- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #35.901
bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar kızlar sizlerden ricam yarın saat 10 a kadar bildirimleri yapalım görüşürüz kıslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr yuruyusumu yaptım 4 bucuk km pilatesımıde yaptım -4 derecede terlı terlı eve geldım valla bu kadar cabalıyorum karda kısta ıyısallah sonuclarınıda gorurum
bu arada herhafta 3 veya 4 fılm ızleyecegım bana flm onerebılecek var mı?
canım işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum
yemeği az yiyosun sonra acıkıp abur cubura dadanıyosun
onun yerine ekmeği 1 dilim fazla ye acıkma dimi
ben diyetisyene gittiğimde kadın bana küçük bi sütlü tatlının 3 dilim ekmeğe eşit olduğunu söyledi, onun yerine 3 dilim ekmek yesen mesela çatlarsın, fazla gelir ama tatlı olunca götürürsün, aynı hesap işte
ekmekle karnını doyur böylece canın başka bişi çekmesin
ben 2 gündür fazla kaçırdım diye ekmeği azaltayım dedim ama onun yerine kraker falan yedim saçmasapan
o yüzden sana tavsiyem ekmek ye abur cubur yiyeceğine tabi beyaz ekmek değil
kızlar özellikle unonun denge light ekmeğini tavsiye ederim, 1 dilimi 39 kaloriu ve çok lezzetli
ben bizzat yaşayarak tecrübe ediyorum bunları kesinlikle doğru. bir dilim ekmeği az yicem yada 2 kaşık bulgur pilavını yemicem deyince akşam mutlaka bi abur cubur kaçamak oluyo. ama tabii benimki de az değil ama dediğin gibi kuru pastadan, bisküviden, tatlıdan falan daha iyidir.
kahve yaptım kızlar buyrun hadi gitmeden içelim soğumadan![]()
Allahtan hiç kahve sevmem:)) Ama davetin için teşekkür ederim.
Bende bugün çalıştığım için anca girebildim internete.
Sabah erkenden kalktım biraz evin içinde dolaştım ve çıktım tartıya.Hemen koşa koşa geldim açtım sayfayı veee tam yazacaktım ki aaaa bugün cuma değil mi? Bugünün perşembe olduğunu öğrenince çok güldüm...Ama tartıda çıkan sonuç güzeldi.
Hemde reglimin ilk günü...
Sanırım iyi kilo vermişim.En azından haftaya verdiğim kilolar tam belli olacak...
canım işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum
yemeği az yiyosun sonra acıkıp abur cubura dadanıyosun
onun yerine ekmeği 1 dilim fazla ye acıkma dimi
ben diyetisyene gittiğimde kadın bana küçük bi sütlü tatlının 3 dilim ekmeğe eşit olduğunu söyledi, onun yerine 3 dilim ekmek yesen mesela çatlarsın, fazla gelir ama tatlı olunca götürürsün, aynı hesap işte
ekmekle karnını doyur böylece canın başka bişi çekmesin
ben 2 gündür fazla kaçırdım diye ekmeği azaltayım dedim ama onun yerine kraker falan yedim saçmasapan
o yüzden sana tavsiyem ekmek ye abur cubur yiyeceğine tabi beyaz ekmek değil
kızlar özellikle unonun denge light ekmeğini tavsiye ederim, 1 dilimi 39 kaloriu ve çok lezzetli
:))))))
yediklerin bana biraz az gibi geldi ama sen böle 1m-1e falan yazınca benimde kafam karışıyo :)
olmuştur herhalde
?
bu hafta vucudum dırenmeye basladı o kadar spora o kadar pilatese karsı sadece bugunkı tartımda 300 gr verebıldıgımı gordumtabı bugunkı ogen yemegımden sonra yarın tartıda kacı gorurum allah bılır benım acele kapuskaya donmem lazım.sızınde vucudunuz dırendımı ne kadar surdu dırendıyse ıyısallah uzun surmez ınsanın moraını bozuyo.neyse spor hocamı aradım acaba kasmı yapıyorumda veremıyorum sporu bıraksam mı dıye oda cook guldu zaten kas yaparsam kalorılerı daha cok harcarmısım sporu artır dedı yanı mesela 4 de yurumek yerıne 4.5 da yuru ve eyım ver dedı bakalım bu haftada oyle deneyecegım dahada vermezsem artık ceza verecegım bu vucuduma
![]()
Canım işine karışmak istemem galiba diyetisyen yardımıyla zayıflıyorsun ama bence sabah saatindeki hatta diyetin boyunca muzu kesmelisin gibi geliyor bana.Muz kabızlık yapmaz mı?Genelde herkes muzu yasaklar..Onun yerine elma yesen bence sindirimin daha iyi olur..
günaydın kardeş takımın güzelleri:79:
hoşbuldum canımcımgünaydın canım hoşgeldin![]()
hoşbuldum canımcımnasılsın? nasıl gidiyor?