sabah malesef bir porsiyon börek şekersiz çay.. böreğin yufkası iki dilim ekmeğe denk geliyor da yağı fazla geliyor.. uyanamadım da
üstelik akşam yedi buçukta yatıp 10 da kalkıp 11 de tekrar yatıp sabah uyanamadım.. öyle uyuşuk öyle hareketsizim ki.. asgari miktarda hareket ediyorum adeta.. hayatımı idame ettirecek kadar

ne yürüyüş ne hareket ne egzersiz

hiçbiri yok bende tam bir aydır..
bahardan mı ders çalışmaktan mı ev hanımlığından mı bilemedim ama bu yorgunluğu bu halsizliği bu uyuşukluğu üstümden atmam lazım artık.. fikri olan var mı?
ben çok kararlıyım hem egzersiz ve hem yürüyüşte.. hafif egzersiz tabi ağır egzersiz bizim kilomuzdakilere yaasak..
neyse gerçekten çok kararlıyım.. ama halim mecalim enerjim yok.. hani öyle böyle bi diyette yapmıyorum ki yiyorum haftasonundan beri akşam yemeği de yiyorum.. hasta olacağım için kocişim hoş görüyor şimdilik beni.. yani besin eksiğim yok hep sebze yiyorum.. hiç meyve yemiyorum ama.. akşam aç kalmak pahasına da olsa yemiyorum çünkü yaz meyvesi seviyorum ben onlar çıkınca yicem..
acaip dağıttım konuyu..
sonuç olarak bu uyuşukluğa benim bi çare bulmam ve dünyanın en dinç insanı olmam lazım
yar bana bir çaaare