Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğlen yemeğim
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
az salata ve 1 dilim diyet ekmek
Ara öğünüm k bar, az çubuk kraker.
Canım su içmek istemiyor.Hava soğuk olduğu için sanırım.

öğlen yemeğimiz aynı olmuş canım.bende bi salata yoktu gerisi aynı.afiyet olsun

Kızlaaaaar herkese selam . .2 gundur gıremıyorum ve yedıklerımı ne sız sorun nede ben soylıyım moralım boozuk dıyete güme gitti ama bugun tekrar döndüm . .vazcaymak uzreydimki bukadar emek var bosa gitmesln demi ama butun hersey kayınvaldemlerın geldıgı gun basladı hersey ye babam yeeee . .sonra dunde devam ettl ama bugun dur dedim . .

canım zararın neresınden donersen kardır sakın bırakmayalım

Bence alerji oluyorsun.Yediklerini ara ara değiştirerek bulabilirsin neye alerjin olduğunu.Mesela ben elma yediğimde gözlerim çok ağırır sebebini bilmiyorum ama ne zaman yesem gözlerimin ağrısından duramıyorum.Çok nadir elma yerim sık sık yersem çok kötü oluyorum.

takyon shelly ozgurdu cevabınız ıçın tesekkurler herhalde alerjık

takyoncum sabah acıkmıyomusun dıye sormussun yok canım ben oldum olası kahvaltıyı cok nadır yaparım oglene kadar meyveyle durabılıyorum ben en cok ısten donunce 5 5 bucuk gıbı acıkıyorum

bu arada arkadaslar bugun yurumem lazım ama cok yorgunum yurumeyıncede hıc kılo veremem gıbı gelıyor bu hafta daha ıbre oynamamıs tartıda ufff ya bırı bana yuru desın:4:

canım zararın neresınden donersen kardır sakın bırakmayalım

takyon shelly ozgurdu cevabınız ıçın tesekkurler herhalde alerjık

takyoncum sabah acıkmıyomusun dıye sormussun yok canım ben oldum olası kahvaltıyı cok nadır yaparım oglene kadar meyveyle durabılıyorum ben en cok ısten donunce 5 5 bucuk gıbı acıkıyorum

bu arada arkadaslar bugun yurumem lazım ama cok yorgunum yurumeyıncede hıc kılo veremem gıbı gelıyor bu hafta daha ıbre oynamamıs tartıda ufff ya bırı bana yuru desın:4:

:4::4::4::4::4::4:

evet canım aynen öyle oluyo tertemiz bi eve yeni bir hayata merhaba diyosun.işler bittikten sonrası süper oluyoda bitene kadar canın çıkıyo valla.

Canım hadi gözün aydın atlatmışsın taşınma işini, darısı tuğbanın başına.

Öğlen yemeğim
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
az salata ve 1 dilim diyet ekmek
Ara öğünüm k bar, az çubuk kraker.
Canım su içmek istemiyor.Hava soğuk olduğu için sanırım.

afiyet olsun güzel olmuş.

Gün boyunca yediklerim:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk kahv. sos, 1 çk bal

ara: yarım elma

ara: nescafe

öğle: çorba, 1 tahta kaşığı nohut, 4 kaşık pilav

ara: 5 ceviz, 5 badem

akşam: 1 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1 kase çorba

ara: iki parça tulumba tatlısı

işte hiçbir günüm kaçamaksız sorunsuz geçmiyo. cumaya tartılmama bile gerek yok. ben en iyisi kaçamaksız yaşamaya geri dönene kadar izin alayım :(

Canım hadi gözün aydın atlatmışsın taşınma işini, darısı tuğbanın başına.

afiyet olsun güzel olmuş.

Gün boyunca yediklerim:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk kahv. sos, 1 çk bal

ara: yarım elma

ara: nescafe

ara: iki parça tulumba tatlısı

işte hiçbir günüm kaçamaksız sorunsuz geçmiyo. cumaya tartılmama bile gerek yok. ben en iyisi kaçamaksız yaşamaya geri dönene kadar izin alayım :(

Şeytan kanımıza giriyor iştee.ben arada canımın çektiği şeyleri çiğneyip çiğneyip yutmadan atıyorum ne yapayım nefsi kontrol çok zor.:1::1:

Şeytan kanımıza giriyor iştee.ben arada canımın çektiği şeyleri çiğneyip çiğneyip yutmadan atıyorum ne yapayım nefsi kontrol çok zor.:1::1:

ben günlerdir böyleyim ama nasıl düzelticem kendimi bilmiyorum. bu kadar çabuk pes edebileceğimi sanmazdım en azından bi 65 olmak zorundayım. spor falan hak getire daha çok yediriyo bana. benim sıkı yönetime yada esir kampına girmem lazım düzelmem için :53:

TAKYONCUM 10 dk.spor az demişsin haklısın ama benim oturmaya bile vaktim olmuyor bazen.Oturunca aşırı yorgun oluyorum.10 dkla başlasam devamı gelecekte..İşte o 10 dakika bile zorluyor beni.:4:
Akşam yemeğim: 2 yemek kaşığı öğlenden kalan pırasa, 3 yemek kaşığı ıspanak, light yoğurt, 1,5 dilim light ekmek,yarım köfte:1: akşam ara öğünü daha yemedim.Biraz sonra meyce suyu içeceğim.Yeşil çayıda içiyorum.
Yeşil çay çok güzel karın yağlarını eritiyor.Onuda 3 kupa içmeye çalışıyorum.:68:
SU içmeyi yine unutuyorum şimdi aklımdayken gidip içip geleyim.:68:

ben günlerdir böyleyim ama nasıl düzelticem kendimi bilmiyorum. bu kadar çabuk pes edebileceğimi sanmazdım en azından bi 65 olmak zorundayım. spor falan hak getire daha çok yediriyo bana. benim sıkı yönetime yada esir kampına girmem lazım düzelmem için :53:

Aslında herşey beyinde bitiyor.Ben 2 sene önce çok kararlı bir şekilde 2 ayda 10 kilo verdiğimde gece gündüz 55 sayısı gözümün önünden gitmiyordu.Yani 55 olacağım.55 olacağım kendi kendime tekrarlıyordum.Ben o dönemde hiiç spor yapmadım.Ama sanırım beynime öyle hükmettim ki çok kolay kilo vermiştim uzuuun sürede kilomu sabitlemiştim.Karar vermek ve kararlı olmak başarmaktır.:65:

Aslında herşey beyinde bitiyor.Ben 2 sene önce çok kararlı bir şekilde 2 ayda 10 kilo verdiğimde gece gündüz 55 sayısı gözümün önünden gitmiyordu.Yani 55 olacağım.55 olacağım kendi kendime tekrarlıyordum.Ben o dönemde hiiç spor yapmadım.Ama sanırım beynime öyle hükmettim ki çok kolay kilo vermiştim uzuuun sürede kilomu sabitlemiştim.Karar vermek ve kararlı olmak başarmaktır.:65:

Ben de heryere 60 mı yazsam napsam :( bugün sondu yarından itibare kaçamak yaparsam çıkıp karda kışta depar atıcam sokaklarda gece mece de demicem. ne halim varsa göreyim.

Ben de heryere 60 mı yazsam napsam :( bugün sondu yarından itibare kaçamak yaparsam çıkıp karda kışta depar atıcam sokaklarda gece mece de demicem. ne halim varsa göreyim.

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ıyı fıkırmıs bende yapacagım bundan sonra cıgneyıp yutmucam tamamdır tuttum bunu:46:benımde yıllardır bır hayalım var sevdıgımız yemegın tadında sakız yapsalar kalorısız olsun ama neyse ne canımız ıstıyo mesela sutlac alsak cıgnesek ama hıccccc kalorıııııı almasakkkkkk ne guzel olur dımı

TAKYONCUM 10 dk.spor az demişsin haklısın ama benim oturmaya bile vaktim olmuyor bazen.Oturunca aşırı yorgun oluyorum.10 dkla başlasam devamı gelecekte..İşte o 10 dakika bile zorluyor beni.:4:
Akşam yemeğim: 2 yemek kaşığı öğlenden kalan pırasa, 3 yemek kaşığı ıspanak, light yoğurt, 1,5 dilim light ekmek,yarım köfte:1: akşam ara öğünü daha yemedim.Biraz sonra meyce suyu içeceğim.Yeşil çayıda içiyorum.
Yeşil çay çok güzel karın yağlarını eritiyor.Onuda 3 kupa içmeye çalışıyorum.:68:
SU içmeyi yine unutuyorum şimdi aklımdayken gidip içip geleyim.:68:

canım meyve suyu hazırmı taze sıkılmısmı hazır 1 bardagın ıçınde 8-10 seker var onun yerıne 5-6 dılım
ekmek yesen aynı hesaba gelıyo hem daha doyurucu ama 2 bardak ıctıgını dusun 10 dılım ekmek demek bu 10 dılım ekmek nasıl yenır derız ama 2 bardak meyve suyunu kolayca ıcerız aynı derecede zararlı

tünaydınnn kızlar bugün yine hava çok kapalı ev işi yapamadık yine yarın taşırız inşallah bıktım valla

:98:DÜNKÜ MENÜM:98:
:56:KAHVALTIM:56:

1 d. ekmek:39:
1 domates:39:
3 zeytin:39:
kk peynir:39:
1bardak çay:68:
ilk defa bukadar az yedim hayret :9:

:nazar:ARA:nazar:

1 elma :39:
1bardak süt:68:

:56:ÖĞLEN:56:

dünden kalan 1tabak kabak yemeğini 1d. ekmekle kaşıkladım:39:

1 muz:39:
akşama kadar 1.5 lt suuuuu:68:

:56:akşam:56:

el yapımı(annemden tabi ben yapmadım) tarhana çorbası 1 ç. tabağı:39:
3kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna:39:
bol yeşil salata + 3kaşık yoğut:39:

toplamda 3lt suu içtim :68:
sıfır kaçamak oldu yine bugün çok rahatımmmm:46::46::46::65:

Son düzenleme:
canım hadi gözün aydın atlatmışsın taşınma işini, darısı tuğbanın başına.

Afiyet olsun güzel olmuş.

Gün boyunca yediklerim:

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk kahv. Sos, 1 çk bal

ara: Yarım elma

ara: Nescafe

ara: Iki parça tulumba tatlısı

işte hiçbir günüm kaçamaksız sorunsuz geçmiyo. Cumaya tartılmama bile gerek yok. Ben en iyisi kaçamaksız yaşamaya geri dönene kadar izin alayım :(

o kadarcık kaçamak kaçamak sayılmaz gülhancım.ara yerine yemişsin bişey olmaz.daha beterlerinden korun yeter

evet canım benimde dikkatimi çekmişti.pırasaya bayılırım.ama konu diyet olunca daha çook seviyorum.sanada afiyet olsun.

teşekkürler tatlım

şeytan kanımıza giriyor iştee.ben arada canımın çektiği şeyleri çiğneyip çiğneyip yutmadan atıyorum ne yapayım nefsi kontrol çok zor.:1::1:

çok entresan.nasıl olur acaba ??

ıyı fıkırmıs bende yapacagım bundan sonra cıgneyıp yutmucam tamamdır tuttum bunu:46:benımde yıllardır bır hayalım var sevdıgımız yemegın tadında sakız yapsalar kalorısız olsun ama neyse ne canımız ıstıyo mesela sutlac alsak cıgnesek ama hıccccc kalorıııııı almasakkkkkk ne guzel olur dımı

canım meyve suyu hazırmı taze sıkılmısmı hazır 1 bardagın ıçınde 8-10 seker var onun yerıne 5-6 dılım
ekmek yesen aynı hesaba gelıyo hem daha doyurucu ama 2 bardak ıctıgını dusun 10 dılım ekmek demek bu 10 dılım ekmek nasıl yenır derız ama 2 bardak meyve suyunu kolayca ıcerız aynı derecede zararlı

güzel fikirmiş valla :)) keşke ama nerdeee

Kendim elmayı sıktım ama desene dünüm ozaman güme gitti.:30:2 elma sıktım.:50:offf zaten içtikten sonra canım sıkılmıştı demek ki ondanmış...:26::5::5:
Zaten ne yiyeceğimide şaşırdım artık..

Kararlı ol gerçekten kiloların daha uğraştırmadığını göreceksin.Bende bu sefer fazla konsantre olamıyorum ama olmaya çabalıyorum.:1:Yaza az kaldı.:49: Karnımız şöyle girmeyelim bu yaza.:49: Aslında nekadar kolay birşeyi başaramıyoruz yaa...

Bide canım tatlı çektiğinde şekerli sakız çiğniyorum hem ağzı oyalıyor hemde tatlı krizini erteliyor.
Bende bugünki menümü yazayım
Kahvaltı: kk beyaz peynir, zeytin, salata, lor peynir 1 kaşık 1 dilim light ekmek ,2 bardak az şekerli çay(kahvaltıda ne yiyeceğimi şaşırdım artık.Canım hiçbirşey çekmiyor)
Ara öğün: 1 k bar , 5-6 siyah kuru üzüm, 1 bardak yeşil çay
Öğlen: Yine kendime pırasa yaptım.:27: Eşim sevmez ama nedense ben bayılırım.2 yemek kaşığı light yoğurt, 2 kaşık patates püresi (bunun kalorisini bilmiyorum ama pek içime sinmedi) 1 dilim light ekmek,az salata.
Akşama tavuk kanat yapacağım kızım çok seviyor sanırım 1 yada 2 tane yerim.Aslında et türünü öğlen sebzeyi akşam tüketmek lazım ama bu sefer böyle olsun bakalım.Yarın bakalım sonuç ne olacak.Bu arada reglimede 1-2 gün kaldı umarım kilomu etkilemez...:26:

tünaydınnn kızlar bugün yine hava çok kapalı ev işi yapamadık yine yarın taşırız inşallah bıktım valla

:98:DÜNKÜ MENÜM:98:
:56:KAHVALTIM:56:

1 d. ekmek:39:
1 domates:39:
3 zeytin:39:
kk peynir:39:
1bardak çay:68:
ilk defa bukadar az yedim hayret :9:

1 elma :39:
1bardak süt:68:

:56:ÖĞLEN:56:

dünden kalan 1tabak kabak yemeğini 1d. ekmekle kaşıkladım:39:

1 muz:39:
akşama kadar 1.5 lt suuuuu:68:

:56:akşam:56:

el yapımı(annemden tabi ben yapmadım) tarhana çorbası 1 ç. tabağı:39:
3kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna:39:
bol yeşil salata + 3kaşık yoğut:39:

toplamda 3lt suu içtim :68:
sıfır kaçamak oldu yine bugün çok rahatımmmm:46::46::46::65:

Bravo gerçekten menün güzel olmuş.Ben normalde de süt içemem.Mideme dokunuyor.Şimdi hiç içmiyorum şişkinlik yapıyor.Yaşlanınca kemik erimesi olmaması için içmek lazım..:50:

merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen

merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. Tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. Zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. Benıde aranıza alın lütfen

merhaba esracım.takım kaptanımız gelince talebini değerlendirecektir.

sevgili takımım merhabalar

bugün işe gidemedim hava muhalafetinden dolayı
zorunlu tatil :)))

sabah kahvaltısında
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1er domates ve salatalık
2 yeşil biber
1 kk beyaz peynir
3 bardak çay içtim

ara olarak da 3 kayısı ve demleme yeşil çay içtim

öğle yemeğinde de