Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok güzel mönün canım şu 0 yağ ile patlıcan yemeğini nasıl yaptın evde patlıcan var bir süredir yağsız nasıl yaparım onu diye düşünüyorum burçak bir tarif verdi 2 kaşık yağ ile ama 0 yağ yazmışsn merak ettim canım .

şimdi ben sorcaktım :))

hemen anlatıyım,

2 soganı rendeledim, dogramadım özellikle biraz suyu cıksın ki kavururken yanmasın diye, soganlarım kavrulduktan sonra rendelediğim 2 domatesi de ekledim.. ondan soraa tuzlu suda beklettiğim patlıcanları koydum tuz da eklemedim zaten yeterli geldi tadı , 1 su bardagna yakın su ekledim ahanda bu kdr :)
karabiberle pulbiber ekledim sadece.. :56:

tadı nasıl oldu ki :S

21.04.2011 perşembe

sabah : yarım domates
1 kk. peynir
2 y.k. biber kavurması
1 dilim çavdar ekmeği

ara : 5 diyet bisküvi

öğle : 4 y.k. bezelye
2 dilim çavdar ekmeği

şu saate kadar 12 bardak su ( çay içmeye fırsatım olmadı hiç )

akşam : bezelye 4 y.k. , salata , 1 dilim ekmek ( ekmek ara öğünlerdeki bisküviler yüzünden çok mu gelir sizce )

takımımın değerli arkadaşları yorumlarmısınız bugünki mönümü size zahmet çokmu yemişim nasıl aç kalmadım acıktığımda ara öğün yaptım bol su içtim .

bana kalırsa iyi dimi kızlar siz ne diyosunuz

bende ara olarak 5 sunta biskivi ve 1 elma yedim
işten çıkıp kuaförüme gidicem ordanda arkadaşlarla yemeğe geçicez,bakalım bu akşam ne yicez hadi hayırlısı :))

şimdi ben sorcaktım :))

tadı nasıl oldu ki :S

bana kalırsa iyi dimi kızlar siz ne diyosunuz

bende ara olarak 5 sunta biskivi ve 1 elma yedim
işten çıkıp kuaförüme gidicem ordanda arkadaşlarla yemeğe geçicez,bakalım bu akşam ne yicez hadi hayırlısı :))

afiyet olsun begümcüm bende elma hakkımı akşama yapıcam rendeleyip üzerine tarçınla yiyeceğim tatlı niyetine hemde :9:

bu sıralar bende bır garıplık var arkadaslar galıba kımın canı kavga etmek ıstıyorsa benı buluyor alnımda yazıyor galıba kavga edılır dıye halbukı ne kadarda masum bır kızım ben:1: hıc kavgayıda sevmem neyse dun ara caddelerden bır yere arabayı parketmıstım dukkanların onunde arabalar sıralanmıs bende araya gırdım parkettım ama onum bostu neyse tamırcının onuydu koydugum yer parkederken gordu adam benı zaten yenıyım arabada neyse carsıda alısverıs yaptım dondum adam cama not yazmıs dukkana parketseydın barı dıye neyse bulasmayayım dedım bındım arabaya hemen geldı adam kapıyı actı sana not yazdım gormedın mı dedı bende gordum dedım madem park etmemı ıstemıyordun park ederken uyarsaydın dedım uyarmama gerek varmı park edemezsın dukkanımın onune ddı neyse tartıstık en son sen dukyanın kırasını verıyorsun yolu kıralamıyorsun dedım gıt beledıyeye sıkayet et yola parkeytmıs dıye dedım neyse sınır ettı benı ya deseydı bana buraya park etme dıye bende etmezdım her dukyanın onunde araba var neymıs onunkının onune park edemezmısım
beledıyenın yolunuda zapdetmısler hanı ıslek bır cadde de degıl kı tamırcıye gelenlerımı engelledım dukyanın on tarafıda acık yanı yol bos gelen rahat ındırır bındırır ıstedıgını su sıralar sınırım bozuk reglıden mı ne herkes benı buluyor valla bu hafta ne yazıkkı dıyette bosa gıttı
:9: aman boşver canım ya dengesizmi yok dünyada biri yokken diğeri çıkıyor bi şekilde dolduruyolar boşluğu :)) takma kafana :9:

merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum .evlendikten ve doğumdan sonra tam 19 kilo fazlam oldu ama veremedim sizler nasıl verdiğinizi ve ne yediklerinizi yazar mısınız?:56:

21.04 Perşembe menüm

Sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
Sekersiz cay

Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay

Öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )

Ara
Yarım paket vişneli k-bar

Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşıgı nesfit
1 su bardağı yagsız süt

düşünceleriniz nedirrr :1:

:nazar::nazar::nazar: tebrikler arkadaşım afiyet olsun

merhaba top models of the world :24:

Sabah
1 kase nesfit

ara da bişey yiyip içemedim

Öğlen
1 Kase nesfit

ara
2 adet eti form mısır patlağı

Akşam
Tavuksuyu çorba
Karnıyarık + cacık

Ara
Karışık bitki çayı

gribal enfeksiyon olduğumdam böyle düzensiz oldu bi kaç gündür.Ama iyi oldu hoş oldu :52:

afiyet olsun canım ama keşke öğlende bişeyler yeseydin akşama çok acıkmadınmı

21.04.2011 perşembe

1 kk. peynir
2 y.k. biber kavurması
1 dilim çavdar ekmeği

2 dilim çavdar ekmeği

akşam : bezelye 4 y.k. , salata , 1 dilim ekmek ( ekmek ara öğünlerdeki bisküviler yüzünden çok mu gelir sizce )

takımımın değerli arkadaşları yorumlarmısınız bugünki mönümü size zahmet çokmu yemişim nasıl aç kalmadım acıktığımda ara öğün yaptım bol su içtim .

afiyet olsun pınarcım bence gayet ideal bi liste maşallah arkadaşım :70:

21.04 Perşembe menüm

Sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
Sekersiz cay

Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay

Öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )

Ara
Yarım paket vişneli k-bar

Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşıgı nesfit
1 su bardağı yagsız süt

düşünceleriniz nedirrr :1:

cok guzelmiş canım

eğer ki yanlız yaşasaydım yüzde 1500 garanti veriyorum ki zayıflardım.. ben öyle çevre falan da yapmam pek kendi başıma bir güzel erirdim..

aile anne baba koca hep destek zayıflamana ama kola içme poğaça yapma desen aslan kesilirler karşına.. öyle "sen yeme ben götüreyim"le olmuyo o destek işleri

:47:

bencede annem hem destek oluyorum dıyor hemde yaptıgı pastalarla kostek oluyor gercı onlar olmayınca verırım zannedıyordum ama bu hafta yoklar ben bu hafta hıc rejım yapamadım reglıdenmıdır nazardanmıdır bılmem devamlı canım bısıler ıstedı

hemen anlatıyım,

2 soganı rendeledim, dogramadım özellikle biraz suyu cıksın ki kavururken yanmasın diye, soganlarım kavrulduktan sonra rendelediğim 2 domatesi de ekledim.. ondan soraa tuzlu suda beklettiğim patlıcanları koydum tuz da eklemedim zaten yeterli geldi tadı , 1 su bardagna yakın su ekledim ahanda bu kdr :)
karabiberle pulbiber ekledim sadece.. :56:

soganı yagsızmı kavurdun

ne kadar çok şey birikmiş okuyamadığım...

canım takımım size cumartesi diyetisyen maceramı anlatayım verdiği bilgileride paylaşayım . Cumartesi günü gittim evimin yakınında bir eczane meğer her ay getiriyormuş diyetisyen ben burnumun dibindeki olayı bilmediğimden daha yeni öğrendim bu şekilde bir çok kadın zayıflamış ve kontrol için gelmişti onlarlada tanıştım tabi neyse gittim vucudumun yağ su oranını ölçtü . Benim vücudum tam 43 yaşındaki bir kadın metobolizmasıyla çalışıyormuş bunu duyduğumda şok oldum hatta ciddi anlamda şok geçirdim ne yapmışım ben diye , yağ oranım 50 kg olarak çıktı toplamda 29 kg yağ fazlam varmış bunun verilmesi gerektiğini söyledi . vucudumdaki organların yağ bağladığını bu ciddi rahatsızlıklara yol açacağını kolestrol şeker tansiyon ve bilimum diğer hastalıkların geleceğini söyledi :18: hiç su içmiyormusun dedi vücudunda su çok az günde 4 lt yani 16 bardak su içmelisin dedi normalde 10 bardak idealdir ama seninkilo fazlan olduğu için 4 lt içmelisin dedi . tartıya çıktığımda birde ne göreyim tam 106,8 kg çıktım Allahım ölüyorum herhalde ben ne ara çıktım bu kiloya diye şok geçirirken senin olman gereken kilo miktarın 65 dedi boyun uzun olduğu için 70 olmanda çok ideal olacaktır dedi . toplamda 36 kg fazla kilom var vermem gereken tabi bunun 29 kg yağ özellikle yağ fazlamın verilmesi gerektiğini söyledi. hiç hareket etmediğimde vücudumun yaktığı enerji 1700 call . bu kalorinin biraz altında bir diyet yapmalısın ki hiç hareket etmesende kilo verebilesin dedi ama ben sana günde en az 30 dk yürüyüş tavsiye ediyorum dedi elinde 1100 kalorilik bir diyet listesi vardı onları verdi bana sen üzerine ekleme yapıp kendine göre ayarla dedi birde bitkisel iki ilaç verdi biri yağ parçalayıcı ve iştah kesici günde 3 adet yemeklerden yarım saat önce biride yeşil çaydan yapılmış bir tablet günde 2 adet sabah ve öğle 1 er kapsül yemekten sonra alınacak yeşilçay metobolizmayı hızlandıracakmış bende bu sabah itibariyle başladım hem kapsüllere hemde diyetime yağmur yağdığı için yürüyemedim ama evde yürüyeceğim illaki hareket yapmalıyım hergün offf çok yazmışım yediklerimide az sonra yazayım .
canım benim de met. yaşım 36 çıkıyor o makinede. çok da kafaya takmamak lazım. sonuçta asıl değerleri bilmek için Tahliller yaptırmak gerekli. o makine ağırlığı orantılıyor, yağ su kas dengesi hakkında fikir veriyor.

Siz iyice boşladınız ama buraları ha :20::22:

evet bi de benim gece nöbetleştiğim devrem vardı aynı hafta girdik gruba ondan da ses seda yok :59: bazen geçmişi okuyamıyorum acaba gelmicem falan demiş miydi ki :44::29:

ah devrem ah. bu hafta ne uzun geçti. yoğundum aşırı derecede. sesimi çıkaracak dermenım yoktu. eve gelince evde de misaifr vardı. ancak şimdi okuyabildim geçmişi

Tabi sabah börek yediğim için bahsettiğim programımı da başlatamadım

ben vaz mı geçsem bu sevdadan :43:

haaayyııırrrr devrem ne vazgeçmesi...

hadi çıkıyorum ben de.. menüm; yazdığım gibi yedim aferim bana :32:

bi tane muzlu türk kahvesi içtim şekerli

devrem de yok :14: nerde ki bu ki :18:hadi by :10:

afiyet olsun devrem. tadını merak ettim... burdayım burda...

tabi canım zaten sizi dinlemeyecek umursamayacak olsam grupta işim ne.. o mısırı yemedim çok yağlı olduğu için.. dedim ya çok kötü olmuştu diye.. aslında doğru diyorsun.. kahvaltı içinde bi çare bul yok onların her türlüsünü denedim sade meyveli çikolatalı.. diyet olmayanları da denedim.. yutamıyorum.. kilo verdirmesin de zararı da olmasın iyi bi kahvaltı öğünüm olsun istiyorum.. ne bileyim çocuklar için yapılan bi ürüm.. üzerinde tam tahıllı yazıyor envai çeşit vitamin ve mineral var.. kalorisi de eminim börekten poğaçadan azdır.. yağ yok bişey yok.. ben öğlen bi bakayım bi kasede kaç kalori var.. yazarım buraya.. tartışırız yine..

börek-poğaça-kola-meyve suyu mu? nesquik tam tahıllı çikolatalı gevrek-süt mü?

bana iş yerinde yapabileceğim bi kahvaltı lazım :59:

:31:

kesinlikle nesqui..

canım bende o bitkisel ilaçları doktor tavsiye etmeseydi almayacaktım zaten kullanan ve işe yarayan kişilerlede görüştüm memnun olduklarını söylediler , bende korkarım öyle sağlığımı bozacak bişey kullanmam hiç , 3 gündür kullanıyorum ve hiç su içemeyen ben günde 16 bardak su içiyorum şartlandırma diyeceksin ama tuhaf bir enerji ve susama hissi var bende çok şükür iştah krizlerimde bitti gibi inşallah hiç olmaz artık daha çok erken ama en azından bir süre deneyeyim bakalım diyorum .

Yeşilçay için yazdıklarını doktorda söyledi bir tablette metabolizma hızlandırıcı verdi , içeriği yeşilçay nar ve c vitamini 1 kapsülde 8 fincana eşit gelen yeşilçay özü bulunmaktaymış doktorun dediği 2 fincandan fazla içilen yeşilçay çarpıntı yapar ama bu kapsülde herhangi bir yan etki yapmadan günde 16 fincan yeşilçay içmiş gibi met hızlanacak ve içtikten yarım saat sonra yürüyüş yapmalısın ki ter ile kalori harcayabilesin dedi bakalım ne olacak bir ay sonunda göreceğim etkisini inşallah işe yaramazsa kullanmam zaten başka :16:

canım merak ettim şu ilaçları özelden bi yazarmısın ,adını sanını fiyatını. inceleyeyim ben de.

gülsümcüm ben paylaşım alanını okudum canım teşekkür ederim cuma günü eczanede tartılıp söylüyorum kilomu evede en kısa sürede bir dijital tartı alacağım .

sevalcim digital tartıların fiyatları nasıl sen alacaktın sanırım benimde almam gerekecek şimdi .:44:

bence de al bir tartı aradaki fark dehşet.

hoş bulduk yeni katıldım.destek çok önmli ya özellikle seni anlayacak insanlarla beraber olmak çok güzel.ben 62 kiloyum boyum 1.54.hamile kalmadan bi 10 kilo vermem lazım en az.kalça basen yayılmış durumda:(ben izmirdeyim çalışmıyorum buaralar evdeyim.

hoşgeldinnnn:71:

ha bu arada baskülümü aldım yarın sabah tartılabileceğim inşallah güldürür yüzümü

:59:

gözün aydın devrem e o zaman yarın büyük gün senin için

haklısın hazır gıda tüketmemek lazım zaten çok zararlı :19:

sevalcim ben az önce ara öğün yaptım 5 diyet bisküvi sanırım 90 kalori falandır ama tüm günümün listesini versem değerlendirirmisin canım çokmu oldu bu diyet bisküvi acaba akşam bir dilim ekmek hakkım kaldımı kalmadımı bilmiyorum çünkü .

canım 5te mesaim bitiyor.. çıkyorum diyemeden elektrikler gitti ben de üşendim bi daha pc yi açmaya :17:

21.04.2011 perşembe

1 kk. peynir
2 y.k. biber kavurması
1 dilim çavdar ekmeği

2 dilim çavdar ekmeği

bence çok gelmez canım sonuçta yanlış anlamadıysam eğer 5 adet sunta yiyorsun :1: yani günde bi paket bitiriyorsun ondan.. e 4 dilim de ekmek yiyorsun.. uygun bence.. fakat kahvaltına zeytin eklemeni şiddetle tavsiye ediyorum hatta bol zeytinyağlı bi sosun içine koy zeytinlerini en son da o yağa bir yudum ekmeğini ban ye.. limonda olsun sosun içinde.. çünkü bence her öğün tüketmen lazım bu sağlıklı yağdan.. eğer zeytin yiyemiyorsan iki üç tam ceviz yesen de oluyo

kavrulmuş biber yerine közlenmiş biber yersen lezzet açısından da çok daha iyi olur

ah devrem ah. bu hafta ne uzun geçti. yoğundum aşırı derecede. sesimi çıkaracak dermenım yoktu. eve gelince evde de misaifr vardı. ancak şimdi okuyabildim geçmişi

gözün aydın devrem e o zaman yarın büyük gün senin için

valla devrem tartıldım ben ve benim için biraz fazla büyük bi gün oldu :14: 111,6 çıktım.. :53: aslında kendi adıma hiç üzülmüyorum çünkü dün aldığım kararlarla iyi bir U dönüşü yaptığımın farkındayım.. e dönemsel bi şişkinliğimde var sanırım onu da atlatırım iki üç gün sonra haftaya en azından 109 olacağımdan eminim çünkü paketlenmiş bişey yemicem.. ama bu hafta sizin emeklerinizi boşa çıkardığım için çok üzgünüm :43:

:59:

cok guzelmiş canım

bencede annem hem destek oluyorum dıyor hemde yaptıgı pastalarla kostek oluyor gercı onlar olmayınca verırım zannedıyordum ama bu hafta yoklar ben bu hafta hıc rejım yapamadım reglıdenmıdır nazardanmıdır bılmem devamlı canım bısıler ıstedı

soganı yagsızmı kavurdun

evet canım, yagsız, gayette güzel oldu :56:

bu da benim bildirimimmmmm :62:

başlangıç : 75,0 :68:
geçen hafta : 71,0 :61:
bu hafta : 69,5 :62::62::nazar::62::64::65:

giden : 1500 gr :65::65::nazar:
toplamda giden : 5500 gr :64::64:

kış kış kilolar kış kışşş yallah kalori yallahhhh:64::64:

günaydın takımcığım bu sabah tüm eczaneler bana düşman gibi kimisi kapalı şu saat olmuş açılmamış tembeller :63: kimisindeyse tartı yok ne diye almıyorlarsa tartı :63: pişman oldum dün akşam tartılmadığıma yok yok şart oldu en kısa sürede tartı almak gülsümcüm sen beni bu hafta aynı geç bilemiyorum kilomu çünkü 106 yla start vermiş olalım bakalım ne olacak yani hiç kilo vermemiş olacağım ama hafif hissediyorum kendimi vermişimdir muhakkak ama 1 kilomu grammı bilemicem tabi yedikklerimi yazarım birazdan size öpüyorum herkezi boğazım çok ağrıyor şişti yine burnumda tıkandı offf :2:

gülsümcüm 106 kilom canım

Bu Sabahki kilom : 54.0 :53:

Bugun yiyeceklerim ise

Sabah ve öğlen nesfit
aralarda yeşil çay
akşam tavuksuyu çorba.
yiyebilirsem birazda makarna salatası

daha yeni uyandım. geç kaldım geç kaldım..

geçen hafta 78.1

bugün 77.2

waaavvv giden 0.9 kg. enteresan. koşturmanın faydası sanırım. yoksa ne bulduysam onu yedim bu hafta. veremicem diye üzülüyordum..

takımcığım yediklerimi yazayım sizlere dün akşamdan başlayarak sizde yorumlayın olur mu :17: :16:

dün akşam : 2 y.k. bezelye , 1 parça az yağ ile pişmiş tavuk baget az biber , haşlanmış brokoli üzerine yoğurt ekmek yemedim .

saat 22:00 de 9 adet çilek yedim .

toplamda 16 bardak su

bu sabah : yarım domates , yarım salatalık , 1 k.k peynir , 1 biber , 1 dilim ekmek

ara olarak yeşil elma getirdim acıkırsam yerim diye

öğle yemeği haşlanmış brokoli üzerine 3 kaşık yoğurt , 2 küçük dilim çavdar ekmeği .

ara olarak yeşil elma akşam üzeri 17 gibi acıkıyorum yerim .

akşam büyük ihtimalle meyve yiyeceğim diye 1 parça tavuk yerim kalkarım sevdiğim meyveler var çünkü ara olarak yemek istediğim .

canım takımım günde 3 porsiyon meyve çokmu sizce normali nedir ben çokmu yiyorum tartılamadımda bu hafta bu yeme sistemi ne kadar işe yarıyor onuda anlayamadım bir el atıp değerlendirirseniz çok sevineceğim öpüyorum herkezi .

kızlar bu sabah bi tartıldım BİRDE NE GÖREYİM
KİLOM 82,4 YAZIYODU YAAAA
TARTIM MI BOZULDU ACABA ??
BU NE ŞİMDİ ANLAMADIM BEN :((

takyon'cum, bizim liste ellerinden öper. ben şehir dışına çıkacağımdan listeyi ekliyorum. bir hata olursa düzeltirsin canım sana zahmet. 2 haftalık deneme süresi olan bir üyem var, o sebepten verdiği kilo 2'ye bölündü ve bu toplam satırını da etkiliyor. takım yüzdesi bulurken etap başlangıçtan etap bitişi çıkarmıyorsun o tarz durumlarda. direk verilen kiloları toplayarak yüzdeyi hesaplıyorsun. geçen hafta da aynı şekilde olmuştu, sorduğunda cevap yazamamıştım canım:71:

** 13 .TAKIM 203. ETAP **

_ferdici_ ( 66.2 / 66,8 / -0,6 / -0,91%)
neyneyse ( 62.8 / 61,6 / 1,2 / 1,91%)
sakaleynmaster ( 63.2 / 62,5 / 0,7 / 1,11%)
burcuxxx (62.1 / 60,4 / 1,7 / 2,74%)
emvacilbihar (52.6 / 51,6 / 1,0 / 1,90%)
yagmurcini3 (87.5 / 88 / -0,5 / -0,57%)
dombili85 ( 68.0 / 68,2 / -0,2 / -0,29%) Eski üye, 1 hafta ayrı kaldı.
file76 (87 / 82 / 2,5 / 2,87%) Yeni üye. 06.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
plasticwoman (76.9 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM TOPLAM KİLO (549,4 / 541,1 / 5,8 / 1,06%)

Son düzenleme:
Back
X