- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #35.401
Ayy evet ne yapmak lazımmışki acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence varya bizdeki yağlar değil sıcak su içmeyle kendimizi kaynar suya atıp bi saat kaynatsak ancak erirAyy evet ne yapmak lazımmışki acaba
peki ne yapmak gerekiyormuş yağları yakmak için sıcak su felan içiyolarya onun bi etkisi olurmuki
bence varya bizdeki yağlar değil sıcak su içmeyle kendimizi kaynar suya atıp bi saat kaynatsak ancak eriro kadarki yapıuşmışlar
![]()
bence varya bizdeki yağlar değil sıcak su içmeyle kendimizi kaynar suya atıp bi saat kaynatsak ancak erirO kadarki yapıuşmışlar
![]()
ilahi gülsüm
çok güldüm walla
Canım sıcak su falan değil
spor yapmak gerekiyo
kardiyo sporu en güzel o şekilde yağ yakar vücut ama yediklerin az olmayacak işte
yani bi programın olmalıymış bunu yaparken, ben bunu öğrendim
inşallah bi diyetisyen bulup da gidebilirsem size de söylerim de
çok şaşırdım ama yüksek çıkınca
ben az bi oran bekliyodum açıkcasi((
iyiyim çok şükür canım, sen nasılsın?günaydın rabiacımmm canım nasılsın![]()
valla doğru söylüyosun canım.banada sorsan bende sende az çıkar derdim
hmmm aman bizede söyle muhakkak burçak kardiyo sporu ne oluyoki :26:ilahi gülsüm
çok güldüm walla
canım sıcak su falan değil
spor yapmak gerekiyo
kardiyo sporu en güzel o şekilde yağ yakar vücut ama yediklerin az olmayacak işte
yani bi programın olmalıymış bunu yaparken, ben bunu öğrendim
inşallah bi diyetisyen bulup da gidebilirsem size de söylerim de
çok şaşırdım ama yüksek çıkınca
ben az bi oran bekliyodum açıkcasi((
yok yav giriyorum göbekteki yağlar yağ fabrikasında yok yanihadi canım sen bu katagoriye girmiyosun çık aradan :))
çok şükür bende iyiyim canım iyi ettin canım yoksa uyurdum ben dahaiyiyim çok şükür canım, sen nasılsın?
sabah sizin takımı uyandırmaya geldim, gerçi aynı sırada begüm de gelmiş sanırım:)
seni uykucu seniçok şükür bende iyiyim canım iyi ettin canım yoksa uyurdum ben dahasizi görünce utandımda kalktım
![]()
hmmm aman bizede söyle muhakkak burçak kardiyo sporu ne oluyoki :26:
yok yav giriyorum göbekteki yağlar yağ fabrikasında yok yani
çok şükür bende iyiyim canım iyi ettin canım yoksa uyurdum ben dahasizi görünce utandımda kalktım
![]()
seni uykucu seni
benim oğluş en geç 8'de ayakta canım. bir de eşim yola çıkacaktı, ondan da 7.30 gibi kalktım. eskiden ben de uyurdum 10-11!e kadar:) şimdi nerde:97:
canımcım bu leslie, koşu bandı, uzay yürüyüşü
bunlar hep kardiyo
yani yağ yakmaya yönelik sporlar
ben leslie fayan yapıyodum biliyosun
e uzay yürüyüşü de vardı
ama işte beslenmem az olmuş işte(
inşallah düzelticem ama bu durumu
ya bende imreniyorum erken kalkanlara hiç uyanıyorum sabahları keşke bende en geç 7.30 da kalksam
ben 7 de kalkıyorum canım,kahvaltı hazırlıorum,eşim 8 de çıkıyo evden ben etrafı topluyorum 8 30 da da ben çıkıyorum
Ben çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar canım
kızlar bildirimleri erken yapmayı unutmayın nolur bende çıkıyorum görüşürüz kıslar
iyi akşamlar kızlar ben geldimm![]()
canımcım bu leslie, koşu bandı, uzay yürüyüşü
bunlar hep kardiyo
yani yağ yakmaya yönelik sporlar
ben leslie fayan yapıyodum biliyosun
e uzay yürüyüşü de vardı
ama işte beslenmem az olmuş işte(
inşallah düzelticem ama bu durumu