Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya arkadaslar acıktım ben yıne neyse hala bı sut hakkım varmıs 10 gıbı bı sutlu kahve ıceyım aclıgımı gıdersın zaten dun tahılı ve etı abarttım bugun ve yarın dıkkat etmem lazım yarın ıs yerıne su bı suredır bıtıremedıgım ıspanagımı gotureyım barı yerım uf tek basına olunca yarım kılo dahı alsam ıspanak bı turlu bıtmıyo atmayada kıyamıyorum bı hafta olcak nerdeyse ya :54::56:
aynen valla benimde atamama gibi bi huyum var bitene kadar dura ama tazeleği gitmediyse yok bayatlamış pörsümüş tadı gitmişse yiyemem tabi kimse yemez:1::1::1:

yaaa ama bütün tadıda deride işte :9: ben akşam yedim malesef tavukların derisini çıkarmadım takımın yüzkarasıyım galiba :43::43:

üzme canım kendini takımın yüz karası değilsin takımın beşyüz karasısın:60::60::60:

dünkü menüm

sabah
1 zeytin
biraz salçalı yumurta
2d ekmek
kk peynir
domates

öğle dünkü makarna vardı biraz onu yedim

ara bir elma

10 dk sonra yeşil çay içtim

ara yok
akşam sucuklu tarhana çorbası bir çorba tabağı
sebze yemeği 6 kaşık
salata+yoğurt
yemekten sonra
yarım portakal birazda bi avuç hemen çekirdek çitledim
yatana kadar toplam 2 litre su içtim ve yatarkende ılk sütümü içip uçuşa geçtim rüyalar alemine:10:

gelelim bugünkü menüme

sabahla öğlen biraya geldi neerdeyse saat 11de yedim
1d ekmek
2 ufak yumurtadan peynirli omlet yapmıştım yarısını oğlan yedi yarısını ben
3zeytin
kk peynir
yarım domates

ara sadece çay içtim:68:

öğlen büyük ihtimal 2veya 2.30 gibi yerim ne yerim eee bilmiyorum bakalım evi araştırıyım

akşamada kuru fasulye ve tavuk suyuna pilav yapıcam +salata yoğurt işte bugünkü günüde kaçamaksız geçiriyimki yarın tartıda hayal kırıklığı yaşamıyim:34:
tebrik ediyorum kendimi bu hafta 0 kaçamakçok güzel ya:46::46:
herkese kaçamaksız günler canlarım:46::46::46:

Son düzenleme:
aynen valla benimde atamama gibi bi huyum var bitene kadar dura ama tazeleği gitmediyse yok bayatlamış pörsümüş tadı gitmişse yiyemem tabi kimse yemez:1::1::1:

üzme canım kendini takımın yüz karası değilsin takımın beşyüz karasısın:60::60::60:

oyyy nerelere vuram başımı :60::60::60:

dünkü menüm

sabah
1 zeytin
biraz salçalı yumurta
2d ekmek
kk peynir
domates

öğle dünkü makarna vardı biraz onu yedim

ara bir elma

10 dk sonra yeşil çay içtim

ara yok
akşam sucuklu tarhana çorbası bir çorba tabağı
sebze yemeği 6 kaşık
salata+yoğurt
yemekten sonra
yarım portakal birazda bi avuç hemen çekirdek çitledim
yatana kadar toplam 2 litre su içtim ve yatarkende ılk sütümü içip uçuşa geçtim rüyalar alemine:10:

gelelim bugünkü menüme

sabahla öğlen biraya geldi neerdeyse saat 11de yedim
1d ekmek
2 ufak yumurtadan peynirli omlet yapmıştım yarısını oğlan yedi yarısını ben
3zeytin
kk peynir
yarım domates

ara sadece çay içtim:68:

öğlen büyük ihtimal 2veya 2.30 gibi yerim ne yerim eee bilmiyorum bakalım evi araştırıyım

akşamada kuru fasulye ve tavuk suyuna pilav yapıcam +salata yoğurt işte bugünkü günüde kaçamaksız geçiriyimki yarın tartıda hayal kırıklığı yaşamıyim:34:
tebrik ediyorum kendimi bu hafta 0 kaçamakçok güzel ya:46::46:
herkese kaçamaksız günler canlarım:46::46::46:
evet canım gerçekten iyi olmuş afiyet olsun arkadaşım :70:

kızlar yarın saat onbuçuk 11 den önce bildirimleri yaparsanız sevinirim kızımı götürüyorumya cuma günleri o yüzden geç kalıyorum erkenden listeleri yapayım kızlar geç kalmayın sakın lütfen baby canım sende bildirim yap önceki haftayı bide bu haftaki kilonu yazacaksın başka yeni üyemiz yok herhalde dimi kızlar diğer listeye bakamadım ama yok herhalde herkes listede

calısıyorum canım muhendısım dun iş seyahatındeydım bugun geldım ıse gıtmedım nerdeyse aksama kadar uyudum sımdıde uykum gelmıyo tabı yok ailemle oturuyorum ama onlar bır haftadır halamdalar hastada.yarın donecekler.valla sımdıden dusunuyorum karakara ne zaman annem gelse ev mısafırlerle doluyor pasta borek vs ısımı zorlastırıyor.bı sure rahattım :1: herkes annesı gelsın ıster ben rejımdeyken hıc ısteyemıyorum ne yazıkkı:60:

seni anlıyorum canım kızken bende oyleydim benim ablamlar sehır dısındalar en çok kıloları annem onlara kalmaya gıttıgınde verirdim tabi annem gittimi 1 ..1,5 .. ay kalırdı . .ama annem evde olunca cok zor zaten gelir gelmezde bozuluyodu diyet felan kalmıyodu ..ama kendini şartlıycaksın sende yapacak bişey yok hani bana demiştinya diyetten sonraki hayallerimizi hatırla ..şöyle mağzaya girip beden ssorunu yasamadan alışveriş yapıcagımız gunler gelsin aklına . .nasılsa herşeyın tadına fazlasıyla baktık bugune kadar ye ye bişey değişmiyor degilmi hep aynı degişen tek şey vucut kütlemiz o yüzdrn azim azim azim incecik günlere merhabaaaa . .

kızlar yarın saat onbuçuk 11 den önce bildirimleri yaparsanız sevinirim kızımı götürüyorumya cuma günleri o yüzden geç kalıyorum erkenden listeleri yapayım kızlar geç kalmayın sakın lütfen baby canım sende bildirim yap önceki haftayı bide bu haftaki kilonu yazacaksın başka yeni üyemiz yok herhalde dimi kızlar diğer listeye bakamadım ama yok herhalde herkes listede

gece 24:00 den sonra yazsam olurmu acaba gülsüm ssorun olurmu . .oğlan bazen uyumuyo gec saatlere kaddar bende kalkamayabiliyorum sabahları . .
ama illa sabahsa saat kurarım artık . .

seni anlıyorum canım kızken bende oyleydim benim ablamlar sehır dısındalar en çok kıloları annem onlara kalmaya gıttıgınde verirdim tabi annem gittimi 1 ..1,5 .. ay kalırdı . .ama annem evde olunca cok zor zaten gelir gelmezde bozuluyodu diyet felan kalmıyodu ..ama kendini şartlıycaksın sende yapacak bişey yok hani bana demiştinya diyetten sonraki hayallerimizi hatırla ..şöyle mağzaya girip beden ssorunu yasamadan alışveriş yapıcagımız gunler gelsin aklına . .nasılsa herşeyın tadına fazlasıyla baktık bugune kadar ye ye bişey değişmiyor degilmi hep aynı degişen tek şey vucut kütlemiz o yüzdrn azim azim azim incecik günlere merhabaaaa . .

gece 24:00 den sonra yazsam olurmu acaba gülsüm ssorun olurmu . .oğlan bazen uyumuyo gec saatlere kaddar bende kalkamayabiliyorum sabahları . .
ama illa sabahsa saat kurarım artık . .
yok canım yok akşamdanda bildirim yapabilirsiniz yeterki yarın mağdur olmayalım ama unutma geçen haftaki kilonuda yaz sen tammaı canım

evet canım gerçekten iyi olmuş afiyet olsun arkadaşım :70:
teşekkür ederim canım

ama illa sabahsa saat kurarım artık . .[/QUOTE]

canım bildiğim kadarıyla mazeretin varsa perşembe akşamındanda yazabiliyorsun hani bende bazen kalkamıyorum ama cuma günü erkenden yazmaya çalışCğım bir gün değilmi zaten hem tartı günü uyunurmu hiç erken kalk işte bende geceleri çok uyanıyorum oğlan bi yandan kız bi yandan ötüyorlar borozan gibi ben napayım nerelere gideyim uyumak için oyyy:60::60:

ay gülsümcüm geldim geldim
malesef çoook işim vardı bugün
ancak zaman bulabildim

bu arada hepinize merhabalar sevgili takımım

hemencik yediklerimi yazayım

sabah
1 kase nesfit yedim tarçınlı

ara yapamadım

öğleyin de

5 yk barbunya
2 yk pilav
havuç ve turp salatası
1 kepçe mercimek çorbası içtim

annem yapmıştı hepsini, çok da güzeldi :))

az önce 1 tane küçük elma yedim

ay gülsümcüm geldim geldim
malesef çoook işim vardı bugün
ancak zaman bulabildim

bu arada hepinize merhabalar sevgili takımım

hemencik yediklerimi yazayım

sabah
1 kase nesfit yedim tarçınlı

ara yapamadım

öğleyin de

5 yk barbunya
2 yk pilav
havuç ve turp salatası
1 kepçe mercimek çorbası içtim

annem yapmıştı hepsini, çok da güzeldi :))

az önce 1 tane küçük elma yedim

hoşgeldin canım merak ettim yaf nerdeler dedim :9: afiyet olsun canım mönün güzel olmuş bide Allah kolaylık versin davalar çok herhalde

hoşgeldin canım merak ettim yaf nerdeler dedim :9: afiyet olsun canım mönün güzel olmuş bide Allah kolaylık versin davalar çok herhalde

sağol canım
walla işim çoktu bugün
ancak bitti sayılır

bide size söylemedim galiba
ben ankarada diyetisyene gitmiştim
kiloma rağmen yağ oranım yüksek çıktı, %27,4
regliydim, o yüzden net sonuç değilmiş ama yine de çok üzüldüm
yaptığım spora göre yediklerim az gelmiş sanırım, öyle dedi diyetisyen

ben de şimdi kara kara bu yağ oranını nasıl %22 civarına çekicem onu düşünüyorum :((

sağol canım
walla işim çoktu bugün
ancak bitti sayılır

bide size söylemedim galiba
ben ankarada diyetisyene gitmiştim
kiloma rağmen yağ oranım yüksek çıktı, %27,4
regliydim, o yüzden net sonuç değilmiş ama yine de çok üzüldüm
yaptığım spora göre yediklerim az gelmiş sanırım, öyle dedi diyetisyen

ben de şimdi kara kara bu yağ oranını nasıl %22 civarına çekicem onu düşünüyorum :((

aa demekki bu yağ oranının kiloyla felan ilgisi yokmuş çünkü sen kilolu değilsin o kadar ben de ölçtürsem kaç çıkar acaba :9::9:

aa demekki bu yağ oranının kiloyla felan ilgisi yokmuş çünkü sen kilolu değilsin o kadar ben de ölçtürsem kaç çıkar acaba :9::9:

canım aslında kiloyla da çok ilgisi var
ben evet rahatlıkla artık 36 beden giyebiliyorum, hatta kış günü eskiden içine giremediğim pantalonlarımı şimdi taytla giyiyorum da
ben düzenli spor yapıyodum ya
yediklerim az gelmiş
ki ben aç kalmadım hiç, genelde burdaki herkesten fazla oluyodu yediklerim ama spordan dolayı işte yediklerim de az gelince yağlar erimemiş, kas kaybı yaşamışım sanırım
şimdi iyi bi diyetisyen bulup bu yağlardan kurtulmam lazım :((

bence hepiniz bi kez olsun ölçtürün yağ oranınızı ama dikkat edin benim gibi regl dönemine denk getirmeyin :))

canım aslında kiloyla da çok ilgisi var
ben evet rahatlıkla artık 36 beden giyebiliyorum, hatta kış günü eskiden içine giremediğim pantalonlarımı şimdi taytla giyiyorum da
ben düzenli spor yapıyodum ya
yediklerim az gelmiş
ki ben aç kalmadım hiç, genelde burdaki herkesten fazla oluyodu yediklerim ama spordan dolayı işte yediklerim de az gelince yağlar erimemiş, kas kaybı yaşamışım sanırım
şimdi iyi bi diyetisyen bulup bu yağlardan kurtulmam lazım :((

bence hepiniz bi kez olsun ölçtürün yağ oranınızı ama dikkat edin benim gibi regl dönemine denk getirmeyin :))

peki ne yapmak gerekiyormuş yağları yakmak için sıcak su felan içiyolarya onun bi etkisi olurmuki

Back
X