Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada aslında beni gayrete getiren bi konu daha var Mayısın 22 sinde kaynımın düğünü var . .ve eltimin beli benim bi bacağım kalınlığında düşünün artık :27: amacım okadar zayıf olmak degil ki tipim musaitde degil zeten ben hep 60 ile 65 kilo aralığındaydım evlenene kadar yani 2 sene oncesine dek . .
yani önümde 3 aylık bir dönem var Kızlar şimdi size bi soru; saglıklı olarak 3 ayda verilebilecek kilo ne kadar olmalı sizce . .

valla canım aynen benimde önümde 3 ay var eşimle iddaya girdik 3.5 ayda 65 kiloya inicem diye 2haftası gitti bile,ha birde kayınım askerde benimde 2ay önce izine geldiğinde burlarda hiç değişen birşey yok ama yenge sen baya bi acarlaşmışın deyişi beni bitirdi ama o gittiğinde 2'inci bebeğime hamileydim ve okadar kilolu değildim sonra doğum yaptım ve baya kilo aldım arka arkaya iki çocuk olunca kilo veremeden üstüne aldım e tabi beni birden öyle görünce şaşırmış çok moralim bozuldu ve bende hırslandım o yüzden baya çalışmam gerek ,,ve benim bildiğim kadarıyla ayda ortalama 4 kilo vermek ideal eh bende öyle bir plan yaptım ama 3 ayda 11 kilo vermem gerek bunun için haftada 1 kilo vermem lazım yada onun gibi bişey yani bu hafta 1,5kilo verirsem haftaya 0.5kilo veririm denklenir gibi:66::66:

Son düzenleme:
bu arada aslında beni gayrete getiren bi konu daha var Mayısın 22 sinde kaynımın düğünü var . .ve eltimin beli benim bi bacağım kalınlığında düşünün artık :27: amacım okadar zayıf olmak degil ki tipim musaitde degil zeten ben hep 60 ile 65 kilo aralığındaydım evlenene kadar yani 2 sene oncesine dek . .
yani önümde 3 aylık bir dönem var Kızlar şimdi size bi soru; saglıklı olarak 3 ayda verilebilecek kilo ne kadar olmalı sizce . .
herkesin vücut yapısına göre değişir ama normal şartlar altında ayda 2 ila 4 kilo arası bir şey vermek normal canım.

kimse yok galiba . .

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği . .
1 yumurta ve domatez ..

akşam ayran .mantar çorbası .ve bamya yemeği . .ama ne yazıkki büyük aşkım tuzdan vaz gecemiyorum . .

bu arada boy 1.65 ..kilo 84

merhaba babyroze hoşgeldin. ben gülhan. 3 aylık diyet düşünüyorum demişsin sanırım ama hedeflediğin kiloya göre 3 ay çok kısa bir süre. ideal olanı haftada 1 kilo vermektir onu da her hafta vermek garanti olamayabiliyor. sen kendine bir süre kısıtlaması getirme bence ama elinden geleni yap belki istediğin sürede ulaşırsın hedefine. öptüm

merhaba babyroze hoşgeldin. ben gülhan. 3 aylık diyet düşünüyorum demişsin sanırım ama hedeflediğin kiloya göre 3 ay çok kısa bir süre. ideal olanı haftada 1 kilo vermektir onu da her hafta vermek garanti olamayabiliyor. sen kendine bir süre kısıtlaması getirme bence ama elinden geleni yap belki istediğin sürede ulaşırsın hedefine. öptüm

Canım ya orda sanırım yanlış ifade etmişim 3 aya kadar bu kadar kilo vermek değil niyetim zaten bebek emzirdigim için boyle bişey mumkunde degil ..yani çok sıkı bi diyete giremem . .onu bende farkettim bi yanlışlık olmuş . . yanlış anlaşılmaya mahal verdiğim için kendime :20: ikaz veriyorum . .:)) belirttiğin içinde sağol . .

bu arada da hoşbulduk demeyi unuttum . .bende demet . .inşallah hep beraber kolayca verir kurtuluruz bu kilolardan . .

teşekkür ederim takyoncum liste için bundan sonra dikkat edicem eğer bidaha giderseki net bende perşembe akşamından kardeşimin pcden yaparım bildirimimi ama inşallah bidaha gitmez çünkü hiç motivasyonum kalmıyo sizlersiz rejim yapamıyorum neyse çok konuştum hehehe:33:

rica ederim canım evet öyle yaparsın maksat kimse mağdur olmasın arkadaşım :70:

Ya hiç sorma valla önceden tatlandırıccı kullanabiliyodum diyet dönemlerimde şimdi boyle bi şansm yok . .ama şöyle bi durum var ben pek tatlı yemem yani kekmiş kurabiyeymiş çok az yerim yani şeker aldığım tek yer çay . .ama bundan boyle az az bırakmayı deniycem gercekten şekerli içiyorum. .
1 çaybardağına 2 kesme şeker mutlaka atıyorum bunu 1 indirmem lazım . .ama asla hiç sekersiz içemem herhalde . .
yediklerime gelince şuan kendim iin de deneme asamasındayım aslında yani süt durumu ne ne kadar ne yersem azalma yapmaz onada bakıyorum ..dün mesela 2 bardak ayran içtim . .
ya soylemeye utanıyorum ama ben cok fena yemek yıyordum oyle böyle değil yani şuan yediklerim benim için hiç yemem:56: . .
gecen hafta yegenim geldi kahvaltıdaydın herkes doymuş ben hala devam yegen beni süzüyo ensonunda ekmeği ve 2. yumurtamı elimden çekti ve yeter artık dedi . .çok iğrenç bi durumdu ama ben ne yaptım yinede yedim . .ondan snrada onla oturup konustuk belli bi plan yaptık şimdilik cok hızlı olmayan bi rejimle baslıyorum . .kii gecmişte cok ciddi rejimler yaptım ben (evlenmeden önce)..yani o kadarki gıdaların kalorisini işyerindeki arkadaşlar bana sorardı . .kalori cetveli gibiydim 1 ayda 10 kio verdiğimde oldu taki merdivenlerden inerken ayaklarımı hissetmemeye baslayıncaya dek .::25:
konuyu amma dağıttım kısa gecim ..elimden gelen tüm gayreti sarfetmeye niyetliyim inşallah ama bu defa yavaş ama kalıcı zayıflama niyetindeyim . .. .

inşallah canım... bende senin gibiydim şekersiz kesinlikle içemem diyordum ama burda kızlara bi söz verdim dedimki tamam bıraktım şekeri o gün bu gündür hiç şeker kullanmıyorum aslında böyle dahat lezzetli oluyor çay ve istediğim kadar içebiliyorum kısıtlamam yok yani :)) yemek konusuna gelince emin ol zamanla küçülecek miden birden kesmeye çalışırsan olmaz zaten direncini kaybedersin azaltarak yapmak en iyisi mesela 1 tabak değilde yarım tabak ye bu şekilde yavaş yavaş azaltırsan daha kalıcı olur bence birde diyet kelimesini kullanmamaya çalış hayatında diyetteyim dersen herşeyi yemek istersin sadece dengeli besleniyorum de ben öyle yaptım canım bişey istemiyor şimdi :)))

inşallah canım... bende senin gibiydim şekersiz kesinlikle içemem diyordum ama burda kızlara bi söz verdim dedimki tamam bıraktım şekeri o gün bu gündür hiç şeker kullanmıyorum aslında böyle dahat lezzetli oluyor çay ve istediğim kadar içebiliyorum kısıtlamam yok yani :)) yemek konusuna gelince emin ol zamanla küçülecek miden birden kesmeye çalışırsan olmaz zaten direncini kaybedersin azaltarak yapmak en iyisi mesela 1 tabak değilde yarım tabak ye bu şekilde yavaş yavaş azaltırsan daha kalıcı olur bence birde diyet kelimesini kullanmamaya çalış hayatında diyetteyim dersen herşeyi yemek istersin sadece dengeli besleniyorum de ben öyle yaptım canım bişey istemiyor şimdi :)))

haklısın gülsüm bende ilk kez kilo vermek için kendimi kasmadan başladım ve nerdeyse hiç aclık hissetmiyorum tabi burda evde olmak benim için avantaj (başkaları için degişebilir tabi) nedeni ise işte callışırken cok zor yanında taşımak felan herşeyi . .şimdi boyle daha rahat sanki . .

ewet arkadaslar kımsecıkler yok ama ben yınede yazıyorum arkadastan dondum kendıme gore az yedım kendımı durdurdum tabı okuyunca durdurn-mus halın bumu demeyın:60:kendıme gore basarılı sayılırım

1 parca borek ve 1 kucuk un kurabıyesı 2 catalda tremisu(sadece bunda 1 catalıda 1 tabagıda aynı tad verıyor az ye dıye dusunebıldım ıtıraf edıyorum dıgerlerınde dusunemedım ama 3 tane vardı tabakta 1 tane yedım kurabıyeden)
1 tatlı kasıgı rus salatası
1 badem-1 antep fıstıgı-1 kaju(goz hakkı)
yarım fıncan tatlandırcılı kahve

7:30:
1 kucuk su bardagı sut ve 1 muz-1s+1m-

12:00
2 kucuk to balıgı
2 dılım ekmek
1 catal helva
1 tane barbunya(arkadasın tabagından 1 tane tadına baktım)
yesıl cay

15:30
1 portakal+1 muz

19:25
1 domates

20:25
arkadasta yedıklerım

toplam:2 sut+3et+6 tahıl+3 meyva

ewet arkadaslar kımsecıkler yok ama ben yınede yazıyorum arkadastan dondum kendıme gore az yedım kendımı durdurdum tabı okuyunca durdurn-mus halın bumu demeyın:60:kendıme gore basarılı sayılırım

1 parca borek ve 1 kucuk un kurabıyesı 2 catalda tremisu(sadece bunda 1 catalıda 1 tabagıda aynı tad verıyor az ye dıye dusunebıldım ıtıraf edıyorum dıgerlerınde dusunemedım ama 3 tane vardı tabakta 1 tane yedım kurabıyeden)
afiyet olsun canım. sen kendine yeterince hakim olduğunu düşünüyorsan bu iyi.

2 kucuk to balıgı
2 dılım ekmek
1 catal helva
yesıl cay

1 portakal+1 muz

1 domates

arkadasta yedıklerım

bir şey ilgimi çekti sabah 7'de yemek yedin sonra 12'ye kadar bir şey yemedin mi? aradaki zaman farkı çok. o araya bir ara öğün çok yakışırdı. ondan hariç akşam da hariç menü güzelmiş.

ewet canım o arada bır meyve yıyecektım ama bır ıs ıçın dısarı cıkmam gerektı ara ogunumu kacırdım ogle olunca oglende daha cok acıktım aslında hergun arada 1meyvam oluyordu

Merhaba kızlar,

Nasılsınız? Dün yediklerimi biraz abarttım malesef ama bi türlü doyamadım nedense :(

sabah normal bir kahvaltı

öğle: beyaz ekmeğe marul, lor peyniri ve domatesli sandviç, yarım muz, yarım elma

ara: 1,5 dilim ekmeğin üstüne kahvaltılık sos

ara: 5 adet ceviz

akşam: kuru patlıcan haşlaması bol yoğurtlu (bir küçük tabak vardı) yanında 2 dilim ekmek

sonra: 2 küçük haşlanmış patates, 1 dilim ekmek, marul, yeşil soğan

Bugün de geç uyandım 12 de kahvaltı yaptım;

domates, yumurta, 3 kk peynir (bikaç çeşit yedim), 1 zeytin, 3 dilim kepek ekmeği, çay, 2 çk bal, 2 çk reçel

Birazdan da bir arkadaşa gidicem orda da eminim ikram vardır :( bu menülerden sonra mümkün olduğu kadar az yemem lazım. Bugün kötü hissediyorum kendimi nedense hiç bilmiyorum sebebini. Umarım kurtulurum bu ruh halinden :5:

Merhaba kızlar,

Nasılsınız? Dün yediklerimi biraz abarttım malesef ama bi türlü doyamadım nedense :(

öğle: beyaz ekmeğe marul, lor peyniri ve domatesli sandviç, yarım muz, yarım elma

akşam: kuru patlıcan haşlaması bol yoğurtlu (bir küçük tabak vardı) yanında 2 dilim ekmek

domates, yumurta, 3 kk peynir (bikaç çeşit yedim), 1 zeytin, 3 dilim kepek ekmeği, çay, 2 çk bal, 2 çk reçel

Birazdan da bir arkadaşa gidicem orda da eminim ikram vardır :( bu menülerden sonra mümkün olduğu kadar az yemem lazım. Bugün kötü hissediyorum kendimi nedense hiç bilmiyorum sebebini. Umarım kurtulurum bu ruh halinden :5:
aslında abarttığın şey ekmek. oldukça fazla miktarda olmuş. yalnız bende de aynı doymama hali var ve bence bu bugünkü kapanık havadan. en azından ankarada böyle durum:) bugün kalktığımdan beri dışarısı akşam gibi ve ben de sürekli buzdolabı önlerindeyim:)
inşallah arkadaşında fazla abartmazsın.

canım sen yine tutmuşsun kendini malesef bu misafirlikler böyle yapıyor yesen bi dert yemesen bi dert en iyisi azar azar tatmak

2 kucuk to balıgı
2 dılım ekmek
1 catal helva
yesıl cay

1 portakal+1 muz

1 domates

arkadasta yedıklerım

dengelemişsin yine maşallah :)
Merhaba kızlar,

gülhancım aman dikkat yine eskilere dönme canım 70 in altına indin derken tekrar çıkma arkadaşım ne o ekmekler öyle :53:

selam kızlar bugün giremedim eşimin tatili ve kalkmıyo haklı olarak neyse ben menümü yazıp çıkyım akşama girebilirsem yine gelirim

sabah 4zeytin
kk peynir
2d ekmek domates

öğlen dışardaydık yemedim bişey

ara bir elma

akşamda çorba+sebze yemeği ve salata düşünüyorum,toplamda 2litre su 1ltresini içtim yarısıda yatana kadar içerim artık vee şimdi mutfağa gidip yemek yapmaya başlıyım anca yetişir valla geç olmadan yiyelim yemeğimizi dimi hadi görüşürüz cicişler bye:80::80:

=shelly;17744662]Begüm burdasın gördüm seni :) nasılsın? neler yapıyosun?

merhaba canım,evet çok şükür burdayım.geçmişi okuyodum 1 haftadır yoktum tabii okuması uzun oldu.
1 haftadır işlerim çoooook yoğundu.yemek yemeğe vaktim kalmadı inannın o yüzden giremedim.hafta sonuda çok hastalandım.şimdi anneme geldim biraz daha iyi gibiyim.bu ara vakit bulmuşken hemen gireyim dedim.
inşallah pazartesiden itibaren aranızda olucam.
valla çok özledim sizleri canlarım benim

bu arada yeni arkadaşlar gelmiş şenlenmiş buralar maşallah

ayrıca elifim ve gülhancım beni göremeyince sormuşsunuz çokk mersi kızlar yokluğumu farketmişsiniz canım arkadaşlarım benimm

Canım tebrik ederim gayet sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş. ama kaşık hesabını görünce işin baya ciddi olduğunu anladım. bu durumda benim kilo vermenin çok uzağında kalmam normal o zaman :50:

:D kızlar bunu 1 kasımda yazmışım gülsümün menüsünün altına vay be nerdeyse 4 ay olacak. O zaman şimdiki halimden tam 6 kilo fazlaydım. Yani düşünüyorum da 5 kiloluk suları bile taşımak zor geliyo ben 6 kilo fazlaymışım :) inşallah aylar sonra bu mesajı alıntı yapar yazarım altına , burda ben 9 kilo fazlaydım diye. Heey gidi çok çalışmak lazım çoooook.

Son düzenleme:
Back
X