- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #37.161
eeveeet benimoo![]()
canım bezelyede patlıcanda aynıdır bizim için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeveeet benimoo![]()
ama ama ama şimdi oldumu bu gülsümcümbende istiyorum bir zahmet zaten nişanlım yeterince anlatıyor o muhteşem tantuniyi gerçi o yiye yiye bıkmış ben daha mersinde yemedim hiç istanbulda yediğimse gayet muhteşemdi . sevalcim takımca bizede gönder lütfen ama azıcık tadalım malum çok kalorili oluyordur .
sen bi gelde hayırlısıyla ben ellerimle yaparım arkadaşıma :)
ileride mersinde buluşunca incecik olacağımız için özgürce yeriz
ben şimdi tavuklu yapabilirim onu belki
![]()
canım bezelyede patlıcanda aynıdır bizim içinbizde acemi üye yok gelen dostumuzdur burda olduğu sürece :) mezun olan arkadaşımızda hala burda gidemiyor dediğim gibi güzel bir dost arkadaş ortamımız oldu maşaallah Allah bozmasın
ben geldimmm
herkeş kilo vermiş ne güzel yaaaaaa
tebrikler kızlaaarrr
ben de dün akşam nihayet adam gibi spor yaptım
50 dk koşu bandında yürüdüm
akşam yemeği olarak da
5-6 yk patlıcan yemeği ( tarifini verdiğim )
4 köfte
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk yooort
1 dilim ekmek yidiiimmm
sonrasında da ara olarak 1 fincan leblebi ve çay içtim
sabah kahvalıtısı olarak da
2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1er domates, salatalık, havuç
1 kk .beyaz peynir
1 çk fındık ezmesi yedimm
ara yapamadım
öğle yemeği olarak
1,5 kepçe mercimek çorbası
ton balıklı salata
1 dilim ekmek yedim
birazdan elma ile ara yapıcam
bsabahtan evdeydim ben, 2 saate yakın temizlik yaptım, h.sonu o dertten kurtuldum en azından
bide hareket etmiş oldum
akşam da yine spor yapıcam inşallah
yapamadığım günlerin acısını çıkarmalıyım bi an önce
kızlar kızlar bilin bakjalım ne gördümKardeş takıma gittimde çok güzel bi uygulama yapıyorlar kendi içlerindede sıralama yapmışlar yani takım olarak genel takımlarla yarışıyoruzya onlar bide takım içi yarışma düzenliyorlar sırayla birinci ikinci vesaire işte canım çekti bizde yapalımmı aynısından
![]()
hoşgeldin canımm nerdesin kız göremiyorum seni ne zamandırmaşallah iyi etmiişsin bende bu hafta bol bol yürüyüş yaptım kendimi çok iyi hissediyorum
ileride mersinde buluşunca incecik olacağımız için özgürce yeriz
ben şimdi tavuklu yapabilirim onu belki
![]()
ben geldimmm
herkeş kilo vermiş ne güzel yaaaaaa
tebrikler kızlaaarrr
ben de dün akşam nihayet adam gibi spor yaptım
50 dk koşu bandında yürüdüm
akşam yemeği olarak da
5-6 yk patlıcan yemeği ( tarifini verdiğim )
4 köfte
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk yooort
1 dilim ekmek yidiiimmm
sonrasında da ara olarak 1 fincan leblebi ve çay içtim
sabah kahvalıtısı olarak da
2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1er domates, salatalık, havuç
1 kk .beyaz peynir
1 çk fındık ezmesi yedimm
ara yapamadım
öğle yemeği olarak
1,5 kepçe mercimek çorbası
ton balıklı salata
1 dilim ekmek yedim
birazdan elma ile ara yapıcam
bsabahtan evdeydim ben, 2 saate yakın temizlik yaptım, h.sonu o dertten kurtuldum en azından
bide hareket etmiş oldum
akşam da yine spor yapıcam inşallah
yapamadığım günlerin acısını çıkarmalıyım bi an önce
walla canım ya karşılaşamadık bi türlü
gerçekten çok iyi oldu canım ya, bugün yarın derken bayadır yürüyüş yapamamıştım ama dün akşam şeytanın bacağını kırdım en soniunda :)))))))
sen de çok iyi yapmışsın
yürüyüş yapınca insan hem kendini daha mutlu hissediyo bide çok da faydalı sadece kilo verme açısından değil her açıdan çok faydalı yürümek :))
merhabaa tekrardan,,
23 yasındayım ve bir bankada çalışıyorum. 1,66 boyundayım ve 75 kiloyum
en az 10 kilo vermem gerekiyor.. 1 haziran tarihine kadar 8 kilo vermiş olmak istiyorum
böyle bir gruba ihtiyac duydum cünkü bu dönemde hepimiz zorlanıyoruzz... birlikten kuvvet doğar,, kilolar gider diye ümit ediyorum :)
elimden geldiğince cok paylaşımda bulunmaya çalışıcam, umarım benide aranıza kabul edersiniz cabucak :)
sevgiler![]()
kızlar kızlar bilin bakjalım ne gördümkardeş takıma gittimde çok güzel bi uygulama yapıyorlar kendi içlerindede sıralama yapmışlar yani takım olarak genel takımlarla yarışıyoruzya onlar bide takım içi yarışma düzenliyorlar sırayla birinci ikinci vesaire işte canım çekti bizde yapalımmı aynısından
![]()
eveeet ben deee bugün yediklerimiz yazıyım :)
sabah
kücük bi kase nesfit sade ve yarım yağlı süt
sekersiz cay
ara
1 tane kepekli grissini
öğle
kocaaa bi tabak tavuklu salata
1 dilim kepek ekmegi
ara
2 tane kepekli grissini
aksam
1 tane elmaa
yatmadan da su içerim artık :)
eveeet ben deee bugün yediklerimiz yazıyım :)
sabah
kücük bi kase nesfit sade ve yarım yağlı süt
sekersiz cay
ara
1 tane kepekli grissini
öğle
kocaaa bi tabak tavuklu salata
1 dilim kepek ekmegi
ara
2 tane kepekli grissini
aksam
1 tane elmaa
yatmadan da su içerim artık :)
merhaba canım hoşgeldin aramıza. Ben de 75 kiloyla başladım ama şimdi 60 oldum diyebilmeyi çok isterdim ama olucam inşallah yolumu yarıladım sayılırşimdi 68,5 kilodayım. Umarım birlikte vericez tüm bu kiloları. Sen benden sonra geldin beni geçersin umarım da bana örnek olursun. ben bu aralar biraz diyet modundan çıktım gibi ama desteklerinizi bekliyorum.
hoşbulduk shelly teşekkür ederiim :)
tebrik ederim 6lı rakamlara inmişsin bu bile büyük başarı.. hepimiz insanız, irademize sahip çıkmak kolay değil.. eminim ki biraz daha motivasyon ve sartlandırmayla hedefine ulaşıcaksın kısa sürede :)
tartım bozuk olduğu için hala tartılamadım ben bugün 13. günüm... birazdan belgrada gidicem yürüyüş için, sonrasında da tartı alıp tartılıcam ve buraya yazıcam :)
tekrar görüşmek üzeree :)
sevgilerr![]()