Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gülsümcüm gün içinde 2 elma yedim ara öğün olarak . Akşamda otururken 8 dilim karpuz yedim sonra canım çilekte istedi ardındanda 9 adet çilek yedim . dün meyveyi çok abarttım sanırım akşam yemeğinde 2 kaşık bezelye 1 parça tavuk ve salata yedim ekmek bir lokma yedim ardınada bu meyveleri yedim abartmışım değilmi . sağlıksız bişey yok ama yinede fazla galiba

cok degıl bence canım ben bu hafta reglıden dolayı abarttım ama yarından ıtıbaren hıc kacamaksız yapacagım rejımımı

günaydın takımcığım çok fena hastayım ölücem herhalde yutkunamıyorum sesim çıkmıyor hapşuruyorum az önce burnumu silmekten kanadı burnum offf bir aydır 4 kez şişti boğazım ilki ve bu son olanı çok kötü napıcam ben bir yerden mikrom kaptım sanırım vücudun dirençsiz halinde tekrar tekrar nüksediyor .

sabah yediklerimi yazayım . yutkunamadığım için special k bir kase içine 3 kaşık yoğurt ve 2 çilek doğradım yumuşak bişeyler yiyeyim diye yedim .

öğle yemeği getirmedim 1 elma ve kepekli bisküvi var yanımda şu suntalardan çok acıkırsam onlardan atıştırırım zaten yutamıyorum eve gidincede çorba yapıcam kendime iyileşmek ve sağlıklı olmak istiyorum artık nişanlım gözün toprağa toprağa bakıyor diye dalga geçiyor benimle :47:

gecmıs olsun canım ya su hafalar bır ısınsa bende hastayım ısınmadı gıttı

biz niye böle olduk :19::19::19:

bende toplayamadım bu hafta kendımı :43:bu hafta verecegım ıyısallah

est. tatlım ya bu kadarda olsun artık kız yaşlandım burda nerdeyse :))))) aslında bu hafta mezun olucaktım ben ama elifi bekliyorum haftaya gelicek takımı ona emanet edip gidicem :))

takyoncum gıtme yaaaaa mezun mu olcan sen 55 ı hedefle:1:
bırakma bızı

yok yok benim yüzümden :60::60::60: amnn kızlar sıkmayın canınızı motivasyonunuz düşmesin haftaya verirsiniz nolacak sanki aaa gülün bi bakim :9:

sen bızım yerımızede verıyorsun canım:1:

tünaydın kızlaaarr... giremiyorum cok sürekli yatıyorum, su regl olayı her ay mahvediyo beni böyle :14:

dünkü menümü yazıyım size hemen..

sabah
2 tane kücük ızgara sosis
yarım kk pınar beyaz light
ceyrek kk light kasar
yarım domates
1 ck tahin pekmez
2 dilim tam bugday ekmeği

öğle
2 ızgara kasap köfte
2 yemek kaşığı patlıcam yemegi

ara
1 dilim bugday ekmegi üzerine tahin pekmez ( reglim ya cnm cook tatlı istiyo :) )

aksam
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yagsız süt

menüm nasılmış sizceee :1:

tartıda regl dönemim olmasına ragmen güzellll rakamlar görüyorum ama sölemem
:9::9:

bugun kendime ip aldım yarın tekrar saglıklı beslenmeye ve harekete baslıyorum artık kendımı toplamam lazımmmmm yeter artıkkkk kendimi dövmek istiyorum:57:

Ben öğle için brokoli ( haşlanmış ) üzerine 3 k. yoğurt ekledim yedim 2 dilim çavdar ekmeğiyle .

ara olarak 17:00 de elma yedim akşamda tavuk ve ara olarak meyve yiyeceğim . tüm gün 3 porsiyon meyve çok mu sizce arkadaşlar

gülsümcüm gün içinde 2 elma yedim ara öğün olarak . Akşamda otururken 8 dilim karpuz yedim sonra canım çilekte istedi ardındanda 9 adet çilek yedim . dün meyveyi çok abarttım sanırım akşam yemeğinde 2 kaşık bezelye 1 parça tavuk ve salata yedim ekmek bir lokma yedim ardınada bu meyveleri yedim abartmışım değilmi . sağlıksız bişey yok ama yinede fazla galiba

3 porsiyon meyve çok değil de 9 dilim karpuz çok.. 1400 cal lik listede 4 porsiyon meyve var :31: karpuzun da bir dilimi bir porsiyon sayılıyor 12 adet çilek de 1 porsiyon 1 elme 1 porsiyon.. yani sen toplamda 12 porsiyon meyve yemişsin :30:

öğünlerin normal.. bir de montignac der ki "meyvelerden tüm vitaminini sağlamak ve meyvelerin vücutta çürümemesini önlemek için ana öğünlerden yarım saat önce veya 3 saat sonra yenmeli ve yatmadan yarım saat öncesinde de meyve yenmemeli"

aynı şey ana öğün için 3 saat.. yani yatmadan 3 saat önce yemek yemeyi kesmek gerekiyor..

:42:

şimdi haftasonum nasıl geçti ondan bahsedeyim.. cuma öğlen krep yaptım iki tane yyanında kahvaltılık malzemeyle yedim. cuma akşam da tavuk döner yedim :17: yanında su içtim ama sadece.. neyse

cumartesi sabah ne yediğim inan ki aklımda değil ama diyetime uygun bişeyler yediğimi hatırlıyorum.. büyük ihtimal omlet yapmış olabilirim.. cumartesi pek öğlen öğünüm olmuyo benim.. çünkü işim başımdan aşkın olduğundan uğraşamıyorum süt falan içiyorum geçiştiriyorum malesef.. ha bi de 1 küçük kase çekirdek çitledim iki yudum da portakallı soda içtim :17: bu kadar çekirdek zararlı değilmiş gibi geliyo bana
akşam da etli patates bulgur pilavı yoğurt salata yedim pilav var diye ekmek yemedim.. gelelim pazara

gelmesek de olur aslında ya :26:

neyse pazar sabah 7buçukta iki tane haşlanmış yumurta yedim ha bu arada cumartesi sabah ne yediğimi hatırladım 3 küçük patates i kumpir pişirip yedim sade.. sonra pazar günü yola çıktık vana sınava gittik.. vanda öğlene kadar iki tane çay içtim sadece.. öğlen bir buçuk iki gibi de malesef pizzacıya gittik ve eşim de malesef ben lavabodayken siparişimi vermiş :47: ama çok bişey değildi yine de dilim pizza az patates az da tavuk vardı tabakta.. kocam doymadı bile hatta :16: hiç ketçap mayonez kullanmadım 1 sb da(200ml) kola içtim :59: tabiki çok gezdik çok yürüdük bacaklarımıza kara sular indi.. bi de tatlı yedik orada da ben en hafif tatlıyı istedim(1 tane ekler) ama yine eşim ve arkadaşlar pasta kesmek için ısrar ettiler ben de kırmak daha doğrusu aykırı durmak istemedim ne de olsa çok yürüdük dedim.. akşam eve gelince üç kaşık bulgur pilavı ile yoğurt yedim o ka..

bu sabah 110,5 kiloydum :52: ama belki o pazar günü olmasaydı 109 olacaktım.. napalım almadık ya verdik ona da şükür.. haftasonu boyunca hiç yemediğim ekmeğin yerine gitti herhalde..

işte böyle :42:

amaaaan canım kırk yılda bir gidiyoruz alışveriş de yapmışım :8: az da olsa :77:

:80:

bi de şu yazlık meyveler çıkmadan ben meyve falan yiyemicek gibiyim.. şu kiraz şeftali falan çıksın da.. bu akşam kocişim pahalı bulmuş olsa da karpuz almak niyetindeyim küçük bir tane

:17:

günaydın takımcığım nasılsınız ben hala hastayım iyileşemedim niye iyileşemiyorum bilmiyorum . neyse yediklerimi yazayım size

bu sabah : 1 domates , 1 salatalık , 1 k.k. peynir , 1 k.k. mücver ( az zeytinyağı ve kepekli unla fırında yapılmış , ekmek yemedim ekmek yerine geçer diye )

5bardak su içtim şu saate kadar ara olarak 5 diyet bisküvi sunta getirdim

öğle yemeği olarak 4 y.k. patlıcanlı biberli domatesli az yağlı bir yemek 1 dilim çavdar ekmeği getirdim.

ikindi arası için 1 adet elma

akşamda bol salata 2 şer y.k. bezelye ve patlıcan yemeği yerim diye düşünüyorum ekmeksiz olarak .

takımcığım haftasonu biraz abarttım toparlamaya çalıştım ama pek olmadı itiraf edeyim üzülerek :17:

cumartesi işyerinde gayet güzel devam ettim diyetime annem aradı buluşalım öğleden sonra bana yardım et dışarıda işlerim var dedi buluştuk tabi yemek yemediğim için açım :56: ve hastayım çorba içelim dedik . bir kase tavuk çorbası içtim . ardından ızgara köfte yedim 1 dilim kepek ekmeği ile akşam yemek yemeyeceğim diye düşündüm . eve gitmeden annemin tacizleri sonucu kendimi bir cafede dondurma sipariş etmiş olarak buldum 4 top dondurma yedim . :78::17: ama akşam yemeğinde bişey yemedim sadece çay içerek ve meyve yiyerek o günü kapattım .

pazar sabahıda felaket tabiki güzel bir kahvaltı sofrası kurdum bayat ekmeklerden biraz yağla peynirli biberli domatesli bir harç hazırladım ve ekmeklere sürdüm fırınladım . onlardan 4 dilim yedim :50: yanında kahvaltılık peynir domates biber 4 zeytin sonra bütün gün mide ağrısından duramadım bin pişman oldum yediğime akşam üzeri kahve pişirdim zaten kötü olan midemi bastırsın diye kahvenin yanında lokum yedim . :17: ama yine akşam yemeği yemedim çay içtim sadece ve birdaha yapmayacağım inşallah bunları öyle pişmanım ki hiç moral bozmadan bu sabah yine başladım diyet mönüme akşamda yürüyeceğim inşallah bakalım bu cuma ne kadar gitmiş olacak öpüyorum hepinizi .

canım ıhlamur, adaçayı, ekinezya çayını dönüşümlü iç. bir ondan bir ondan. ıhlamur rahatlatır, adaçayı boğazdaki iltihapta etkili olur, ekinezya başıklığa destek. hemen her markette var bu çaylar. özellikle müzmin faranjit olaan bir arkadaşım sürekli adaçayı içerek kurtuldu. yalnızca içme, arada adaçayı gargarası da yap..ii gelecekkk

içiyorum canım hepsi ve daha fazlası evde paket paket mevcut içiyorum ama banamıısın demiyor kulağıma vuruyor şimidide ağrısı yarın izin alıp gideyim bari doktora kendi çabalarımla geçmiyor malesef .

slm kızlar,kabus gbi 3 gn geçrdim,girip haber de veremedm,bildirim de yapamadım malesef:(
listeye de alınmamışmdır heralde ama tatile gtmedn önceki kilomdan 100 gr zayıfım,spor salonu işe yaramış,ayrıca 3 gndr de bişi yiyemiorm zaten.
benm deneme süreci yine uzadı yani:(
3 gecedir uyumuyorm,eşimle kavga ettim oğlum aşılarını oldu ve çok fena huyszluk yaptı,gecesinde de ateş yaptı tabi,akşamındada misafir geldi.
k.çmdan ter damladı desem yeridir,uykusuzlktan ölüyorum,ajaip yoruldm,yarn da sınavım var sbhın körnde kapak açma fırsatım olmadı
dahası yükseklisans yapıorm,okulum başka şehirde ve hocam çağırıyo,ailem de şehir dışına çıktı,oğlumu nereye bırakıcam giderken bilmiorum
offfffffff offff
ben zayıflamıyım da kimler zayıflasın:27::47:

Allah yardımcın olsun inşallah halledersin sınavınıda diğer işlerinide ama sen iyi tarafından bak 100 gr gitmiş :64:

cok degıl bence canım ben bu hafta reglıden dolayı abarttım ama yarından ıtıbaren hıc kacamaksız yapacagım rejımımı

gecmıs olsun canım ya su hafalar bır ısınsa bende hastayım ısınmadı gıttı

sağol canım sende dikkat et kendine ısınamadı havalar en ufak bişeyde şişiyor bademcikler hasta ediyor bu havalar malesef .

tünaydın kızlaaarr... giremiyorum cok sürekli yatıyorum, su regl olayı her ay mahvediyo beni böyle :14:

dünkü menümü yazıyım size hemen..

sabah
2 tane kücük ızgara sosis
yarım kk pınar beyaz light
ceyrek kk light kasar
yarım domates
1 ck tahin pekmez
2 dilim tam bugday ekmeği

öğle
2 ızgara kasap köfte
2 yemek kaşığı patlıcam yemegi

ara
1 dilim bugday ekmegi üzerine tahin pekmez ( reglim ya cnm cook tatlı istiyo :) )

aksam
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yagsız süt

menüm nasılmış sizceee :1:

tartıda regl dönemim olmasına ragmen güzellll rakamlar görüyorum ama sölemem
:9::9:

canım benim geçmiş olsun geçer merak etme çok iştah yapar bu dönem ama sen iyisin maşallah mönün güzel afiyet olsun tatlı krizlerinide bastırmışsın ohh ne güzel :65:

bugun kendime ip aldım yarın tekrar saglıklı beslenmeye ve harekete baslıyorum artık kendımı toplamam lazımmmmm yeter artıkkkk kendimi dövmek istiyorum:57:

ip atlamak işe yarıyormu bende denemek istiyorum ama malum ev apartman komşular var rahatsız etmekten korkuyorum dışarıdada parkta falan ip atlasam utanırım :17: sen nasıl yapıyorsun canım

3 porsiyon meyve çok değil de 9 dilim karpuz çok.. 1400 cal lik listede 4 porsiyon meyve var :31: karpuzun da bir dilimi bir porsiyon sayılıyor 12 adet çilek de 1 porsiyon 1 elme 1 porsiyon.. yani sen toplamda 12 porsiyon meyve yemişsin :30:

öğünlerin normal.. bir de montignac der ki "meyvelerden tüm vitaminini sağlamak ve meyvelerin vücutta çürümemesini önlemek için ana öğünlerden yarım saat önce veya 3 saat sonra yenmeli ve yatmadan yarım saat öncesinde de meyve yenmemeli"

aynı şey ana öğün için 3 saat.. yani yatmadan 3 saat önce yemek yemeyi kesmek gerekiyor..

kız Allah iyiliğini versin yanlış demişim 12 dilim karpuzu nasıl yiyeyim en çok 2 dilimdir bahsettiğin dilim şekliyle yediğim karpuz küçük üçgen kesilen dilimlerinden bahsediyorum :60: çok yedim ama meyveyi abartmamak lazım yinede değilmi .

evet canım dikkat etmeye çalışıyorum bu saat durumlarına ama olmuyor çünkü zaten geç vakit yemek yiyip çay faslınıda içip bitirip birde meyve faslına geçmek geç vakti buluyor oda yatmadan 3 saat önce olarak ayarlanamıyor malesef canım . meyve yemesem oluyor ama o zamanda vitaminsiz kalıyorum işte neyse onada bir ayarlama yapmalıyım haklısın.:18:

:42:

valla ben de bu liste dilim derken neyi kastedmeye çalışıyo onu hiç anlamadım ya neyse

:9:

Günaydın arkadişler;
Saçma sapan bir haftasonu geçirdim dietsel olarak.Sabah yedim sonra bida ertesi gün yedim falan.şuursuz kilo verdim ya =)

Bu sabah;
1 kase müsli
ara
yeşil çay
Öğlen
1 kase müsli
ara
yeşil çay
Akşam
bezelye ve enginar

:54:

valla ben de bu liste dilim derken neyi kastedmeye çalışıyo onu hiç anlamadım ya neyse

:9:

yazdım ama çıkmamış herhalde :1: hani bir dilim karpuzu dilim dilim kesersin ya canım üçgen olur genel şekli ile işte o üçgenlerden 9 dilim falan yemiştim :9: kız erittim çoktan onları bir anlaşamadık üçgen dilimde :60: toplamda bir karpuzda en çok 2 dilim etmiştir yani yediğim . anlatabildim mi acaba :44:

Hepinize iyi hatalar diliyorum kızlarr,

cumartesi sabah rutin kahvaltımı yedim. geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemeğim olmadı. öğleden sonra annem kısır yapmış, çayın yanında 4 çorba kaşığı kadar kısır yedim. akşam yemeğinde ise köfteli patates yemeği (fırında) ile bir kase yoğurt yedim..

pazar günü de kahvaltımda sıkıntı yok. ancak öğleden sonra amcamlara gittik. çayın yanında hamur işlerini götürdüm. yaklaşık 2 aydır yemediğim kadar hamuru yedim. sonrasında midem şişti, acayip rahatsız oldum. bünye alışmış bu tarz şeyleri yememeye yadırgadı. rahatsız olduğumdan dolayı yediğime de pişman oldum açıkçası. akşam yemeği yiyemedim. acıkmadım çünkü. geceyi 2 şişe soda ve bol su ile kapattım. sabah endişeli bir şekilde çıktığım tartıda endişeye mahal olmadığını görünce de sevindim açıkçası..

bugün kahvaltı

sucuklu yumurta ( 3-4 dilim sucuk ve yarım yumurta falandır yediğim porsion)
1 dilim kepekli ekmek
peynir
şekersiz çay

öğlen ne yicem bilmiyorum. bulucam bişeyler..

benim de evde ipim var ama atlayamıyorum. hem evde o kadar boş alan yok, hem tavana çapıyor neredeyse ip, hem de alt kattaki komşulara yazık.. henüz dışarı da çıkamadık, havalar yağmur çamur derken.. işe yaradığını biliyorum ama kimbilir ne zaman atlayabilirim uygun yeri bulup..

:1::60::60::60::60::60: allah benim iyiliğimi versin:60::60::60::60:

hepinize iyi HAFTALAR dileyeceğime iyi HATALAR dilemişim. aman ha sakın ciddiye almayın. hataya yer olmasın haftamızda :60::60::60:

hepinize iyi hatalar diliyorum kızlarr,

cumartesi sabah rutin kahvaltımı yedim. Geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemeğim olmadı. öğleden sonra annem kısır yapmış, çayın yanında 4 çorba kaşığı kadar kısır yedim. Akşam yemeğinde ise köfteli patates yemeği (fırında) ile bir kase yoğurt yedim..

Pazar günü de kahvaltımda sıkıntı yok. Ancak öğleden sonra amcamlara gittik. çayın yanında hamur işlerini götürdüm. Yaklaşık 2 aydır yemediğim kadar hamuru yedim. Sonrasında midem şişti, acayip rahatsız oldum. Bünye alışmış bu tarz şeyleri yememeye yadırgadı. Rahatsız olduğumdan dolayı yediğime de pişman oldum açıkçası. Akşam yemeği yiyemedim. Acıkmadım çünkü. Geceyi 2 şişe soda ve bol su ile kapattım. Sabah endişeli bir şekilde çıktığım tartıda endişeye mahal olmadığını görünce de sevindim açıkçası..

Bugün kahvaltı

sucuklu yumurta ( 3-4 dilim sucuk ve yarım yumurta falandır yediğim porsion)
1 dilim kepekli ekmek
peynir
şekersiz çay

öğlen ne yicem bilmiyorum. Bulucam bişeyler..

Benim de evde ipim var ama atlayamıyorum. Hem evde o kadar boş alan yok, hem tavana çapıyor neredeyse ip, hem de alt kattaki komşulara yazık.. Henüz dışarı da çıkamadık, havalar yağmur çamur derken.. Işe yaradığını biliyorum ama kimbilir ne zaman atlayabilirim uygun yeri bulup..

dur uzmanına soralım :9:

Devrem ya şu 1400 cal diyetisyen listelerinde karpuz diliminden kasıt nedir yahu.. Bu akşam karpuz yiyeceğim de

:26:

hımmm:26:
bence 1 dilim denildiğinde çok kalın olmayan bir dilim anlamına geliyor. boydan yani. ferihan 9 üçgen dilim demiş ya, 2 dilime denk geliyormuş, demek ki onun yediğinin yarısı 1 dilim oluyormuşş..:26:

hımmm:26:
Bence 1 dilim denildiğinde çok kalın olmayan bir dilim anlamına geliyor. Boydan yani. Ferihan 9 üçgen dilim demiş ya, 2 dilime denk geliyormuş, demek ki onun yediğinin yarısı 1 dilim oluyormuşş..:26:

hımmm bu cidden mükemmel bi haber o zaman :52:

:62:

Back
X