• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlarım günaydın nasılsınız bugün ben çok iyiyim bu sabah maydanoz kürümü yaptım ve acil çıktığım için kahvaltı yapamadım evde ama yanıma biraz kaşar peyniri ve çavdar ekmeği aldım 3 dilim çavdar ekmeği ile biraz kaşar peyniri yedim . az önce öğle yemeği içinde ya yine peynirle ekmek yerim yada başka birşey düşünüürm bugün için rahatım dikkat edicem artık diyetime diye seviniyorum inşallah tabi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın biraz işlerim var onları halledip geleceğim tekrar görüşmek üzere .

bu arada akşam epey yol yürüdüm yaklaşık 45 dk hızlı tempo olarak yemekte biraz makarna yedim ama yürüyüşler işe yaramıştır sanırım biraz neyse artık regl den dolayı hala şişim ...

günaydın kızlaaarr
dün akşam yürüyüş yapamaıdm ama 45 dk ygun nabızda uzay yürüyüşü aletimi kullandım
baya iyi hisediyorum kendimi bugün :))

akşam yemeği olarak da
6 tane orta boy fırında sebzeli mantar ( yağ ve kaşar yok )
3 yk bulgur pilavı
salata
2 kk tavuk
1 ktüp patates
2 küp havcuç yedim
ekmek yemedim

yatmadan önce de 1 portakal ve 1 elma yedim
bide elma sirkeli suyumu içtim

sabah kahvaltısı olarak da
önce aç karna elma sirkeli su
1,5 dilim denge ekmek
1 salatalık
1 havuç
1 kk beyaz peynir
1 kupa yeşil çay
bol limonlu bi pasta tabağı maydanoz
2 çk bal yedim

alkış :46:

bu arada arkadaşlar sırf bunu sormak için girdim nete..

bu ayran detoksu hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı? ben de araştırıcam şimdi de.. bu detoksu duyduğumda her ayın son iki günü yapmaya karar verdim.. ayda bir kere yapılabiliyor.. neyse..

bu detoksta ayranın içine haşlanmış mercimek nohut ve bulgur konuyor.. miktar olarak da 4 kaşık diyor..

şimdi bu 4 kaşık pişmiş hali mi pişmemiş hali mi acep? yani diğerleri neyse de bulgur da baya bi fark ediyor..

bilgisi olan varsa ben de bakıcam şimdi siteye biraz :6:

.

bence detoks ta olsa sağlıksız bu tarz şeyler be canım.ne biliyim bana çok uzak geliyor

katılabilirsin canım kurallar gereği 15 günlük deneme sürecinde olacaksın takım listesine girip girmemeni belirleyen en önemli sebep bol bol paylaşım yapman olacaktır her gün neler yediğini yazıp yazılanlarada youm yapıyoruz bu şekilde hem kendi hatalarımızın farkına varıyoruz hemde arkadaşımızı uyarmış oluyoruz kilo bildirimleri cuma gnü saat 10 a kadar yapılıyor bunu unutmayın lütfen ve 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye olur tekrar hoşgeldin canım sende bize kendini tanıtırsan seviniriz ben takım kaptanı gülsüm..

ben sorduma slında ama burya yazmayı unutmuşum :9:

günaydın begümcüm afiyet olsun canım

afiyet olsun canım bende patlıcanlar çok olmamışmı diyecektimki küçük olduklarını okudum :9::9:

hoşgeldin burcucum kurallarımızı yukarda yazmıştım aynısı geçerli canım tekrar hoşgedin :71:

ne iltifatlar ay ayy havaya girdim :9::9: afiyet olsun pınarcım :)

afiyet olsun canım :70:

canım bende yapmak istiyorum ama mersinin havası çok nemli o yüzden kurumuyo banada anaannem yapıyor köyde sağolsun :)

meraba gülhancım görüşürüz canım :)

evet canım bende ders çalışırken hep bişeyler yemek istiyorum :)) canım kabızlık için yatmadan önce bir elme yiyebilirsin bunu burçaktan öğrendim test edilmiş oaylanmıştır :9::9:

afiyet olsun canım

herkes yamış bende onlara katılıyorum pınarcım

asla çok değil asla haksızlık yapılıyor bize bence :60::60:

burçakcım dikkat et mezun ettik derken tekrar girecen listeye bu gidişle :9:

evet begümcüm bugün çarşıya gittik görümcemle bol bol gezdik :)) yeni pardesü ve ayakkabı aldım kendime çok sevindim tam istediğim gibi bir pardesü buldum resmini öekince burdan gösteririm sizde yada face ye koyarım bakarısınız :) ben çok beğendim :)

güle güle giy canım,sevindim senin adına.bende dün öğlen arası iki tane kot aldım kendime lcv dan :)
bursanın havasıda çok kuru değil ama bakalım kurutanlar var bende bu yaz denemek niyetindeyim.sizlere yazarım burdan deneyimlerimi,bakalım nasıl olucak

herkese iyi akşamlar hatunlar bende mönümü yazayım bugün çok yürüdüm ayaklarım hala ağrıyor :) ama ben mutlu oluyorum yürüyünce ağrılardan bile mutlu oluyorum yürüdükçe zayıfladığımı hissediyorum :9::9:

sabah
1 dilim ekmek
1 k k peynir
3 lokma yumurta
şekersiz çay

öğlen
1 küçük börek
yarım poaça
şekersiz çay ( dışardaydım o yüzden böyle oldu )

akşam
1 kase cacık
1 dilim ekmek
7 tanede yaprak sarma yedim :( 8 de olabilir :( düz 10 da diyebiiriz yani:9:

sende öğle yediğin poğça ve böreği zaten o kadar yürüyerek eritmişsindir kuzum .Hadi çık çık :) doğru söyle kaç tane yedin :9:

hepinize iyi akşamlar kızlaaarr,

akşam yemeğimi yedim geldim. hemmen yazıyorum.

mercimek çorbası
2 çorba kaşığı etsiz kuru fasulye
4 dilim sucuk ( canım deli gibi et istedi, etler buzlukta olduğu için nefsimi ancak bununla körleyebildim)
2 çatal bakla
salata

yemekten sonra türk kahvesi bu sefer az şekerli :68::68:

birazdan stepper ( ayrı kaldık 2 gündür cicim stepperım ve minik dumble larımla )

afiyet olsun şekerim..güzel olmuş tebrikler.

Öğlen: Maalesef dükkanda yiyecek birşey bulmak imkansız düşündüm düşündüm ve artık açlığa dayanamayınca yarım ekmek tavuk döner yedim.Sonradan koşturdum ama:31::31::31:
Akşam yemeğim: 1 kase tavuksuyunda şehriye çorbası, az tavuk eti.Bulgur pilavı vardı ama yemedim.Ama yine 1 tepsi pohaça yaptım anneme gönderecektim.Şeyyy olmuş mu diye tadına baktım:26: Evet bu seferde çok güzel olmuştu.Tabi bu arada küçük bir pohaça gece gece mideme gitti.İçime pek sinmedi ama iş işten geçti.Bugünüm pek parlak değildi:58::31::31::31:

özgür die hitap ediyorum sana canım ama yanlışsam düzelt lütfen.seni kınıyorummm malesef :20::20::20::20:
hadi öğlenki tavuk döneri yedim.bunun bi kaçamak olduğunu bile bile ne diye gece gece o poğaçayı indiriyosun mideye heee :19::20::19::20:

günaydın kızlaaarr
dün akşam yürüyüş yapamaıdm ama 45 dk ygun nabızda uzay yürüyüşü aletimi kullandım

akşam yemeği olarak da
3 yk bulgur pilavı
salata
2 kk tavuk
1 ktüp patates
2 küp havcuç yedim
ekmek yemedim

1,5 dilim denge ekmek
1 salatalık
1 havuç
1 kk beyaz peynir
1 kupa yeşil çay
2 çk bal yedim

afiyet olsun canım.güzel olmuş mönün.anlat bakalım şimdi bana sebzeli mantarı nasıl yaptın.kaşarsız bide :)

sabah kahvaltında güzel olmuş.tebrikler

bende dün akşam eve gidince hemencik işlere koyuldum

kocamı beklerken işlerimi yaptım bitirdim.bugün için yemeklerimide yaptım

sonra oturdum yemeğimi yedim

5 ç.k. ıspanak+2 ç.k. kadar yoğurt
2 küçük dilim sebzeli ekmek

kocama tatlı koydun,bende 2,3 çatal yedim.
sütlü tatlıydı die yedim valla :)
etemek tatlısı yapmıştım da canınız çakmesin sakın

sonrada 2 tane portakal yedim

bu sabahta evden kahvaltı yapamadan çıktım

yanıma 2 dilim ekmekle 1 kk kadar beyaz peynir ve domates aldım.
işyerine gelince 2 bardak çayla burda kahvaltımı yaptım
saat 9 olmadan bitirmiştim yine kahvaltımı

öğlen içinde yanıma yoğurt ve ıspanak getirdim+2 dilim ekmek

şimdide 5i bi yerde çay içerim belki 1 tanede elma

bence detoks ta olsa sağlıksız bu tarz şeyler be canım.ne biliyim bana çok uzak geliyor

güle güle giy canım,sevindim senin adına.bende dün öğlen arası iki tane kot aldım kendime lcv dan :)
bursanın havasıda çok kuru değil ama bakalım kurutanlar var bende bu yaz denemek niyetindeyim.sizlere yazarım burdan deneyimlerimi,bakalım nasıl olucak

sende öğle yediğin poğça ve böreği zaten o kadar yürüyerek eritmişsindir kuzum .Hadi çık çık :) doğru söyle kaç tane yedin :9:

afiyet olsun şekerim..güzel olmuş tebrikler.

özgür die hitap ediyorum sana canım ama yanlışsam düzelt lütfen.seni kınıyorummm malesef :20::20::20::20:
hadi öğlenki tavuk döneri yedim.bunun bi kaçamak olduğunu bile bile ne diye gece gece o poğaçayı indiriyosun mideye heee :19::20::19::20:

afiyet olsun canım.güzel olmuş mönün.anlat bakalım şimdi bana sebzeli mantarı nasıl yaptın.kaşarsız bide :)

sabah kahvaltında güzel olmuş.tebrikler

sağol canım, teşekkür ederimm

mantarları biraz büyükçe aldım, biliyosun hemen küçülüyolar zaten
içlerine biraz kekik birez da pul biber serptim fırına vermeden

fırında 15-20 dk kızardılar, ben de bu arada tavada domates ve biberi soteledim, zyağsız, içine karabiber falan da koydum, tuzu da bunların içine attım

sonra mantarların içine bu karışımdan yerleştirdim

kocişinkiler kaşarlıydı tabiki, kaşarlar eriyip kızarana kadar tekrar fırına verdim, gayet güzel oluyo böyle

tabi kocişinki hem tereyağlı hem kaşarlı olunca süper olmuş ama olsun, benimkilerde gayet lezzetliydi yani :))))))))

afiyet olsun canım gayet güzel
tatlı için de sıkma canını, o kadarcıktan bişi olmaz, nefsini köreltmişsin işte

tatlıyı nasıl yaptın peki
ben de aldım etimek de, bi yapamadım kocişe
senin tarif nasıl, hazır denenmişi varken ondan yapayım bende :)))

ayda bir kere yapılabiliyormuş bende her ayın son iki günü detoks yapayım dedim.. iki gün sadece ömür boyu değil ki..

bu da en hafif detoks ha bu arada.. kahvaltı var bilmem ne var.. diğerleri böyle değil :53:

tabi ben görmeyeli detokslar da değişmiş.. kahvaltılı falan detoks mu olurmuş canım.. benim bildiğim çay içer haşlanmış tuzsuz sebze yer oturursun aşağa :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
gızlar yüregim sızlarr
Günaydın herkese

sabah
1 kk beyaz peynir + 1 domatiz (karnım aç değildi, mideme bişeyler girsin diye yedim)

ara
yeşil çay

resmen aynaya bakıp zayıfladığımı görüyorum.cuma ya hedefim 54.olcak gibi.bakalım.
akşama antreman var zaten.8 den 10 a kadar maç yapıyoruz 1 kilo vermiş oluyorum eve gelince koşturmaktan :32:
diyetin zor kısmını atlattığımı düşünüyorum.az yiyince doymuyodum kıvranıyodum açlıktan.şimdi rejim bilincim oluştu heralde.az da yesem doymuş hissediyorum.ya da midem küçüldü artık.:10:

sağol canım, teşekkür ederimm

mantarları biraz büyükçe aldım, biliyosun hemen küçülüyolar zaten
içlerine biraz kekik birez da pul biber serptim fırına vermeden

fırında 15-20 dk kızardılar, ben de bu arada tavada domates ve biberi soteledim, zyağsız, içine karabiber falan da koydum, tuzu da bunların içine attım

sonra mantarların içine bu karışımdan yerleştirdim

kocişinkiler kaşarlıydı tabiki, kaşarlar eriyip kızarana kadar tekrar fırına verdim, gayet güzel oluyo böyle

tabi kocişinki hem tereyağlı hem kaşarlı olunca süper olmuş ama olsun, benimkilerde gayet lezzetliydi yani :))))))))

afiyet oslun şekerim.güzelmiş ellerine sağlık.ayrıca diyet yemekleri topiğinde de takipçinim heee :)):9:

afiyet olsun canım gayet güzel
tatlı için de sıkma canını, o kadarcıktan bişi olmaz, nefsini köreltmişsin işte

tatlıyı nasıl yaptın peki
ben de aldım etimek de, bi yapamadım kocişe
senin tarif nasıl, hazır denenmişi varken ondan yapayım bende :)))

hemen yazayım tarifini ama ölçüleriyle istersen yarın yazarım tam ölçülerini aklımda kaldığı kadarıyla;

4 kaşık şekerle 4 bardak sütü kaynatıyosun önce (bununla etimeklerimizi ıslatıcaz)
sonra 2 y.k. un 2 y.k. şeker,2 y.k nişasta ve 1 litre süt ile muhallebi yapıyoruz
bir borcama ilk kat etimekleri dizip üzerine kaşık yardımıyla yaptığımız şekerli sütü gezdiriyoruz birazcık çok gezdir bekle içsinler sonra yapılan muhallebiyi yay etimeklerin üstüne ve yine bu sefer elle süte batırarak etimekleri diz muhallebinin üstüne .ben 2 kat yapıyorm ama arzuya göre 3 katta yapabilirsin.en üstüne tekrar muhallebi yayıyosun ve üzerine hindistan cevizi yakıştıroyorum ben onu serpiyorum.ama tabii arzuya göre fındık ceviz de olur .afiyet olsunnn :))(kimileri en üstüne 1 paket kremşanti hazırlayıp onu da yayıyor ama çok sağlıklı bişey değil tabikide)

ayda bir kere yapılabiliyormuş bende her ayın son iki günü detoks yapayım dedim.. iki gün sadece ömür boyu değil ki..

bu da en hafif detoks ha bu arada.. kahvaltı var bilmem ne var.. diğerleri böyle değil :53:

tabi ben görmeyeli detokslar da değişmiş.. kahvaltılı falan detoks mu olurmuş canım.. benim bildiğim çay içer haşlanmış tuzsuz sebze yer oturursun aşağa :9:

e yap bakalım bi görelim nasıl olucak :))

gızlar yüregim sızlarr
Günaydın herkese

sabah
1 kk beyaz peynir + 1 domatiz (karnım aç değildi, mideme bişeyler girsin diye yedim)

ara
yeşil çay

resmen aynaya bakıp zayıfladığımı görüyorum.cuma ya hedefim 54.olcak gibi.bakalım.
akşama antreman var zaten.8 den 10 a kadar maç yapıyoruz 1 kilo vermiş oluyorum eve gelince koşturmaktan :32:
diyetin zor kısmını atlattığımı düşünüyorum.az yiyince doymuyodum kıvranıyodum açlıktan.şimdi rejim bilincim oluştu heralde.az da yesem doymuş hissediyorum.ya da midem küçüldü artık.:10:

belli bi zamandan sonra mide de beyinde alışıyor tabikide

afiyet oslun şekerim.güzelmiş ellerine sağlık.ayrıca diyet yemekleri topiğinde de takipçinim heee :)):9:

hemen yazayım tarifini ama ölçüleriyle istersen yarın yazarım tam ölçülerini aklımda kaldığı kadarıyla;

4 kaşık şekerle 4 bardak sütü kaynatıyosun önce (bununla etimeklerimizi ıslatıcaz)
sonra 2 y.k. un 2 y.k. şeker,2 y.k nişasta ve 1 litre süt ile muhallebi yapıyoruz
bir borcama ilk kat etimekleri dizip üzerine kaşık yardımıyla yaptığımız şekerli sütü gezdiriyoruz birazcık çok gezdir bekle içsinler sonra yapılan muhallebiyi yay etimeklerin üstüne ve yine bu sefer elle süte batırarak etimekleri diz muhallebinin üstüne .ben 2 kat yapıyorm ama arzuya göre 3 katta yapabilirsin.en üstüne tekrar muhallebi yayıyosun ve üzerine hindistan cevizi yakıştıroyorum ben onu serpiyorum.ama tabii arzuya göre fındık ceviz de olur .afiyet olsunnn :))(kimileri en üstüne 1 paket kremşanti hazırlayıp onu da yayıyor ama çok sağlıklı bişey değil tabikide)

e yap bakalım bi görelim nasıl olucak :))

belli bi zamandan sonra mide de beyinde alışıyor tabikide

sağol canım
çok pratik bi yemek aslında, bide tavuğun yanına çok yakışıyo mantar daha doğrusu etin yanına, misafir geldiğinde de yapılabilir
bu tarifi de yazayım bari oraya :)))

ayrıca senin de eline sağlık canım, üstüne çikolata da rendeleyebilirim sanırım, beyazın üstünde hoş bi görüntü olur sanırım :))))))))
yazdım tarifi, akşam deneyeyim, kociş bayılıcak walla :))

iyi akşamlar tatlım.kaçamaksız akşamlar diliyorum

ferihancım sende bu gece güzelce düşün taşın yarın o handenfiye söyliceklerinle ilgili

gülsümcümü bugün pek göremedim burda

bide elifimi özledim ben ya dönsün artık valla

bende çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar diliyorum.

taydın senide unuttum sanma heee :))
bugün konuştuk unutmadım.:))

begümcüm Allah sesimi duydu bugün gitmiyorum yanına işyerinde işler yoğun onlar halledicekler okul işini ama bundan sonraki görüşmelerde durumu kırmadan anlatıcam anlar inşallah :))

alkış :46:

bu arada arkadaşlar sırf bunu sormak için girdim nete..

bu ayran detoksu hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı? ben de araştırıcam şimdi de.. bu detoksu duyduğumda her ayın son iki günü yapmaya karar verdim.. ayda bir kere yapılabiliyor.. neyse..

bu detoksta ayranın içine haşlanmış mercimek nohut ve bulgur konuyor.. miktar olarak da 4 kaşık diyor..

şimdi bu 4 kaşık pişmiş hali mi pişmemiş hali mi acep? yani diğerleri neyse de bulgur da baya bi fark ediyor..

bilgisi olan varsa ben de bakıcam şimdi siteye biraz :6:

.

sevalcim duydum sanki böyle bir detoks ama çok zaman geçti hatırlayamıyorum banada bilgi verirmisin canım ne işe yarıyormuş şişliği alıyorsa perşembe cuma bende yapabilirim çok şişimde :17: birde nasıl yapılıyor :56:

katılabilirsin canım kurallar gereği 15 günlük deneme sürecinde olacaksın takım listesine girip girmemeni belirleyen en önemli sebep bol bol paylaşım yapman olacaktır her gün neler yediğini yazıp yazılanlarada youm yapıyoruz bu şekilde hem kendi hatalarımızın farkına varıyoruz hemde arkadaşımızı uyarmış oluyoruz kilo bildirimleri cuma gnü saat 10 a kadar yapılıyor bunu unutmayın lütfen ve 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye olur tekrar hoşgeldin canım sende bize kendini tanıtırsan seviniriz ben takım kaptanı gülsüm..

ben sorduma slında ama burya yazmayı unutmuşum :9:

günaydın begümcüm afiyet olsun canım

afiyet olsun canım bende patlıcanlar çok olmamışmı diyecektimki küçük olduklarını okudum :9::9:

hoşgeldin burcucum kurallarımızı yukarda yazmıştım aynısı geçerli canım tekrar hoşgedin :71:

ne iltifatlar ay ayy havaya girdim :9::9: afiyet olsun pınarcım :)

afiyet olsun canım :70:

canım bende yapmak istiyorum ama mersinin havası çok nemli o yüzden kurumuyo banada anaannem yapıyor köyde sağolsun :)

meraba gülhancım görüşürüz canım :)

evet canım bende ders çalışırken hep bişeyler yemek istiyorum :)) canım kabızlık için yatmadan önce bir elme yiyebilirsin bunu burçaktan öğrendim test edilmiş oaylanmıştır :9::9:

afiyet olsun canım

herkes yamış bende onlara katılıyorum pınarcım

asla çok değil asla haksızlık yapılıyor bize bence :60::60:

burçakcım dikkat et mezun ettik derken tekrar girecen listeye bu gidişle :9:

evet begümcüm bugün çarşıya gittik görümcemle bol bol gezdik :)) yeni pardesü ve ayakkabı aldım kendime çok sevindim tam istediğim gibi bir pardesü buldum resmini öekince burdan gösteririm sizde yada face ye koyarım bakarısınız :) ben çok beğendim :)

bende görmek istiyorum ama facebook adresin yokki bende :78:

ferihancım ben evlendiğimde kilom senin kadardı.. çok çok güzel bir gelinlik seçtim bedenimi ölçüp merkezine (izmire) ölçülerimi gönderdiler. tam 10 gün sonra gelinliğim geldi giydim.. valla hiç provasız cuk diye üstüme oturdu bu kadar olabilir yani.. aldım getirdim eve.. ve herkes bayıldı gelinliğime.. hatta aynı yaz kız kardeşimin erkek arkadaşının abisi evlenmişti.. yengesi aynı gelinliği almış incecik bi kız.. herkes "sende çok daha güzel olmuş seval.. valla kızda ne kadar çirkin olmuş" falan dediler.. iki düğünümde de iltifattan geçilmiyordu.. kilolu olduğum için korkuyordum yani bu kadar beğenileceğini hiç düşünmemiştim.. o yüzden hiç korkma sen.. gerekirse(ki inşallah gerekmez) ben firmanın istanbul merkezini öğrenirim senin için..

üzülme hiç öyle diyenler için kendini strese sokma.. :29:

bu konuda beni en çok strese sokan da annemdir yani, kaynanam o benim :9:

deneme süresi 15 gün mü? ya ben bu hafta listeye giremicek miyim :14:

bence de canım gelinlik olmıycak diye hiç üzülme, öyle diyenlere de akma sen. benim nişanlım da dalga geçer benimle gelinliğe sığamayacaksın diye, ben de üç kuruş fazla verir bi metre daha kumaş alırsın paraya kıyıp derim genelde :1: ama geçenlerde bi alışveriş merkezindeki gelinlikçiye gittim. oooo beden beden gelinlik var, 3 tane giydim, denedim gayet de oldu. neymiş bulamayacakmışım, sığamayacakmışım. peh... açıkçası ben gelinliği değil, doğum ve sonrası ve ileriki yaşları düşünerek şimdiden tedbir almak için çabalıyorum. bu arada zayıf gelin olmayı da başarırsam değmeyin keyfime..:66:

bugün "ayın son iki günü detoksu" ma başlıyorum.. bu ay için ayran detoksunu seçtim.. tam araştıramadım gerçi araştırdım bişey bulamadım ama tarifi şöyle:

2lt ayranın içine 2 salatalık rendeliyorsun 4 kaşık y. mercimek, 4 kaşık nohut, 4 kaşık bulgur haşlayıp koyuyorsun..

sabah kahvaltısında 1 h. yumurta domates-salatalk 1 dilim kepek ekmeği yiyorsun..

saat 12 den iti baren 2 saat aralıklarla ayranlı karışımdan birer kase içiyorsun.. akşama kadar..

tuz yok.. şekersiz çay serbest..

böyle işte.. ben de kahvaltımı ettim ama ekmeği yiyemedim çünkü aldığım ekmeğin son kullanma tarihi geçmiş başka da yoktu.. bi de peynir-zeytin yedim biraz ek olarak.

karışımımı da hazırladım evde bekliyo beni.. öğlen başlıcam..

yarın da aynı şekilde..

bugünkü listem bu :42:

kolay gelsin sevalcim. biraz zor iki gün bekliyor seni. cuma günü tartı bir güzel görünecek gözüne. hissediyorum:16:

canlarım günaydın nasılsınız bugün ben çok iyiyim bu sabah maydanoz kürümü yaptım ve acil çıktığım için kahvaltı yapamadım evde ama yanıma biraz kaşar peyniri ve çavdar ekmeği aldım 3 dilim çavdar ekmeği ile biraz kaşar peyniri yedim . az önce öğle yemeği içinde ya yine peynirle ekmek yerim yada başka birşey düşünüürm bugün için rahatım dikkat edicem artık diyetime diye seviniyorum inşallah tabi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın biraz işlerim var onları halledip geleceğim tekrar görüşmek üzere .

bu arada akşam epey yol yürüdüm yaklaşık 45 dk hızlı tempo olarak yemekte biraz makarna yedim ama yürüyüşler işe yaramıştır sanırım biraz neyse artık regl den dolayı hala şişim ...

durmak yok küre devam :66: bana göre sabah 3 dilim ekmek çok olmuş, ama ben diyet yapmadığım zaman da sabah yiyemem pek. gün içinde 1 ya da 2 dilim daha yersen bugünü kapatmış olursun bence. (ekmek anlamında. tabi pilav makarna yoksa.) yürüyüş güzel ama ben daha beceremedim. uzayan günlerden ümitliyim.

günaydın kızlaaarr

akşam yemeği olarak da
3 yk bulgur pilavı
salata
2 kk tavuk
1 ktüp patates
2 küp havcuç yedim
ekmek yemedim

1,5 dilim denge ekmek
1 salatalık
1 havuç
1 kk beyaz peynir
1 kupa yeşil çay
2 çk bal yedim

ooohh yürüyemesen de hareketini yapmışsın. konuşabiliriz demek ki senle:1: yediklerinde gayet iyi gözüküyor. :46:

akşam yemeği ve kahvaltı gayet yerinde. etimek tatlısı ben de yapıyorum. şerbetini karamelize ettiğim şekerli suyla yapıyorum. muhallebiye şeker katmayıp, üstüne çikolata sosu döküyorum, bazen de az şekerl muhalebi ve meyve kullanıyorum. diyette yenilebilir tatlılardan oluğunu düşünüyorum. yağ yok, şeker çok az, un desen o kadarı içtiğimiz çorbalarda da var.
:46:
gızlar yüregim sızlarr
Günaydın herkese

sabah

ara
yeşil çay

:46::46: ben de aynada daha ince bir ben görüyorum. mutlu oluyor insan. ama kahvaltı da çok az olmuş.

maydonoz kürünün 5. günüydü bugün (hergün yazıyorum ki unutmayayım kaç gün olduğunu)

domates, salata, maydonoz
beyaz ve kaşar peynir ( toplam 2 kibrit kutusundan az)
domates-biber kavurma
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek

kaffaltımda bunnarı lüplettim. hala evdeyim. sevgili nişannım artık hadi dese de gitsem büroya. hiii saat 12.21 olmuş. adliyede yemek de bitecek aç kalıciimmm bugün. evvah evvah.

ferihancım ben evlendiğimde kilom senin kadardı.. çok çok güzel bir gelinlik seçtim bedenimi ölçüp merkezine (izmire) ölçülerimi gönderdiler. tam 10 gün sonra gelinliğim geldi giydim.. valla hiç provasız cuk diye üstüme oturdu bu kadar olabilir yani.. aldım getirdim eve.. ve herkes bayıldı gelinliğime.. hatta aynı yaz kız kardeşimin erkek arkadaşının abisi evlenmişti.. yengesi aynı gelinliği almış incecik bi kız.. herkes "sende çok daha güzel olmuş seval.. valla kızda ne kadar çirkin olmuş" falan dediler.. iki düğünümde de iltifattan geçilmiyordu.. kilolu olduğum için korkuyordum yani bu kadar beğenileceğini hiç düşünmemiştim.. o yüzden hiç korkma sen.. gerekirse(ki inşallah gerekmez) ben firmanın istanbul merkezini öğrenirim senin için..

üzülme hiç öyle diyenler için kendini strese sokma.. :29:

bu konuda beni en çok strese sokan da annemdir yani, kaynanam o benim :9:

deneme süresi 15 gün mü? ya ben bu hafta listeye giremicek miyim :14:

bi de gülsümcüm ya ben haftasonları (teknik olarak 2 gün oluyor) giremiyorum.. bahanem çok ciddi değil ama hiç vaktim olmuyor desem yeri.. hem de eşim çok giriyor.. belki bi tek cumartesi sabah girmeye çalışırım yani ama söz vermiyim.. neyse problem olur mu ya :44:

bu haksızlığa artık bi dur dememiz lazım.. günde 10 saat uyuyan biri olarak hala uykusuzsam anca 20 saat keser diye düşündüm :1:

sevalcim içimi rahatlattın canım ya bu büyük beden gelinlik diktiklerini biliyordum ama sen böyle söyleyince çok mutlu oldum yinede daha zayıf bir gelin olmak isterim tabiki ama ben zaten yapı olarak çok zayıf olamam çünkü iri kemikliyim herkez 80 kiloluyken çok şişman durur ben manken gibi olurum öyle söyleyeyim . bu gelinlikçiinin adresini zamanı gelince alırım canım senden :69: Benimde annem şişman olduğumu söyler kayınvalidemde sakın kilo verme kızım güzelsin der bu kız anneleri hep böyle galiba ilk kaynanamız bizim :9:

bence de canım gelinlik olmıycak diye hiç üzülme, öyle diyenlere de akma sen. benim nişanlım da dalga geçer benimle gelinliğe sığamayacaksın diye, ben de üç kuruş fazla verir bi metre daha kumaş alırsın paraya kıyıp derim genelde :1: ama geçenlerde bi alışveriş merkezindeki gelinlikçiye gittim. oooo beden beden gelinlik var, 3 tane giydim, denedim gayet de oldu. neymiş bulamayacakmışım, sığamayacakmışım. peh... açıkçası ben gelinliği değil, doğum ve sonrası ve ileriki yaşları düşünerek şimdiden tedbir almak için çabalıyorum. bu arada zayıf gelin olmayı da başarırsam değmeyin keyfime..:66:

kolay gelsin sevalcim. biraz zor iki gün bekliyor seni. cuma günü tartı bir güzel görünecek gözüne. hissediyorum:16:

durmak yok küre devam :66: bana göre sabah 3 dilim ekmek çok olmuş, ama ben diyet yapmadığım zaman da sabah yiyemem pek. gün içinde 1 ya da 2 dilim daha yersen bugünü kapatmış olursun bence. (ekmek anlamında. tabi pilav makarna yoksa.) yürüyüş güzel ama ben daha beceremedim. uzayan günlerden ümitliyim.

ooohh yürüyemesen de hareketini yapmışsın. konuşabiliriz demek ki senle:1: yediklerinde gayet iyi gözüküyor. :46:

akşam yemeği ve kahvaltı gayet yerinde. etimek tatlısı ben de yapıyorum. şerbetini karamelize ettiğim şekerli suyla yapıyorum. muhallebiye şeker katmayıp, üstüne çikolata sosu döküyorum, bazen de az şekerl muhalebi ve meyve kullanıyorum. diyette yenilebilir tatlılardan oluğunu düşünüyorum. yağ yok, şeker çok az, un desen o kadarı içtiğimiz çorbalarda da var.
:46:

:46::46: ben de aynada daha ince bir ben görüyorum. mutlu oluyor insan. ama kahvaltı da çok az olmuş.

canım senin adına çok sevindim ama inşallah sen de ince bi gelin olrusun :))))))

bu arada sen de yazarmısın tarifini
onu da denerim :))))))

bugün "ayın son iki günü detoksu" ma başlıyorum.. bu ay için ayran detoksunu seçtim.. tam araştıramadım gerçi araştırdım bişey bulamadım ama tarifi şöyle:

2lt ayranın içine 2 salatalık rendeliyorsun 4 kaşık y. mercimek, 4 kaşık nohut, 4 kaşık bulgur haşlayıp koyuyorsun..

sabah kahvaltısında 1 h. yumurta domates-salatalk 1 dilim kepek ekmeği yiyorsun..

saat 12 den iti baren 2 saat aralıklarla ayranlı karışımdan birer kase içiyorsun.. akşama kadar..

tuz yok.. şekersiz çay serbest..

böyle işte.. ben de kahvaltımı ettim ama ekmeği yiyemedim çünkü aldığım ekmeğin son kullanma tarihi geçmiş başka da yoktu.. bi de peynir-zeytin yedim biraz ek olarak.

karışımımı da hazırladım evde bekliyo beni.. öğlen başlıcam..

yarın da aynı şekilde..

bugünkü listem bu :42:

.

sabah kahvaltıdan sonra hep bunumu içiyorsun canım akşam yemeği öğle yemeği yok mu başka öyleyse bende yaparım bunu güzelmiş :56:

Back
X