Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar kızlar sizlerden ricam yarın saat 10 a kadar bildirimleri yapalım görüşürüz kıslar

Selam kızlar, nasılsınız? yediklerimi yazayım geçmişi okuyucam.

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 çk kahv. sos, 1 kk peynir, 1 çk bal, 3 ceviz

ara: 3 tane küçük bisküvi, çay

öğle: domates-peynirli tost, 3 zeytin, çay

ara: 1 elma, 1 fincan 5i1 yerde

ara: 5 tane ceviz, 1 fincan nescafe

akşam1: (17:00) 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk light peynir, 3 kaşık bulgur pilavı

akşam2: (19:30) brokoli salatası, 3-4 kaşık yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği

evet ekmek fazla olmuş yine ama abur cubur yemiyorum umarım dengeliyodur.

kızlarr yuruyusumu yaptım 4 bucuk km pilatesımıde yaptım -4 derecede terlı terlı eve geldım valla bu kadar cabalıyorum karda kısta ıyısallah sonuclarınıda gorurum

bu arada herhafta 3 veya 4 fılm ızleyecegım bana flm onerebılecek var mı?

Maşallah sana canım, ben de kar ve soğuk yüzünden bu hafta hiç spora gitmedim malesef. seni tebrik ediyorum. Sana önerebileceğim; "ihtiyarlara yer yok" (2007 yapımı) oscar ödüllü bir film.

aklıma geldikçe yazayım şimdi başka bişey gelmedi aklıma :27:

canım işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum
yemeği az yiyosun sonra acıkıp abur cubura dadanıyosun
onun yerine ekmeği 1 dilim fazla ye acıkma dimi

ben diyetisyene gittiğimde kadın bana küçük bi sütlü tatlının 3 dilim ekmeğe eşit olduğunu söyledi, onun yerine 3 dilim ekmek yesen mesela çatlarsın, fazla gelir ama tatlı olunca götürürsün, aynı hesap işte
ekmekle karnını doyur böylece canın başka bişi çekmesin
ben 2 gündür fazla kaçırdım diye ekmeği azaltayım dedim ama onun yerine kraker falan yedim saçmasapan
o yüzden sana tavsiyem ekmek ye abur cubur yiyeceğine tabi beyaz ekmek değil

kızlar özellikle unonun denge light ekmeğini tavsiye ederim, 1 dilimi 39 kaloriu ve çok lezzetli

ben bizzat yaşayarak tecrübe ediyorum bunları kesinlikle doğru. bir dilim ekmeği az yicem yada 2 kaşık bulgur pilavını yemicem deyince akşam mutlaka bi abur cubur kaçamak oluyo. ama tabii benimki de az değil ama dediğin gibi kuru pastadan, bisküviden, tatlıdan falan daha iyidir.

ben bizzat yaşayarak tecrübe ediyorum bunları kesinlikle doğru. bir dilim ekmeği az yicem yada 2 kaşık bulgur pilavını yemicem deyince akşam mutlaka bi abur cubur kaçamak oluyo. ama tabii benimki de az değil ama dediğin gibi kuru pastadan, bisküviden, tatlıdan falan daha iyidir.

ewet mutlaka tahıl yemelıyız yoksa canımız tatlı ve abur cubur ıster

kahve yaptım kızlar buyrun hadi gitmeden içelim soğumadan :7::7::7::7::7:

ayyyy bayılırım turk kahvesıne benımkı tatlandırıcılı olsun:))) ama fal bakacaksanız ıerım yoksa ıçmem

Allahtan hiç kahve sevmem:)) Ama davetin için teşekkür ederim.:68:
Bende bugün çalıştığım için anca girebildim internete.
Sabah erkenden kalktım biraz evin içinde dolaştım ve çıktım tartıya.Hemen koşa koşa geldim açtım sayfayı veee tam yazacaktım ki aaaa bugün cuma değil mi? Bugünün perşembe olduğunu öğrenince çok güldüm...:1::1: Ama tartıda çıkan sonuç güzeldi.:52:Hemde reglimin ilk günü...:69: Sanırım iyi kilo vermişim.En azından haftaya verdiğim kilolar tam belli olacak...

tebrık ederım canım

canım işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum
yemeği az yiyosun sonra acıkıp abur cubura dadanıyosun
onun yerine ekmeği 1 dilim fazla ye acıkma dimi

ben diyetisyene gittiğimde kadın bana küçük bi sütlü tatlının 3 dilim ekmeğe eşit olduğunu söyledi, onun yerine 3 dilim ekmek yesen mesela çatlarsın, fazla gelir ama tatlı olunca götürürsün, aynı hesap işte
ekmekle karnını doyur böylece canın başka bişi çekmesin
ben 2 gündür fazla kaçırdım diye ekmeği azaltayım dedim ama onun yerine kraker falan yedim saçmasapan
o yüzden sana tavsiyem ekmek ye abur cubur yiyeceğine tabi beyaz ekmek değil

kızlar özellikle unonun denge light ekmeğini tavsiye ederim, 1 dilimi 39 kaloriu ve çok lezzetli

bırde form urunlerının kalorısı ayarlanmıs oluyor mesela ben etı form cıkulatalı bıskuvı yıyorum arada pakette 4 tane var ve 2 tanesı 1 tahıla denk yaı 1 dılım ekmege

:)))))):1::1::9::9:

yediklerin bana biraz az gibi geldi ama sen böle 1m-1e falan yazınca benimde kafam karışıyo :)
olmuştur herhalde

?

bu hafta pek sebze yemedım o yuzden yedıklerım az gıbı ama hesabıma gore dogru

shelly ve takyon fılm onerılerınız ıçın tesekkurler mutlaka ızleyecegım kosu bandımı tv nın onune oydum yururken zamanın nasıl gectıgını anlamayayım yurumek daha zevklı olsun dıye fılm seyredecegım

bugun yedıklerım bılıyorum oglen yemegım bı felaket oldu lıstede tavuk sıs yazıordu yemekhaneye gıdınce sok yasadım kızartma vardıama yanıma yemek almadıgım ıcın yedım ama bıraz ıyı oldu ne zamandır sabahları tuvlete gıdemıyordum yaglı yıyınce hemen gıttım sındırımım durmustu bu hafta

10 MART 2011 PERSEMBE

7:30
1 muz -1m-
1 b sut -1s-

9:30
Yarım peynırlı pogca -2 t-
1 yesıl cay

12:00
1 kepce az etlı dugun corbası -1s +1t +1e-
Az patates kızartması -1t-
3 ınce parca tavuk sınıtzel -1 et-
Yesıl cay

19:30
3 yk taze bakla
4 yk yogurt -1s-
2 domates
1 dılım kepek ekmegı -1t-
1 elma -1m-

Toplam:2 meyva +3 sut +5 tahıl + 2 et

bu hafta vucudum dırenmeye basladı o kadar spora o kadar pilatese karsı sadece bugunkı tartımda 300 gr verebıldıgımı gordum :53:tabı bugunkı ogen yemegımden sonra yarın tartıda kacı gorurum allah bılır benım acele kapuskaya donmem lazım.sızınde vucudunuz dırendımı ne kadar surdu dırendıyse ıyısallah uzun surmez ınsanın moraını bozuyo.neyse spor hocamı aradım acaba kasmı yapıyorumda veremıyorum sporu bıraksam mı dıye oda cook guldu zaten kas yaparsam kalorılerı daha cok harcarmısım sporu artır dedı yanı mesela 4 de yurumek yerıne 4.5 da yuru ve eyım ver dedı bakalım bu haftada oyle deneyecegım dahada vermezsem artık ceza verecegım bu vucuduma:63:

bu hafta vucudum dırenmeye basladı o kadar spora o kadar pilatese karsı sadece bugunkı tartımda 300 gr verebıldıgımı gordum :53:tabı bugunkı ogen yemegımden sonra yarın tartıda kacı gorurum allah bılır benım acele kapuskaya donmem lazım.sızınde vucudunuz dırendımı ne kadar surdu dırendıyse ıyısallah uzun surmez ınsanın moraını bozuyo.neyse spor hocamı aradım acaba kasmı yapıyorumda veremıyorum sporu bıraksam mı dıye oda cook guldu zaten kas yaparsam kalorılerı daha cok harcarmısım sporu artır dedı yanı mesela 4 de yurumek yerıne 4.5 da yuru ve eyım ver dedı bakalım bu haftada oyle deneyecegım dahada vermezsem artık ceza verecegım bu vucuduma:63:

Canım işine karışmak istemem galiba diyetisyen yardımıyla zayıflıyorsun ama bence sabah saatindeki hatta diyetin boyunca muzu kesmelisin gibi geliyor bana.Muz kabızlık yapmaz mı?Genelde herkes muzu yasaklar..Onun yerine elma yesen bence sindirimin daha iyi olur..

Canım işine karışmak istemem galiba diyetisyen yardımıyla zayıflıyorsun ama bence sabah saatindeki hatta diyetin boyunca muzu kesmelisin gibi geliyor bana.Muz kabızlık yapmaz mı?Genelde herkes muzu yasaklar..Onun yerine elma yesen bence sindirimin daha iyi olur..

tesekkur ederım canım bıde oyle deneyeyım bakayım muzu genelde sutle bırlıkte yıyorum o yuzden kabız yapmamıstı ılk basta ama galıba tuvalete gıtme sayımdan sunu anladım vucudum cimrilesmeye basladı aldıgını tutuyor hıç harcamıyor:60:cimri benimki:60:galıba

gunaydın cıtırlarrr forumu ben kapatıp ben acmısım

kılo bıldırımımı ılk ben yapayım
gecen hafta:112.6
bu hafta:112.0

verilen:600 gr

hıc yoktan ıyıdır deyıp avunayım

günaydın kızlar,

gülsüm cüm sana msj atmıştım ama ya gitmediyse diye burdan da yazıyorum beni aynı geçer misiniz. öptüm.

başlangıç- 79.8 kg
geçen hafta-73.8 kg
bu hafta-73.5 kg
giden-300gr
toplamda giden- 6.3kg
hedef...65kg

kızlar bugün 10.30da taşınmaya başlıyorum araba gelicek ,bu benim kendi elimden son kilo bildirimim bidaha ne zaman yazarım bilmiyorum yeni eve netin bağlanması zaman alıcak yerleşince tekrar açılışta görüşmek üzere sizleri çok özliycem(bundan sonraki bildirimlerimi kardeşim vasıtasıyla kaptanımızın özeline attırıcam kendinize ii bakın geleceğin çıtır hatunları

günaydın kızlar shelly yasafat ozgordu ve triendy bildirimlerinizi aldım kızlar bu arada ben malesef 1 kilo almışım ve 67 kilo olmuşum :59:
hadi kıslar bildirimelri alayım

Back
X