,1 yumurta, 1zeytin,1 dilim ekmek
öğlen patates salatası yedim bira fazla kaçtı
amaa akşam yok sana yemek dedim :)
birazdan da meyvemi yiycm
yatmadan önce 2mil yapıcam bakalım hadi hayırlısı:18:
herkese iyi akşamlar....
herkese günaydın kızlar bugün dükkanı ben açtımmmmmmm hehe ben açtım işte,nedense bugün erken kalkasım geldi,eşim 6.30ta kalktı hazırlandı ve 7de işe gitti bende demin kalktım elimi yüzümü yıkadım ve hemen pcye oturdum bebişlerde uyuyo daha ohh rahat rahat sörf yapabilirim ama önce kendime ii ce gelmek için bir nescafe yapıcam istermsiniz kızlar![]()
günaydın kızlar bugün öğlene kadar biraz yoğunum
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 yumurta
2 dilim kaşar yedim
birazdan da bitki çayı içicem
günaydıınn :))
ben de uyandım ve hemen pc yi açtım, gidiyin şimdi kahvaltı yapayım, bugün annemle misafirliğe gidicez umarım orda fazla kaçırmam :26: bide regl oldum dün biraz şişliğim var :2:
Herkese günaydın kızlarrr
dün aniden rahatsızlandım ve doktora çıkmak için ayrıldım işyerinden kızlar.o yüzden öğleden sonra aranızda olamadım.
Göbek deliğimden kan geldi epeyce.bende çok korktum tabii.hemen doktora çıktım.iltihaplanma olmuş neyseki önemli bişey yok şimdilik dediler.
Doktora çıkmadan öğle yemeğimi yemiştim
4 ç.k. Zeytinyağlı taze fasulye az yoğurt ve 2 dilim ekmek le
3 ten sonra eve gidince
1 kase yağsız mısır yedim ara olarak
oda beni tıkadı herhalde.akşam yemeği istemedi canım bidaha
saat 8,30 gibi bi dilim kendi yaptığım portakallı keki yedim o kadar
sonra uyuya kalmışım
yoksa kazandibi yapmıştım ondan yicektim.regli oldum ya canım nasıl tatlı istiyo.bende sütlü tatlı olarak onu yeptım ama yemek kısmet olmadı.
Bu sabahta canım pek bişey istemedi yemek
1 dilim ekmek le standart kahvaltımı yaptım
işte böle kızlar.günümüz güzel geçsin inşallah
dün aniden rahatsızlandım ve doktora çıkmak için ayrıldım işyerinden kızlar.o yüzden öğleden sonra aranızda olamadım.
Göbek deliğimden kan geldi epeyce.bende çok korktum tabii.hemen doktora çıktım.iltihaplanma olmuş neyseki önemli bişey yok şimdilik dediler.
3 ten sonra eve gidince
sonra uyuya kalmışım
yoksa kazandibi yapmıştım ondan yicektim.regli oldum ya canım nasıl tatlı istiyo.bende sütlü tatlı olarak onu yeptım ama yemek kısmet olmadı.
3 ten sonra eve gidince
sonra uyuya kalmışım
oyyy canım geçmiş olsun
göbek deliğin mi iltihaplanmış
ben olsam panikten ne yapacağımı bilemezdim
dikkat et kendine