- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #36.681
merhabalar takımımın güzel , hoş , alımlı ve çıtır bayanları nasılsınız bugün ben fena değilim çok ağrım var ve şişim regl olmuşum bügün onun haarici iyi sayılırım güzel bir bahar havasında mutluyum .
dün akşam 30 dk yürüyerek eve gittim . çok güzeldi . akşam yemeği olarak sadece salata yiyecektim ama yemek yapılmış diye azar azar yedim yemeklerdende . 1 kepçe mercimek çorbası , 1 kepçe patates yemeği , salata yedim . canım tatlı istediği için çayın yanında bir kaç tane petibör bisküvi yedim .
sabah maydanoz kürümü yaptım . sonra acele ile 2 dilim çavdar ekmeği yanında biraz peynir yedim .
öğle için yanımda yemek getiremedim . simit alırım diye düşünüyorum akşamada yemek var yine zaten bu iştah ve şişlikle nasıl geçicek bu hafta hiç bilmiyorum ben engel olmaya çalıştıkça kötü oluyor . :44:
ama yinede keşke akşam yemeğinde sadece salata yada en azından sadece orba yiyip o patates yemeğini yemeseydin.zten hamur işlerinden cezalıydın ama pınarcım

Selam kızlar işlettiğim butikte yanlızım o yüzden yoğun oluyorum.
Dün fazla bir kaçamağım olmadı.Ama yinede çokta formda değildim.Bugün daha iyi ve zindeyim.
Sabah kocaman bir bardakta ılık su içine damlattığım sirkeli suyumu içtim.Yarım saat sonra kahvaltımı yaptım.
kahvaltıda : 1 kk peynir , 3 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin, çilek reçelinden sadece 1 adet çilek:26: , kekin ucundan, beyaz ekmeğin uçundan, 1 dilim light ekmek, 1 bardak az şekerli çay (Allahtan formdaymışım ammada yemişim)
Ara öğün : elma
Su burda içmem zor oluyor ama ara ara içerek 2, lt tamamlayacağım inşallah..
yine güzel canım kahvaltın,afiyet olsun.azda olsa böle masum kaçamakları sabah yapmak çok mantıklı zaten