Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pınarrrr baştan oy maşallah ne güzel derken kendi üstüme alındım sonra kelimenin sonunda kızın kelimesini gördüm yıkkııldımmm aşk olsun ben çirkinmiyim :60::60::60:

takımcığım ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize yarın fuardayım sabahtan günaydın diyebilirim belki size bu akşam eve yürüyerek gideceğim 30 dk yürüyüş yapmış oluyorum . kocaman kocaman öpüyorum . :16:

takımcığım az önce öğrendim patronumdan yarın fuara gidiyorum çok istiyordum gitmeyi yapı fuarı benim içinde çok faydalı olacak ve bir sürü firmayla tanışıcam bu harika benim için :66: bir sürü tasarım göreceğim yalnız sizden haftasonuna kadar ayrı kalıcam belki cuma günü kilo bildirimi yapamam ya mesajla ulaşmaya çalışırım yada çok erken evden çıkmadan yazarım takıma çok heyecanlıyım bakalım neler olacak dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi .

Umarım güzel geçer ve faydalı olur senin için pınarcım.

arkadaslar su sıralar cok cevap yazamıyorum bılıyorum ama canım acayıp sıkkın kusura bakmayın annemle aramız cok bozuk ona cok kırgınım anlatmısımdır devamlı mısafırımız gelıyor haftada 2-3 gun gıbı ve annemde devamlı pasta borek yapıyor ve bızde kavga edıyoruz cunku kendımı durduramayıp yıyorum ama yedıgım 2 hafta topu topu 700 gr cık vermısım ama dıyetısyenıme mılyarlarca lıra odedım yapamazsam bosuna gıder onca param daha gecen gun yıne kavga ettık ve en cok zayıfla dıyen sensın ama en cok onume tas koyanda sensın dedım benı hıc desteklemıyorsun dedım ve oda bugune kadar destekledımde noldu dedı cok ıcerledım cok agladım ben zaten nefsımle savastayım bırde onunla savasma zor o gunden berı dogru durust bısı yemedım gunde 3 elmayla duruyorum bılıyorum saglıksız ama coook canım sıkıldı.belkı bugune kadar hep bozdum ama busefer ne kadar kararlı oldugumu gordugu halde benı desteklemeyı bırak kosteklıyor :43::43::43:ama ben ona mısafırlerın ıçın hazır bısıler alayım hemen yıyın bıtsın ben gormeyeyım dedıgım halde boyle onerılerı reddedıp devamlı pısırıyor bende kokusuna dayanamıyorum gz gormeyınce canım ıstemıyor o bana sen yeme dıyor ama kolaymı zaten bunu yapabılseydım bu kıloda olmazdım:43::43::43::43::43::43:

aaah ah tam da benim derdm bu benim!!! Ben elimden geleni yapayım akşama kadar sona eve bir geliyorum hamur işleri sıralanmış. Tamam annem evde ve yemek yapıyor bana ama bir yandan da batırıyo diğer yaptıklarıyla. malesef irade mirade bir yere kadar. 5 gün dayansam mutlaka bi moralimin bozuk olduğu kötü olduğum gün direnemiyorum. ben de şaşırdım ne yapacağımı. uzaklaşıyorum da diyet işlerinden. Allah sonumu hayır etsin.

gülsümcüm ekledim seni facebookta pınar uzun olarak gelecek adım .

ben de eklicem baaa ne :3:

valla karışımı içene kadar hiç acıkmamıştım da içtiğim andan beri çoooooook açım..

saat 3 te iki kase içicem (2 ve 4 için) iş yerinde dakka başı içemem çünkü bi kerede içicem.. saat 6 da evdeyim zaten.. iki saatte bir içebiliyorum sonuçta dayanırım iki saat nolcak.. çay ıhlamur falan içerim şekersiz..

dayanıcam artık.. ayda bi kere iki gün açlık çekmişim çok mu.. ama çok açım :53:

2 gün mü yapılıyo şimdi bu detoks? tasviye eder misin sevalcim? bana bi tokat diyeti lazım.

afiyet olsun canım.bende yemeğimi yedim hemen yazıyım;

5 ç.k. Kadar ıspanak+3 ç.k. Kadar yoğurt
2 küçük dilim sebzeli ekmek

veeeee tam 50 dk yürüyüşşşşş
süperim ya süper süperrr

oh maşallah yürüyüşler başlamış süper harika.

selamlar güzel hanımlar:71:
nasılsz? inşallah herkesin diyetleri kaçamaksz,bol harketli geçiyodr:34:
dün akşam yemeğimi yazayım ben

birbuçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
bol miktarda peynirli yeşil salata
3 y.k bulgur pilavı

akşam :bir çay bardağı tarçınlı salep

merhaba arkadaşım hoşgeldin takımımıza.

bende dün akşam eve gidince hemencik işlere koyuldum

kocamı beklerken işlerimi yaptım bitirdim.bugün için yemeklerimide yaptım

sonra oturdum yemeğimi yedim

5 ç.k. ıspanak+2 ç.k. kadar yoğurt
2 küçük dilim sebzeli ekmek

kocama tatlı koydun,bende 2,3 çatal yedim.
sütlü tatlıydı die yedim valla :)
etemek tatlısı yapmıştım da canınız çakmesin sakın

sonrada 2 tane portakal yedim

bu sabahta evden kahvaltı yapamadan çıktım

yanıma 2 dilim ekmekle 1 kk kadar beyaz peynir ve domates aldım.
işyerine gelince 2 bardak çayla burda kahvaltımı yaptım
saat 9 olmadan bitirmiştim yine kahvaltımı

öğlen içinde yanıma yoğurt ve ıspanak getirdim+2 dilim ekmek

şimdide 5i bi yerde çay içerim belki 1 tanede elma

ıspanak ve yoğurt güzel olmuş ben de pazartesi yemiştim sanırım. şu son bikaç gün çok yoğun geçti hatırlamıyorum :37:

Arkadaşlar bikaç gündür uzak kaldım bu beni çok üzüyor. Pazartesi günü akşama kadar ayaktayım aralarda ve derste böylece eve gelince enkaza dönüşmüş oluyorum. akşam da işim vardı 2 saatlik. sonrasında 9 gibi uyumuşum artık salı sabahı uyandım. Salı da eve yorgun geldim ve tam 3 saat sınav hazırlamakla uğraştım. sonrasında da özel dersime hazırlık yaptım ve gece yarısı 3 te yatabildim. Ne spor ne takım hiç bişey yapamadım. yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyim. günde bir öğün hamur işiyle geçiyo. bugün de dersim vardı akşam evde ve spora gidemedim yattı yani :(

Şu durumda p.tesi ve salı çok yorgun geliyorum eve. Çarşamba perşembe de özel dersim başladı. E durum bu olunca spor salonuna gitmek yalan oldu. Ne yapsam ne etsem diye kara kara düşünüyorum. eğer geri kilo almaya başlarsam psikolojim tamamen çöker. aylardır bahar ayları için çabaladım şimdi de filmi geri saramam. boğazıma desen hakim olamıyorum.

Mümkün olduğu kadar her akşam yürüyüşe çıkmayı hedef edineyim diyorum. Gün aşırı da olsa sporsuzluktan iyidir. Takıma daha çok uğramam lazım. bunun da farkındayım :53:

merhabalar kızlar

ya etimek tatlısını yaptım ama nedense pek güzel oldmadı ya, muhallebisi cıvık oldu, un ekledim bu sefer şekeri az oldu, şeker ekledim bolca, ben az şekerli yapmaya çalışrken bol şekerli bi tatlı oldu yaa

neyse ki tadı fena oldamı, kociş benim hatrıma yer artık onu ama komşulara veremem, o kadar beğenmedim çünkü tadını :(((((((((

ben de tatlıyı yağparken biraz ondan tattım, sonra canım tuzlu çekti, 2 kk ev poğaçası yedim

akşam yemeğimi de 2 saat sonra 8:30 gibi yedim

1/2 çay bardağı bulgur, taze nane, roka, tere ve yeşil soğandan salata yaptım, li,monlu nar ekşili, gayet güzel oldu, onu yedim bide yanında 1 kase yoğrut vardı
ekmek yemedim tabiki

Arkadaşlar bikaç gündür uzak kaldım bu beni çok üzüyor. Pazartesi günü akşama kadar ayaktayım aralarda ve derste böylece eve gelince enkaza dönüşmüş oluyorum. akşam da işim vardı 2 saatlik. sonrasında 9 gibi uyumuşum artık salı sabahı uyandım. Salı da eve yorgun geldim ve tam 3 saat sınav hazırlamakla uğraştım. sonrasında da özel dersime hazırlık yaptım ve gece yarısı 3 te yatabildim. Ne spor ne takım hiç bişey yapamadım. yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyim. günde bir öğün hamur işiyle geçiyo. bugün de dersim vardı akşam evde ve spora gidemedim yattı yani :(

Şu durumda p.tesi ve salı çok yorgun geliyorum eve. Çarşamba perşembe de özel dersim başladı. E durum bu olunca spor salonuna gitmek yalan oldu. Ne yapsam ne etsem diye kara kara düşünüyorum. eğer geri kilo almaya başlarsam psikolojim tamamen çöker. aylardır bahar ayları için çabaladım şimdi de filmi geri saramam. boğazıma desen hakim olamıyorum.

Mümkün olduğu kadar her akşam yürüyüşe çıkmayı hedef edineyim diyorum. Gün aşırı da olsa sporsuzluktan iyidir. Takıma daha çok uğramam lazım. bunun da farkındayım :53:

heyyyy silkelen ve kendine gel diyorum sana cicim. bak yaz gelecek, tatil gelecek...

merhabalar kızlar

ya etimek tatlısını yaptım ama nedense pek güzel oldmadı ya, muhallebisi cıvık oldu, un ekledim bu sefer şekeri az oldu, şeker ekledim bolca, ben az şekerli yapmaya çalışrken bol şekerli bi tatlı oldu yaa

neyse ki tadı fena oldamı, kociş benim hatrıma yer artık onu ama komşulara veremem, o kadar beğenmedim çünkü tadını :(((((((((

allah allah niye öyle oldu ki. tepeleme 2 un 2 nişasta yetiyordu.

afiyet olsun çok güzel mönün sen bu gidişle çabucak kilo verip mezun olacaksın :nazar: dur bakim önce listeye gir hemen kurtulup kilolardan kaçmak yok takımdan ona göre bu takıma giren kolay kolay gidemiyor :29:

aman nazar değmesin. inşallah bir an önce mezun olurum da burçak gibi de yine takılırım buralarda. mezun olmakla bitmiyor yine geri dönmek var işin ucunda.

takımcığım az önce öğrendim patronumdan yarın fuara gidiyorum çok istiyordum gitmeyi yapı fuarı benim içinde çok faydalı olacak ve bir sürü firmayla tanışıcam bu harika benim için :66: bir sürü tasarım göreceğim yalnız sizden haftasonuna kadar ayrı kalıcam belki cuma günü kilo bildirimi yapamam ya mesajla ulaşmaya çalışırım yada çok erken evden çıkmadan yazarım takıma çok heyecanlıyım bakalım neler olacak dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi .

kolay gelsin, günün çok güzel geçsin, yediklerine dikkat et...

tüh ya herkes gidiyor yetişemedim :(( iyi akşamlar kızlar :) pınarcım hiç resmin yokmuş ya şöyle boydan yandan bi bakamadım sana içimde kaldı bak :9::9:

ben burdayım gece bekçisi olarak:1:

sevgülü nişannımın toplantısı olduğu için, bi de kendi toplantımı ektiğim için bu akşam eve erken geldim. bi baktım annem çok yorulmuş, sabahtan sipariş ettiğim köfteleri hazırlamış ama önü arkası boş. yanın fırında ya da kızartma patates yapalım dedi. olmaz dedim öğlen de patates yedim ben. o zaman sen yap ne yapacaksan dedi. hemen sıvadım kolları daldım mutfağa. işte size diyet yemek tarifi.her zamanki gibi elimdeki malzemeyle uydurdum.

2 yemek kaşığı zeytinyağına 2 soğan, 1 havuç, 1 patates,biraz ıspanak( 6-7 kök), yarım kutu konserve bezelye katıp,az suyla pişirdim. piştiğinde suyu kalmamıştı.

kardeşim eve geldiğinde ablaaaa mutfağa senin girdiğin belli oluyor dedi.

neyse gelelim yemek faslına;

5 köfte
4 kaşık sebze sote ( yukarıda tarifini verdiğim:34:)
salata

bu yemeği hepimiz aynı şekilde yedik. benim haricimde diğerleri ekmek de yediler ama bu benim en büyük şansım sanırım. hele yasafatın yazdıklarını okuyunca. aslında biz hep böyle olmak zorundayız. evde şeker ,tansiyon, kolestrol hepsi mevcut. hepimizin kilo fazlası var. hepbirlikte diyet yapmak işimize geliyor.

sevgülü nişannımın toplantısı olduğu için, bi de kendi toplantımı ektiğim için bu akşam eve erken geldim. bi baktım annem çok yorulmuş, sabahtan sipariş ettiğim köfteleri hazırlamış ama önü arkası boş. yanın fırında ya da kızartma patates yapalım dedi. olmaz dedim öğlen de patates yedim ben. o zaman sen yap ne yapacaksan dedi. hemen sıvadım kolları daldım mutfağa. işte size diyet yemek tarifi.her zamanki gibi elimdeki malzemeyle uydurdum.

2 yemek kaşığı zeytinyağına 2 soğan, 1 havuç, 1 patates,biraz ıspanak( 6-7 kök), yarım kutu konserve bezelye katıp,az suyla pişirdim. piştiğinde suyu kalmamıştı.

kardeşim eve geldiğinde ablaaaa mutfağa senin girdiğin belli oluyor dedi.

neyse gelelim yemek faslına;

5 köfte
4 kaşık sebze sote ( yukarıda tarifini verdiğim:34:)
salata

bu yemeği hepimiz aynı şekilde yedik. benim haricimde diğerleri ekmek de yediler ama bu benim en büyük şansım sanırım. hele yasafatın yazdıklarını okuyunca. aslında biz hep böyle olmak zorundayız. evde şeker ,tansiyon, kolestrol hepsi mevcut. hepimizin kilo fazlası var. hepbirlikte diyet yapmak işimize geliyor.

cok sanslısın canım afıyet olsun

canım hakikatten zor bir durum.ne desem ki sana :((
misafir geldiği günler evden çıksan.bi arkadaşına gitsen yada dışarlarda olsan en azından etkisi olmazmı ki

-
canm gerçekten zor bi durum
insan annesine de bişi diyemiyo ama anneninki de dıoğru değil, seni tanıması lazım, zayıflamayı da ne kadar istediğini eminim biliyodur, niye böyle davranıyo peki, bunu sordun mu hiç?

afiyet olsun canikom

keşke en azından hiç arta kalmaacak miktarda yapsa ya da kalanları paketleyip paketleyip misafirleriyle gönderse eşine çocuğuna.. bilemedim ki şimdi.. böyle şeyler önerebilirsin.. ya da ortada bırakmasın (gerçi ben nerde olsa bulurdum ya onları)

ben de elimin altında olan bişeye hiç dayanamam.. olmazsa aramam ama.. zor valla

co tesekkurler arkadaslar annemler bır sure ıcın halama gıttıler bır sure rahatım artık boll bol zayıflamalıyım hazır onlar yokken annemede bısı demıyorum yada dıyemıyorum artık ne yaparsa yapsın bende msafırler geldıgınde hep arkadaslara kacıyorum zaten haftanın 3 gunu onlardayım kovulana kadarda devam:1:neysekı bugun moralımı duzelten bısı oldu bugun plateste olculerımız alındı gecen ay aldırmıstım bel kalca bacaklar kollar baldır mıde vs hepsının olcusu alındı ve gecen aya gore toplamda 85 cm ıncelmısım cok sasırdım duyunca hocamda sevındı bende belım ıse 20 cm ıncelmıs ılk basladıgım gune gore sızınle paylasmak ıstedım

buna cok sevındım ama bır arkadasım ıcınde cok uzuldum beyın amelıyatı olması gereklıymıs en onemlısı saglık cıdden

arkadaslar su sıralar cok cevap yazamıyorum bılıyorum ama canım acayıp sıkkın kusura bakmayın annemle aramız cok bozuk ona cok kırgınım anlatmısımdır devamlı mısafırımız gelıyor haftada 2-3 gun gıbı ve annemde devamlı pasta borek yapıyor ve bızde kavga edıyoruz cunku kendımı durduramayıp yıyorum ama yedıgım 2 hafta topu topu 700 gr cık vermısım ama dıyetısyenıme mılyarlarca lıra odedım yapamazsam bosuna gıder onca param daha gecen gun yıne kavga ettık ve en cok zayıfla dıyen sensın ama en cok onume tas koyanda sensın dedım benı hıc desteklemıyorsun dedım ve oda bugune kadar destekledımde noldu dedı cok ıcerledım cok agladım ben zaten nefsımle savastayım bırde onunla savasma zor o gunden berı dogru durust bısı yemedım gunde 3 elmayla duruyorum bılıyorum saglıksız ama coook canım sıkıldı.belkı bugune kadar hep bozdum ama busefer ne kadar kararlı oldugumu gordugu halde benı desteklemeyı bırak kosteklıyor :43::43::43:ama ben ona mısafırlerın ıçın hazır bısıler alayım hemen yıyın bıtsın ben gormeyeyım dedıgım halde boyle onerılerı reddedıp devamlı pısırıyor bende kokusuna dayanamıyorum gz gormeyınce canım ıstemıyor o bana sen yeme dıyor ama kolaymı zaten bunu yapabılseydım bu kıloda olmazdım:43::43::43::43::43::43:

canım ya bu kadar bozma moralini. yemek saatin dışında mutfaktan uzak dur, gerekirse odandan çıkma. koklamaya alıştır kendini, ben geçen gün börekçide biriyle görüşmek zorunda kaldım. sabah sabah mis gibi kokuyordu ki hamur dedin mi börekten vazgeçemem(di). kokladım mis gibi kokuyu. sonra kayınvalidemin yaptıklarını anlatıyorum zaman zaman. börek çörek misafir hiç eksik olmaz. ama tutmaya çalışıyorum kendimi. sen de pas verme. eminim annen de pas vermediğini görünce böyle davranmaktan vazgeçecektir.

bazı annelerin fedakarlıkları, evlatlarını düşünme yolları bir garip oluyor. şimdi annen kilo vermek istediğini biliyor, bunu kendisi de söylüyor, diyetisyen vs çabalarını da görüyor ama belki de aman kızım buncacık şeyle doymaz, ben yapıyım bulunsun da belki acıkır, dayanamaz yer, benim kızım bunları yemeye alışık vs vs düşüncelerle böyle yapıyodur. yani kendince bilinç altında iyilik yaptığını bile düşünüyor olabilir. sana düşen iradenle hamuru hayatından gerçekten çıkardığını ve hamur olmadan da gayet karnının doyduğunu, hamura ihtiyacın olmadığını önce kendine, sonra annene ve herkese göstermek. umarım anlatabilmişimdir düşündüklerimi. sen ne istediğine bak canım. gerçekten istiyorsan başaracaksındı unutma bunu. unuttuğunda da hatırlat kendine:16:

duzeltıyorum 89 cm ıncelmısım 4 cm bosuna gıtmesın

mevlananın bır sozu var gul de gulıstan olsunmu neydı hayatım ıçın artık oyle dusunuyorum hayat felsefem bu artık hayatımı gulıstana cevırecegım

Back
X