Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet moralleri yüksek tutmak lazım. Bakalım spor benim en büyük motivasyon kaynağım. O kadar emek veriyorum diye yediklerimi abartmıyorum. Yoksa düzene girmem zor. Sen de kilo verdin ne güzel. Darısı haftaya bize artık.

evet valla ben de spor yapınca o kadar yoruluorum zorlanıorum fazla yersem emeklerim boşa gider diye abartmıyorum. inşallah haftaya hepimiz kilo veririz ve takım olarak 1. oluruz :16:

huuuu bacılar,nerdesiniz yaa.gezmeleremi gittiniz yoksa hafta sonu diye :) havada soğuk ama

ben öğlen yemeğimi yedim

2 kase çorba
5 ç.k. ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

ayol bugün hiç katılamadım aranıza ..akkim geldi epeydir hatta 1 senedr görüşmüyorduk sağolsun özlemişiz valla muhabbet muhabbeti açtı ne zaman akşam oldu anlamdık ..tabi birazcık biskuvi kek de arada kaynadı :)
neyse ben biraz geçmşi okıyıp gelim görüşürüz . .

bugünki menüm :

sabah :1 yumurta 1 kaşık pekmez .1 domatez zeytinyag gezdrilmiş,1 dilim kasar . .
öğle :3 hanımeller biskuvi 1 dilim minik kek 3 adet susamlı çubuk cay
akşam .pırasa 5..6.. kasık kadar ve ayran ve 1 dilim ekmek . .
birazdanda meyve yerim ..herkese iyi geceler . .

selammm kızlar bütün geçmişi okudum alıntı yaptım herkese tek tek cevap yazdım ama hepsi silindi yaa :14::14: şulecim hoşgeldin aramıza canım sağolsun neyneyse anlatmış sana kurallarımızı

rabiam çok teşekkür ederim canım :71::70:

kızlar bugün dersteydim eve geldim kızım ateşler içinde yanıyor ben onunla ilgileniyorum pek sık uğrayamam takım size emanet görüşürüz arkadaşlar

ben pek toplanmadım aslında.bi taşıma şirketiyle anlaştık.herşeyi biz yaparuk abla dediler :))

amin canım.sağolasın.afiyet olsun bu aradada standart güzel bi kahvaltı olmuş

haklısın canım onlar yapıolar ama nede olsa kıyafetlerim özel eşyalarım var onlar bile yoruyo artık iş güç çocuk derken :19::20::50:

herkeseiyi geceler tabiki dehala yatmayan varsa...
bügün kü menüm:
sabah
2 yumrtayla peynirli omlet
üç zeytin
2 kk peynir
2 dlm ekmek
yarm domates
1 az şekerli çay

ara 1 elma

öğle yok yemedim

akşam

dünden kalan bezelye yemeği 5 kaşık
birde yoğurtlu+kıymalı+sarımsaklı mantı yedim 5 kaşık yedim
salata +1 kaşık yoğurt
bukadar yatana kadar 2 litre su içebildim hadi ii geceler kızlar

selammm kızlar bütün geçmişi okudum alıntı yaptım herkese tek tek cevap yazdım ama hepsi silindi yaa :14::14: şulecim hoşgeldin aramıza canım sağolsun neyneyse anlatmış sana kurallarımızı

rabiam çok teşekkür ederim canım :71::70:

kızlar bugün dersteydim eve geldim kızım ateşler içinde yanıyor ben onunla ilgileniyorum pek sık uğrayamam takım size emanet görüşürüz arkadaşlar
rica ederim canım:16:
kızına da geçmiş olsun. niye ateşlendi ki yavrucak? şimdi nasıl oldu, inşallah iyidir.

herkese selam ama kimseler yok galiba .. hafta sonu azizliğine uğradı topik ..eee tabi şimdi herkeş kocasıylan cayına seker atıp karıştırıp içiriyonuz demiii sizi siziiiii . .

bugunki menum
sabah ..yumurta domatez 1 dlm ekm
oğle . .1 kase zeytınyaglı pırasa ..1 dılım ekmek
akşam ızgara beyaz et ..ve ne yazıkkı 1 bardak portakal asitlisinden . .ve 1 dilim ekmek . .
1 elma 1 portakal ..
bugun biraz fazlaca gitti ma ne yapımmm artık . ..

selam arkadaşlar,
cumartesi temizlik yaptım çok yoruldum bugün de işlerim vardı giremedim.

Bu aralar yediklerim fazla kaçıyo :( spora gidicem inşallah bakalım ama yediklerim kilo vrebileceğim şekilde olamadı 2 gündür. üzgünüm :(

herkese selam ama kimseler yok galiba .. hafta sonu azizliğine uğradı topik ..eee tabi şimdi herkeş kocasıylan cayına seker atıp karıştırıp içiriyonuz demiii sizi siziiiii . .
yok valla biz çayı şekersiz içiyoruz, eşimle karşılıklı:)) ben şekersiz içiyordum, o da zamanla bıraktı:1:

bugunki menum
sabah ..yumurta domatez 1 dlm ekm
oğle . .1 kase zeytınyaglı pırasa ..1 dılım ekmek
akşam ızgara beyaz et ..ve ne yazıkkı 1 bardak portakal asitlisinden . .ve 1 dilim ekmek . .
1 elma 1 portakal ..
bugun biraz fazlaca gitti ma ne yapımmm artık . ..
yok aslında fazla bir şey yok. o asitli portakal olmasaydı süper menü olurdu. ondan hariç güzel beslenmişsin.

selam arkadaşlar,
cumartesi temizlik yaptım çok yoruldum bugün de işlerim vardı giremedim.

Bu aralar yediklerim fazla kaçıyo :( spora gidicem inşallah bakalım ama yediklerim kilo vrebileceğim şekilde olamadı 2 gündür. üzgünüm :(
düzeltirsin inşallah canım. çok moralini bozmadan elinden geleni yapmanı öneririm. yapamıycam galiba gibi bir ruh haletinden kaçınmak lazım. ara ara sekteye uğrasa da inşallah hedeflediğin kiloya ulaşacaksın.

bugünkü menüm
sabah
5 zeytin
2kk peynir
2d ekmek
yarım domato

ara sadece bol suu:68::68:

öğlen
çorba içtim bir kase
ara bir bardak sütle 1 tane elma yedim

akşam
çorba+sebze yemeği
soğan salatası
yoğurt 1d ekmek

yatana kadar 2 litre su
ii geceler kızlar baaaaaaayyyyyyyyyyy:79::79::79:

Son düzenleme:
günaydınlarr sevgili takımım
inşallah herkes için güzel bir hafta olur

kızlar bu hafta resmi bi kurumdan bi haber bekliyorum, benim için dua edin nolur, inşallah iyi haberler veririm sizlere :)))

sabah kahvaltımı d ayazayım hemencik
önce aç karna 1 bardak elma sirkeli- 1 bardak normal su

2 dilim denge ekmek
2 yk lor salatası
2 yeşil biber
1 salatalık
2 çk bal
1 kupa yeşil çay

Back
X