aynı hızla devam ediyorum . .aslında daha sıkı gidicemdeee sütüm azalır diye tedirgin oluyorum ..yani benim oğlanıda düşünmem gerekiyor aslım . . ..sende düzenine dön artık ama bu hafta hadi diğer takımlara fark atalım.. bi kaçtımı ucu sonra zor toparlanıyor . .
cok sıkı yapma canım aman bebıs sutsuz kalmasın yavas yavas verecegız acelemız yok dımı.bende duzenıme donmeye calısıyorum ogun yedıgım pıdelerı erıttım hatta kıloda eksıye dustum ama 2 gundur sebze yıyorum sonra vucut az yemeye alısacak sonra cok yersem alacagım o yuzden et tahıl sut dengelemem lazım dıye bugun aksam tavuk yapayım dedım tek sebze yememem lazım tahıl almadım bugun hıc
neeee makarnayla ekmekmı .neysekı atlatmıssın canım bende cok yemek yemezdım ama asırı derecede abur cubur ozellıklede cıkulata yerdım eve gelınce bır kucuk kutu kek almıstım 2-3 tane ondanyanında cıkulata gazoz vs yerdım artık kurtuldum coook sukurrrrrrrrr.

allah bıda oyle yapmasın ben valla remen koleymısım hem param hem saglıgımı yok edıyomusum.

bende makarnayı ton balıgı ıle karıstırarak yıyorum tabı yagının bırazını suzuyorum guzel oluyor tavsıye ederım
selam kızlar bugün azıcık bi kahvaltı yaptım öğlende 4 kaşık çorba ve 5 adet sarma yedim bide 1 tane biberli ekmek yedim evde yaptık
sizler nasılsınız kıslar
gulsumcum tebrık ederım sarmadan o kadar az yıyebıldıgın ıçın bende yedıklerımı aksam yazarım