- Konu Sahibi Cherry Mom
- #36.641
merhaba takımcığım nasılsınız ben keyifsiz bir haftaya başladım toparlannırım inşallah pazar günü pek fazla kaçamak yapmadım sadece kahvaltıyı biraz abarttım sözde çavdar ekmeği yedim ama maşallah epey bir dilim gitti geç kahvaltı yaptığım için öğle yemeği yemedim . akşam 8 gibide buğday çorbası , lahana sarması ve salata yedim . sonra kısa bir yürüyüş yaptım laptopu format için bilgisayarcıya götürdüm 15 dk gidiş 15 dk dönüş gibi bir mesafe sadece ama iyi geldi . ve çay içip yattım nasıl geçtiğini anlamadığım bir gündü anlayacağınız .
Bu arada taydinin söylediği maydanoz kürünü 2 gündür yapıyorum 15 gün yapayım bakalım bir faydası olacakmı hiç bişey yapmasa bile maydanoz ve limon iyidir faydalı gıdalar toksinlerden arınır vücudum değilmi bakalım ne olacak hep beraber görürüz .
bu sabah yediklerim . 1domates , 1salatalık , 1 k.k. peynir , 1dilim çavdar ekmeği yedim . yanımda 1,5 lt su var
öğle yemek için 7 lahana sarması ve yoğurt var yanımda 1 dilimde çavdar ekmeği akşamda ne pişerse evde bakacağım bu hafta dikkat etmem gereken akşam yemeklerini az miktarda tüketmek çok midemi şişirmek istemiyorum biraz küçülsün değilmi artık .
öpüyorum hepinizi bir yeşil çay yapayım kendime sizede ikram edeyim
Bu arada taydinin söylediği maydanoz kürünü 2 gündür yapıyorum 15 gün yapayım bakalım bir faydası olacakmı hiç bişey yapmasa bile maydanoz ve limon iyidir faydalı gıdalar toksinlerden arınır vücudum değilmi bakalım ne olacak hep beraber görürüz .
bu sabah yediklerim . 1domates , 1salatalık , 1 k.k. peynir , 1dilim çavdar ekmeği yedim . yanımda 1,5 lt su var
öğle yemek için 7 lahana sarması ve yoğurt var yanımda 1 dilimde çavdar ekmeği akşamda ne pişerse evde bakacağım bu hafta dikkat etmem gereken akşam yemeklerini az miktarda tüketmek çok midemi şişirmek istemiyorum biraz küçülsün değilmi artık .
öpüyorum hepinizi bir yeşil çay yapayım kendime sizede ikram edeyim