Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım çok güzel mönün misafire dikkat et ben çok abartıyorum misafir geldiğinde :56:

yemeğe geliyo misafirlerim

mercimek çorbası,tavuk sote,zeytinyağlı taze fasulye,pilav
semizotu salatası,mevsim salatası yaptım
ekmeksiz yersem azar azar bi zararı olmaz herhalde :))

kalburabastı tatlımız var bide

gülsümcüm benim evimdeki tartı normal bildiğimiz basküllerden oynama yapabilir diyetisyenin ölçüm aleti tartı gibi kiloyla birlikte tüm değerleri veriyor onlardan birde dijital tartısı olan bir arkadaşımda daha tartıldım aynı kilo çıktı doğru olan 106,8 ama sen listeleri en çok etkilemeyeni uygula benim yüzümden bir sürü kişinin kilo yüzdesi değişmesin çok sorun olursa ben 97 ye inene kadar izinli gösterirsin listede sonra ordan devam ederim ay ne bilim başka gelmedi aklıma yada paylaşım alanınamı sorsan bilemedim ki teşekkürler canım .

canım napalım mecburen o şekilde yazıcaz galiba başka çare yok sonuçta gerçek kilon oymuş yani ama tartıda bozukluk olduğu için birden bu şekilde yükseltmek sanada zor olacak biraz ama bişi olmaz bu hafta öyle olacak yanına not düşerim tartıda bozukluk varmış diye izinli göstermek olmaz pınar daha çok motivasyonun düşer o şekilde dur ben paylaşım alanına yazayım birden bu kadar fark göstermeyelim baaklım bi çare bulunacakmı :)

sevgili takım arkadaşlarım birbirimize destek olalım ne olur? yani ben valla bıktım artık ya.20 gündür spor yapıyorum ama şu adet dönemlerinde sanki içime bir canavar kaçıyor.verdiğim kiloyuda geri alıyorum.adet döneminde iştahla nasıl başedicez ya?

merhaba sevgılı takımım

yuruyuse baslamadan hemen yazayım

bugunkı menum
19 NİSAN 2011 SALI Kalsıyum Rejimi

8:00
1 porsiyon cılek -1m-
1 b sut -1s-

9:30
1 sımıt -4t-
Yesıl cay

13:00
5 yk kapuska -5yk sebze-
3 yk yogurt -1s-
Domates
1 portakal -1m-

17:00
1 elma -1m-
Yarım cay fıncanı sutlu kahve -1s-

20:00
5 yk ıspanak -5yk sebze-
3 yk yogurt -1s-
Domates

Özel çay

Toplam:10 yk sebze + 3m +4 s +4t

muzlu türk kahveside nasıl oluyomuş?

valla bende merak ettım karamellı cıkulatalı sakız aromalısını felan bılıyorumda muzlusunu hıc duymamıstım

bende öğle yemeğinde nesfit yerine hellimli salata yedim :56:

bende hellımlı salata yemek ıstıyorum hanı bana hanı bana:56:yemekteyızı seyrederken bı ara kıbrıslılar yarısmıstı onlar devamlı hellımlı saata yıyorlardı merak ettım ama yemedım daha

canım benim o halsizlik bahardan sen beni pazar günü bir görseydin nişanlım telefonla beni uyandırmak için neler etti kalkamadım kafamı kaldıramadım bir miskinlik bu uyuşukluk acaba dinçleşmek için takviye bir ilaçmı alsan doktordan falan ne bilim aklıma gelmedi pek bişey yada bir kür falan varmıdır acaba yorgunluk atıcı araştırmak lazım canım ama zorla kendini ben dün akşam yorgun olduğum halde anneannemi eğlendirmek için şebeklik ettim kalktım göbek attım oynadım hem bana hareket oldu hem anneannem eğlenmiş gülmüş oldu birtaş ile iki kuş misali bırakma kendini sakın sana güveniyorum vericez bu kiloları yapıcaz egzersizleri :16:

bahardan bende uyustum valla sogukta bısı yapmak ıstemıyorum hıc bugun carsıya ugrayıp ip alacaktım ip atlamaya karar verdım ıse yarıyormus ama soguktan sımdı park mesele yurumek zor:1:usuyorum vs vs dedım bosver ısınınca alırım dedım:1:

reçeteli değil canım bitkisel ilaç her eczanede var uzun yıllardır ek takviye olarak kullanılıyormuş iştah kesmede çok iyyimiş biride met. hızlandırıcı yeşil çay kapsülü bakalım kullanayım işe yarayıp yaramadığını bir ayın sonunda görücez ona göre devam ederim yada bırakırım .

ben tavsıye etmem canım ama doktorun tavsıye etmısse bılemem ama bende bı saglıkcının tavsıyesıyle vaktı zamanında bı ılac kullandım bıtkısel dıye annemde kullandı önce onun gogsunde bısı cıktı kıtle bıyopsıı felan yaptılar sonra benım gogsumde cıktı coook korktum kanser olacagım dıye neyse onemlı degıl dedı dr ama ödüm koptu valla bıraktık hemen

yoğundum canım benim öğle yemeğimi yazamadım zaten 4 y. k. kereviz yedim . bir dilim çavdar ekmeği 12 bardak su içtim sık wc ye gitmekten başka bir sıkıntım yok çok şükür . iyi akşamlar sanada canım .:16:

afıyet olsun canım ıyıymıs menun

sabah malesef bir porsiyon börek şekersiz çay.. böreğin yufkası iki dilim ekmeğe denk geliyor da yağı fazla geliyor.. uyanamadım da :17:

üstelik akşam yedi buçukta yatıp 10 da kalkıp 11 de tekrar yatıp sabah uyanamadım.. öyle uyuşuk öyle hareketsizim ki.. asgari miktarda hareket ediyorum adeta.. hayatımı idame ettirecek kadar :14: ne yürüyüş ne hareket ne egzersiz :19: hiçbiri yok bende tam bir aydır..

bahardan mı ders çalışmaktan mı ev hanımlığından mı bilemedim ama bu yorgunluğu bu halsizliği bu uyuşukluğu üstümden atmam lazım artık.. fikri olan var mı?

ben çok kararlıyım hem egzersiz ve hem yürüyüşte.. hafif egzersiz tabi ağır egzersiz bizim kilomuzdakilere yaasak..

neyse gerçekten çok kararlıyım.. ama halim mecalim enerjim yok.. hani öyle böyle bi diyette yapmıyorum ki yiyorum haftasonundan beri akşam yemeği de yiyorum.. hasta olacağım için kocişim hoş görüyor şimdilik beni.. yani besin eksiğim yok hep sebze yiyorum.. hiç meyve yemiyorum ama.. akşam aç kalmak pahasına da olsa yemiyorum çünkü yaz meyvesi seviyorum ben onlar çıkınca yicem..

acaip dağıttım konuyu..

sonuç olarak bu uyuşukluğa benim bi çare bulmam ve dünyanın en dinç insanı olmam lazım :15:

yar bana bir çaaare :24:

seval bence bahardandır havalarda soguk oldugu ıcın uyusuk oluyor vucudumuz havalar ısınsın vucudumuzda hareketlenecek emınım

bırde meyve ye mutlaka enerjısız sekersız kalırsa vucut bırden oda boyle yapar sekerı meyveden alacaksın meyve semıyorsan 3 kuru kayısı 1 meyve yerıne gecer kuru kayısı ye hem sındırımın calıssın hem seker ıhtıyacın gıderılsın

Tabi sabah börek yediğim için bahsettiğim programımı da başlatamadım

ben vaz mı geçsem bu sevdadan :43:

bırkez yedın dıye vazgecme hemen sakın:26:yurursun aldıgını verırsın ben gecen haftasonu ıst a dıyetısyenıme gıttıgımde yedım 1 bucuk kılo aldım neyse verdım bu hafta hemen bu haftasonuda gezıye gıttım 800 gr almısım onuda hallettım sayılır artık yıyınce vıcdan azabı yapmıyorum oda bana kılo aldırmıyor vıcdan azabı yapınca kılo veremıyorum onu kesfettım yedıkten sonra 2-3 un ıcınde yurursen hemen verırsın cabuk alınan kılolar cabuk verılıyor uzulme sakın vazgecme

günaydın kızancıklar

Dün öğlen döner yedim pide arası :58:
ceza olarak akşam yemedim.

Bu sabah 1 adet altın çörek

ara yeşil çay

öğlen elma - armut

ara yeşil çay

akşam sebze yemeği

bu kadar.resmen 300 -500 gram veriyorum haftada.listeye bi baktım 2 kilo 3 kilo verenler var.

ayda 500 gr veren fulya sırlarını posta gazetesine açıkladı.ayda 500gr yazı dizisi her gün postada.:59:

500 gr az degılkı canım senın kılon ıçın yuzdeye vurursan benım gıbı yuz kılo uzerı olan bırının 3 kılo vermesıyle aynı sey demek

canım takımım size cumartesi diyetisyen maceramı anlatayım verdiği bilgileride paylaşayım . Cumartesi günü gittim evimin yakınında bir eczane meğer her ay getiriyormuş diyetisyen ben burnumun dibindeki olayı bilmediğimden daha yeni öğrendim bu şekilde bir çok kadın zayıflamış ve kontrol için gelmişti onlarlada tanıştım tabi neyse gittim vucudumun yağ su oranını ölçtü . Benim vücudum tam 43 yaşındaki bir kadın metobolizmasıyla çalışıyormuş bunu duyduğumda şok oldum hatta ciddi anlamda şok geçirdim ne yapmışım ben diye , yağ oranım 50 kg olarak çıktı toplamda 29 kg yağ fazlam varmış bunun verilmesi gerektiğini söyledi . vucudumdaki organların yağ bağladığını bu ciddi rahatsızlıklara yol açacağını kolestrol şeker tansiyon ve bilimum diğer hastalıkların geleceğini söyledi :18: hiç su içmiyormusun dedi vücudunda su çok az günde 4 lt yani 16 bardak su içmelisin dedi normalde 10 bardak idealdir ama seninkilo fazlan olduğu için 4 lt içmelisin dedi . tartıya çıktığımda birde ne göreyim tam 106,8 kg çıktım Allahım ölüyorum herhalde ben ne ara çıktım bu kiloya diye şok geçirirken senin olman gereken kilo miktarın 65 dedi boyun uzun olduğu için 70 olmanda çok ideal olacaktır dedi . toplamda 36 kg fazla kilom var vermem gereken tabi bunun 29 kg yağ özellikle yağ fazlamın verilmesi gerektiğini söyledi. hiç hareket etmediğimde vücudumun yaktığı enerji 1700 call . bu kalorinin biraz altında bir diyet yapmalısın ki hiç hareket etmesende kilo verebilesin dedi ama ben sana günde en az 30 dk yürüyüş tavsiye ediyorum dedi elinde 1100 kalorilik bir diyet listesi vardı onları verdi bana sen üzerine ekleme yapıp kendine göre ayarla dedi birde bitkisel iki ilaç verdi biri yağ parçalayıcı ve iştah kesici günde 3 adet yemeklerden yarım saat önce biride yeşil çaydan yapılmış bir tablet günde 2 adet sabah ve öğle 1 er kapsül yemekten sonra alınacak yeşilçay metobolizmayı hızlandıracakmış bende bu sabah itibariyle başladım hem kapsüllere hemde diyetime yağmur yağdığı için yürüyemedim ama evde yürüyeceğim illaki hareket yapmalıyım hergün offf çok yazmışım yediklerimide az sonra yazayım .

bende ılk basladıgımda 120 kıloyken 55 kılo yag vardı vucudumda sımdı 45 kılo varmıs yuuyus ıse yarıyor

sevgili takım arkadaşlarım birbirimize destek olalım ne olur? yani ben valla bıktım artık ya.20 gündür spor yapıyorum ama şu adet dönemlerinde sanki içime bir canavar kaçıyor.verdiğim kiloyuda geri alıyorum.adet döneminde iştahla nasıl başedicez ya?

canım senı hıc gormemısım hosgeldın aramıza kendını tanıtırmısın bıraz kac kılosun benım adım aslı ankarada oturuyorum muhendısım bekarım

tarcınlı sutu tavsıye ederım reglı zamanı ıse yarıyor

takyoncum nereye gıttın benden baska kımse yok mu yaaaa neyse yesıl cayımı ıcıyorum daha dogrusu ozel cay karısımımı ıcıyorum ıcınde yesıl cayda var yurumeden once ıcılen yesıl cay nabzı hızlandırıyormus oda yag erıtıyormus nabız ne kadar hızlanırsa o kadar cok yag erıyor bılmıyenlere duyrulur ben oyle bır gecer zamankı bıtmeden ıcıp yuruyeyım herkese ıyı geceler

takyoncum nereye gıttın benden baska kımse yok mu yaaaa neyse yesıl cayımı ıcıyorum daha dogrusu ozel cay karısımımı ıcıyorum ıcınde yesıl cayda var yurumeden once ıcılen yesıl cay nabzı hızlandırıyormus oda yag erıtıyormus nabız ne kadar hızlanırsa o kadar cok yag erıyor bılmıyenlere duyrulur ben oyle bır gecer zamankı bıtmeden ıcıp yuruyeyım herkese ıyı geceler

canım kusura bakma ya ders çalışıyordum görmedim yazını sayfayı alta almıştım test çözüyordum :))

muzlu türk kahveside nasıl oluyomuş?

valla bende merak ettım karamellı cıkulatalı sakız aromalısını felan bılıyorumda muzlusunu hıc duymamıstım

Balıkesirde oluyo bu :D ben daha hiçbir kafede görmedim.. balıkesirin meşhur yerel bir kahve markası var "Birben" diye.. muzlu çilekli kavunlu kahveler üretmiş.. ben de yazın paket paket almıştım.. dün muzlu bitti en ççok onu seviyordum :14: çilekli kaldı sadece azıcık da damla sakızlı var :6:

mrb cinos.. sen izinli miydin acaba? biz tanışmamıştık.. 3 haftalık taze üyeyim.. adım seval.. 109 kilo olduğuma dair bazı rivayetler var :1:
bahardan bende uyustum valla sogukta bısı yapmak ıstemıyorum hıc bugun carsıya ugrayıp ip alacaktım ip atlamaya karar verdım ıse yarıyormus ama soguktan sımdı park mesele yurumek zor:1:usuyorum vs vs dedım bosver ısınınca alırım dedım:1:

seval bence bahardandır havalarda soguk oldugu ıcın uyusuk oluyor vucudumuz havalar ısınsın vucudumuzda hareketlenecek emınım

bırde meyve ye mutlaka enerjısız sekersız kalırsa vucut bırden oda boyle yapar sekerı meyveden alacaksın meyve semıyorsan 3 kuru kayısı 1 meyve yerıne gecer kuru kayısı ye hem sındırımın calıssın hem seker ıhtıyacın gıderılsın

bırkez yedın dıye vazgecme hemen sakın:26:yurursun aldıgını verırsın ben gecen haftasonu ıst a dıyetısyenıme gıttıgımde yedım 1 bucuk kılo aldım neyse verdım bu hafta hemen bu haftasonuda gezıye gıttım 800 gr almısım onuda hallettım sayılır artık yıyınce vıcdan azabı yapmıyorum oda bana kılo aldırmıyor vıcdan azabı yapınca kılo veremıyorum onu kesfettım yedıkten sonra 2-3 un ıcınde yurursen hemen verırsın cabuk alınan kılolar cabuk verılıyor uzulme sakın vazgecme

bi kez yesem.. aslında yemek de değil de hareketsizlik benim sıkıntım.. bugün adetim de başladı.. meyve yiyemiyorum evet.. kirazı şeftaliyi karpuzu eriği buldum mu affetmiyorum ama dışındaki meyvelerle pek aram yok.. üzüm incir muz severim ama yememem gerek :31:

yeter ki ben yürüyüşe bi başlayayım.. evde yürüyüş bandı var onda yürüyorum zaten.. ama başlayamıyorum.. saat 7-8 arası benim için çok ideal.. her şeyi planladım kararlılık had safhada ama gel gör ki saat 7 oldu mu psikolojik midir ne beladır kafam kalkmıyo.. hastalıklı gibi..

ama -bugün adetimin ilk günü olduğu için- yarın sürünerek de olsa gidicem o banda..

ben dışarıda yürümeyi çok seven bi insanım.. bayılırım saatlerce dönmem eve.. o şekilde zayıfladım zaten.. günde 10 km yürümüşlüğüm olurdu.. haftaiçi de bantta yürürdüm ama derya gibi deniz manzaralı çatı katı duvarları kırmızı enerji dolu bi odam vardı; yürürken hiç bunalmazdım.. buradaki odamın da etkisi var biraz kutu gibi bir oda klasik soluk krem rengi ve burnumun dibinde bi duvar.. enerjisiz ruhsuz manzarasız.. deniz olmasın ama karşı aparmanın da 1m ilerisinde olmayayım.. cam açamıyorum zaten bu sebepten..

burası hem doğu hem küçük bi ilçe ama sahili sahilinde de yürüyüş kaldırımı var :52: havalar ısınınca dünyanın en üşengeç kocasını kandırabilirsem eğer gideriz.. ama ne yapıp edip evde de yürüyebilmenin çaresini bulmalıyım

:59:

Son düzenleyen: Moderatör:
günün menüsü

iki tane zeytinli poğaça+light kola

ara: yok

öğlen: bakla çorbası (kalan yemeği çok az unla terbiyeleyip çorbaya çevirdim)

ara: küççücük sandviç

akşam: kuru kayısı + patlamış mısır + light kola

menüm çok düzenli gözükmüyor.. kola için ölüp ölüp dirildiğim bi dönem kahvaltıdan da anlaşılacağı üzere.. sabah evdeki kolayı içmedim işe gelene kadar elim ayağım titredi.. çok komik bişey bu ya.. sigara bağımlısı gibiyim.. neyse.. light kola içiyim bari dedim ben de.. zararı olmasın diye..

dünkü akşam menim değişti onu da bi deyivereyim:

etli nohut + iki kaşık pilav + ayran

ekmek yemedim.. bi de mısır patlattım ama fena yağlı olmuş :19: kötüydü de hiç sevmem yağlı mısır aceba yağsız mısır patlatabilmemin bi yolu var mı? teflon tencerede falan :44: akşam kocam da kola krizine girip kola aldı ama ben hiç içmedim sabahı bekledim sabah light kola aldım içtim..

:97:

günün menüsü

iki tane zeytinli poğaça+light kola

ara: yok

öğlen: bakla çorbası (kalan yemeği çok az unla terbiyeleyip çorbaya çevirdim)

ara: küççücük sandviç

akşam: kuru kayısı + patlamış mısır + light kola

menüm çok düzenli gözükmüyor.. kola için ölüp ölüp dirildiğim bi dönem kahvaltıdan da anlaşılacağı üzere.. sabah evdeki kolayı içmedim işe gelene kadar elim ayağım titredi.. çok komik bişey bu ya.. sigara bağımlısı gibiyim.. neyse.. light kola içiyim bari dedim ben de.. zararı olmasın diye..

dünkü akşam menim değişti onu da bi deyivereyim:

etli nohut + iki kaşık pilav + ayran

ekmek yemedim.. bi de mısır patlattım ama fena yağlı olmuş :19: kötüydü de hiç sevmem yağlı mısır aceba yağsız mısır patlatabilmemin bi yolu var mı? teflon tencerede falan :44: akşam kocam da kola krizine girip kola aldı ama ben hiç içmedim sabahı bekledim sabah light kola aldım içtim..

moral bozmak gibi olmasın ama pogacalar, diyette olsa kolalar :20:
biraz saglıklı beslenirsen kilo verebileceğine eminim.. poğacanın hemde 2 tanesinin diyette işi ne sevalim anlamadım :19:
kacamak değil bu bence, bile bile lades demişsin :20:

Günaydın kızlarrrr

dün akşamki misafirlerimi sağ sağlim atlattım çok şükür
akşamki tek kaçamağım 1 adet kalburabastı oldu

yemekte az mercimek çorbası ve 3 ç.k. Kadar tavuk sote yedim.
Ekmek ve pilav yoktu.bol semizotu salatası ve marul salatası yedim.

Bu sabahta kendime konflakes yaptım ama sevmedim azcık yedim bıraktım ofise gelince 1 bardak çorba içtim

şimdilik bu kadar öğlene görüşmek üzere kızlar

moral bozmak gibi olmasın ama pogacalar, diyette olsa kolalar :20:
biraz saglıklı beslenirsen kilo verebileceğine eminim.. poğacanın hemde 2 tanesinin diyette işi ne sevalim anlamadım :19:
kacamak değil bu bence, bile bile lades demişsin :20:

evet kaçamak değil canım bilinçli yedim.. evde ekmek yoktu kahvaltı edemedim, ilaç da alacağım için iki tane poğaça yedim.. çünkü boş mideyle o ilacı içince hastanelik oluyorum (iki kere başıma geldi)

kolayı da diyet kola seçtim çünkü bu dönemde-ilk üye olduğumda da yazmıştım- sadece ekmek ve kola ile besleniyorum diye.. ama diyet kolayı diğeri kadar çok içemiyorum..

tabi bu hafta bunu değiştirme planları içerisindeyim ama çok zor benim için.. çok sancılı geçtiği için rahatsızlığım ilaç desteği alıyorum.. midemi de doldurmadan içemiyorum korkudan.. :59:

mide bulantım oluyo..ağzıma hiçbişey koyamıyorum ilk 3 gününde.. aslında eve gidince de o çorbayı içemeyeceğimi sadece ekmek yiyip ilaç içeceğimi biliyorum ama.. :59: ekmeği de sadece ilaç içebilmek için yiyorum.. benim kadar hastalıklı geçiren var mıdır bu dönemi bilmiyorum.. :50:

Günaydın kızlarrrr

dün akşamki misafirlerimi sağ sağlim atlattım çok şükür
akşamki tek kaçamağım 1 adet kalburabastı oldu

yemekte az mercimek çorbası ve 3 ç.k. Kadar tavuk sote yedim.
Ekmek ve pilav yoktu.bol semizotu salatası ve marul salatası yedim.

Bu sabahta kendime konflakes yaptım ama sevmedim azcık yedim bıraktım ofise gelince 1 bardak çorba içtim

şimdilik bu kadar öğlene görüşmek üzere kızlar

ben o corn flakesleri yutamıyorum bile.. sadece nesquikli olanı yiyebiliyorum.. ya acaba sabahları ondan 1 kase yesem daha mı iyi iş yerinde de yiyebilirim ondan ben :44:

evet kaçamak değil canım bilinçli yedim.. evde ekmek yoktu kahvaltı edemedim, ilaç da alacağım için iki tane poğaça yedim.. çünkü boş mideyle o ilacı içince hastanelik oluyorum (iki kere başıma geldi)

kolayı da diyet kola seçtim çünkü bu dönemde-ilk üye olduğumda da yazmıştım- sadece ekmek ve kola ile besleniyorum diye.. ama diyet kolayı diğeri kadar çok içemiyorum..

tabi bu hafta bunu değiştirme planları içerisindeyim ama çok zor benim için.. çok sancılı geçtiği için rahatsızlığım ilaç desteği alıyorum.. midemi de doldurmadan içemiyorum korkudan.. :59:

mide bulantım oluyo..ağzıma hiçbişey koyamıyorum ilk 3 gününde.. aslında eve gidince de o çorbayı içemeyeceğimi sadece ekmek yiyip ilaç içeceğimi biliyorum ama.. :59: ekmeği de sadece ilaç içebilmek için yiyorum.. benim kadar hastalıklı geçiren var mıdır bu dönemi bilmiyorum.. :50:

cnm geçmiş olsun ama evde ekmek yokken poğaçaların işi ne :1:
bide akşam mısır patlatıp yemişsin, hemide yağda...
vücudun iice ödem tutar bu dönemde, saglıklı beslenirsen emin ol daha rahat gecirirsin bu dönemi..

yanlış anlama beni , senin iiliğin için diyorum ben..

günaydınlarrrrr bayanlarr :82:

:56::56:20.04 çarşamba menüm :56::56:

sabah
1 tane kepekli - light kaşarlı tost
sekersiz cay

ara
4 altın çilek
yeşil çay

öğlen
1 tane susamları temizlenmiş simit ( ölüyorum günlerdir simit diye :52: )
1 tane light üçgen peynir
sekersiz cay
( ayran içmeye niyetlendim, kücük bardağı 180 kaloriymiş yuaaahhhhh dedim :1: )

ara
elma

akşam
1 su bardağı 0.1 yaglı süt
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı nesfit meyveli

( tartıda bu sabah kendimi artı200 görünce tamam dedim, müsli zamanıdır :14: )

cnm geçmiş olsun ama evde ekmek yokken poğaçaların işi ne :1:
bide akşam mısır patlatıp yemişsin, hemide yağda...
vücudun iice ödem tutar bu dönemde, saglıklı beslenirsen emin ol daha rahat gecirirsin bu dönemi..

yanlış anlama beni , senin iiliğin için diyorum ben..

tabi canım zaten sizi dinlemeyecek umursamayacak olsam grupta işim ne.. o mısırı yemedim çok yağlı olduğu için.. dedim ya çok kötü olmuştu diye.. aslında doğru diyorsun.. kahvaltı içinde bi çare bulsam

meyveli nesfit ye.. cikolatalı nesquikli şey kilo aldırır verdirmezzz

yok onların her türlüsünü denedim sade meyveli çikolatalı.. diyet olmayanları da denedim.. yutamıyorum.. kilo verdirmesin de zararı da olmasın iyi bi kahvaltı öğünüm olsun istiyorum.. ne bileyim çocuklar için yapılan bi ürüm.. üzerinde tam tahıllı yazıyor envai çeşit vitamin ve mineral var.. kalorisi de eminim börekten poğaçadan azdır.. yağ yok bişey yok.. ben öğlen bi bakayım bi kasede kaç kalori var.. yazarım buraya.. tartışırız yine..

börek-poğaça-kola-meyve suyu mu? nesquik tam tahıllı çikolatalı gevrek-süt mü?

bana iş yerinde yapabileceğim bi kahvaltı lazım :59:

:31:

Back
X