- Konu Sahibi Cherry Mom
- #35.081
Yaaaaaaa gerçekten mi canııımmmmm???
Çooookkk süperrrrr hayırlısı olsun işallaahhh![]()
Sağol canım umarım güzel gider herşey :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaaa gerçekten mi canııımmmmm???
Çooookkk süperrrrr hayırlısı olsun işallaahhh![]()
günaydın kızlar herkese güzel bir gün dikiyorum geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim
ELİF cim daha önceki mesajlarımı okudunmu canım ????
Canım nasıl oldun? Daha iyisindir umarım.
sağol gülhancım ama iyi değilim canım geceyi acilde geçirdim sabah geldim eve iğneler felan ancak toparlanmaya çalışıyorum
Üzüldüm bak, demek ciddi durumun. İşi gücü boşver ev pis falan diye takma kafana. Önemli olan senin iyileşmen. Acil şifalar diliyorum sana.
Sağol canım umarım güzel gider herşey :18:
sağol gülhancım ama iyi değilim canım geceyi acilde geçirdim sabah geldim eve iğneler felan ancak toparlanmaya çalışıyorum
mrb kızlar nasılsınız
ayy ben biraz fenayım sindirim sorunum var hemoroitim mahfoldu afedersiniz
sabah klasik yanında 1 yum
öğle kısır yaptım bol yeşillik ve limonlu
bu arada kızlar bilginiz olsun ben pztsi ve salı arkadaşıma yardma gidiyorum dükkana akşamları yazarım olurmu bugün erken geldim ağrım yüzünden. kısırda sindirimime iyi geliyorda onndan yaptım
akşamda bi kase yayla çorbası içim sonrada erik yada kaysı yiyim barii![]()
Hafifçe haşlanmış kabak da birebir canım.. Bu arada hemoroid derken kabızlık mı demek istedin? Hemoroid kıl dönmesi mi ne galiba, bilemedim tam.
saol canım. hemoroit makatta damaeür genişlemesi kabız olunca zorlanıp çok ağrı yapıyor tatlım ondan rahatsızlığım. hala ağrıyor:84:
saol canım. hemoroit makatta damaeür genişlemesi kabız olunca zorlanıp çok ağrı yapıyor tatlım ondan rahatsızlığım. hala ağrıyor:84:
herkese günaydınlaaarrr
sabah yine bi kase nesfit ile kahvaltı yapabildim, uyanamdım çünkü zamanında((
birazdan da 1 elma yicem
Selam Burçakçım, naber nasılsın görüşmeyeli?