Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar herkese güzel bir gün dikiyorum geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim

ELİF cim daha önceki mesajlarımı okudunmu canım ????

iyi olamadım daha kızlar yatak döşek yatıyorum bu akşam eşim istanbula gidicek haftasonu dönecek o yokken kayınvalidemde kalıcam ordada net yok eve geldikçe yazmaya çalışırım ben yokken kaptan yardımcısı elif sorumludur herşeyden kızlar elif bu arada sana özel mesaj yazmıştım bakarsın canım kusura bakmayın canla bu hafta hiç paylaşım felan yapamadım ama inanın kolumu kaldıracak dermanım yok iyileşince telafi edicem inşaAllah görüşürüz kızlar

Üzüldüm bak, demek ciddi durumun. İşi gücü boşver ev pis falan diye takma kafana. Önemli olan senin iyileşmen. Acil şifalar diliyorum sana.

sağol canım teşekkür ederim kafama taksam bile elimden bişey gelmiyorki madem yapamıyorum kafama takıpta canımı sıkmim diyorum bende :)

mrb kızlar nasılsınız
ayy ben biraz fenayım sindirim sorunum var hemoroitim mahfoldu afedersiniz:5:
sabah klasik yanında 1 yum
öğle kısır yaptım bol yeşillik ve limonlu
bu arada kızlar bilginiz olsun ben pztsi ve salı arkadaşıma yardma gidiyorum dükkana akşamları yazarım olurmu bugün erken geldim ağrım yüzünden. kısırda sindirimime iyi geliyorda onndan yaptım
akşamda bi kase yayla çorbası içim sonrada erik yada kaysı yiyim barii:5::5:

mrb kızlar nasılsınız
ayy ben biraz fenayım sindirim sorunum var hemoroitim mahfoldu afedersiniz:5:
sabah klasik yanında 1 yum
öğle kısır yaptım bol yeşillik ve limonlu
bu arada kızlar bilginiz olsun ben pztsi ve salı arkadaşıma yardma gidiyorum dükkana akşamları yazarım olurmu bugün erken geldim ağrım yüzünden. kısırda sindirimime iyi geliyorda onndan yaptım
akşamda bi kase yayla çorbası içim sonrada erik yada kaysı yiyim barii:5::5:

Hafifçe haşlanmış kabak da birebir canım.. Bu arada hemoroid derken kabızlık mı demek istedin? Hemoroid kıl dönmesi mi ne galiba, bilemedim tam.

Hafifçe haşlanmış kabak da birebir canım.. Bu arada hemoroid derken kabızlık mı demek istedin? Hemoroid kıl dönmesi mi ne galiba, bilemedim tam.

saol canım. hemoroit makatta damaeür genişlemesi kabız olunca zorlanıp çok ağrı yapıyor tatlım ondan rahatsızlığım. hala ağrıyor:84:

saol canım. hemoroit makatta damaeür genişlemesi kabız olunca zorlanıp çok ağrı yapıyor tatlım ondan rahatsızlığım. hala ağrıyor:84:

canım çok geçmiş olsun anestol pomad var sa evde çok iyi geliyor doğumdan sonra ben kullanmştım çok işe yaramıştı.

herkese günaydınlaaarrr

sabah yine bi kase nesfit ile kahvaltı yapabildim, uyanamdım çünkü zamanında :(((

birazdan da 1 elma yicem

Back
X