- Konu Sahibi Cherry Mom
- #35.361
ya arkadaslar reglı olunca kılo verırım zannedıyodum nerdeyse yarım kılo aldım bır gun bı baktım 900 gr vermısım ertesı gun reglı oldum 400 gr alıvermısım ya oyle mı oluyor sızdedehatta bu hafta dahada dıkkatlı yedım mısafırlıge gıtmedım vs.neyse cumaya kadar verırım daha umudum var
dun yedıklerımı ne sız sorun ne ben soyleyeyım gercı yınede dıkkat ettım ama yolculukta ıstedıgın seylerı yıyemıyorsun aksama dun yedıklerımı ve bugunku lıstem yazarım.opuyorum hepınızı
bu arada bundan sonrakı ıs seyahatlerımde sebze yemegımıde yanımda goturecegım heryerde bulunmuyo arkadaslar nereye gırerse bende oraya gırmek zorunda kalıyorum bende sebze yerım artık
Canım bu dönemler yanıltıcı oluyor o yuzden regl oldugun hafta pek tartılmamanı tavsiye ederim heee bide öncesindede şişkinlik olabilir bunlar moralini bozmasın canım . .
bide bu dönemde iştahda bi değişiklik oluyormu sende . .genelde benm iştahım kapanıyor ama tatlı krizlerim oluyor ki normalde oyle cok tatlı manyag degilimdir . .ama reglden sonra benim iştah bi patlıyo patlayış o patlayış . .:90: