Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaslar merhaba aranıza yenı katılıyorum boyum 1.70 kılom 72 kılo vermek ıstıyorum hedefım 62 banada yardımcı olursunuzinş.kurallar nedir işleyiş nasıl öğrenebilir miyim?:16:
hoşgeldin canım.
ben rabia, sizin kardeş takımınız olan 13. takımın kaptan yardımcısıyım.
5. takımın kaptanı takyon ve yardımcısı da amonra. onlar gelince de seni kurallar konusunda bilgilendirirler ama ben sana kısa bir özet geçeyim:)

takımlarda esas olan bol paylaşım. kilo verme gruplarına yabancı değilsin sanırım:) günlük menülerini yazarsın, sporunu yazarsın, ne içtiysen onu da yazarsın. kendi menün kadar diğer arkadaşların menülerine de yorumlar bekleniyor.
kilo bildirim günü cuma, ne kadar erken bildirsen o kadar iyi ve bu başlığa yazıyorsun kilonu.
1 hafta deneme süren var, inşallah haftaya sen de bizimle yarışta olursun:)

şimdi sen de kendini tanıtarak başlayabilirsin.

hoşgeldin canım.
ben rabia, sizin kardeş takımınız olan 13. takımın kaptan yardımcısıyım.
5. takımın kaptanı takyon ve yardımcısı da amonra. onlar gelince de seni kurallar konusunda bilgilendirirler ama ben sana kısa bir özet geçeyim:)

takımlarda esas olan bol paylaşım. kilo verme gruplarına yabancı değilsin sanırım:) günlük menülerini yazarsın, sporunu yazarsın, ne içtiysen onu da yazarsın. kendi menün kadar diğer arkadaşların menülerine de yorumlar bekleniyor.
kilo bildirim günü cuma, ne kadar erken bildirsen o kadar iyi ve bu başlığa yazıyorsun kilonu.
1 hafta deneme süren var, inşallah haftaya sen de bizimle yarışta olursun:)

şimdi sen de kendini tanıtarak başlayabilirsin.

saol canım ismim Arzu ankarada yasıyorum calısıyorum 9 aylık bır oglum var işten kalan zamanlarda burd aolurum ınsallah evde net yok o yuzden haftasonu gıremıyorum.elimden geleni yapıcam yanı.fazla spor yapamıyorum fırsat bulursam yürüyorum benım bel fıtıgım var ve tedavı olamadım henuz o yuzden hemen zorlanıyorum kramp gırıyor. ama emzırıyorum sımdılık tek egzersızım o ıns basarılı olurum kılo vermede sızınde destegınızle yaza inceceik girmek istiyorum.:21:

sabah menüm klasik işte

3 zeytin
,kk.peynir
küçük bi domates
2 dilim kızarmış ekmeğe yağ yedim akşama ekmek yooook
2bardak çay
yatana kadarda hergün toplam 3.5 litre su içiyorum

kızlar su içmemiyorsanız fazla bi önerim var her saat başı ayarlayın alarmı yada ne biliyim aklınızda tutun veya bir yere not yazı ve bir koca bir bardak su için,,ben öyle yapıyorum duvarda su listem var her saat başı su içince çarpı atıyorum saatin kenarına iki bardak içiyorsam iki çarpı pratik denemeye değer içemeyenler için çok ii geliyor bu önlem:66::66::46::46:

afiyet olsun canım.su için önerim değişikmiş :)

Arkadaslar merhaba aranıza yenı katılıyorum boyum 1.70 kılom 72 kılo vermek ıstıyorum hedefım 62 banada yardımcı olursunuzinş.kurallar nedir işleyiş nasıl öğrenebilir miyim?:16:

takyon takım kaptanımız sana gelince kuralları anlatır canım ama zaten kardeş takım kaptan yardımcıız anlatmış sağolsun.
hepimiz için asıl önemli olan bol paylaşım
aramıza hoş geldin.
kilonda çok değilmiş verirsin çabucak.kolay gelsin

afiyet olsun canım.su için önerim değişikmiş :)

takyon takım kaptanımız sana gelince kuralları anlatır canım ama zaten kardeş takım kaptan yardımcıız anlatmış sağolsun.
hepimiz için asıl önemli olan bol paylaşım
aramıza hoş geldin.
kilonda çok değilmiş verirsin çabucak.kolay gelsin

saol canım ıns beraber verıcez bu kıloları:13:

simdi ben bugun katıldım ya haftaya salı mı bıtcek deneme sürem yoksa bu cuma mı kılo vermezsem atılcakmıyım yada en az kac gr vermem lazım:26:

simdi ben bugun katıldım ya haftaya salı mı bıtcek deneme sürem yoksa bu cuma mı kılo vermezsem atılcakmıyım yada en az kac gr vermem lazım:26:

arcak öncelikle hoşgeldin
kilo vermezsen atılmak gibi bi durum söz konusu değil
paylaşımda bulunmaz mazaretsiz 2 gün boyunca
burada olmazsan diskalifiye edilmen söz konusu kurallar gereği
1 hafta kadar deneme süreci var
takıma alınmanı bu süreçteki paylaşım performansın gösterecek canım
dilerim ki takımda kalıcı olursun

Son düzenleme:
saol canım ismim Arzu ankarada yasıyorum calısıyorum 9 aylık bır oglum var işten kalan zamanlarda burd aolurum ınsallah evde net yok o yuzden haftasonu gıremıyorum.elimden geleni yapıcam yanı.fazla spor yapamıyorum fırsat bulursam yürüyorum benım bel fıtıgım var ve tedavı olamadım henuz o yuzden hemen zorlanıyorum kramp gırıyor. ama emzırıyorum sımdılık tek egzersızım o ıns basarılı olurum kılo vermede sızınde destegınızle yaza inceceik girmek istiyorum.:21:
ben de ankarada yaşıyorum:) iyi denk gelmişiz. benim de 1 oğlum var, 2.5 yaşında. evladını Allah bağışlasın canım.
doğum sonrası kilon çok değil bence. ben 80 kiloyu devirmiştim:1:çabucak atarsın sen de inşallah canım.:87:

arcak öncelikle hoşgeldin
kilo vermezsen atılmak gibi bi durum söz konusu değil
paylaşımda bulunmaz mazaretsiz 2 gün boyunca
burada olmazsan diskalifiye edilmen söz konusu kurallar gereği
1 hafta kadar deneme süreci var
takıma alınmanı bu süreçteki paylaşım performansın gösterecek canım
dilerim ki takımda kalıcı olursun

dediğim gibi canım işten fırsat buldukca gircem ama evd enet olmadıgı ıcın haftasonları ve aksamları gıremıyorum mazeretım var yani :9:

dediğim gibi canım işten fırsat buldukca gircem ama evd enet olmadıgı ıcın haftasonları ve aksamları gıremıyorum mazeretım var yani :9:

böyle durumda idare ediyoruz tabi yeter ki bilelim mesala gündüz işleri nedeniyle nete
çok fazla giremeyen arkdaşlarımız da var sorun değil ama
mümkün olduğunca ihmal etmeyelim yeter ki
bu ara da ben elif yeni kaptan yardımcısı oldum
sen de biraz kendinden bahsetsen seni daha iyi tanımak isteriz

selam kızlar;öğle yemeğinden döndüm şimdi

1 kepçe mercimek çorbası,4 ç.k. zeytinyağlı taze fasulye,1,5 dilim ekmek

veeeeeeee yemeğin ardındanda 2 çatal kazandibi :)))

böyle durumda idare ediyoruz tabi yeter ki bilelim mesala gündüz işleri nedeniyle nete
çok fazla giremeyen arkdaşlarımız da var sorun değil ama
mümkün olduğunca ihmal etmeyelim yeter ki
bu ara da ben elif yeni kaptan yardımcısı oldum
sen de biraz kendinden bahsetsen seni daha iyi tanımak isteriz

canım yukarıda tanıttım kendimi :16:

benimde öğlen yemeğim
püreli dana rosto 2 dilim
mevsim salata
1 kase corba
ve damla sakızlı muhallebi hepsini yemedim önceden iznim vardı diğer gruptaki rakibimden tatlı yemek için:26:

benimde öğlen yemeğim
püreli dana rosto 2 dilim
mevsim salata
1 kase corba
ve damla sakızlı muhallebi hepsini yemedim önceden iznim vardı diğer gruptaki rakibimden tatlı yemek için:26:

bence bu mönüye tatlı biraz fazla kaçmış canım.çünkü hem çorba var hem püre hemde et.biraz ağır olmuş sanki.püre yerine 1 dilim ekmek yesen yanında 1 kase yoğurtla daha uygun olurdu bence.
akşam mönünü sebzeyle oluştur derim ben

ben de ankarada yaşıyorum:) iyi denk gelmişiz. benim de 1 oğlum var, 2.5 yaşında. evladını Allah bağışlasın canım.
doğum sonrası kilon çok değil bence. ben 80 kiloyu devirmiştim:1:çabucak atarsın sen de inşallah canım.:87:

sen kaç ayda verdin 15 kiloyu canım ya :83:

bence bu mönüye tatlı biraz fazla kaçmış canım.çünkü hem çorba var hem püre hemde et.biraz ağır olmuş sanki.püre yerine 1 dilim ekmek yesen yanında 1 kase yoğurtla daha uygun olurdu bence.
akşam mönünü sebzeyle oluştur derim ben

aynen begüme katılıyorum ağır olmuş:52::52:

canım ya önceden tanıttınmı hatırlamıyorum bi kendini tanıtırmısın nasıl birisin böyle sürekli konuştuğum insanların nasıl kimseler olduğunu öğrenmeyi merak ederimde:55::55:

evet canım kendimi tanıtmıştım sana gçrmedin herhalde o yazıyı :) ben gülsüm mersinde oturuyorum evliyim 5 yaşında bi kızım var

günaydıınn :))
ben de uyandım ve hemen pc yi açtım, gidiyin şimdi kahvaltı yapayım, bugün annemle misafirliğe gidicez umarım orda fazla kaçırmam :26: bide regl oldum dün biraz şişliğim var :2:

günaydın canım aman dikkat et bugün bende arkadaşa gidecem gezmeye dedim sakın bişi hazırlama yoksa gelmem tamam dedi ama bakalım nolacak :59:

Back
X