- Konu Sahibi Cherry Mom
- #37.641
gülsümcüm gün içinde 2 elma yedim ara öğün olarak . Akşamda otururken 8 dilim karpuz yedim sonra canım çilekte istedi ardındanda 9 adet çilek yedim . dün meyveyi çok abarttım sanırım akşam yemeğinde 2 kaşık bezelye 1 parça tavuk ve salata yedim ekmek bir lokma yedim ardınada bu meyveleri yedim abartmışım değilmi . sağlıksız bişey yok ama yinede fazla galiba
cok degıl bence canım ben bu hafta reglıden dolayı abarttım ama yarından ıtıbaren hıc kacamaksız yapacagım rejımımı
günaydın takımcığım çok fena hastayım ölücem herhalde yutkunamıyorum sesim çıkmıyor hapşuruyorum az önce burnumu silmekten kanadı burnum offf bir aydır 4 kez şişti boğazım ilki ve bu son olanı çok kötü napıcam ben bir yerden mikrom kaptım sanırım vücudun dirençsiz halinde tekrar tekrar nüksediyor .
sabah yediklerimi yazayım . yutkunamadığım için special k bir kase içine 3 kaşık yoğurt ve 2 çilek doğradım yumuşak bişeyler yiyeyim diye yedim .
öğle yemeği getirmedim 1 elma ve kepekli bisküvi var yanımda şu suntalardan çok acıkırsam onlardan atıştırırım zaten yutamıyorum eve gidincede çorba yapıcam kendime iyileşmek ve sağlıklı olmak istiyorum artık nişanlım gözün toprağa toprağa bakıyor diye dalga geçiyor benimle![]()
gecmıs olsun canım ya su hafalar bır ısınsa bende hastayım ısınmadı gıttı