Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm geçmiş olsun ama evde ekmek yokken poğaçaların işi ne :1:
bide akşam mısır patlatıp yemişsin, hemide yağda...
vücudun iice ödem tutar bu dönemde, saglıklı beslenirsen emin ol daha rahat gecirirsin bu dönemi..

yanlış anlama beni , senin iiliğin için diyorum ben..

poğaçalar evde değil kız iş yerinde.. işe giderken aldım pastaneden :6:

evet kaçamak değil canım bilinçli yedim.. evde ekmek yoktu kahvaltı edemedim, ilaç da alacağım için iki tane poğaça yedim.. çünkü boş mideyle o ilacı içince hastanelik oluyorum (iki kere başıma geldi)

kolayı da diyet kola seçtim çünkü bu dönemde-ilk üye olduğumda da yazmıştım- sadece ekmek ve kola ile besleniyorum diye.. ama diyet kolayı diğeri kadar çok içemiyorum..

tabi bu hafta bunu değiştirme planları içerisindeyim ama çok zor benim için.. çok sancılı geçtiği için rahatsızlığım ilaç desteği alıyorum.. midemi de doldurmadan içemiyorum korkudan.. :59:

mide bulantım oluyo..ağzıma hiçbişey koyamıyorum ilk 3 gününde.. aslında eve gidince de o çorbayı içemeyeceğimi sadece ekmek yiyip ilaç içeceğimi biliyorum ama.. :59: ekmeği de sadece ilaç içebilmek için yiyorum.. benim kadar hastalıklı geçiren var mıdır bu dönemi bilmiyorum.. :50:

senin kadar sancılı geçmiyo tabii,bu kadar sancılısınızda duymamıştım valla

ben o corn flakesleri yutamıyorum bile.. sadece nesquikli olanı yiyebiliyorum.. ya acaba sabahları ondan 1 kase yesem daha mı iyi iş yerinde de yiyebilirim ondan ben :44:

:97:

kflakeslerinde çikolatalısı var canım aklında olsun ,kahvaltı için değerlendirilebilir.yada çorba içebilirsin alternatif yine

bu arada avukat hanım nerelerde ya sanırım sesi çıkmıyo bu günlerde bilen varmı ?
gülsümcüm dün pek giremedim ben ondanmı acaba seni de göremedim

senin kadar sancılı geçmiyo tabii,bu kadar sancılısınızda duymamıştım valla

kflakeslerinde çikolatalısı var canım aklında olsun ,kahvaltı için değerlendirilebilir.yada çorba içebilirsin alternatif yine

evet denedim onu da.. olmuyo.. dedim ya hepppsini denedim..

çorba içiyorum bazen de çorba her sabah için çok pahalı ya :17:

tabi canım zaten sizi dinlemeyecek umursamayacak olsam grupta işim ne.. o mısırı yemedim çok yağlı olduğu için.. dedim ya çok kötü olmuştu diye.. aslında doğru diyorsun.. kahvaltı içinde bi çare bulsam

yok onların her türlüsünü denedim sade meyveli çikolatalı.. diyet olmayanları da denedim.. yutamıyorum.. kilo verdirmesin de zararı da olmasın iyi bi kahvaltı öğünüm olsun istiyorum.. ne bileyim çocuklar için yapılan bi ürüm.. üzerinde tam tahıllı yazıyor envai çeşit vitamin ve mineral var.. kalorisi de eminim börekten poğaçadan azdır.. yağ yok bişey yok.. ben öğlen bi bakayım bi kasede kaç kalori var.. yazarım buraya.. tartışırız yine..

börek-poğaça-kola-meyve suyu mu? nesquik tam tahıllı çikolatalı gevrek-süt mü?

bana iş yerinde yapabileceğim bi kahvaltı lazım :59:

:31:

2side değil, 1 tane kepekli tost :21:

2side değil, 1 tane kepekli tost :21:

tost makinem yok keşke olsa :14: zaten kepekli tosttan başka bişey yemem o zaman ben :97:

bardak çorba iç canım.knorun

onu da denedim canım benim de denemediğim bişey kalmamış :1: onun için termos bardak bile aldım :27: aslında iyiydi ama çorbanın tamamı çözünmüyordu o yüzden bırakmıştım.. ama belkim tekrar deneyebilirim onu iyi fikir :28: onlarında kalorisine bakayım ama nesguikten daha çok vitamin ve minarel içerdiklerini pek sanmıyorum.. tabi sıcacık tuzlu baharatlı lezzetli bişey olduğundan bi adım önde şimdilik.. ama iyi bi öğün mü beni dinç tutacak bişey mi onu düşünmem lazım

tost makinem yok keşke olsa :14: zaten kepekli tosttan başka bişey yemem o zaman ben :97:

onu da denedim canım benim de denemediğim bişey kalmamış :1: onun için termos bardak bile aldım :27: aslında iyiydi ama çorbanın tamamı çözünmüyordu o yüzden bırakmıştım.. ama belkim tekrar deneyebilirim onu iyi fikir :28: onlarında kalorisine bakayım ama nesguikten daha çok vitamin ve minarel içerdiklerini pek sanmıyorum.. tabi sıcacık tuzlu baharatlı lezzetli bişey olduğundan bi adım önde şimdilik.. ama iyi bi öğün mü beni dinç tutacak bişey mi onu düşünmem lazım

cnm benimde iş yerinde tost makinam yok, ben kepekli tost ekmeğiyle aksamdan haazırlıyorum arasına light penir koyuyorum işe gelip yiyorum..
yanlış anlama bana bana sen kendine bahane uydurmaya çalışıyosun gibi geliyo, beyninde kendini olumsuz sartlandırmışsın.. :61:

cnm benimde iş yerinde tost makinam yok, ben kepekli tost ekmeğiyle aksamdan haazırlıyorum arasına light penir koyuyorum işe gelip yiyorum..
Yanlış anlama bana bana sen kendine bahane uydurmaya çalışıyosun gibi geliyo, beyninde kendini olumsuz sartlandırmışsın.. :61:

yavrucuğum inanması benim içinde zor biliyorum ama benim evimde tost makinem yok :53:

Insanın iş yerinde tost makinesi olurmu ayol :9:

evet öğle arası eve gidiyorum giderken de markete uğrayıp şu nesquik in kalorisine bi bakayım bir de çabuk çorba alayım kendime..

:10:

merhaba takımcığım nasılsınız bakalım bugün ben iyiyim şükürler olsun hemen size akşamki mönümü yazayım sizde yorumlayın çokmu yemişim acaba bilemedim ben .

dün akşam
1 kepçe pirinç çorbası
3 lahana dolması
1 y.k. biber kavurması
yoğurtlu semizotu salatası ( pirinç olduğu için ekmek yemedim sizce çokmu olmuş ben midemide küçültmek istiyorum ama akşamları yağsız salata gibi olunca bu semizotu çok kaçıyor sanırım )

bu sabah
yarım domates , 2 çarliston biber , 1 k.k peynir ( peynirim az yağlı ) , 2 dilim çavdar ekmeği

ara : 5 diyet bisküvi

7 bardak su içtim şu saate kadar

öğle için yanımda sebze yemeği olmadığı için 2 k.k. peynir , 2 biber , 2 dilim çavdar ekmeği getirdim doyarım sanıyorum doymazsam ara olarak bisküvim var zaten bu öğle yemeği olmadı ama bugünlük idare edelim napalım artık görüşmek üzere öpüyorum hepinizi . :16:

selam kızlar,
bu ara karabatak gibi oldum bir görünüp bir kayboluyorum. hala burnum tıkalı hastalığı tam atamadım. adet dönemi üstüne eklendi. 3-4 gündür evde misafir var. akşamları takılamıyorum. neredeyse hiçbirşey yemiyorum diyebilirim. dün de günübirlik duruşma için şehir dışına çıktım geldim. yorgun,bitkin, diyetten kopmuş durumdayım.
şu misafirleri yollıyalım. özletmicem kendimi. bu hafta eksik paylaşımlar için özür diliyorum. şimdilik öpüyorum hepinizi.

bu arada avukat hanım nerelerde ya sanırım sesi çıkmıyo bu günlerde bilen varmı ?
gülsümcüm dün pek giremedim ben ondanmı acaba seni de göremedim

canım ben giremiyorum pek girincede çok kalamıyorum malum Kutlu Doğum Haftası etkinliklerimiz var ordan oraya koşturuyorum bide sınav yaklşaşıyor dersler var e bide ev çocuk koca derken başımı kaldıramaıyorum :9: bende göremiyorum burçak yoğun galiba

ferihancım bu hafta senin başlangıç kilonu 106 olarak alıcam cuma günü kaç çıkarsan onuda yeni kilon olarak alıcam canım

takyoncum nereye gıttın benden baska kımse yok mu yaaaa neyse yesıl cayımı ıcıyorum daha dogrusu ozel cay karısımımı ıcıyorum ıcınde yesıl cayda var yurumeden once ıcılen yesıl cay nabzı hızlandırıyormus oda yag erıtıyormus nabız ne kadar hızlanırsa o kadar cok yag erıyor bılmıyenlere duyrulur ben oyle bır gecer zamankı bıtmeden ıcıp yuruyeyım herkese ıyı geceler

canım bende o bitkisel ilaçları doktor tavsiye etmeseydi almayacaktım zaten kullanan ve işe yarayan kişilerlede görüştüm memnun olduklarını söylediler , bende korkarım öyle sağlığımı bozacak bişey kullanmam hiç , 3 gündür kullanıyorum ve hiç su içemeyen ben günde 16 bardak su içiyorum şartlandırma diyeceksin ama tuhaf bir enerji ve susama hissi var bende çok şükür iştah krizlerimde bitti gibi inşallah hiç olmaz artık daha çok erken ama en azından bir süre deneyeyim bakalım diyorum .

Yeşilçay için yazdıklarını doktorda söyledi bir tablette metabolizma hızlandırıcı verdi , içeriği yeşilçay nar ve c vitamini 1 kapsülde 8 fincana eşit gelen yeşilçay özü bulunmaktaymış doktorun dediği 2 fincandan fazla içilen yeşilçay çarpıntı yapar ama bu kapsülde herhangi bir yan etki yapmadan günde 16 fincan yeşilçay içmiş gibi met hızlanacak ve içtikten yarım saat sonra yürüyüş yapmalısın ki ter ile kalori harcayabilesin dedi bakalım ne olacak bir ay sonunda göreceğim etkisini inşallah işe yaramazsa kullanmam zaten başka :16:

ferihancım bu hafta senin başlangıç kilonu 106 olarak alıcam cuma günü kaç çıkarsan onuda yeni kilon olarak alıcam canım

tamam canım öyle yapalım sordun sanırım paylaşım alanına bende cuma sabah eczanede tartılırım bakalım . inşallah veririm kilo bir düzene girse artık :18:

tamam canım öyle yapalım sordun sanırım paylaşım alanına bende cuma sabah eczanede tartılırım bakalım . inşallah veririm kilo bir düzene girse artık :18:

evet canım sordum püsküt cevapladı sağolsun sende bi oku istersen o şekilde yaparız :)

merhaba takımcığım nasılsınız bakalım bugün ben iyiyim şükürler olsun hemen size akşamki mönümü yazayım sizde yorumlayın çokmu yemişim acaba bilemedim ben .

dün akşam
1 kepçe pirinç çorbası
3 lahana dolması
1 y.k. biber kavurması
yoğurtlu semizotu salatası ( pirinç olduğu için ekmek yemedim sizce çokmu olmuş ben midemide küçültmek istiyorum ama akşamları yağsız salata gibi olunca bu semizotu çok kaçıyor sanırım )

bu sabah
yarım domates , 2 çarliston biber , 1 k.k peynir ( peynirim az yağlı ) , 2 dilim çavdar ekmeği

ara : 5 diyet bisküvi

7 bardak su içtim şu saate kadar

öğle için yanımda sebze yemeği olmadığı için 2 k.k. peynir , 2 biber , 2 dilim çavdar ekmeği getirdim doyarım sanıyorum doymazsam ara olarak bisküvim var zaten bu öğle yemeği olmadı ama bugünlük idare edelim napalım artık görüşmek üzere öpüyorum hepinizi . :16:

çok olmamış bence ayrıca semizotu salatasını yemekten korkma pınar çünkü sonuç olarak çiğ sebze,ondan zarar gelmez merak etme

selam kızlar,
bu ara karabatak gibi oldum bir görünüp bir kayboluyorum. hala burnum tıkalı hastalığı tam atamadım. adet dönemi üstüne eklendi. 3-4 gündür evde misafir var. akşamları takılamıyorum. neredeyse hiçbirşey yemiyorum diyebilirim. dün de günübirlik duruşma için şehir dışına çıktım geldim. yorgun,bitkin, diyetten kopmuş durumdayım.
şu misafirleri yollıyalım. özletmicem kendimi. bu hafta eksik paylaşımlar için özür diliyorum. şimdilik öpüyorum hepinizi.

geçmiş olsun tatlım valla merak ettim ben seni nerdesin die

Back
X