- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #35.241
bu arada aslında beni gayrete getiren bi konu daha var Mayısın 22 sinde kaynımın düğünü var . .ve eltimin beli benim bi bacağım kalınlığında düşünün artıkamacım okadar zayıf olmak degil ki tipim musaitde degil zeten ben hep 60 ile 65 kilo aralığındaydım evlenene kadar yani 2 sene oncesine dek . .
yani önümde 3 aylık bir dönem var Kızlar şimdi size bi soru; saglıklı olarak 3 ayda verilebilecek kilo ne kadar olmalı sizce . .
valla canım aynen benimde önümde 3 ay var eşimle iddaya girdik 3.5 ayda 65 kiloya inicem diye 2haftası gitti bile,ha birde kayınım askerde benimde 2ay önce izine geldiğinde burlarda hiç değişen birşey yok ama yenge sen baya bi acarlaşmışın deyişi beni bitirdi ama o gittiğinde 2'inci bebeğime hamileydim ve okadar kilolu değildim sonra doğum yaptım ve baya kilo aldım arka arkaya iki çocuk olunca kilo veremeden üstüne aldım e tabi beni birden öyle görünce şaşırmış çok moralim bozuldu ve bende hırslandım o yüzden baya çalışmam gerek ,,ve benim bildiğim kadarıyla ayda ortalama 4 kilo vermek ideal eh bende öyle bir plan yaptım ama 3 ayda 11 kilo vermem gerek bunun için haftada 1 kilo vermem lazım yada onun gibi bişey yani bu hafta 1,5kilo verirsem haftaya 0.5kilo veririm denklenir gibi

Son düzenleme: