- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #37.121
günaydın womans club 
canım simit çekti.bende yedim
KİLOM: 54,9

canım simit çekti.bende yedim

KİLOM: 54,9

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soyle garıp bır ınancım olustu yenı bır batıl ınancım var bızım sıteye ozgusoyluyorum:eger tıckerımda hızlı kosan ınsan veya hayvan olmazsa o hafta yavas kılo verecegımı dusunmeye basladım
buda bızım zayıflama grubu ıçın yenı batıl ınancım
valla ne zaman hızlı kosmayan bır karakter koysam cızelgeme o hafta yavas verıyorum ben yaaaa
akşam mönüne bayıldım canım bende balık istiyorum .![]()
![]()
eczanedeki tartı digitalse doğrudur canım normalse yanlış olabilir bir haftadaha beklemek iyi fikir dediğin gibi ama vermişsindir muhakkak![]()
Günaydın kızlar.Hemen dışarı çıkıcam kilo bildirimi yapayım akşam herşeyi okuyacağım inşallah.Birde simit simit dediniz banada sabah sabah yedirdiniz.Canınız brokoli çeksin, pırasa, ıspanak çeksin lütfen
Kilom bu hafta plates yaptığım halde 59,20 yani giden sadece 300 grcık..Kafayı yemek üzereyim dur bakalım bu haftada maydanoz kürü yapayım.Valla yapacağım başka hiçbirşey kalmadı.
Maydanoz kürünü lütfen bana tekrar ayrıntılarıyla yazar mısınız aramıyayım.:26:Bugünlerde yoğunum daa
Hepimize iyi kilo vereceğimiz bir hafta diliyorum.
kızlar size hemen akşamın özetini geçeyim;
dün akşam eve gitmeden önce alışveriş için markete girdim,alışverişimi yapıp eve girmem 7:20 falan dı
yemek yapmaya durdum hemen bugün için kapıska yaptım zeytinyağlı.
eşimi beklerken bi duşa girdim o geldiğinde ve ben duştan çıktığımda saat 8 30 olmuştu.
eşim dışarı çıkalım istedi,çıktık
veee bi pidecinin önünde buldum kendimi.
canı pide yemek istedi
ben yemem bu saatte hayatta dedim
ille ye yok yemem dedim yarın cuma hele bu akşam hayatta yemem yarın cuma malum gün :))
ve galip gelen ben oldum hiççç yemedim,akşam yemeğide yemedim tabii
eve dönünce sadece 1 kuru incir le 1 kuru kayısı yedim o kadar
kendimi tebrik ediyorum irademden dolayı kızlar
bu sabahta 2 tam tahıl ekmeğiyle kahvaltımı yaptım.lor peyniri ve tahin pekmez sürdüm ekmeklerime
yanımada 5 y.k. kapıska getirdim
şimdiden kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar
başkanım burcuozer en son 06.04 te mesaj atmış. yeni olduğundan face te falan da ekli diil kimsede bildiğim kadarıyla. stajerimiz kaytarıyo mu ne![]()
5. TAKIM 201. ETAP
takyon ( 65,4 / 65,0 / 0,4 / 0,61 % )
triendy ( 74,3 / 73,5 / 0,8 / 1,08 % )
yasafat ( 107,9 / 107,0 /0,9 / 0,83 % )
begümD ( 82,0 / 80,8 / 1,2 / 1,46 % )
ferihan ( 97,0 / 97,0 / 0,0 / 0,00 % )
shelly ( 68,6 / 68,5 / 0,1 / 0,14 % )
ozgurdu ( 59,5 / 59,2 / 0,3 / 0,50 % )
fulias ( 55,4 / 54,9 / 0,5 / 0,90 % )
taydin ( 78,8 / 78,5 / 0,3 / 0,38 % )
imseval ( 110,3 / 110,3 / 0,0 / 0,00 % )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 799,2 / 794,7 / 4,5 / 0,56 % )
mersinlilerden tantuni tarifi rica etsem.. ama gerçek tantuni tarifi yani internette falan var da birbirinden farklı.. ben de eş durumundan mersinli olduğum için bilmiyorum.. haftasonu süprüz yapıcam eşime
![]()
kaçıncı olduknerden bakıyoruz kaçıncı olduğumuza :26:
![]()