Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar slm bugün yediklerimi söylimmm müsadenizle
sabah 1b şekersiz çay,1 yumurta, 1zeytin,1 dilim ekmek
öğlen patates salatası yedim bira fazla kaçtı:5:
amaa akşam yok sana yemek dedim :)
birazdan da meyvemi yiycm
yatmadan önce 2mil yapıcam bakalım hadi hayırlısı:18:
herkese iyi akşamlar....

herkese iyi akşamlar....

afiyet olsun hayatcım canım gün içinde uğrama şansın yokmu ? sadece akşamları mı gelebiliyorsun gündüzleride gelip sohbetimize katılabilirsen mutlu oluruz canım :)

sağol canım:56:
inşaallah takyoncum elimden geldiğince uğrayıp sohbetlerinize katılırım :)
2milimide yaptım:8: çok yormadı ama inşaallah kiloları veririm ALLAHIMMMM
iyi geceler

anladım canım tamam haberimiz var merak etme ama yinede vaktin oldukça gel canım ve cuma bildirimini unutma sakın

Canım ben gelmeden durabilir miyim buraya çatlarım valla. İçim rahat etmedi geldim hemen okuyorum geçmişi. Burda son 2 günüm kaldı artık.Geri döner dönmez sporuma başlıcam, bugün ebru şallıda izledim topla lastikle pilates yapıyolardı çok özlediğimi anladım.

Normal kahvatıma ek olarak sabah 1 tane büyük kurabiye yedim

akşam üstü dışarda mantarlı tavuk ve 1 kepçe spagetti yanında da diyet kola içtim

gece de acıktım eve gelince iki dilim ekmekle kahvaltı gibi bişiler yedim.

Dün akşam misafirlikte balık, salata,çorba yedim. sonra da ufak bir kase leblebi, fındık yedim.

Durum pek iç açıcı değil biliyorum ama düzene girice yakında onunla avunuyorum.

herkese günaydın kızlar bugün dükkanı ben açtımmmmmmm hehe ben açtım işte,nedense bugün erken kalkasım geldi,eşim 6.30ta kalktı hazırlandı ve 7de işe gitti bende demin kalktım elimi yüzümü yıkadım ve hemen pcye oturdum bebişlerde uyuyo daha ohh rahat rahat sörf yapabilirim ama önce kendime ii ce gelmek için bir nescafe yapıcam istermsiniz kızlar:68::68:

Son düzenleme:
Canım ben gelmeden durabilir miyim buraya çatlarım valla. İçim rahat etmedi geldim hemen okuyorum geçmişi. Burda son 2 günüm kaldı artık.Geri döner dönmez sporuma başlıcam, bugün ebru şallıda izledim topla lastikle pilates yapıyolardı çok özlediğimi anladım.

Normal kahvatıma ek olarak sabah 1 tane büyük kurabiye yedim

akşam üstü dışarda mantarlı tavuk ve 1 kepçe spagetti yanında da diyet kola içtim

gece de acıktım eve gelince iki dilim ekmekle kahvaltı gibi bişiler yedim.

Dün akşam misafirlikte balık, salata,çorba yedim. sonra da ufak bir kase leblebi, fındık yedim.

Durum pek iç açıcı değil biliyorum ama düzene girice yakında onunla avunuyorum.
gülhancım iyi ediyorsun durma tabi :)) spor yapmayı özlemdim diyorsun maşallah sana ne diyim :))) ah gülhancım listen çok karışık gibi geldi bana hayırlısıyla evine dönde kendini toparlarsın artık görüşürüz canım
herkese günaydın kızlar bugün dükkanı ben açtımmmmmmm hehe ben açtım işte,nedense bugün erken kalkasım geldi,eşim 6.30ta kalktı hazırlandı ve 7de işe gitti bende demin kalktım elimi yüzümü yıkadım ve hemen pcye oturdum bebişlerde uyuyo daha ohh rahat rahat sörf yapabilirim ama önce kendime ii ce gelmek için bir nescafe yapıcam istermsiniz kızlar:68::68:

günayydıınnnnn canım evet tükanı sen açtın bugün :60::60: iyi ettin bebişler uyuyorken rahatça gez biraz nette bende şimdi kalktım kızıma tv açtım mutfağa gidiyorum şimdi kahvaltı hazırlıycam görüşürüz kıslar :64:

gülhancım iyi ediyorsun durma tabi :)) spor yapmayı özlemdim diyorsun maşallah sana ne diyim :))) ah gülhancım listen çok karışık gibi geldi bana hayırlısıyla evine dönde kendini toparlarsın artık görüşürüz canım

günayydıınnnnn canım evet tükanı sen açtın bugün :60::60: iyi ettin bebişler uyuyorken rahatça gez biraz nette bende şimdi kalktım kızıma tv açtım mutfağa gidiyorum şimdi kahvaltı hazırlıycam görüşürüz kıslar :64:

canım ya önceden tanıttınmı hatırlamıyorum bi kendini tanıtırmısın nasıl birisin böyle sürekli konuştuğum insanların nasıl kimseler olduğunu öğrenmeyi merak ederimde:55::55:

günaydın kızlar bugün öğlene kadar biraz yoğunum
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 yumurta
2 dilim kaşar yedim
birazdan da bitki çayı içicem

günaydıınn :))
ben de uyandım ve hemen pc yi açtım, gidiyin şimdi kahvaltı yapayım, bugün annemle misafirliğe gidicez umarım orda fazla kaçırmam :26: bide regl oldum dün biraz şişliğim var :2:

Yok canım 4 günde 2 kilo filan verdim, sabah her zamankileri yiyorum, öğlen 3-4 kaşık yemek bu kadar. Akşam filan yok yani :) Çoook sağlıksız farkındayım ama yiyemiyorum, içim kaldırmıyor.

Bugün biraz normale döndüm.

Sabah yarım simit, 2 ısırık poğaça
Öğle: 4 tane balık köftesi, bol salata, 1 dilim ekmek

Çok dikkat etmem lazım, yoksa verdiklerimi hop diye alırım :(

bu arada size yaptığım itirafın ardından hoş gelişmeler oldu, iştahım ondan kapalı :)

AMAN DA AMANNN .HADİ BAKALIM MAŞALLAH DİYELİM.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH:nazar::nazar:

aaaaaa kıslar nere kaçtınız begüm nerelerdesin yaf uykum geldi ha :19::19:

SORMA GÜLSÜMCÜM.DÜN NELER GELDİ BAŞIMA.ANİDEN ÇIKMAK ZORUNDA KALDIM.HABERDE VEREMEDİM Bİ DAHA.

herkese iyi akşamlar....

EKMEKSİZ SADECE PATATES YEDİYSEN ÇOK DEĞİL AMA TABİİ PORSİYONUDA ÖNEMLİ.
AKŞAMDA DENGELEMİŞSİN ZATEN

AFİYET OLSUN CANIM.GÜZEL Bİ KAHVALTI YAP BENCE BEBİŞLERİN HAZIR UYUYOKEN

günaydın kızlar bugün öğlene kadar biraz yoğunum
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 yumurta
2 dilim kaşar yedim
birazdan da bitki çayı içicem

GÜNAYDIN ELİFCİM.AFİYET OLSUN KAHVALTIN GÜZEL.
KOLAY GELSİN AYRICADA

günaydıınn :))
ben de uyandım ve hemen pc yi açtım, gidiyin şimdi kahvaltı yapayım, bugün annemle misafirliğe gidicez umarım orda fazla kaçırmam :26: bide regl oldum dün biraz şişliğim var :2:

AYNI DURUM BENDE DE VAR ŞEKERİM :(

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlarrr

dün aniden rahatsızlandım ve doktora çıkmak için ayrıldım işyerinden kızlar.o yüzden öğleden sonra aranızda olamadım.
Göbek deliğimden kan geldi epeyce.bende çok korktum tabii.hemen doktora çıktım.iltihaplanma olmuş neyseki önemli bişey yok şimdilik dediler.

Doktora çıkmadan öğle yemeğimi yemiştim
4 ç.k. Zeytinyağlı taze fasulye az yoğurt ve 2 dilim ekmek le

3 ten sonra eve gidince
1 kase yağsız mısır yedim ara olarak

oda beni tıkadı herhalde.akşam yemeği istemedi canım bidaha
saat 8,30 gibi bi dilim kendi yaptığım portakallı keki yedim o kadar
sonra uyuya kalmışım
yoksa kazandibi yapmıştım ondan yicektim.regli oldum ya canım nasıl tatlı istiyo.bende sütlü tatlı olarak onu yeptım ama yemek kısmet olmadı.

Bu sabahta canım pek bişey istemedi yemek
1 dilim ekmek le standart kahvaltımı yaptım

işte böle kızlar.günümüz güzel geçsin inşallah

dün aniden rahatsızlandım ve doktora çıkmak için ayrıldım işyerinden kızlar.o yüzden öğleden sonra aranızda olamadım.
Göbek deliğimden kan geldi epeyce.bende çok korktum tabii.hemen doktora çıktım.iltihaplanma olmuş neyseki önemli bişey yok şimdilik dediler.

3 ten sonra eve gidince

sonra uyuya kalmışım
yoksa kazandibi yapmıştım ondan yicektim.regli oldum ya canım nasıl tatlı istiyo.bende sütlü tatlı olarak onu yeptım ama yemek kısmet olmadı.

geçmiş olsun canım Allahtan önemli bişey yokmuş.. dikkat et kendine.. ben de regl oldum benm de canım tatlı istiyo ama yememeye çalışıorum aklıma getirmiyorum:34:

3 ten sonra eve gidince

sonra uyuya kalmışım

AFİYET OLSUN CANIM.GÜZEL Bİ KAHVALTI YAP BENCE BEBİŞLERİN HAZIR UYUYOKEN

malesef canım ben daha pc başından kalkmadan ikiside uyandıııııı:52::52:

neyse ufaklığı doyurdum şimdi batuyla kahvaltıya oturcaz sonra görüşürüz bu arada biliyomuydunuz bilmem ama saat 11 e kadar ne yersek yiyelim yedklerimiz yağa dönüşmüyormuş hemen enerjiye dönüşüp idrarla atılıyormuş bir sağlık kitabım var onda hangi saatte vücüdümuzda olması ve olmaması gerekenler yazıyoda bi paylaşıyım dedim o yüzden saat 11 gelmeden ben kahvaltımı yiyeyim hadi bye:64:

Son düzenleme:

3 ten sonra eve gidince

sonra uyuya kalmışım

oyyy canım geçmiş olsun
göbek deliğin mi iltihaplanmış
ben olsam panikten ne yapacağımı bilemezdim
dikkat et kendine

oyyy canım geçmiş olsun
göbek deliğin mi iltihaplanmış
ben olsam panikten ne yapacağımı bilemezdim
dikkat et kendine

evet canım göbek deliğim iltihaplanmış ama kan gelince bende panikledim bian için.hemen doktora çıktım o yüzden.neyseki önemli bişey yok dedi.eğer kanama devam ederse genel cerrahiye git dedi doktor

sabah menüm klasik işte

3 zeytin
,kk.peynir
küçük bi domates
2 dilim kızarmış ekmeğe yağ yedim akşama ekmek yooook
2bardak çay
yatana kadarda hergün toplam 3.5 litre su içiyorum

kızlar su içmemiyorsanız fazla bi önerim var her saat başı ayarlayın alarmı yada ne biliyim aklınızda tutun veya bir yere not yazı ve bir koca bir bardak su için,,ben öyle yapıyorum duvarda su listem var her saat başı su içince çarpı atıyorum saatin kenarına iki bardak içiyorsam iki çarpı pratik denemeye değer içemeyenler için çok ii geliyor bu önlem:66::66::46::46:

Arkadaslar merhaba aranıza yenı katılıyorum boyum 1.70 kılom 72 kılo vermek ıstıyorum hedefım 62 banada yardımcı olursunuzinş.kurallar nedir işleyiş nasıl öğrenebilir miyim?:16:

kız arcak hoşgeldin bakalım buraya tayin olmuşsun öteki tarafı aksatma bakalım:10::10:

Son düzenleme:
Back
X